|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
26.5.2010 19:24:40   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Lara - kaj čaka Kristjana?

misliš za posledice? Olupla ga bom k banano...Spet je brez računalnika, pa kaj dodatno mora pospravit (to je najhuje). Ah, nimam več idej. Trenutno mu gre po glavi ena mini kroska in kako bodo po hosti norel user posted image .

Joj joj joj, nimaš kaj, take leta .... ampak sej, več k to pomoje ne morš naredit. Kakšno fajno kazen  in to je to .... kaj pa hišni zapor? To še kaj laufa? Jaz vem, da sem jih ene parkrat imela. Pa nisem bla nič kaj poreden otrok. Sam fotr je bil strog user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
26.5.2010 19:27:37   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

preživela pogreb. Komaj user posted image user posted image user posted image . Najprej sem v vežici zagledala krsto, ko sem stopila notri pa še, da je odprta. Vse v belem cvetju, bele sveče, bela mala krsta. Poleg položene njene fotografije, ki jih imajo drugače razstavljene doma. Starša sta utrujena sprejemala sožalja. Pogreb je bil dolg ampak lep. Župnik je jokal, že ko je začel govor.

Punčka lepa ko princeska. Končno brez vseh cevk. Svobodna. Odšla je na lepše, kjer ni trpljenja in bolečin. Pet let je živela za starše, sama se zemeljskega življenja ni zavedala. Zdaj je čas, ko gre med angele. Čas, ko bo lahko počela vse, kar ji na zemlji ni bilo dano. Pet dolgih let je bila privezana na posteljo, zdaj je dobila krila in pazila bo na starša, dva bratca in sestrico, ki jo hudo pogrešajo.

Ko sem po pogrbu prišla po mojo pupo, sem jo kar nekaj časa stiskala k sebi....

Ojej, kako hudo ... si sploh ne morem predstavljati! Verjetno ji je zdaj res lepše! In prav je tako!!!!!
Mi pa smo lahko zelo zelo zelo hvaležne, da imamo zdrave otroke ... tudi če malo bolj jokajo, ane?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
26.5.2010 19:36:22   
Jada82
Punce, hoj!

Evo, mi pa zadnje dni kar malo bluzimo okoli. Samo sem ugotovila, da naši Izi kar najbolj paše doma, hahaha. Tko k atiju user posted image Včer smo bli pri kolegih, dons na morju. Včer je bla kar pridna (sicer je mal jokala, brez tega ne gre), dons pa nič kaj. Sem mislila, kako ji bo pasal morski zrak, pa nič od tega, je kar precej prejokala. V avtu je bla pridna, mal je spala, mal se je pogovarjala, ampak v vozku, pa ko smo šli v restavracijo jest, je bil pa kar jok jok jok user posted image Ta naš otrok rabi toliko pozornosti in non stop enega ukvarjanja, sicer je takoj dolgčas, pa je tečna, pa joka pa .....user posted image Hitro se naveliča in pol je tečna. Kar porabim ene energije zanjo. Uf. Sem konec dneva kar zbita.

Eh ja, sam sem se že kar navadila, da malo bolj joka, če se čist slučajno zgodi, da ne, sem že prepričana, da je kaj narobe z njo user posted image

Smo pa imeli včer pregled in cepljenje. Malo je jokala - uh, že tudi preden so jo cepili - taka je user posted image Ampak pol ni blo hujšega. Za rota je nismo cepili, tudi zdravnica ni nič rekla sploh (pomoje zarad teh krčev, ki jih mamo). Jaz sem se pa že doma odločila, da ne bomo.
Smo pa lahkokategorniki user posted image user posted image user posted image - 58 cm, 4862 g in glava 39 cm. No ja, bo že počas, hehehe

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
26.5.2010 19:59:20   
slomak
ojla punce,
mi smo danes iz 2. posvetovalnice...mala ima že 7250 kg in 66,5 cm user posted image ...tko da Jada mi smo pa težkokategorniki user posted image , bila je tudi cepljena prvič in ko da se nebi nič zgodilo...ful je bla pridna...

lara nimam besed soćalje družini user posted image

mucica lepotička je mala...

mi smo za vrtec tudi oddal, še čakamo na odgovor, Lara smo pa tud v Komendi, tko da upam da bo kej, ker bojo odprl 3 nove oddelke...nas je pa ogromno novih mamic, ker smo v novih blokih in so same mlade družine... drugače je pa men patronažna dala tel.št. od treh varušk, ki so na koncesijo, tko da recimo plačaš tolk kot bi za vrtec...pa bi mogla tud k njim poklicat zarad prostora, ker so tud one hitr zasedene...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
26.5.2010 20:17:42   
vaney
lara, sožalje družini...jaz nisem za take stvari...pa še danes imam glih en tak dan, da sem že zraven tvojega posta začela jokat...ahhhh, boga punčka in družina (čeprav, kruto, ampak resnično, jim bo najbrž zdaj lažje). Kakšno bolezen oz. okvaro je pa imela, da je bila skoz na postelji (če ni skrivnost)?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
26.5.2010 20:18:21   
mucica2
user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešne preglede in cepljenja (nas še čaka v petek)

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
26.5.2010 20:19:15   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

ojla punce,
mi smo danes iz 2. posvetovalnice...mala ima že 7250 kg in 66,5 cm user posted image ...tko da Jada mi smo pa težkokategorniki user posted image , bila je tudi cepljena prvič in ko da se nebi nič zgodilo...ful je bla pridna...

ja res ste težkokategorniki user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
26.5.2010 20:20:10   
mucica2
moja pupa je pa danes začela ful kašljat...joj me kr malo skrbi..po moje danes ne bomo lih spali
niti ne vem kaj naj naredim...pa ne vem če bo tako ali bomo sploh cepljeni

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 26.5.2010 20:22:52 >

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
26.5.2010 20:54:03   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

lara, sožalje družini...jaz nisem za take stvari...pa še danes imam glih en tak dan, da sem že zraven tvojega posta začela jokat...ahhhh, boga punčka in družina (čeprav, kruto, ampak resnično, jim bo najbrž zdaj lažje). Kakšno bolezen oz. okvaro je pa imela, da je bila skoz na postelji (če ni skrivnost)?

punčka ni imela razvitih malih možganov...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:36:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:38:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2436
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:43:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:45:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:49:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 21:52:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 22:02:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
26.5.2010 22:04:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.5.2010 10:35:35   
punsha
Pozornost jaz pa menim, da smo zato na porodniški, da otroku posvečamo pozornost. Prva 3 leta otrokovega razvoja so res najbolj pomembna in mu je treba posvetiti kar se da veliko pozornosti. Pa ne, da se ne bi potem znal sam zamotiti, ampak čas, ko smo z otrokom je treba maksimalno izkoristit. To ne pomeni da dojenčka nosimo v naročju gor in dol. To ne pomeni da se z njim ukvarjamo. Naj leži na tleh, mi pa se igramo bibarije, mu pojemo pesmice, se pogovarjamo (ko kuhamo, pospravljamo- vse mu lahko povemo kaj delamo), pomagaš mu pri gibalnem razvoju - nudiš igračke na različne strani da sledi s pogledom, da prijemlje, se začne obračat... se igraš gugalnico (gujsa galujsa 2 debela pujsa), ko drži glavo se gresta avione...otrok nas rabi. Ne le za hranjenje in crkljanje. In čas ko je buden je treba razdeliti tako, da se mu posvečamo in ga hkrati navajamo da se zamoti sam. Pa ne da bi šli mi sedaj stran, ker ko nas ne vidi, takrat zanj ne obstajamo in se lahko počuti zapuščenega. Še ne more razumeti da se bomo vrnili.
No sem morala napisati. Ne morem iz svoje kože ane. Poklicna deformacija user posted image . Ok, nisem hotla zatežit, tako da ne vzemite tega tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.5.2010 10:54:43   
dskubin
punsha - se globoko globoko strinjam z vsem napisanim. Še posebej ko živiš v državi, kjer gre veliko mamic nazaj v službo pri dojenčkovih 3, 4 ali najkasneje 6ih mesecih, se tega še bolj zavedaš, kako srečo imamo v naši ljubi državici. To je meni nepredstavljivo (aja, pa ravno tko propagirajo izključno dojenje do 6. meseca, zdej pa ti zastopi politiko)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
27.5.2010 11:16:26   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

TincaMalinca: za kolk pa tebi ponujajo varstvo?

hm, za 500 evrov. Grozljivo, a ne...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
27.5.2010 11:18:28   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jaz sem tudi v OŠ.user posted image

He he, stanovska kolegica user posted image user posted image user posted image . Jaz delam v Domžalah. Kje pa ti?

V Novih Jaršah, imam 200m do službeuser posted image

user posted image user posted image user posted image , najboljše!

Neposredna povezava do sporočila: 2446
27.5.2010 12:54:26   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Pozornost jaz pa menim, da smo zato na porodniški, da otroku posvečamo pozornost. Prva 3 leta otrokovega razvoja so res najbolj pomembna in mu je treba posvetiti kar se da veliko pozornosti. Pa ne, da se ne bi potem znal sam zamotiti, ampak čas, ko smo z otrokom je treba maksimalno izkoristit. To ne pomeni da dojenčka nosimo v naročju gor in dol. To ne pomeni da se z njim ukvarjamo. Naj leži na tleh, mi pa se igramo bibarije, mu pojemo pesmice, se pogovarjamo (ko kuhamo, pospravljamo- vse mu lahko povemo kaj delamo), pomagaš mu pri gibalnem razvoju - nudiš igračke na različne strani da sledi s pogledom, da prijemlje, se začne obračat... se igraš gugalnico (gujsa galujsa 2 debela pujsa), ko drži glavo se gresta avione...otrok nas rabi. Ne le za hranjenje in crkljanje. In čas ko je buden je treba razdeliti tako, da se mu posvečamo in ga hkrati navajamo da se zamoti sam. Pa ne da bi šli mi sedaj stran, ker ko nas ne vidi, takrat zanj ne obstajamo in se lahko počuti zapuščenega. Še ne more razumeti da se bomo vrnili.
No sem morala napisati. Ne morem iz svoje kože ane. Poklicna deformacija user posted image . Ok, nisem hotla zatežit, tako da ne vzemite tega tako user posted image

user posted image user posted image user posted image , ne moreš lepše povedat user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
27.5.2010 12:55:54   
Tinca Malinca

Se ne splača, sem že na približno zračunala - okoli 500 evr bi prišlo... Ojejuser posted image

Bomo imeli kar krizo kaj zrihtat, a ne. Zimska, a tebi Vida ne bojo vzeli v vrtec, če imaš že Lana tam? A nimate potem prednosti?

Neposredna povezava do sporočila: 2448
27.5.2010 13:11:23   
slomak

Slomak - zanimivo tole o varuškah s koncesijo... A je kej na vrtec vezano? Kakšen je postopek, da se prijaviš?

na vrtec mislm da ne, je pa v okviru občine v kateri živiš... več ne vem, jih bom mogla poklicat pa se mal pozanimat...

Neposredna povezava do sporočila: 2449
27.5.2010 13:16:19   
slomak
punsha a si vidla ZS...? no v glavnem doma imam kreme od justa, sporoči kdaj bi se lahko dobile da ti jih dam, ok?

aja pa z vsem se tudi jaz strinjam kar si napisala...user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.