|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
26.5.2010 22:21:27   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image  za sestro!

katmat user posted image user posted image user posted image  pol boš pakončno lahko v miru in placu torte pekla!

danes sem M. prvič peljala na kolesu - se ne more odločit, a mu je všeč al ne user posted image  čelada mu ni všeč. ampak če jo mam še jaz, se sprijazni z njo.

zdaj pa pir in dobra knjiga, ker tu itak nobene ni več user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 451
27.5.2010 6:56:49   
FLASK_A
Dobro jutro! Delo za faks že čaka tako da veselo na delouser posted image

Prej je pa treba eno konkretno kavo spit, aneuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
27.5.2010 6:58:17   
FLASK_A
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 453
27.5.2010 7:20:07   
koala.cek
dobro jutro,

danes sem pa doma. no, po eni strani je to dobro, po drugi strani pa...imam tirologa.

kavo sem pa nehala pit. se nisem neki fajn počutla po njej. in zdaj imam testni teden, če bo stanje kaj boljšeuser posted image

pa kremšnite bom danes delala, da jutri malo počastim moje coworkerke. v soboto ima naš sine bine rojstni dan, pa še nimam idej kam bomo šli. vreme bo itak za en drek. najbolje, da kar do lignana pičimo. tam bo vsaj sonceeee. no, v nedeljo pa praznujemo. ampak samo v ožjem družinskem krogu. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 454
27.5.2010 8:21:48   
PapuaNG
jutro,

danes pa nismo tako dobro spali, se je zbujal, ampak jedel pa vseeno ni user posted image Pa zjutraj se je tak smrdeče pokakal, da sem ga na pet metrov vohala...sem morala vsa okna odpret, da se je malo prezračilo.

Koala-če je pečko njihov inštalater montiral, bi jim jst pošteno zatežila, kaj se grejo. Sploh če je (spet) njihov serviser rekel, da je do tega prišlo zaradi napačne montaže. Sicer pa za tak denar dobiš  praktično novo ploščo.

Sicer pa-otrok je že v vrtcu, moj je delal celo noč, tko da bo itak spal do nadaljnega, jst pa še razmišljam, kaj bi. Po 12. sem zmenjena za kavico, do takrat pa lahko bluzim. Bi morala it v nabavo za cunje, pa je stanje na računu porazno. Kaj bom za v službo oblekla, se mi pa tut ne sanja.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 455
27.5.2010 8:24:48   
majana79
Jutro!

Spali malo boljše, celo ni bil pokonci ob pol 6. user posted image

Počasi moram pospravit, popoldne pa nazaj v tmurno LJ.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 456
27.5.2010 9:01:43   
koala.cek
user posted image dajte mi svetovat, kaj lahko starši v vrtcu naredimo. namreč velika večina nas želi, da trenutna vzgojiteljica ostane. kje lahko začnemo pritiskat ? kaj lahko sploh naredimo ?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 457
27.5.2010 9:11:51   
Dudica1
jutro

midva sva že bla na sprehodu in kavici user posted image

šivilja kako je sestra,je šla domov?

Neposredna povezava do sporočila: 458
27.5.2010 9:14:40   
PapuaNG
koala, kam bi pa šla vzgojiteljica? Ali bi samo prišli pod drugo vzgojiteljico? Sicer pa-če gre samo za menjavo, mogoče niti ni tako napačno,saj se mora tudi otrok navadit, da ni vedno ista učiteljica z njim. Sej pol v šoli imajo pa vsako leto drugo učiteljico...kaj pa vem...

Neposredna povezava do sporočila: 459
27.5.2010 9:21:30   
PapuaNG
sicer sem se pa šla vodoinštalaterja. Se nama je ponesreči v umivalniku v kopalnici staknila ena palčka, s katero zapiraš in odpiraš odtok v umivalniku, tako da ga nisva mogla odpret. In mi ga je nekako še uspelo razstaviti, nazaj pa nisem mogla več dobro zavit, ker nimam ta velkih klešč user posted image Zdej pa curlja dol, če vodo odpreš. Moram popoldne dobit še klešče, da še enkrat odvijem zadevo pa fino zavijem.
Pa mami se je najavila za jutri, ker ima mali rojstni dan. Me je spraševala, če bom torto naredila user posted image Ni razumela, da sem se zadnjič samo hecala, ko sem rekla, da bom torto spekla. Sej niti pekača nimam user posted image Sem rekla, da lahko kvečjemu tiramisu naredim, torte se mi pa res ne da. Tko da je rekla, da bo kr ona spekla user posted image Uf, kar ne morem verjet, da je že eno leto od tega, ko so se mi popadki začel...če danes pomislim, da sem še dan pred porodom veselo šopingirala še zadnje stvari za malega user posted image Zvečer so se pa že ornk popadki začel, ampak sem morala na mojega čakat, da je končal z delom user posted image No sj, je bilo še bolje tako, ker sem potem že čist odprta prišla v porodnišnico in je bilo vsega hitro konec user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 460
27.5.2010 9:26:40   
koala.cek
papua - sej vem. sem čisto enakega mnenja kot ti.

ta, ki naj bi prišla, prihaja iz porodniške. in baje, da si nikoli ne zasmeji, da otrok nikamor ne pelje, poleg tega je doma 100 km stran, ne morem pa govoriti iz lastnih izkušenj, ker jo ne poznam. so jo pa imeli ti otroci preden je odšla na porodniško...in sem slišala kar precej kritik staršev.  

trenutna vzgojiteljica, ki jo imamo pa je mlada, energična, blizu doma, pozitivna, ustvarjalna, ...skratka super. in si tudi želi ostati tukaj.

ni mi jasno, zakaj tako ne skombinirajo, da tale ostane tu, tisto pa dajo nekam bližje njenemu kraju ? ne vem.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 461
27.5.2010 9:45:30   
PapuaNG
uf, kakšna vzogijteljica pa je, da se nikoli ne zasmeji user posted image Tele naše se skos smejijo. Za eno sva se z mojim še hecala, da kr mal manična zgleda user posted image No, če je situacija taka, kot praviš, bi bilo pa res bolje, če bi zdejšnja ostala. Sam ne vem, če bi kej uspeli, če bi se pritožili...sicer pa-mogoče bo pa zdej kej drugačna, ko je svojega otroka dobila user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 462
27.5.2010 9:56:52   
ledenka
jutro user posted image  

kavico bi, takoj user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 463
27.5.2010 10:08:53   
petrazg
Jutro....

Zapani smo... user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
27.5.2010 10:19:55   
majana79
sva se že malo sprehajala, bi jaz tudi eno kavico user posted image

danes je pa moj zadnji dan porodniške user posted image

pa pogodbe za skrajšani delovnik mi tut še niso pripravili... se jim ne mudi očitno

v torek gremo pogledat eno zasebno varstvo, na bratovševo, upam da mu bo všeč

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 465
27.5.2010 10:20:34   
KatMat
hehehe....naša je mela auf ob petih...midva sva kr dalje spala...ona se je pa igrala po celllliiii sobi...mogoce bi bilo drugic pametno da flasko ki je polna tekocine ne pustim na dosegu njene roke...celo poplavo naredilauser posted image user posted image

zdele cakam da pride svak montazo narest....sedaj pa izbiram kaksen motiv bom dala na steklo ki bo namesto stenskih ploscic

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 466
27.5.2010 10:21:11   
KatMat
http://www.steklarstvo-kresal.com/izdelki/vzorci-za-peskanje/dekorativni-ornamenti/

druga vrsta me ma

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 467
27.5.2010 10:22:32   
ledenka
kati, super skrbi user posted image

majanči, uživaj še ta dan morja user posted image  tu je noro vročeeeeee

sem naredila napako in šla gledat album od Dadaegon... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 468
27.5.2010 10:24:09   
ivanamdb
morning girls!
nc mi se ne da... as usual...hahahaah
vceraj je bil super dan v sluzbi...ena kolegica ni imela cajta za head massage in sem jaz spet sla haha! (a ja, by the way - free!! to je se najboljse, a ne)
pa sem kao delala, a ja, pa se rezervirala karte za "lovers weekends" v londonu...saj edini nacin da se lahk kaj vidimo do konca poletja.
pa se en prevodcek naredila. a ja eno vprasanje, ce pise naslov, in potem "p. Krsko" ali "p.Brezice" kaj pomeni tole "p."? a je to posta?
pa se en prevodcek mi je prisel zdaj...a bom lahk "delala" in prevajala user posted image user posted image

sivilja - kako sestra?user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 469
27.5.2010 10:26:56   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

http://www.steklarstvo-kresal.com/izdelki/vzorci-za-peskanje/dekorativni-ornamenti/

druga vrsta me ma

uuuuuu zelo lustno!!!! res fancy! to bo res lepo Kat!!!!

wow ma res super ideja, 100krat bolj kot ploscice! pa lazje za spucat a ne! ko bomo delali kuhnjo te bom kopirala!!!!!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 470
27.5.2010 10:30:04   
Leela
jutro,

katmat ti se pa lotiš vsega kar je user posted image , pridna

šivilja, uboga sestra user posted image . je šla tudi znanka čez to na gin. in je rekla da je grozno.

koala user posted image  user posted image  user posted image  bedaki. Upam, da uspeš v pritožbi, pa vsem pošlji če bo treba od direktorja do PR...

Tudi midva s F. sva doma, laringitis. Spet ne bomo imeli praznovanja.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
27.5.2010 10:31:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kati, super skrbi user posted image

majanči, uživaj še ta dan morja user posted image  tu je noro vročeeeeee

sem naredila napako in šla gledat album od Dadaegon... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a res? tuki pa piha in je prijetno

jaz sem ga tudi gledala user posted image pa jokala zraven...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 472
27.5.2010 10:31:59   
majana79
ivana, po moje je pošta 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 473
27.5.2010 10:32:10   
ledenka
Ivana, nova slikca user posted image  jeeee, boš imela lep vikend user posted image

Leela user posted image user posted image user posted image  za F, naj laringitis hitro mine!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 474
27.5.2010 10:32:37   
Leela
ivana...nova slikca user posted image . ja najbrž je p. pošta.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?