marijaa
|
Sem hotla včeraj še malo nakladat, pa mi Alina ni pustila, moj pa itak, da ne bo vstal, saj sem vendar jaz sedaj doma na porodniški No to sem namreč več krat čula, če je moj čez dan mi dosti pomaga, se igra z otroci in jih rihta,bil s Patrikom veliko v bolnici, tudi skopa. hrani, previja ali pa pelje za pol ure ven, da lahko jaz posodo pomijem v miru, ker to pa on ne dela, to je žensko delo, tudi kadar on kuha posoda ostane meni . Je pa obljubil, da, ko se v novo hišo vselimo, mi bo kupil pomivalni stroj. No bomo videli, če bo obljubo držal. No vstaja ponoči ne, drugače je kar o.k, včasih celo posesa, upam, da ne bo to pozabil delat tudi v novi hiši, ko bo veliko, veliko površine za posesat in spucat. To da sem na porodniški in imam čas sedaj že nekaj časa ni rekel, ker ko je prišel enkrat iz službe je bil malo zapackan štedilnik, mi je šlo pač nekaj čez, očistila pa še nisem, mi je zatežil zakaj nisem sproti. Pa sem mu nekaj predlagala, poj pa molčal, sem mu rekla: Ljubček dragi lahko pa zamenjava, ti vzami moj preostanek porodniške, jaz grem v službo, ti pa bodi doma, pa ko pridem domov, želim, da me na mizi vsak dan čaka toplo sveže skuhano kosilo, saj veš, da raznega fast food sheata ne jem, pa glej, da bom imela vsako jutro za službo čisto zlikano bluzo in hlače ali kiklo, pa da bo v omari red, ker sicer jaz nič ne najdem, pa mti me, če je na policah prah in so okna umazana, pa ne pozabi hladilnika napolnit, me je kar prekinil: dej bodi tiho, pa bejž na računalnik hormone umirit . Od takrat pa to ni več rekel, pa še na pc me je poslala, ki mu sicer tudi zna iti v nos. Aja pa za jutri popoldan je obljubil, da bo doma vse tri čuval, da bom jaz lahko končno brez treh priveskov šla končno se postrižt pa v ene kopalke kupit, pa še kaj za njih. naravni porod Ma bedarija za vsako ceno rodit vaginalno, idiotizem, eno tako pametnjakovičko poznam ja, z otrokom pa zdaj ni vse v redu, ker ni več dovolj kisika dobival. Jaz sem sicer nekaj časa upala, da se bo mala obrnila in bom rodila vaginalno kakor prvi, vendar tudi poskus obrata ni uspel, zato so mi določili cr in sta oba prišla na svet brez muk, zapletov, ter cela in zdrva, pa se zato ne počutim nič majn dobra mama, ker nisem trpela nekaj ur kot prvič, da bi privekala na svet. Moja prva porodna zgodba ni nič lepa, se mie zaradi premočnih umetnih popadkov pretrgal presredek, pa še toliko sem krvavela, da sem mogla transfuzijo dobit. Saj zdaj pa ponoči vstjam, ju rihtam, jima dajem ljubezen in toplino.tako, da to vse odtehta, ker se nisem tolik matrala za njiju, ker mi je ena teta rekla, da ona bi na mojem mestu vseeno probala najprej vaginalno, pa je bila mala prečno, pa še popkovina prepletena kapice in traki Če piha dam trak, če je pa zraven še mrzlo ali samo mrzlo pa tanko kapico. Me zanima katere številke oblačil imajo zdaj vaši ? Jaz bom mogla poletno za Alino nabavit 74, ker 68 ji je že zelo tesno, Tian je pa tak drobiž in mu je skoraj vse 62 še čisto lepo prav kot ulito- Danes bom dala spet korenčkovo kašico, pa še malo cvetače bom zraven zmiksala, do sedaj je še nisem dala.