|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
26.5.2010 23:29:03   
MAŠKA
Pozdravljene,

punce javljam podatke za seznamček:

2. mesec 5450 g, 56 cm,
3. mesec 6650 g, 59 cm,
4,5. mesec: 7600 g, 61 cm.

Ja, rada papca tale naša deklica user posted image

Pozdravček vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
27.5.2010 7:13:55   
marijaa
Sem hotla včeraj še malo nakladat, pa mi Alina ni pustila, moj pa itak, da ne bo vstal, saj sem vendar jaz sedaj doma na porodniškiuser posted image No to sem namreč več krat čula, če je moj čez dan mi dosti pomaga, se igra z otroci in jih rihta,bil s Patrikom veliko v bolnici, tudi skopa. hrani, previja ali pa pelje za pol ure ven, da lahko jaz posodo pomijem v miru, ker to pa on ne dela, to je žensko delo, tudi kadar on kuha posoda ostane meni user posted image . Je pa obljubil, da, ko se v novo hišo vselimo, mi bo kupil pomivalni stroj. No bomo videli, če bo obljubo držal. No vstaja ponoči ne, drugače je kar o.k, včasih celo posesa, upam, da ne bo to pozabil delat tudi v novi hiši, ko bo veliko, veliko površine za posesat in spucat. To da sem na porodniški in imam čas sedaj že nekaj časa ni rekel, ker ko je prišel enkrat iz službe je bil malo zapackan štedilnik, mi je šlo pač nekaj čez, očistila pa še nisem, mi je zatežil zakaj nisem sproti. Pa sem mu nekaj predlagala, poj pa molčal, sem mu rekla: Ljubček dragi lahko pa zamenjava, ti vzami moj preostanek porodniške, jaz grem v službo, ti pa bodi doma, pa ko pridem domov, želim, da me na mizi vsak dan čaka toplo sveže skuhano kosilo, saj veš, da raznega fast food sheata ne jem, pa glej, da bom imela vsako jutro za službo čisto zlikano bluzo in hlače  ali kiklo, pa da bo v omari red, ker sicer jaz nič ne najdem, pa mti me, če je na policah  prah in so okna umazana, pa ne pozabi hladilnika napolnit, me je kar prekinil: dej bodi tiho, pa bejž na računalnik hormone umirit user posted image user posted image user posted image . Od takrat pa to ni več rekel, pa še na pc me je poslala, ki mu sicer tudi zna iti v nos. Aja pa za jutri popoldan je obljubil, da bo doma vse tri čuval, da bom jaz lahko končno brez treh priveskov šla končno se postrižt pa v ene kopalke kupit, pa še kaj za njih.
naravni porod Ma bedarija za vsako ceno rodit vaginalno, idiotizem, eno tako pametnjakovičko poznam ja, z otrokom pa zdaj ni vse v redu, ker ni več user posted image dovolj kisika dobival.
Jaz sem sicer nekaj časa upala, da se bo mala obrnila in bom rodila vaginalno kakor prvi, vendar tudi poskus obrata ni uspel, zato so mi določili cr in sta oba prišla na svet brez muk, zapletov, ter cela in zdrva, pa se zato ne počutim nič majn dobra mama, ker nisem trpela nekaj ur kot prvič, da bi privekala na svet. Moja prva porodna zgodba ni nič lepa, se mie zaradi premočnih umetnih popadkov pretrgal presredek, pa še toliko sem krvavela, da sem mogla transfuzijo dobit. Saj zdaj pa ponoči vstjam, ju rihtam, jima dajem ljubezen in toplino.tako, da to vse odtehta, ker se nisem tolik matrala za njiju, ker mi je ena teta rekla, da ona bi na mojem mestu vseeno probala najprej vaginalno, pa je bila mala prečno, pa še popkovina prepletena user posted image user posted image
kapice in traki Če piha dam trak, če je pa zraven še mrzlo ali samo mrzlo pa tanko kapico.
Me zanima katere številke oblačil imajo zdaj vaši user posted image ? Jaz bom mogla poletno za Alino nabavit  74, ker 68 ji je že zelo tesno, Tian je pa tak drobiž in mu je skoraj vse 62 še čisto lepo prav kot ulito-
Danes bom dala spet korenčkovo kašico, pa še malo cvetače bom zraven zmiksala, do sedaj je še nisem dala.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
27.5.2010 7:31:04   
egleria
marijaa pa jesta korenčkovo kašico? meni je nikakor noče jest.. včeri se je začel ful jokat ko sem malo vztrajalauser posted image a to maš kupljeno al doma nareto?

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
27.5.2010 7:50:16   
Enkica
Naša tudi ne mara kaj preveč korenjčka. Je pa s takim veseljem pojedla brokoli, da sem komaj sproti nosila v ustka.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
27.5.2010 8:05:26   
nincrli
Jaz sem bila enako kot KIA proti narkotikom pa jih nisem potrebovala, ampak pri naslednjem bom podpisala za ea pol pa bomo videli...

IZVIRNO SPOROČILO: somic

ufff... meni se je kar zgodilo, da so mi ženske očitale ta cr... kao da nisem rodila, da sem dobila otroka, in da me šele naravni porod naredi mati

emmm prosim Jap naravni porod te naredi mati in ne glede na to, če ti otroka potem pretepaš, ga zanemarjaš...saj si prava mama, ker si naravno rodila...

pa daaaaaaaaaaj a mi res živimo v istem času z nekaterim folkom?

Moj user posted image nosi št. 68 pa mu je prav in upam, da mu še bo nekaj časa, ker ima ful lepih poletnih cotk, ki pa jih še nismo mogli obleč...

Moj pa vedno posesa, ker smatra to za moško opravilouser posted image (so doma imeli tak določeno), pomiva res ne rad, ampak imamo pomivalc... Včeraj je tudi pod obrisal...Jaz pa mam ostalo, prah po hiši in kuhinjo,cote pa še kup ostalih stvari... Pa včasih tud pri drugih opravilih pomaga... ja pere in suši pa nikoli ne, to mu ne najbolj diši, jaz pa avta ne perem zatouser posted image
Tak, da je kar priden, čeprav tud ne vedno zastopi kak je lahko včasih kaj umazano ali kje nastavljeno, če pa sem cel dan doma...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
27.5.2010 8:10:36   
nincrli
Moj pa imarad korenčkovo kašico, korenček je tud prva drugačna hrana, ki jo je poskusil, brokolija pa ne mara, sem danes vrgla kašico proč... No saj ga jaz tud ne maramuser posted image pa ta  res ni bil dober pa še fuluser posted image   vonj je imel. Bom mu pa počasi dala bučke, ker tiste so vsak dan na seznamu pri kosiluuser posted image

Drugače pa so kašice od danes znižane v merkatorju, tak da grem v nabavo, upam, da bojo imeli kaj različnih okusov...

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
27.5.2010 8:27:23   
Kika99
Jutro

Anja pa vse rada je od korenčka do marelice user posted image . Danes je bila pokakana že ob 6 zjutraj tako da sem ji morala bodi preoblečti user posted image . Ob 10 imava pregled tako da javim kasneje podatke za seznamček.

Je bila pa včeraj prvič sama z babi več kot 2 uri, sva si z očijem privoščila kratek izlet na morje user posted image . Tako da sem si napolnila telo in duha user posted image .

porod - meni je vseeno kako bo potekal v glavnem, da je z otrokom vse okuser posted image jaz sem/bom že stisnila zobe in potrpela.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
27.5.2010 8:29:45   
MMMojca
Jaz sem imela naraven porod, pa ga nočem imeti nikoli več. Naj reče kdo kar koli, ma imam tako tesnobo, če se samo spomnin nanj. Nabasali so mi umetne popadke, vse živo proti bolečinam (kar po mojem sploh ni učinkovalo), tako, da sem porod doživljala kot eno veliko nočno moro. Sploh nisem bila čisto zavestna, kaj se dogaja. Saj ko je mimo, si v nebesih, ko vidiš svoje dete, vendar nikoli več.

Maška - tvoja deklica pa po kg še mojo prekaša user posted image

Naša pikica ima rada korenček pa jabolko tudi. Čez vikend bomo probali krompir.

Ali ste ve poklicale patronažno za uvajanje GH? Kaj je povedala?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
27.5.2010 8:59:50   
sisi77
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Haha. Moj je danes oblekel tamalemu žabice z nogicami, ampak narobe obrnjene. Spet sem se režala do nezavesti. Mislim a ne vidi kje je zašito za prstke user posted image

ha ha sem se mogla nasmejat. ti  morem rečt da je pri mojem tudi kaj takega za pričakovat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
27.5.2010 9:00:28   
majčyca
Pia ima tudi rada korenček user posted image sma ga zdaj jedle 4 dni in ji je bil ful všeč, danes pa probama bučo user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
27.5.2010 9:07:21   
sisi77
Somic maš že dva glasa

Porod jaz sem se tudi malo bala vakumskega poroda če bi do njega prišlo. O CR nisem nit razmišljala ker je bil mali drobižek in že kar lep čas obrnjen na glavico. potem pa ko so mi dali tabletke za sprožitev poroda in ko se je iz mene vlila kri kot iz škafa in ko so paniko zagnali naj vse v operacijski prištimajo za CR nisem niti pomišljala da jim nebi zaupala kaj delajo. No potem so se malo umirili še enkrat preverili situacij in se vseeno odločili za vaginalni porod. Pa rodila sem samo z umetnimi popadki pa posteljica se mi je strgala ampak pozabiš takoj ko pikico zagledaš. Morem rečt da sem osebju 100% zupala saj je bilo okoli mene v porodni cca 5 zdravstvenih delavcev med rojevanjem. Zdravniki po večeni vejo kaj delajo!!

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
27.5.2010 9:10:48   
sisi77
Aja pa super da je piknik uspel. Bi pa bilo mogoče za nas ki se nismo mogle udeležit fino če nam malo poveste kako je potekal.

Moram še nekaj naredit. Mamo v nedeljo krst pa mam še tolko stvari za zrihtat zdaj ko mali spi. Ker zadnje dni opažam da ko je buden moram vedno bit v njegovem vidnem polju če ne je user posted image . Malo je že razvajen priznam. user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
27.5.2010 9:59:13   
Žaži
Ker sem imela dva CR in potemtakem za nekatere pametne buče s tem še nisem dobra mati, sem sedaj tega zelo vesela, da ko ga bom kaj mimo sekala kot mama in me otroka ne bosta ubogala, bom lahko rekla da je to zaradi CRuser posted image user posted image user posted image Super izgovoruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
27.5.2010 10:14:50   
Isabelle
Moji je biu korenček ful všeč in ga je tudi dosti pojedla, sam potem je težko kakala.Ji bom probala dat malo korenčka s krompirjem.Danes ji kuham kromipr+bučke (same jih ni marala), pa eno pikico olivnega olja bom dala notr.Jabolke pa obožuje.
Učeri zvečer sem ji dala en Plasmon piškot v mleko, danes zjutri pa riževo kašico.Samega mleka mi sploh ne popije več oz. sam tolk da poteši prvo lakoto in je itak pol čez 2 oz. kdaj tudi že čez 1 uro lačna. In pol sploh ne vem kdaj bo jedla, kolk ji naredit....Tko da zdej sem se odločla zjutri riževa kašica, kosilo zelenjava, malica sadje, vmes ji bom mogoče kakšen obrok dala samo mleko, zvečer pa Plasmon.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
27.5.2010 10:22:37   
ellie
Moj Anej nosi št. od 62 do 80 user posted image  tako da ne vem, kaj je najbolj realno.. Nekaj h&m majčk imamo še 62...so mu na glih, ampak ker se ful raztegnejo, nam jih še vedno uspe spravit gor. Pižame h&m so mu prav 74. Zdaj ima oblečene kratke hlače iz hoferja 74/80, in majčko iz Upima št. 9mesecev. Nekatere stvari sušim v sušilcu, nekatere ne. Teta mu je prinesla cel kup cotik iz ene trgovine iz cityparka in mu je št. 9 mesecev zdaj prav. Tako da res ne vem...jaz sama kupim oblačilo pač na videz...št. sploh več ne gledam. Pa je naš otrok bolj med malimi...tak dauser posted image

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
27.5.2010 10:55:59   
majčyca
Pia ima zdaj št. med 68 in 80 user posted image ampak opažam, da boma počasi 68 tudi morale pospravit. Včeraj pa je imela oblečeno kratko majčko št. 80 in ji je bila čisto prav. Pa neke stvari, ki imajo številke napisane po mesecih, so ji tudi prav št. 7-9 mesecev user posted image zgleda, da so te številke res bolj čudne user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
27.5.2010 11:12:31   
Žaži
Jaz sem pretekli vikend menjala vso garderobo za 74. Ima pa nekako največ H&M, tam je tudi najbolj realna številka. Ima pa par stvari 80, mislim da Obaibi, ker ti imajo bolj majhne številke. In kaki bodiji Lumpi ali kaj podobnega so tudi 80, ker se pri prvem pranju ful skrčijo.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
27.5.2010 11:39:38   
Zala01
mi imamo najmanjšo številko 74, večino pa že vse večje. Bodije mu kupujem 92, pa so mu čisto točni. Ja bajsek je naš požerušček.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
27.5.2010 11:50:22   
nincrli
A vsako kašico, ki mu daš na novo more prvič pojest samo par žličk? Ker do zdaj je jedel korenčkovo in korenček+jabolko pa je celo zmazal, danes bi mu poskusila kaj drugega dat, sam ne vem a lahko celo poje (npr hruško), če mu je všečuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
27.5.2010 11:50:30   
Oren
Mi smo danes iz posvetivalnice in pri 4,5 mesecih tehtamo 5500g in smo veliki 62cm. Se je zredila lepo za en kilogram in zrasla za skoraj za 4cm. Rekla nam je P da kar naj začnemo z korenčkom,jabolkom in banano.

Glede dedcev-jaz mam ful srečo. Moj mož je od 10 leta živel sam z očetom in si je moral sam prat,  likat pa tudi kuhat. Zdaj ko sem doma večino jaz postorim med tednom in je ful hvaležen, vedno reče hvala. Čez vikend pa tudi on da prat in zlika...kuhanje pa raje meni prepusti:)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
27.5.2010 12:05:11   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

A vsako kašico, ki mu daš na novo more prvič pojest samo par žličk? Ker do zdaj je jedel korenčkovo in korenček+jabolko pa je celo zmazal, danes bi mu poskusila kaj drugega dat, sam ne vem a lahko celo poje (npr hruško), če mu je všečuser posted image

Boljše, če je prvič, par žličk, da ne pride do kakšne alergije.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.5.2010 12:06:01   
Isabelle
Naša ima največ stvari iz H&M-ja, tam ima št. 62 (ji bo pa hmal premajhna), neki tudi 68, iz C&A-ja so ji bodiji prou še št. 56.Učeri sem ji pa v Oviesse kupla dvojne pajkice in so za 12M, sam so ji zdej prou, nekje majo res čudne št.Res pa da ima H&M se mi zdi še najbolj realno.

nincrli, js ji nisem nikoli dajala samo par žličk, dala sem ji tolk kokr je hotla (itak ni pojedla veliko).Danes sem ji naredila krompir+bučke z eno kaplico oljčnega olja in ji je zgleda blo ful všeč. user posted image
Za hruške pa ne vem, ker zelo napenjajo...mene je kr mal strah ji dat.Za enkrat sem ji od sadja dala jabolke in slive (ji niso ble ne vem kako všeč, je pa pojedla ene par žličk).Pa z banano tudi kr odlašam. user posted image

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 27.5.2010 12:07:39 >

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.5.2010 13:02:30   
marijaa
Ja sej zato sm vprašala, ker meni se te številke res zdijo čudne, ja H&M in C&A se mi zdijo najbolj realne številke.
Moj Tian obožuje korenček, pravkar je zmazal skoraj polno skledico, ga ni motilo, ker je bila dodana cvetača. Riževa kašica, kuhano jabolko ni htel, bučke je jedel, ampak ne stakim užitkom,Alina je zaenkrat z veseljem jedla vse kar je dobila, še najmajn riževo kašico. Jutri bom ponovno dala cvetačo. Pojutrišnjim bom dala pa banano, je še nisem. Jaz dajem zdaj 2 dni zelenjavo in 2 dni sadje, no zaenkrat sem samo jabolko dala. Do sedaj sem dala čez 20 minut še pol obroka mleka,  danes pa ne bom dala, mislim,, vsaj da ne bo potrebe, ker sta oba ogromno pojedla.
E ravno vidim, da sta oba zaspala, ko sem ju v posteljici odložila,torej sta se najedla. Ko se zbudita gremo z vozičkom po tavelikega,
To mi še povejte a se zdaj že vsi sami obračajo na bok? Na oba? Tian se samo na desnega. Mi je zdaj teta, ki je bila na obisku zatežila, da so to razvojne težave, ker se samo v eno stran in je treb takoj k pediatru, da je slabše kot če se sploh ne biuser posted image . Glavice pa še tudi nima popolnoma stabilne.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
27.5.2010 13:33:52   
nincrli
Sem mu dala kar korenček+jabolko in je pojedel polovico potem pa še mleko spil, korenčka pa več ni hotel... Zdaj ga gugam, da zaspi, je ful zaspan in siten sam zaspat pa noče...

Optimism always works!!!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
27.5.2010 13:40:07   
alex17
kolk to veliko pojejo eni vaši malčki!! kar ne morem verjet da zmažejo cel kozarček oz. šalčko-Ian je parkrat pojedu po enih 5 žličk, zdaj itak začasno ne dajem GH razen zvečer Hippove prve otroške mlečne kašice, bom nadaljevala verjetno drug teden če se bo kakanje kaj uredilo, zaenkrat še kar bolj štrajka pa se samo dojiva user posted image mu očitno še kar paše joška oz. mlekec user posted image
pa vidim da ene same kuhate? kje pa nabavljate zelenjavo, kar v trgovini ali pri kakem kmetu na tržnici da je bio?? jaz bom z domačo zelenjavo počakala, da zraste na maminem vrtu, do takrat bom pa na Hippovih kozarčkih ker res ne zaupam tem trgovinskim zadevam.

cunje naš nosi večinoma 68, nekaj pa tudi večje-Leclercove recimo za 6 ali celo 12 mesecev ker so majhne številke pa še skrči se precej, sploh Sparky cunjce so se mi ful skrčile user posted image   za poleti imam pa 74 oz. 6-12 mes.

smo šli danes že malo čez 9h ven na tekaški sprehod-najprej sem jaz tekla in oči vozičku, pol sva se pa zamenjala in mi je mali ravno malo preden sem prišla do avta, zaspal kot polhek, pa sem ga kar še malo pustila. zdaj sva pa na terasi in se guga user posted image   to mu res ful paše tako da HB za gugalnik! user posted image

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?