metuljcek321
|
Hej! Zdravnica pravi, da je najverjetneje alergija na nekaj ... dobila tablete + kapljice za oči, v 3-5 dneh naj bi blo ok. I certainly hope so! Thanks za lepe želje, verjamem, da že zdaj pomagajo k izboljšanju stanja. Zdajle sem bla vrtičkarca, menda nisem še česa takega duhala in se naužila. Atek dela na projektu "postelja" - za na morje bo spremenil klasično zakonsko posteljo v tako z velikimi 4 predali, da bomo imeli notri kakšne deke, brisače, spalke ipd. Bo kul. rebeca, bizi dneve imate & vidim, da vse odlčno poštimate Ja, otroška igrala in čas, preživet zunaj, je vreden zlata. Prav zares. Naša je danes skoraj fršlok doživela, k se je morala poslovit od sosedovih dveh - žogali so se, guncali, za finale pa igrali v mivki ... ajoj, kakšen zverinski jok, k sva madam vlekla domov. Tuširanje (zdaj celo ne joka več celo proceduro - 3 x hura, napredujemo slowly but steadily ), risanka, večerja, koma. Majuška, kaj ej dogajalo v službi? Se je dobro razpletlo? Kako se je pa tvoj imel včeraj? Moj je prišel domov tko nostalgičen - je klepetal z ex-prfoksi, ex-sošolci - je blo odlično, je bil ful hepi, da je šel. No, zdaj pa počasi odštevam dneve do njegovega odhoda v Madeiro - 1. 6. leti, we'll be home alone Almera, kako si zadovoljna z začetkom tečaja? Online, praviš, potem pa praktično. Povej še kaj več, zaupaj nam tudi kakšen mini trik. 3jemi, a veš, da smo imeli danes lapačinke za kosilo/večerjo - skoraj take kot na sliki Meni je tud pol tko fajn, k jih lahko ješ še next day - paše, paše, imam rada hladne. , Tims, za ful boljši začetek dneva - to je lepo brat. Ste zdravi? Naspani? Si kaj žurirala za rd? Kaj si pa potem za malico ubodla? Mi smo imeli danes v šoli hot dog - in to 2 komada. Olala, sem se najedla zelo, zelo. Se mi še kar zdi, da zdaj imam pa mal višjo kilažo NE zaradi hormonov, ampak zaradi konkretne, delavske malice Opažam, da me ene par hlač čez stegna špona - bo treba mal več športat, obviously populis, bejbi, živjo, kolk fletno, da se javljaš. Imejte se! Kako malčica? Je pogumna? In pridna za presenečenje za Timsin rd - je moglo bit ganljivo, si kar predstavljam. slikce - ja, naša nasmejana frajlica ima res velik takih pozitivnih momentov, k te zaradi simpatičnosti čist sezujejo. Pa saj veste same - julijčki so da best. Itak. Drugače pa: Majuška, a si uspela dešifrirati Aleksandra na eni slikici iz ZOOja? Zabava na toboganu ... 3jemi, kakšne sexy kopalkice si ubodla? Kje si nabavljala? A za tvojega pa kar ti na uč vzameš? Kolk dobr, ej. A to klasične kopalke al boksarce varianto? V čem bo na plaži šarmiral mali Lovro? A bojo julijčki nagci al bojo mel kopalkice? Bor, za novi, poletni look! Naša pa zdaj mal eksperimentira s čupco: zdaj je imela že drugi dan čopek na vrhu glave (mala-opica-pod-palmo varianta ), ko pa sem jo danes prišla iskat, je primaširala ven s kitko, spleteno po vrhu glave - vau, ej, kar ne morem verjet, da je tko dolgo pustila vzgojiteljici, da jo je popedenala. Očitno je bo na urniku lepotičenje mojcej, ja, absolutno, da tale naša stran laufa. Why wouldn't it? Saj smo same super punce kle. poletna rezervacija - ja, men se zdi, da je tud pri nas za plačat 30% cene. Off I go še mal popedenat kuhinjo, potem se pa mal zleknit pred TV, sem zmatrana, v šoli je norišnica, konec šolskega leta je za vogalom, pišemo in popravljamo zadnje teste, sprašujem, ... ni, da ni. Jutri analiziramo NPZje s 6arji, 1 test moram še sestavit, bo živahno. Že vidim, kolk bom potem spet hitela domov Tko k zmeri - he, he. Fajn bodte!
|