|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
28.5.2010 9:56:44   
agataema
Bela kava, skupaj s tabo upamo na čudež, srečo ali pa kaj nepredstavljivega, vse samo da dočakaš svoji dve princeski.user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 9:57:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.5.2010 9:58:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Dobro jutro :)

Ja, bliža se odhod. Nervoza narašča. Samo še 3x greva sama spat. Pa čeprav sva že tako blizu, si še vedno ne morem popolnoma predstavljat, da bova že čez nekaj dni imela tu dve mali dušici, ki bosta samo najini, za katere bova skrbela, ju stiskala k sebi, vzgajala, učila nove besede ... nepredstavljivo še vedno. In neprecenljivo. Milijon vprašanj se nama poraja ...
Čas me itak prehiteva, sem si zastavila full stvari, ki jih morm prej uredit pa mi itak ne bo zneslo vse user posted image . Pa kaj pol, bomo pa pol skupaj. Štirje pa pol (en mali kuža je še naš član).

Šibam zdaj v šoping po hrano ...

3 X greste ležat-  a spala bosta kaj  ? user posted image

Bi pa prav, preden greš po mali dušici, da daš tukaj prisego: Jaz, dvojna posvojena mama, obljubljam, da bom kljub 200% zasedenosti , si vzela 2 minutki časa in javljala sfeniranim mamam in ostalim posvojenim mamam, kako nam gre...user posted image

Odlično vprašanje user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.5.2010 10:02:08   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Bi pa prav, preden greš po mali dušici, da daš tukaj prisego: Jaz, dvojna posvojena mama, obljubljam, da bom kljub 200% zasedenosti , si vzela 2 minutki časa in javljala sfeniranim mamam in ostalim posvojenim mamam, kako nam gre...user posted image

tudi jaz mislim, da bi taka izjava morala biti skorajda nujnauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.5.2010 10:12:02   
Eva**
Napisala bom zaden ampak res zaden komantar na to temo o Maji,

zgodbo sem spremljala od začetka, in ko mi je opisovala stanje in življenje tam sem z odprtimi usti samo poslušala in nisem mogla izustit niti besede. Veste Slovenija je čisto drug svet pa je bio mami mojega otroka oddala svojega otroka vstran zaradi socialne stiske, pa čeprav imamo vsemogoče socialne podpore in dodatke, ki družinam pomagajo preživotarit.
Vendar se je odločila da mu da boljše možnosti in se mu z tem odreče. Zakaj in kako se je počutila seveda ne vem, vem pa samo da ji je bilo hudo.
Tudi jaz sem ji po tem ko je otrok prišel k nam poslala pismo, slike....
Se čisto podpišem pod BK, tudi jaz ob debatah o nosečnosti in porodu, brcanju nevem kakšnih vse seansah ki se dogajajo med in pri porodu nimam kaj dodat, ker nima  teh izkušenj, vem pa da zaradi tega ker nisem izkusila okornosti, velikega trebuha, prerezanega presredka in popadkov nisem nič slabša mami.
Niti moja mami ki me je rodila in me pozna do zadnjega atoma ne more vedet kaj sem doživljala in čutila ob posvojitvah.
Rek o sloencih pa tako poznamo Če faušija.....
Seveda pa je to forum kjer se srečujemo različni ljudje z različnimi pogledi in se zato različno odzivamo na kometarje.
Seveda pa z vsem srcem podpiram Majo in upam da bo posvojila še kakšnega otročka.

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.5.2010 10:18:40   
Eva**
Go BK GO GOuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

BK, ne sračkaj!

tvoji punčki te čakata. in BOŠ ju dobila!
enostavno moras jih dobit!user posted image

Eva**

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.5.2010 10:21:00   
Eva**
HIHI pa smo te, zdaj si naša fenica

UmpaLumpa kam se boš zdaj umikala, zdaj greš lahko samo še med navijačkeuser posted image . Če ne bo kakšnega čudeža, sreče in še kaj bom jaz ostala brez punčk, prav zato ker ne želim postati mama za vsako ceno.
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.5.2010 10:25:41   
Eva**
Še 3x........ Mockba joj ..... hihi vem da se vama že vse smejiuser posted image . Vsi strahovi in vprašanja so odveč, vse bo steklo kot po maslu.
Aja pa prej ko greš v Moskvo si naredi plan, kdaj se na boš javljala , da nas ne boš tako zanemarila kot Dejzič, ki zdaj najbrž uživa s svojim pupekom.

Ja, bliža se odhod. Nervoza narašča. Samo še 3x greva sama spat. Pa čeprav sva že tako blizu, si še vedno ne morem popolnoma predstavljat, da bova že čez nekaj dni imela tu dve mali dušici, ki bosta samo najini, za katere bova skrbela, ju stiskala k sebi, vzgajala, učila nove besede ... nepredstavljivo še vedno. In neprecenljivo. Milijon vprašanj se nama poraja ...
Čas me itak prehiteva, sem si zastavila full stvari, ki jih morm prej uredit pa mi itak ne bo zneslo vse user posted image . Pa kaj pol, bomo pa pol skupaj. Štirje pa pol (en mali kuža je še naš član).

Eva**

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.5.2010 12:40:14   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa
Želela ji je samo omogočiti boljšo prihodnost. In dejansko je otroka prodala za 100 evrov, pa ne glede na to, da se to sliši grdo. Punčka bi lahko ostala pri mamici, sama pa bi ji lahko dala 100 evrov mesečno...

In kaj bi se spremenilo, če bi punčka ostala pri mamici? Kljub 100 evrom deklica vseeno ne bi bila deležna ornk šolanja, si upam stavit. Že tako so ženske manjvredne, v Afriki še toliko bolj user posted image Zavedam se, da se je mamici ob odločitvi, da bo deklico oddala v posvojitev, trgalo srce user posted image Ampak zdaj ve, da bo deklici nudeno vse tisto, kar ji sama najbolj na svetu želi. Poleg tega je izbrala ljubeča starša za ta dragoceni del svojega srca. Jaz osebno močno cenim odločenost Maje in njenega moža, da bo deklica obiskovala svojo deželo in biološko mamico, da bodo ostali v stikih.

So pa vse zgodbe, ki stojijo za posvojitvami, žalostne, preberi samo post DaisyE, katere besede mi še vedno odzvanjajo v glavi: da na RD malega fantiča ona ni edina, ki je mislila nanj.

Zgleda bom jaz tista,ki bo napisala zadnji komentar na članek o Maji...
Teh 100 € se res sliši malo grdo,tudi sama sem pomislila na prodajo otrokauser posted image .Sem šla še enkrat prebrat članek.Sem pa mnenja,da težava ni v slovenski faušiji,bolj v nezainteresiranosti za tuje težave.Priznam,dokler sama nisem načrtovala otrok in se posledično tudi srečala s problemi,mi verjetno na kraj pameti ne bi padlo,da bi brala temo "posvojene mame".Ali pa zgolj iz firbca.In kot je napisala b.k.,dokler se z določenimi stvarmi ne soočiš,si ne moreš niti približno predstavljati,kako stvari potekajo.
Sama se imam za čisto normalno mamo,vem pa,preden sem dobila moja dva otroka,da mi nobeno botrstvo na daljavo ne bi moglo dati dovolj velikega zadoščenja,humanost gor ali dol.Hotela sem bitje,ki bo zapolnilo moje prazno naročje,ne pa zavest,da si pa mogoče nekemu otroku polepšal življenje(mogoče zato,ker imam strašno malo zaupanja v raznorazne humanitarne org.user posted image ).
Tega bi bila sposobna sedaj,s svojima mladičkoma na grbi,takrat žal ne.Iz tega vidika vidim teh 100€ kot darilo za mamo,ne pa odkupnino.Ampak,saj pravim,ne moreš si predstavljat težav,kakršnih nimašuser posted image .

Res upam,da nisem nobene užalila,ni bil tak moj namen.Kot vedno,močno močno stiskam pesti za vse vas.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.5.2010 12:56:48   
Iza12345
150% in tudi malo ne drugače.
Preprosto ti MORA uspeti, oziroma punčkam mora uspeti končno priti domov !!!
Nabiramo granate, če bo treba spet v boj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Go BK GO GOuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

BK, ne sračkaj!

tvoji punčki te čakata. in BOŠ ju dobila!
enostavno moras jih dobit!user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.5.2010 12:58:01   
Iza12345
joj... joj... joj... joj... še mene zvija

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.5.2010 12:59:22   
Iza12345
ja... seveda... poročilo mi ne uide user posted image

Izi Čakam poročilo, koliko paketkov boš porabila ko boš odhajala od tam

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

hey 1ali, sem jih že nabavila, robce namreč ;), cel paket, unih Palominih, na katerih so živalce gor narisane user posted image user posted image user posted image user posted image , sicer pa, jest sem tolk močna oseba user posted image , da jih zase ziher ne bom rabila hahahahaha...

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.5.2010 13:18:05   
Eva**
Upam da  je to dovoljeno, a vidite povezavo pod podpisom.........................................? potem prosim za klik glasuj
Aja............. na sliki je pa moja mala piki

Eva**

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.5.2010 13:20:46   
zvesta

Upam da  je to dovoljeno, a vidite povezavo pod podpisom.........................................? potem prosim za klik glasuj

je dovoljeno, je... že glasujem :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.5.2010 13:29:22   
Eva**
Hvala, tudi jaz vam 2x klik

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Eva**

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.5.2010 13:30:19   
zvesta

hvala... a to lahko zate večkrat glasujem? vsak dan?

se pa tvoje rožice bolj slabo vidi, samo za prijateljstvo pa skoraj ne upam prosit user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.5.2010 13:38:16   
Eva**
Ja vsak dan, kar poklikaj ;))

hvala... a to lahko zate večkrat glasujem? vsak dan?

se pa tvoje rožice bolj slabo vidi, samo za prijateljstvo pa skoraj ne upam prosit user posted image

Eva**

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.5.2010 13:52:22   
emaa
Sem že poklikala Eva, ma se mi prej ni da poklikat enih slik pa vsakič znova izpolnjevat, sem rekla,zate pa bom, pa mi ni treba.  Še dobro, da sem še zate glasovala.
Posvojitelji, posvojenci, na koncu ulice je en fant, zdaj že moški, je par let mlajši od mene, če toliko. Ki je posvojen, smo to vsi vedeli, ne vem a so oni povedali, ali on. Vem pa, da nam je bilo vsem blazno romantično, kaj vse to res pomeni, smo pogruntali šele kasneje.
Bela.kava upam, da vseeno dobita svoji punčki, vsi otroci bi morali imeti topel in ljubeč dom, ne pa da se odreka še tistim, ki to možnost dobijo.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.5.2010 14:27:07   
Ribica **
BK, kako gre Hrabremu misku in pomocniku?

Eva*, sem se slucajno spomnila na FB - na RR je (bila?) ena, ki zivi v Afriki. Mogoce ti njen kontakt kaj koristi?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.5.2010 14:49:02   
RAČKAPK

jst sm tud kliknla user posted image user posted image user posted image  za rožico

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.5.2010 14:51:18   
lana70
Punce, samo zaradi vas še hodim na net in spremljam vaše zgodbe. Držim pesti za vsako od vas! Ne izgubite poguma in ne zatrite svojih želj in sanj! user posted image user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.5.2010 14:56:07   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Pomočnikov je vedno več, situacija pa ne najbolj bleščeča. Pravljica (horor story) pa gre nekako takole: pred dobrim mesecem so nama v indijikoromandiji povedali, da je komisija potrdila predlog centra (ki je predlagal, da dobiva punčki), potem pa smo čakali papirje, ki naj bi prispeli v Ljubljano. Vmes so malo spremenili zgodbo, in papirji naj bi šli nazaj na center, no potem so se čudežno vrnili na ministrstvo. In naj bi šli ponovno čez komisijo. V tem času so v prelepi deželi na jugu balkana sprejeli nov zakon. Razpustili staro komisijo in zdaj bodo bolj pravično in nevtralno izbrali novo. Komisija bo pod šiframi dobila pet parov, ki bodo najbolj ustrezali karakteristikam in enega otroka. In potem bo komisija izbrala od teh petih najustreznejši par. V čudoviti novi zakon so dali točko, ki pove, da njihov novi zakon velja tudi za nazaj.

Kaj to pomeni za nas? Ne vem.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.5.2010 17:12:05   
miklarom
pozdravljene !

ko vas takole berem me vse tako gane, da mi stopijo kar solze v oči. Ker se tudi midva že zelo dolgo trudiva za otroka, in ga še nisva dočakal, sva se odločila, da bi tudi midva šla v posvojitev, ker si res iz dna srca želiva imeti otročka, mu omogočiti dom, toplino in ljubezen.

zato bi vas lepo prosila za pomoč, ker namreč o tem ne vem nič kako in kaj.
povejte mi prosim, kam se naj ubrneva za posvojitev, kaj vse potrebuješ, koliko časa vse to traja in koliko stane, ker res ne vema kako to gre in kam po pomoč, bi ga pa posvojila iz tujine.

Dejzika - ti si že srečna mamica v objemu svojega malčika, kar sem zelo srečna za vas in vam želim vse najboljše, veliko cartanja, skratka vse naj,naj. Vem da sta ga vidva posvojila iz Rusije, in mi lahko malo raztolmačiš, kako je vese potekalo kaj vse in kam je treba kaj poslati, al kako. Lepo te prosim za odgovor.
Rada bi čimprej posvojila otročkauser posted image

hvala punce že vnaprej za odgovore.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.5.2010 17:18:54   
Eva**
Hvala Emi user posted image zlata si

IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Sem že poklikala Eva, ma se mi prej ni da poklikat enih slik pa vsakič znova izpolnjevat, sem rekla,zate pa bom, pa mi ni treba.  Še dobro, da sem še zate glasovala.
Posvojitelji, posvojenci, na koncu ulice je en fant, zdaj že moški, je par let mlajši od mene, če toliko. Ki je posvojen, smo to vsi vedeli, ne vem a so oni povedali, ali on. Vem pa, da nam je bilo vsem blazno romantično, kaj vse to res pomeni, smo pogruntali šele kasneje.
Bela.kava upam, da vseeno dobita svoji punčki, vsi otroci bi morali imeti topel in ljubeč dom, ne pa da se odreka še tistim, ki to možnost dobijo.

Eva**

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.5.2010 17:19:56   
Eva**
Ribica, vse je dobrodošlo! Prosim ;)): Hvala.

Račka user posted image

BK user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Eva*, sem se slucajno spomnila na FB - na RR je (bila?) ena, ki zivi v Afriki. Mogoce ti njen kontakt kaj koristi?

< Sporočilo je popravil Eva** -- 28.5.2010 17:27:47 >

Eva**

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?