Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 26.5.2010 22:21:27
|
|
|
|
ledenka
|
šivilja za sestro! katmat pol boš pakončno lahko v miru in placu torte pekla! danes sem M. prvič peljala na kolesu - se ne more odločit, a mu je všeč al ne čelada mu ni všeč. ampak če jo mam še jaz, se sprijazni z njo. zdaj pa pir in dobra knjiga, ker tu itak nobene ni več
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 6:56:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dobro jutro! Delo za faks že čaka tako da veselo na delo Prej je pa treba eno konkretno kavo spit, ane
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 6:58:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 7:20:07
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, danes sem pa doma. no, po eni strani je to dobro, po drugi strani pa...imam tirologa. kavo sem pa nehala pit. se nisem neki fajn počutla po njej. in zdaj imam testni teden, če bo stanje kaj boljše pa kremšnite bom danes delala, da jutri malo počastim moje coworkerke. v soboto ima naš sine bine rojstni dan, pa še nimam idej kam bomo šli. vreme bo itak za en drek. najbolje, da kar do lignana pičimo. tam bo vsaj sonceeee. no, v nedeljo pa praznujemo. ampak samo v ožjem družinskem krogu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 8:21:48
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, danes pa nismo tako dobro spali, se je zbujal, ampak jedel pa vseeno ni Pa zjutraj se je tak smrdeče pokakal, da sem ga na pet metrov vohala...sem morala vsa okna odpret, da se je malo prezračilo. Koala-če je pečko njihov inštalater montiral, bi jim jst pošteno zatežila, kaj se grejo. Sploh če je (spet) njihov serviser rekel, da je do tega prišlo zaradi napačne montaže. Sicer pa za tak denar dobiš praktično novo ploščo. Sicer pa-otrok je že v vrtcu, moj je delal celo noč, tko da bo itak spal do nadaljnega, jst pa še razmišljam, kaj bi. Po 12. sem zmenjena za kavico, do takrat pa lahko bluzim. Bi morala it v nabavo za cunje, pa je stanje na računu porazno. Kaj bom za v službo oblekla, se mi pa tut ne sanja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 8:24:48
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Spali malo boljše, celo ni bil pokonci ob pol 6. Počasi moram pospravit, popoldne pa nazaj v tmurno LJ.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:01:43
|
|
|
|
koala.cek
|
dajte mi svetovat, kaj lahko starši v vrtcu naredimo. namreč velika večina nas želi, da trenutna vzgojiteljica ostane. kje lahko začnemo pritiskat ? kaj lahko sploh naredimo ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:11:51
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro midva sva že bla na sprehodu in kavici šivilja kako je sestra,je šla domov?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:14:40
|
|
|
|
PapuaNG
|
koala, kam bi pa šla vzgojiteljica? Ali bi samo prišli pod drugo vzgojiteljico? Sicer pa-če gre samo za menjavo, mogoče niti ni tako napačno,saj se mora tudi otrok navadit, da ni vedno ista učiteljica z njim. Sej pol v šoli imajo pa vsako leto drugo učiteljico...kaj pa vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:21:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
sicer sem se pa šla vodoinštalaterja. Se nama je ponesreči v umivalniku v kopalnici staknila ena palčka, s katero zapiraš in odpiraš odtok v umivalniku, tako da ga nisva mogla odpret. In mi ga je nekako še uspelo razstaviti, nazaj pa nisem mogla več dobro zavit, ker nimam ta velkih klešč Zdej pa curlja dol, če vodo odpreš. Moram popoldne dobit še klešče, da še enkrat odvijem zadevo pa fino zavijem. Pa mami se je najavila za jutri, ker ima mali rojstni dan. Me je spraševala, če bom torto naredila Ni razumela, da sem se zadnjič samo hecala, ko sem rekla, da bom torto spekla. Sej niti pekača nimam Sem rekla, da lahko kvečjemu tiramisu naredim, torte se mi pa res ne da. Tko da je rekla, da bo kr ona spekla Uf, kar ne morem verjet, da je že eno leto od tega, ko so se mi popadki začel...če danes pomislim, da sem še dan pred porodom veselo šopingirala še zadnje stvari za malega Zvečer so se pa že ornk popadki začel, ampak sem morala na mojega čakat, da je končal z delom No sj, je bilo še bolje tako, ker sem potem že čist odprta prišla v porodnišnico in je bilo vsega hitro konec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:26:40
|
|
|
|
koala.cek
|
papua - sej vem. sem čisto enakega mnenja kot ti. ta, ki naj bi prišla, prihaja iz porodniške. in baje, da si nikoli ne zasmeji, da otrok nikamor ne pelje, poleg tega je doma 100 km stran, ne morem pa govoriti iz lastnih izkušenj, ker jo ne poznam. so jo pa imeli ti otroci preden je odšla na porodniško...in sem slišala kar precej kritik staršev. trenutna vzgojiteljica, ki jo imamo pa je mlada, energična, blizu doma, pozitivna, ustvarjalna, ...skratka super. in si tudi želi ostati tukaj. ni mi jasno, zakaj tako ne skombinirajo, da tale ostane tu, tisto pa dajo nekam bližje njenemu kraju ? ne vem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:45:30
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, kakšna vzogijteljica pa je, da se nikoli ne zasmeji Tele naše se skos smejijo. Za eno sva se z mojim še hecala, da kr mal manična zgleda No, če je situacija taka, kot praviš, bi bilo pa res bolje, če bi zdejšnja ostala. Sam ne vem, če bi kej uspeli, če bi se pritožili...sicer pa-mogoče bo pa zdej kej drugačna, ko je svojega otroka dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 9:56:52
|
|
|
|
ledenka
|
jutro kavico bi, takoj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:08:53
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro.... Zapani smo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:19:55
|
|
|
|
majana79
|
sva se že malo sprehajala, bi jaz tudi eno kavico danes je pa moj zadnji dan porodniške pa pogodbe za skrajšani delovnik mi tut še niso pripravili... se jim ne mudi očitno v torek gremo pogledat eno zasebno varstvo, na bratovševo, upam da mu bo všeč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:20:34
|
|
|
|
KatMat
|
hehehe....naša je mela auf ob petih...midva sva kr dalje spala...ona se je pa igrala po celllliiii sobi...mogoce bi bilo drugic pametno da flasko ki je polna tekocine ne pustim na dosegu njene roke...celo poplavo naredila zdele cakam da pride svak montazo narest....sedaj pa izbiram kaksen motiv bom dala na steklo ki bo namesto stenskih ploscic
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:22:32
|
|
|
|
ledenka
|
kati, super skrbi majanči, uživaj še ta dan morja tu je noro vročeeeeee sem naredila napako in šla gledat album od Dadaegon...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:24:09
|
|
|
|
ivanamdb
|
morning girls! nc mi se ne da... as usual...hahahaah vceraj je bil super dan v sluzbi...ena kolegica ni imela cajta za head massage in sem jaz spet sla haha! (a ja, by the way - free!! to je se najboljse, a ne) pa sem kao delala, a ja, pa se rezervirala karte za "lovers weekends" v londonu...saj edini nacin da se lahk kaj vidimo do konca poletja. pa se en prevodcek naredila. a ja eno vprasanje, ce pise naslov, in potem "p. Krsko" ali "p.Brezice" kaj pomeni tole "p."? a je to posta? pa se en prevodcek mi je prisel zdaj...a bom lahk "delala" in prevajala sivilja - kako sestra?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:30:04
|
|
|
|
Leela
|
jutro, katmat ti se pa lotiš vsega kar je , pridna šivilja, uboga sestra . je šla tudi znanka čez to na gin. in je rekla da je grozno. koala bedaki. Upam, da uspeš v pritožbi, pa vsem pošlji če bo treba od direktorja do PR... Tudi midva s F. sva doma, laringitis. Spet ne bomo imeli praznovanja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:31:00
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kati, super skrbi majanči, uživaj še ta dan morja tu je noro vročeeeeee sem naredila napako in šla gledat album od Dadaegon... a res? tuki pa piha in je prijetno jaz sem ga tudi gledala pa jokala zraven...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:31:59
|
|
|
|
majana79
|
ivana, po moje je pošta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:32:10
|
|
|
|
ledenka
|
Ivana, nova slikca jeeee, boš imela lep vikend Leela za F, naj laringitis hitro mine!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 27.5.2010 10:32:37
|
|
|
|
Leela
|
ivana...nova slikca . ja najbrž je p. pošta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?