|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
21.5.2010 12:17:20   
Olivija*
user posted image  dan!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.5.2010 22:42:37   
ključek
punce...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............jaz sem čisto fertik................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............prejšni teden smo šli na morje, za 2 dni, potem je LN zbolela, imela 39 vročino, smo šli domov, k P, kjer je ugotovil,da ima bakterijo v urinu. potem je bila 2 dni zaprta, jok, jok, vročina, problemi z jemanjem antibiotika za urin, nič jedla, skoz tečkala...........user posted image user posted image user posted image user posted image .........no, se stanje malo umiri..............gremo pa danes na obisk, in v trenutku nepazljivosti je padla po stopnicah, si izbila 2 zobka, preklala ustnice znotraj, zunaj.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................jaz sem mislila, da me bo kap.........hvala bogu, da smo (so) bili tok prisebni, da so ji dali zobka ven, drugače bi se še zadušila. zobka sta komplet zunaj s korenino. 5 in 3. hitro na urgenco, slikanje glave. LN skoz jokala, jokala, kri tekla, meni se je mešalo v avtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala bogu je vse okej, pretresa ni, zobki so mlečni, tko da to bo tudi okej, pač dokler ne zrastejo stalni bo brez. zdle čakam da bo ura 11, ker jo morava na 2 uri zbujati v naslednjih 48 urah. meni je slabo, da sem že 2x bruhala. živci, kaj čem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skoz pa tuhtam zakaj nisem naredila drugače, pa se ne bi naredila ta nesreča. vse bi dala, da bi lahko dan zavrtela nazaj. ampak žal ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 23.5.2010 22:43:30 >

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.5.2010 22:47:31   
ključek
no, lahko noč. pazite na svoje zakladke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.5.2010 6:53:38   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za LN!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.5.2010 7:25:08   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............jaz sem čisto fertik................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............prejšni teden smo šli na morje, za 2 dni, potem je LN zbolela, imela 39 vročino, smo šli domov, k P, kjer je ugotovil,da ima bakterijo v urinu. potem je bila 2 dni zaprta, jok, jok, vročina, problemi z jemanjem antibiotika za urin, nič jedla, skoz tečkala...........user posted image user posted image user posted image user posted image .........no, se stanje malo umiri..............gremo pa danes na obisk, in v trenutku nepazljivosti je padla po stopnicah, si izbila 2 zobka, preklala ustnice znotraj, zunaj.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .................jaz sem mislila, da me bo kap.........hvala bogu, da smo (so) bili tok prisebni, da so ji dali zobka ven, drugače bi se še zadušila. zobka sta komplet zunaj s korenino. 5 in 3. hitro na urgenco, slikanje glave. LN skoz jokala, jokala, kri tekla, meni se je mešalo v avtu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala bogu je vse okej, pretresa ni, zobki so mlečni, tko da to bo tudi okej, pač dokler ne zrastejo stalni bo brez. zdle čakam da bo ura 11, ker jo morava na 2 uri zbujati v naslednjih 48 urah. meni je slabo, da sem že 2x bruhala. živci, kaj čem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skoz pa tuhtam zakaj nisem naredila drugače, pa se ne bi naredila ta nesreča. vse bi dala, da bi lahko dan zavrtela nazaj. ampak žal ne gre.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.5.2010 7:25:31   
RAČKAPK
MTY - javi kako je bilo ponoči

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.5.2010 7:26:06   
RAČKAPK
LN in tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.5.2010 7:59:50   
KAHLO
Vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za LN in vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MTY........res se grozno sliši.....verjetno bi mene tud zvijalo od sekiranja........saj nevem tud če ti rečem....da se ne sekirat....tista dva zobka posta že še pokukala na plano.....glavno da kaj druga ni narobe...............očitat si pa tudi nimaš kaj...........nesreče se dogajajo.........sta pa vse nardila kar sta lahko odpeljala na urgenco pa to................ zdaj se samo pomirte in pocartajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.5.2010 8:37:01   
arabela*

ojoj...pikica bogauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bo...ti naši bauci so bolj žilavi,kot si me mislimouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.5.2010 20:06:31   
pf
Punce pozdravljene.

MTY nič kaj zavidljiva situacija, ampak vam ne preostane druga kot da se cartate z LN. Pomiri se in ne študirat kaj bi bilo če bi bilo, zdaj tak je kakor je. Pocartajte se lepo. Upam, da bo drugače čimprej zdrava in da bo vse dobro s pupo in tudi s tabo.

Mi trije smo super. Sem se mogla danes prav prijaviti na novo, ker mi geslo ni več delovalo. Obljubim, da se bom kaj več oglasila.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.5.2010 21:07:08   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Punce pozdravljene.

MTY nič kaj zavidljiva situacija, ampak vam ne preostane druga kot da se cartate z LN. Pomiri se in ne študirat kaj bi bilo če bi bilo, zdaj tak je kakor je. Pocartajte se lepo. Upam, da bo drugače čimprej zdrava in da bo vse dobro s pupo in tudi s tabo.

Mi trije smo super. Sem se mogla danes prav prijaviti na novo, ker mi geslo ni več delovalo. Obljubim, da se bom kaj več oglasila.

oooooooooo pozdravljena user posted image

kako smo kej?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.5.2010 22:13:19   
Lara Croft

Joj kriza... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.5.2010 22:16:42   
Lara Croft
kako smo kej?

Kak ste vi pa pf verjetno ne bo vedela... user posted image user posted image user posted image user posted image

PF... nič ne rabiš obljubljat.... bo čisto dovolj če samo prideš.... user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
25.5.2010 7:27:37   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

kako smo kej?

Kak ste vi pa pf verjetno ne bo vedela... user posted image user posted image user posted image user posted image

PF... nič ne rabiš obljubljat.... bo čisto dovolj če samo prideš.... user posted image

lahko pa da ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
25.5.2010 7:28:01   
RAČKAPK
jutro

evo user posted image  za vas

MTY - kako je LN?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.5.2010 8:28:05   
Čarli08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za LN in MTY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
25.5.2010 8:32:23   
Čarli08
Mi smo imeli pa prejšnji teden pestro - je najprej tamali zbolel, potem pa še jaz; Z vročino sem imela dva doma, s tem da R ne uboga NIČ - karkoli mu rečem, naredi kontra in se mu zdi blazno zabavno; kdaj se bo to končalo ali je samo moj tak? skratka, teden, ki je samo za pozabit; 

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
25.5.2010 11:53:27   
ključek
punce, zlate ste!!!!!!!!!!! HVALA!!!!!!!!!!!!user posted image

LN je boljše, sicer še zatečena in v modricah, ampak gre počasi na bolje.  user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
25.5.2010 12:44:38   
arabela*

LN je boljše, sicer še zatečena in v modricah, ampak gre počasi na bolje.  user posted image

pikec mali.....cartkaj in še enkrat  cartkaj jo....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
25.5.2010 21:28:28   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Mi smo imeli pa prejšnji teden pestro - je najprej tamali zbolel, potem pa še jaz; Z vročino sem imela dva doma, s tem da R ne uboga NIČ - karkoli mu rečem, naredi kontra in se mu zdi blazno zabavno; kdaj se bo to končalo ali je samo moj tak? skratka, teden, ki je samo za pozabit; 

Glavno da gre zdaj na bolje. R verjetno stalno bolj svojo voljo uveljavlja in to je verjetno njegov način kako jo pokaže. Navaditi se mora na novo okolje. Bo minilo mami.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.5.2010 21:29:32   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

kako smo kej?

Super. Nimam kaj za jamrati. Zdravi HB in prav fino se imamo.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.5.2010 22:33:07   
Lara Croft
Jupiiiii.... še eno nosečko imamo.... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.5.2010 22:36:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jupiiiii.... še eno nosečko imamo.... user posted image user posted image user posted image  

Koga? Hitro povej, ker me firbec daje.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.5.2010 22:40:16   
pf

In potem vse tiho je bilo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.5.2010 23:04:49   
meta21

In potem vse tiho je bilo.

Hm?user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.