womanpolice
|
Živjo, pUnce.. Moje poročilo iz UZ in poročilo nasploh... Dans nism dobre volje in sploh nimam dobrega občutka... Folikli tako počasi rastejo (največja dva sta velika le 17), da so se odločili, da bo danes STOP injekcija, v petek pa punkcija. Ko sem prišla k sestri v ambulatno, sem jo vprašala ali se ji to ne zdi prezgodaj, da sicer nism strokovnjak, ampak da se mi zdi prezgodaj.. Potem pa mi je rekla, če se želim pogovorit s svojim dr. Reljičem. In to mi je omogočila. Šla sem k njemu in sva se pogovarjala in je rekel, da je malo jezen, da je tisti mladi dr. mi dal kratek postopek, čeprav je sam rekel dolgega. Potem sva se še pogovarjala in je rekel,d a sta postopka po uspešnosti primerljiva, in da folikli v kratkem postopku niso tako veliki kot v dolgem... Potem je še rekel, da glede na to, da sem imela trikrat dolgi postopek, da je mogoče blo dobr enkrat probat kratkega... itd. In da je dovolj ena tista prava celica. Jst pa sem mu rekla, da pozablja, da ima moj partner zeloooooooooooo slabooooo spermo.... Skratka nekaj časa sva se še pogovarjala, potem pa sem ga vprašala kdo bo delal v petek punkcije, pa je rekel, da ne ve, da on ima ambulatno. Nato me je vprašal, če želim, da mi on nardi punkcijo, pa sem rekla, da če mi ni odveč, da bi prosila, da mi jo on nardi. In je rekel, da naj povem pred punkcijo, da sva midva dogovorjena, in da ga naj poiščejo.... Ne vem... Nimam dobrega občutka, zdi se mi, da... ah... ne vem... zdaj tak nimam nič več kaj za nardit... Jezi me to, ker imava le še dva postopka< trije pa so itak šli v nič v LJ zaradi določene osebe... vem, da kar je bilo je bilo.... ampak vseeno me jezi... Torej, to je to... ne vem kaj še naj rečem... Želim vam lep preostanek dneva... Lp, wp. TALIKA... Kar se tiče piva in jajc ni vedn dobr.. jst sm to prakticirala v drugem postopku, pa sva imela najslabše celice v vseh treh postopkih, v tretjem pa nism nič pila piva in jedla jajc, pa sva imela najlepše...
|