arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you punce........... .............jaz sem čisto fertik................ .............prejšni teden smo šli na morje, za 2 dni, potem je LN zbolela, imela 39 vročino, smo šli domov, k P, kjer je ugotovil,da ima bakterijo v urinu. potem je bila 2 dni zaprta, jok, jok, vročina, problemi z jemanjem antibiotika za urin, nič jedla, skoz tečkala........... .........no, se stanje malo umiri..............gremo pa danes na obisk, in v trenutku nepazljivosti je padla po stopnicah, si izbila 2 zobka, preklala ustnice znotraj, zunaj......... .................jaz sem mislila, da me bo kap.........hvala bogu, da smo (so) bili tok prisebni, da so ji dali zobka ven, drugače bi se še zadušila. zobka sta komplet zunaj s korenino. 5 in 3. hitro na urgenco, slikanje glave. LN skoz jokala, jokala, kri tekla, meni se je mešalo v avtu. hvala bogu je vse okej, pretresa ni, zobki so mlečni, tko da to bo tudi okej, pač dokler ne zrastejo stalni bo brez. zdle čakam da bo ura 11, ker jo morava na 2 uri zbujati v naslednjih 48 urah. meni je slabo, da sem že 2x bruhala. živci, kaj čem. skoz pa tuhtam zakaj nisem naredila drugače, pa se ne bi naredila ta nesreča. vse bi dala, da bi lahko dan zavrtela nazaj. ampak žal ne gre. ojoj...pikica boga saj bo...ti naši bauci so bolj žilavi,kot si me mislimo