Jada82
|
Punce, hoj! Evo, mi pa zadnje dni kar malo bluzimo okoli. Samo sem ugotovila, da naši Izi kar najbolj paše doma, hahaha. Tko k atiju Včer smo bli pri kolegih, dons na morju. Včer je bla kar pridna (sicer je mal jokala, brez tega ne gre), dons pa nič kaj. Sem mislila, kako ji bo pasal morski zrak, pa nič od tega, je kar precej prejokala. V avtu je bla pridna, mal je spala, mal se je pogovarjala, ampak v vozku, pa ko smo šli v restavracijo jest, je bil pa kar jok jok jok Ta naš otrok rabi toliko pozornosti in non stop enega ukvarjanja, sicer je takoj dolgčas, pa je tečna, pa joka pa ..... Hitro se naveliča in pol je tečna. Kar porabim ene energije zanjo. Uf. Sem konec dneva kar zbita. Eh ja, sam sem se že kar navadila, da malo bolj joka, če se čist slučajno zgodi, da ne, sem že prepričana, da je kaj narobe z njo Smo pa imeli včer pregled in cepljenje. Malo je jokala - uh, že tudi preden so jo cepili - taka je Ampak pol ni blo hujšega. Za rota je nismo cepili, tudi zdravnica ni nič rekla sploh (pomoje zarad teh krčev, ki jih mamo). Jaz sem se pa že doma odločila, da ne bomo. Smo pa lahkokategorniki - 58 cm, 4862 g in glava 39 cm. No ja, bo že počas, hehehe
|