|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
23.5.2010 21:58:22   
nanika 1
tassi oprosti, ker tak noro sprašujem, keri po vrsti je to tvoj postopek. šele zdaj prebiram sporočila za nazaj in si očitno res že marsikaj dala skos. upam, da bo ta avgust res naš!                                                                                  Koliko je pa približno parov v eni skupini?

komaj čakamo tisti dan...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
23.5.2010 22:21:16   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Jaz sem v 19. skupini. Pa sej to že itak veš. user posted image  user posted image

NO, pa le nisi tko sramežljiva.... user posted image user posted image user posted image si pa za hece... Zate tko al tko vem, bi pa blo lepo, če se mal spoznamo med seboj devetnajstice...

Še ktera???

REGISTRIRANA... Želim ti lep rezultat na jutrijšnjem UZ, da nam sporočiš lepe novičke....

nočko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
23.5.2010 22:21:55   
womanpolice
TALIKA čeprav te ne "poznam".. iskrene čestitke!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
24.5.2010 13:47:02   
talika81
w*, hvala za čestitke. sej bo tudi tebi treba kmalu čestitat, ko nam boš sporočila veselo novico. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
24.5.2010 14:13:52   
športnica
punce živjo,

jaz sem imela danes 4. kontrolo beta HCG. končno je padel na 4 in mi ni treba več hodit tja. sem spet v čakalni vrsti za naprej. mi je sestra namignila, da pride pošta enkrat avgusta, tabletke pa začnemo jemat enkrat septembra. ZAKON. zdej pa možgančke ne off in uživat poletje. user posted image user posted image user posted image

punce, držim pesti za vse vas. upam da bodo jeseni na tem forumu čisto druge punce in se čimprej spokate na nosečniške teme. vas bom pa še vseeno spremljala. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil športnica -- 24.5.2010 14:17:22 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
   [Brisano sporočilo]
24.5.2010 17:37:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu športnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
25.5.2010 11:44:16   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image je športnca...končno nekaj spodbudnega....

registrirana, super za uspešen UZuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Neposredna povezava do sporočila: 4682
25.5.2010 11:50:10   
zarja1
Športnica super za beto. Jeseni bova mogoče skupaj. Poletje izkoristi max.user posted image user posted image user posted image user posted image

Registrirana super rezultati. user posted image user posted image user posted image  V petek stopka?

Horny Teddy

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
25.5.2010 12:34:49   
talika81
registrirana, user posted image   user posted image   user posted image  super za rezultat na UZ. verjetno boš imela ta teden stopko in punkcijo.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 17:16:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
25.5.2010 20:01:27   
womanpolice
Živjo, punce...

Moje poročilo iz današnjega UZ..

Nism ravn navdušena, saj moje celice malce štrajkajo... Folikli so veliki le od 12 do 16 (največji). Endometrij pa je že 12. Jutr mam ponovno UZ in ponovno dobim CTX injekcijo.... pojma nimam kdaj bo stopka in punkcija... po mojem bodo dovolj veliki šele nekje v petek, soboto... ne vem ne vem... Tale Gonal očitn ne odgovarja mojim celicam oz. kratek postopek jim ne odgovarja... bomo videli kaj se bo izcimilo...

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
25.5.2010 20:07:47   
pikachu
Pupe pozdravljene!

Se spet malce javljam, V nedeljo sem vzela zadnjo tabletko fedomena in danes že dobla menstro.
V četrtek pa imam prvi UZ.
Imam pa enp v prašanje zadnja dva dni ko mi dragi da špikico se mi pojavi na trebuščku tak mehurček ali morda ve katera zakaj? Drugače pa sem kar utrujena, in bi skoz spala.
Hvala za pomoč že v naprej.

športnica bravo da se je vse porihtalo, v jeseni pa bo tudi zate posijal sonček bom držala pesti.

talika, baby, zaljubljena in ostale nosečke kako se kaj počutite?

wp
in registrirana tudi za vaju navijam in držim pestke da folikli lepo zrastejo.

< Sporočilo je popravil pikachu -- 25.5.2010 20:12:07 >

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Neposredna povezava do sporočila: 4687
25.5.2010 21:30:11   
ninocka26
Pikachu meni se je tak mehurček naredil kadar nisem vsega zraka prej stisnila iz injekcije ali pa sem se preplitvo špiknila.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:01:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
25.5.2010 22:12:07   
zaljubljena23
registrirana, boš videla, da bo jutri vse ok...Glede bolniške pa nimam pojma, sama sem bila samo v IUI postopku, tam pa jih ni...

pikachu...smo ok...veseli...odštevamo dneve do NS ;)...

WP, mogoče pa bodo proti koncu nehale štrajkat...Držim pestke, da se vse odvije tako kot mora...

Neposredna povezava do sporočila: 4690
26.5.2010 0:07:02   
športnica
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

A mi lahko še nekaj razložite.
Ta bolniška od punkcije pa do testa? Kako je s tem, a moraš jih v MB opozorit na to, na tisti pildek, da kao priporočajo ali dajo to oni standardno? Pa bolniško si pol urediš pri svojem zdravniku, ne pri ginekologu, ne?
Pa ste se ve to že prej zmenile s svojim zdravnikom? Se oproščam, sam nimam ravno velik izkušenj s koriščenjem bolniškega staleža.
Ful sem nervozna za jutrišnji UZ. Ne vem zakaj me vedno tako skrbi, ko itak nimam velik vpliva na vse skupaj. Bo že...

po punkciji dobiš list z navodili in ki velja kot obvestilo zdravniku, kjer piše da jemlješ utrogestan, pa priporočilo za počivanje in mirovanje itd. spodaj vedno naišejo da pripočajo bolniški stalež do UZ.

isti list z navodili dobiš po transferju. spet ista zadeva, bolniški stalež do UZ. če je test pozitiven dobiš spet priporočilo za bolniški stalež do prvega UZ, za naprej pa nevem. meni se je malo zakompliciralo ( sem imela nepravilno nosečnost ) in bi bila lahko do včeraj na bolniški. kar pomeni 6 tednov na bolniški od punkcije.

je pa veliko odvisno od tvojega zdravnika itd. splošni zdravnik ti lahko da do 30 dni, za naprej ti odobri komisija. ali je 30 dni v kosu ali le delovne dni pa nevem. preveri. v glavnem bolniške maš lahko fuuuuul velik. men je bilo že bedno doma in sem po 4 tednih šla delat.

lepo bodi, upam da sem kaj pomagala

< Sporočilo je popravil športnica -- 26.5.2010 0:08:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 4691
26.5.2010 8:57:49   
talika81
Registrirana, tako kot ti je že športnica odgovorila. vse dobiš tam in vse ti dajo takoj bodisi po punkciji in pol tudi po ET-ju. in s tistim listom greš pol do osebnega zdravnika po bolniško.
jaz sem bolniško pol zaključila s tistim dnem, ko sem imela krvni test. sem rekla, da bom poskusila hodit v službo. če ne bom mogla, bom pač doma ostala.

W*, probaj vsak dan mal piva spit in kako jajce več pojej. oa bodo folikli zrastli. pivo vedno pomaga.

pikachu, verjetno se ti je mehurček nardil, ker si res prepiltko piknila. naslednjič pa naredi orng bulo in piči v tisto bulo. in bo boljš.

jaz sem drugače vredu. matrajo me edino dopoldanske slabosti in občasno mam slabosti tudi zvečer. sem ful utrujena in ne morem se naspat. v petek imam pregled pri moji ginekologinji in bom videla, kaj se bomo zmenili.

Neposredna povezava do sporočila: 4692
26.5.2010 9:07:44   
latka
Talika81, si mogoče že sprobala kombinacijo krekerjev in metinega čaja?

No jaz grem danes v MB, ker imam ob13.50h UZ(12 dan ciklusa)!

(odgovor članu nanika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
26.5.2010 9:53:01   
zaljubljena23
latka, vso srečo danes

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
26.5.2010 11:35:09   
talika81
latka, metin čaj pijem že kar nekaj časa. pa tudi non stop neki grizljam, tako da nimam nikoli praznega želodca.
eh, to so pač spremljajoče zadeve pri user posted image , tak da se bo treba navadit na to.

tudi z moje strani srečno dans na pregledu.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
26.5.2010 17:46:01   
Anonimen
Pozdravljene!
Tudi jaz sem v postopku IVF in navijam za vse vas. Pa me nekaj zanima. V nedeljo sem vzela zadnjo tabletko femoden, pa imam jutri ultrazvok, pa še nisem dobila user posted image . Je to kaj narobe? Kak bo potem naprej z ultrazvoki in Gonalom?

(odgovor članu nanika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
26.5.2010 17:59:25   
womanpolice
Živjo, pUnce..

Moje poročilo iz UZ in poročilo nasploh... Dans nism dobre volje in sploh nimam dobrega občutka... Folikli tako počasi rastejo (največja dva sta velika le 17), da so se odločili, da bo danes STOP injekcija, v petek pa punkcija. Ko sem prišla k sestri v ambulatno, sem jo vprašala ali se ji to ne zdi prezgodaj, da sicer nism strokovnjak, ampak da se mi zdi prezgodaj.. Potem pa mi je rekla, če se želim pogovorit s svojim dr. Reljičem. In to mi je omogočila. Šla sem k njemu in sva se pogovarjala in je rekel, da je malo jezen, da je tisti mladi dr. mi dal kratek postopek, čeprav je sam rekel dolgega. Potem sva se še pogovarjala in je rekel,d a sta postopka po uspešnosti primerljiva, in da folikli v kratkem postopku niso tako veliki kot v dolgem... Potem je še rekel, da glede na to, da sem imela trikrat dolgi postopek, da je mogoče blo dobr enkrat probat kratkega... itd. In da je dovolj ena tista prava celica. Jst pa sem mu rekla, da pozablja, da ima moj partner zeloooooooooooo slabooooo spermo.... Skratka nekaj časa sva se še pogovarjala, potem pa sem ga vprašala kdo bo delal v petek punkcije, pa je rekel, da ne ve, da on ima ambulatno. Nato me je vprašal, če želim, da mi on nardi punkcijo, pa sem rekla, da če mi ni odveč, da bi prosila, da mi jo on nardi. In je rekel, da naj povem pred punkcijo, da sva midva dogovorjena, in da ga naj poiščejo....

Ne vem... Nimam dobrega občutka, zdi se mi, da... ah... ne vem... zdaj tak nimam nič več kaj za nardit... Jezi me to, ker imava le še dva postopka< trije pa so itak šli v nič v LJ zaradi določene osebe... vem, da kar je bilo je bilo.... ampak vseeno me jezi...

Torej, to je to... ne vem kaj še naj rečem...

Želim vam lep preostanek dneva...

Lp, wp.

TALIKA... Kar se tiče piva in jajc ni vedn dobr.. jst sm to prakticirala v drugem postopku, pa sva imela najslabše celice v vseh treh postopkih, v tretjem pa nism nič pila piva in jedla jajc, pa sva imela najlepše...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
26.5.2010 18:56:19   
športnica
womanpolice, lahko si predstavljam kako se počutiš. ampak nikar ne misli slabo, mogoče pa dlih tokrat uspe. dokler ne vidiš rezultatov ne obupat. je pa zelo lepo od njega, da ti je dal možnost izbire. niti nisem vedela, da si lahko nekoga izbereš. to je super in mogoče je to prava kombinacija. punca drži se, glavo gor in optimizem do konca. upam na najboljše.

kaj pa je bilo v LJ? kako to misliš ena oseba? si iz LJ? jst sm tudi iz LJ, in sem šla v prvi poizkus direkt v MB, pa drugega grem tudi. smo voza čice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 19:48:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4699
26.5.2010 20:27:28   
sanje37
Pozdravček vsem.

Registrirana - bravouser posted image , zdaj pa ti seveda držim pesti za naprej. Jaz imam pa jutri UZ, pa da mi še gonal dajo. Upam, da bodo folikli full rastli. user posted image

Womanpolice - glavo gor, pogumno naprej, morda pa se res prav med temi skriva tisti ta pravi, ki ti bo prinesel srečo. Tudi z manjšimi in slabšimi celicami je uspelo... mnogo velikih in močnih pa propade. Torej, pozitivno misli, jaz pa ti seveda ful držim pesti.

talika81 - srečka user posted image , kaj bi me dale, da bi nam bilo slabo user posted image user posted image Ti samo lepo nase pazi, pa bo.

pikachu - jutri pa midve na UZ... ja, pa anonimen tudi... dobro opravita.

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?