|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
25.5.2010 17:40:13   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

evo kopija včerajšnjega maila... ga bom danes kar namahala!! Samo ujet ga moram prej....

**Pozdravljeni. sporočam Vam, da je Kristjan danes od 4. ure dalje manjkal pri pouku (5. in 6. uro je imel zgodovino in bi bil ustno vprašan, 7. uro pa bi moral pisati DN za MAT pri uč. Jamnik). Pri zgodovini je manjkal tudi 17.5.  (opravičila nisem prejel), tako da je lahko vprašan ZGO le še naslednji teden, sicer bo NEOCENJEM (kar pomeni razredni izpit). Danes imamo tudi astronomski večer ( se šteje kot pouk; od 18. do 22. ure in zato pomet jutri v torek 25.5. učenci 9. razredov nimajo pouka). Lp, razrednik **

Lara, ni vam lahko user posted image .
Meni so pa ravno danes prišle sodelavke na obisk in so mi poročale o mojem razredu (delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu), menda je čisti raztor, sem kar srečna, da so jih drugi prevzeli.
Me pa menda moji devetarčki zelo pogrešajo in sem morala obljubit, da kaj pridem, še preden grejo ...
Saj so prav bogi tile najstniki, no user posted image user posted image user posted image , starši pa z njimi vred user posted image .

`(delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu)` user posted image

ojoj, tak poklic ni zame. kateri predmet pa učiš?

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
25.5.2010 17:42:14   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Sem že zadnjič spraševala, pa bom še enkrat. Glede krsta... A kaj komplicirajo, če nisi cerkveno poročen? Moj dragi je samo krščen, jaz imam pa vse razen poroka je le civilna.

Mi2 sva se šla tudi menit za krst prejšnji teden, pa še na tisto predavanje , ki ga rabiš za krst sva šla istočasno, pa župnik ni nič kompliciral. MI2 tudi nisva poročena, ampak imava vse zakramente... pa ni nič rekel... za botra pa sploh ni vprašal , če ma vse zakramente... midva sva samo povedala da je iz iste župnije in to je to... ja, no... je pa naju naročil še na eno srečanje 1 teden pred krstom... ne vem kakšno... mogoče bo povedal kok je treba plačat.... pa nič nama ni treba seboj prinest... če bi bla poročena bi morala samo neko družinsko knjižico in to je to.

Povejte tiste ki ste že dale to skoz... kok je pa za plačat... al daš kokr daš?! Pa prosim, povejte, kje ste kupile ali naročile svečko in tisti beli prtiček ( a je nujen?).

mi smo dali 150 €. Ja preveč. če mene vprašaš. Plačujejo nekje okolo 50 €. Sveča in prtiček sta bila pri nas obvezna.

jaz tudi mislim, da imajo 50 € čist dost.... itak pa imamo krst po redni nedeljski zadnji maši... v pol ure je kar dobr zaslužit tok....a se sveča in prtiček samo v Mohorjevi kupi... al se da naročit tud kje na netu... Hvala punce že naprej... ker jaz nimam pojma kako se tej stvari streže...

pri nas nam je tudi župnik ponudil. ma iz ene trgovine pač.... Prtiček smo kupili, svečo pa je sestra nekje na ročila, da je gor njeno ime in datum krsta.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
25.5.2010 18:03:49   
Tinca Malinca

evo kopija včerajšnjega maila... ga bom danes kar namahala!! Samo ujet ga moram prej....

**Pozdravljeni. sporočam Vam, da je Kristjan danes od 4. ure dalje manjkal pri pouku (5. in 6. uro je imel zgodovino in bi bil ustno vprašan, 7. uro pa bi moral pisati DN za MAT pri uč. Jamnik). Pri zgodovini je manjkal tudi 17.5.  (opravičila nisem prejel), tako da je lahko vprašan ZGO le še naslednji teden, sicer bo NEOCENJEM (kar pomeni razredni izpit). Danes imamo tudi astronomski večer ( se šteje kot pouk; od 18. do 22. ure in zato pomet jutri v torek 25.5. učenci 9. razredov nimajo pouka). Lp, razrednik **

Meni so pa ravno danes prišle sodelavke na obisk in so mi poročale o mojem razredu (delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu), menda je čisti raztor, sem kar srečna, da so jih drugi prevzeli.
Me pa menda moji devetarčki zelo pogrešajo in sem morala obljubit, da kaj pridem, še preden grejo ...
Saj so prav bogi tile najstniki, no user posted image user posted image user posted image , starši pa z njimi vred user posted image .

nočeš vedet - 2 najbolj priljubljena predmeta: slovenščino in angleščino user posted image user posted image user posted image , ampak mi je faaaaaaaaaaajn user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
25.5.2010 20:15:19   
vaney
zimska, jaz bom jutri ob 8h že v Črnomlju, zadržala se bom kakšno dobro urico, tako da če ti v tem času ustreza, naju (pa valentinčico tudi) TicTac ali Napoleon (v teh dveh imajo meni najboljši coffe) čakata na naju...sporoči

krst; pri Anžetu sva midva dala 20€, moja mami 50€, pa botri nekaj (nisem spraševala, koliko)...v glavnem smo šli vsi za oltar, tam je bila košara in smo dajali notri...meni je to čisto mimo in je obiranje ljudi. Še to, kar smo dali, je za moje pojme preveč. Sicer je pa en ati na pripravah vprašal, kaj oz. koliko se daje za krst in ali se daje denar ali konkretne dobrine, pa mu je župnik zabrusil nazaj, da kaj če njemu cel kamion hrane, krompirja in podobne krame, on rabi denaruser posted image kr nekaj...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2379
25.5.2010 20:45:39   
Lara73

nočeš vedet - 2 najbolj priljubljena predmeta: slovenščino in angleščino user posted image user posted image user posted image , ampak mi je faaaaaaaaaaajn user posted image

user posted image user posted image

me veseli, da je vsaj tebi v veselje user posted image

z angleščino nimamo problemov HB. Slovenščina je pa druga stvar....ampak po branju knjig je pa prvi na šoli (okrog 70 jih je prebral in povedal), tekmujejo in je vsako leto prvi. Če mu jih zmanjka doma, pa bere kakšno po 2×, 3× al pa še večkrat. Samo da se bere.

uf sej res, potem pa najbrž kar ošpice dobiš, ko vidiš toliko slovničnih napak user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.5.2010 21:01:48   
Tinca Malinca

uf sej res, potem pa najbrž kar ošpice dobiš, ko vidiš toliko slovničnih napak user posted image .

Eeeeeeeh, v šoli človek dobi trdo kožo user posted image user posted image user posted image .
Imate pa knjižnega molja doma user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.5.2010 21:06:37   
Smrketa13
Dons smo bli pri pediatru. Zdej mamo že 6350 g in 65,5 cm...matr smo zrasli user posted image user posted image user posted image . Cepljenje je pa prestavljeno za en teden menda zato, ko mu je poslušal srček se je kr naenkrat začel dret k utrgan. Je reku, da je možno da ga kej boli...bogi. Pa tut prehlada se nismo še znebil user posted image user posted image user posted image
Sem pa tut vprašala zakaj se tolk slini in je patonažna rekla, da to je kao začetek govora, da nam s slinjenjem govori..za posrat

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.5.2010 21:12:30   
Smrketa13
Tinca Malinca glede vrtca v Lj. Ena sodelovka mi je rekla, da so bli eni kolegi 100 na čakalni vrsti, pa so pol vseeno dobil. Katera pa si v čakalni vrsti?

Midva še zmer nisva rezervirala apartmaja za morje. Greva konc avgusta  ali pa začetek septembra. A je katera bla v Umagu in okolici, a je kej pametnega. Sploh ne veva kam nej greva

< Sporočilo je popravil Smrketa13 -- 25.5.2010 21:15:14 >

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.5.2010 21:30:22   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

Dons smo bli pri pediatru. Zdej mamo že 6350 g in 65,5 cm...matr smo zrasli user posted image user posted image user posted image . Cepljenje je pa prestavljeno za en teden menda zato, ko mu je poslušal srček se je kr naenkrat začel dret k utrgan. Je reku, da je možno da ga kej boli...bogi. Pa tut prehlada se nismo še znebil user posted image user posted image user posted image
Sem pa tut vprašala zakaj se tolk slini in je patonažna rekla, da to je kao začetek govora, da nam s slinjenjem govori..za posrat

user posted image user posted image user posted image super rasete, pridni!

Naša se tudi zelo slini user posted image , je prav smešna, kot polžek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.5.2010 21:33:22   
Tinca Malinca

Tinca Malinca glede vrtca v Lj. Ena sodelovka mi je rekla, da so bli eni kolegi 100 na čakalni vrsti, pa so pol vseeno dobil. Katera pa si v čakalni vrsti?

A res? O, super!  53. smo na čakalni listi. Potem mogoče še je kaj upanja...

Ni mi pa jasno, kako lahko prideš na vrsto, če je septembra vse polno ...
A to otroke med letom jemljejo iz vrtca????

Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.5.2010 21:43:28   
Smrketa13

A res? O, super!  53. smo na čakalni listi. Potem mogoče še je kaj upanja...

Ni mi pa jasno, kako lahko prideš na vrsto, če je septembra vse polno ...
A to otroke med letom jemljejo iz vrtca????

Verjetno dajejo prošnje v več vrtcev pol se pa odločijo za tistega, ki je bližje. Slišala sem tut, da tamali kej zbolijo pa jih imajo potem rajši doma pri babicah. Če bom pa zvedla za tega k je bil 100, kako je pršu na vrsto pa sporočim.

Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.5.2010 21:48:14   
valentinčica30
Lahko kavica sam ne ob 8, Vaney usmili se me. Bi šlo malo kasneje okoli 10? Dej pošlji mi sms.

Krst: mi našega najmlajšega po tehtnem premisleku ne bomo krstili, čeprav sta taveliki krščeni. Mogoče kdaj kasneje.

Pa ste videle februarke 2011 so štartaleuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 25.5.2010 22:02:07 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
25.5.2010 22:11:43   
slomak
punsha imaš zs...

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2389
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:15:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2390
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:15:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2391
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:18:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:19:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:22:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2394
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:25:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2395
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 22:38:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2396
25.5.2010 23:43:36   
mavo

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, dobili smo odločbo iz vrca! Nismo sprejeti!!!! Še več, na čakalni listi smo 53!!!

Mavo, zimska, kati in druge Ljubljančanke, kako kaže vam? Kaj boste, če ne boste sprejeti v vrtec?

jaz se zadnje dni samo še s tem ukvarjam. Matevž je 49., Maša pa 81. na čakalni listi, pa ne bo niti drugega, niti tretjega kroga - so mi potrdili na MOL, da bo šele naslednje leto skupna čakalna lista. Totalni nateg, res! Če bi lahko oddala več prijav, tako kot lani, bi bil Matevž s svojimi 73 točkami sprejet v parih vrtcihuser posted image  Kaj bom storila? Verjetno bom imela do februarja oba doma in namensko šparala za privat varstvouser posted image
Kaj pa ostale, a ste dobile? Tinca Malinca, kam si pa dala vlogo?

Jaz grem jutri z Mašo na UZ kolkov v ZD Šiška, tako da bom kasneje brala za nazaj.
Aja, Mucica, luštna slikica, a je s krsta?

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.5.2010 6:30:11   
vaney
zimska, čimprej se pozdravite, pa se kaj vidimo...
Zdravstvo v BK...sem že parkrat napisala, da večkrat ostanem brez besed (v negativnem smislu).

valentinčica, daj pridi tam do 9.30, da ne bom glih penzije čakala po lokalih...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.5.2010 6:31:13   
vaney
Midva pa danes praznujeva 10. obletnicouser posted image madona, zdaj se pa počutim starouser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.5.2010 6:40:27   
Kati81
Pr nas je Kaja že v vrtcu, je bila sprejeta septembra. LEta 2008, nismo bili sprejeti niti dobili številke kateri smo na čakalni vrsti, 2009 smo bili 1. v čakalni vrsti in potem so mi ponudili da jo dam v starejšo skupino in je šla pol novembra.

JTja bom pa vpisala s septembrom 2011, če bo sprejet, drugače bo pa pri babici tko k Kaja, saj tud drugače bo do septembra pri njej.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.