Lara73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 Tinca Malinca, težko verjameš kok mi gre šola na . Mulca ga svirata za znoret, učitelji/ce v šoli norijo v drugo smer in me stalno kličejo in pišejo.... Ko se mi na mobitelu izpiše številka šole, močno upam, da kličejo zaradi neplačane položnice . Pa ups ni tako. Ko so govorilne na vrsti, tri dni prej že ne spim.... Torej, da povzamem: šola ! Komaj čakam počitnice . Lara, veš, da se mi prav smiliš. Pa mulca sploh nista tako zelo grozna (po tem, kar nam poveš, no). S takimi problemi mi v šoli kar sami opravimo, otroka vprašamo, kaj je problem in toliko časa vrtamo, da pridemo stvari do dna. Seveda na en normalen način, malo na hec obrnemo in to... Starše kličemo za dosti hujše probleme - v stilu droge, 10-dnevno špricanje, kjer je res starš kaj odgovoren. Če pa mulca malo nosi, je zaljubljen in se mu ne da preveč učit, pa res ni starš glavni krivec. Zmenit se morata otrok in učitelj, ki ima z njim probleme - to je pač moje mnenje (res pa še nimam neke strašansko dolge delovne dobe). Sploh so pa počitnice pred vrati in boš lažje dihala . še droge in podobne zadeve se manjka.... če ju sprašujejo kaj je narobe v šoli, itak njprej rečeta da je vse to zato, ker smo ločeni, pa da mojga moža ne marata (on hoče red (kolesa pospravljena,...), to pa jima ne diši). Skratka, da sta pa onadva kaj kriva, to pa že ne. Angelčka drugače, ostali smo pa zmaji, ki kar nekaj hočemo.
|