|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
25.5.2010 9:46:20   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

tako krst je za nami user posted image

včeri smo imel...vse je blo super...mala lepa in pridna tako, da vam ne morem povedat....v celem dnevu ni niti enkrat zajokala, ampak se je samo trikrat nekaj kregala, dvakrat ker je bla zaspana (sm jo dala v vozek pa je zaspala), enkrat pa k je bla lačna (nardila flašo popila, kupčka podrla in zaspala)...malo je spala v cerkvi, potem pa k je župnik začel govort ga je gledala s takim zanimanjemuser posted image user posted image user posted image , pol smo se še slikal, pol pa je v jajčki takoj nazaj zaspala user posted image

v glavnem s tremi besedami: SUPER JE BILO!!

user posted image user posted image user posted image bravo... jaz samo upam ,da bo tudi naš tako priden

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.5.2010 9:50:32   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Danes sem jo pa oblekla v kratke rokavčke, ker je ful toplo ...

že kratke... a jo imaš v globoki košari... potem res ja.... jaz ga imam oblečenega v taknki bodi z dolgimi rokavi, hlače in tanke nogavičke.... če pa sonček res sije na nogice potem pa tudi nogavičke sezujem.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.5.2010 9:57:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Danes sem jo pa oblekla v kratke rokavčke, ker je ful toplo ...

že kratke... a jo imaš v globoki košari... potem res ja.... jaz ga imam oblečenega v taknki bodi z dolgimi rokavi, hlače in tanke nogavičke.... če pa sonček res sije na nogice potem pa tudi nogavičke sezujem.

jaz imamo enako oblečeno kot ti bauky

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 25.5.2010 10:00:19 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.5.2010 9:59:54   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Sem že zadnjič spraševala, pa bom še enkrat. Glede krsta... A kaj komplicirajo, če nisi cerkveno poročen? Moj dragi je samo krščen, jaz imam pa vse razen poroka je le civilna.

Povejte tiste ki ste že dale to skoz... kok je pa za plačat... al daš kokr daš?! Pa prosim, povejte, kje ste kupile ali naročile svečko in tisti beli prtiček ( a je nujen?).

pri nam je dal kr košaro na oltar in je vsak dan koker je dal...ampak sta šla moj in njegov brat (boter) do njega v zakristijo in sta mu dala še moj 20 EUR in boter 30 EUR. Mislim da je dost....brezveze se neki ven metat...po moje je tako da pač daš koker lahko....

sveča in prtiček je nujen ja, je tudi župnik povedal kaj rabimo, kupila pa sva skupaj z botrom vse v mohorjevi založbi

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.5.2010 10:00:51   
mucica2

Jutro... upam da bo danes tudi tak sonček kot včeraj, a ne?!!

Včeraj smo pa mi imeli cepljenje in tehtanje..... smo kar zrasli in se zredili... user posted image ima 61 cm in 6.550 kg.... v 1 mesecu se je zredil kar 1.220kg.... je že ful težak za nosit. Pa še cepljen je bil in je samo malo zajokal ko ga je pičila... in sem ga pomirila, in je bil potem cel dan priden kot angelček. Edino ponoči se je zbudil okrog 2 zjutraj in je bil kar malo vroč - 37,1 , pa sem mu kar dala pol svečke (je tud sestra pri zdravniku rekla da naj kar dam, saj učinkuje tudi proti bolečini) in je nazaj zaspal brez problema do jutra in je zdaj ok in spet spi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 13:06:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bauky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.5.2010 13:48:47   
babajči
to res ni vročina.. ampak, če so ti rekli, da lahko daš proti bolečinam, potem je to to...calpol in paracetamol svečke pa so isto, oboje je paracetamol. še koncentracija je ista 120 mg/5 ml ali 120mg/svečka. mogoče bi lahko samo manjšo količino dala, recimo polovico svečke... ampak od paracetamola dojenčku nima kaj biti...svečka mal prej prime, ker je takoj v črevesu... je pa meni farmacevtka rekla, da vročino naj najprej zbijam na naravne načine (kisovi obkladki, kopel, krompir na podplatke itn), če to ne pali pa potem paracetamol, bolečino pa lajšaš s hladnim obkladkom na mesto vboda... zdravnica pa nič o tem, samo paracetamol in konec... tako da je to tvoja stvar, kako se odločiš lajšati bolečine in zbijati vročino...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.5.2010 13:49:31   
babajči
naš dečko HB ni  imel nobenih težav... ne bolečin, ne vročine, ne sitnobe... 

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.5.2010 13:50:08   
babajči
uh, slabo sem prebrala...si mu dala pol svečke...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.5.2010 13:52:00   
babajči
no, mi smo tudi imeli pregled... 6700g, 62 cm, OG 41cm...vse super, cepljen redno+rotarix... 

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 13:58:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
25.5.2010 13:59:23   
kora33
oj...
ja danes je spet en lep dan....
krst-popolnoma nič ni trebaplačat...ampak res nič...daš kolkor daš...ne se pustit zavaja...eni župniki hočjo obrat narod do kosti in računajo vse po vrsti...nič ni treba plačat.....
kisovi obkladki-punce nikar otrokom kisovih obkladkov...kr samo vodo...čist ok pali...kis pa mehča kosti...mi je ena zdravnica strogo odsvetovala...
rotarix-a ste se vse odločile za to...js sem si v zadnjem dnevu premislila...pa ne vem...al mi bo še žaw?
lep dan

sreča je

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 13:59:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
25.5.2010 14:09:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
25.5.2010 15:29:33   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

tako krst je za nami user posted image

včeri smo imel...vse je blo super...mala lepa in pridna tako, da vam ne morem povedat....v celem dnevu ni niti enkrat zajokala, ampak se je samo trikrat nekaj kregala, dvakrat ker je bla zaspana (sm jo dala v vozek pa je zaspala), enkrat pa k je bla lačna (nardila flašo popila, kupčka podrla in zaspala)...malo je spala v cerkvi, potem pa k je župnik začel govort ga je gledala s takim zanimanjemuser posted image user posted image user posted image , pol smo se še slikal, pol pa je v jajčki takoj nazaj zaspala user posted image

v glavnem s tremi besedami: SUPER JE BILO!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2365
25.5.2010 15:31:35   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

Jooooooooooj, tako smo si želeli sončka, zdaj je pa kar prevroče. Naša user posted image pa tako težko prenaša vročino, v bodiju in brez žabic, pa je čist zašvicana... Še sreča, da smo dali klimo namontirat...

lara, tvojim zgodbicam se pa res vedno nasmejim user posted image user posted image user posted image user posted image , bogi sine user posted image user posted image user posted image

evo kopija včerajšnjega maila... ga bom danes kar namahala!! Samo ujet ga moram prej....

**Pozdravljeni. sporočam Vam, da je Kristjan danes od 4. ure dalje manjkal pri pouku (5. in 6. uro je imel zgodovino in bi bil ustno vprašan, 7. uro pa bi moral pisati DN za MAT pri uč. Jamnik). Pri zgodovini je manjkal tudi 17.5.  (opravičila nisem prejel), tako da je lahko vprašan ZGO le še naslednji teden, sicer bo NEOCENJEM (kar pomeni razredni izpit). Danes imamo tudi astronomski večer ( se šteje kot pouk; od 18. do 22. ure in zato pomet jutri v torek 25.5. učenci 9. razredov nimajo pouka). Lp, razrednik **

Neposredna povezava do sporočila: 2366
25.5.2010 15:36:12   
Lara73

Sem že zadnjič spraševala, pa bom še enkrat. Glede krsta... A kaj komplicirajo, če nisi cerkveno poročen? Moj dragi je samo krščen, jaz imam pa vse razen poroka je le civilna.

Mi2 sva se šla tudi menit za krst prejšnji teden, pa še na tisto predavanje , ki ga rabiš za krst sva šla istočasno, pa župnik ni nič kompliciral. MI2 tudi nisva poročena, ampak imava vse zakramente... pa ni nič rekel... za botra pa sploh ni vprašal , če ma vse zakramente... midva sva samo povedala da je iz iste župnije in to je to... ja, no... je pa naju naročil še na eno srečanje 1 teden pred krstom... ne vem kakšno... mogoče bo povedal kok je treba plačat.... pa nič nama ni treba seboj prinest... če bi bla poročena bi morala samo neko družinsko knjižico in to je to.

Povejte tiste ki ste že dale to skoz... kok je pa za plačat... al daš kokr daš?! Pa prosim, povejte, kje ste kupile ali naročile svečko in tisti beli prtiček ( a je nujen?).

mi smo dali 150 €. Ja preveč. če mene vprašaš. Plačujejo nekje okolo 50 €. Sveča in prtiček sta bila pri nas obvezna.

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
25.5.2010 15:37:12   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Včeraj smo pa mi imeli cepljenje in tehtanje..... smo kar zrasli in se zredili... user posted image ima 61 cm in 6.550 kg.... v 1 mesecu se je zredil kar 1.220kg.... je že ful težak za nosit. Pa še cepljen je bil in je samo malo zajokal ko ga je pičila... in sem ga pomirila, in je bil potem cel dan priden kot angelček. Edino ponoči se je zbudil okrog 2 zjutraj in je bil kar malo vroč - 37,1 , pa sem mu kar dala pol svečke (je tud sestra pri zdravniku rekla da naj kar dam, saj učinkuje tudi proti bolečini) in je nazaj zaspal brez problema do jutra in je zdaj ok in spet spi.

Bauky - taka temperatura se pa še ne šteje za vročino, je pri otrocih še normalna. Svečke pa ne dajat do 38.5 stopinje. Proti bolečinam dam jaz rajši malo sirupa Calpol.

hja, jst več ne vem, kdaj je vročina.... sem včeraj v posvetovalnici komentirala, ko smo se s med.sestro to pogovarjale, da jed kao itak pri malih 38 stopinj še ni vročina in ni potrebno zbijat - to mi je ravno ona rekla na 1 posvetovalnici... in pol mi reče , da je 38 pa itak že vročina... že pri 37 stopinj.... ok, sem si mislila??!... in sem tko nardila kot sem, pa sej ni mu nič škodilo. Saj mogoče pa so "različne vročine" in je 37 pri reakciji na cepivo že vročina... sicer pa ne... sem čist user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
25.5.2010 15:37:16   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Bauky - taka temperatura se pa še ne šteje za vročino, je pri otrocih še normalna. Svečke pa ne dajat do 38.5 stopinje. Proti bolečinam dam jaz rajši malo sirupa Calpol.

nam so tudi rekli naj kar damo svečko...sem dala in je spala.

Neposredna povezava do sporočila: 2369
25.5.2010 15:43:19   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Mi2 sva se šla tudi menit za krst prejšnji teden, pa še na tisto predavanje , ki ga rabiš za krst sva šla istočasno, pa župnik ni nič kompliciral. MI2 tudi nisva poročena, ampak imava vse zakramente... pa ni nič rekel... za botra pa sploh ni vprašal , če ma vse zakramente... midva sva samo povedala da je iz iste župnije in to je to... ja, no... je pa naju naročil še na eno srečanje 1 teden pred krstom... ne vem kakšno... mogoče bo povedal kok je treba plačat.... pa nič nama ni treba seboj prinest... če bi bla poročena bi morala samo neko družinsko knjižico in to je to.

mi smo dali 150 €. Ja preveč. če mene vprašaš. Plačujejo nekje okolo 50 €. Sveča in prtiček sta bila pri nas obvezna.

jaz tudi mislim, da imajo 50 € čist dost.... itak pa imamo krst po redni nedeljski zadnji maši... v pol ure je kar dobr zaslužit tok....a se sveča in prtiček samo v Mohorjevi kupi... al se da naročit tud kje na netu... Hvala punce že naprej... ker jaz nimam pojma kako se tej stvari streže...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.5.2010 15:57:51   
protina
hej!

krst mi ga imamo čez dober mesec.Ja kolk bomo dali sploh pojma nimam.

grem danes po kruh v trgovino,odprem vrata in mala že kričiuser posted image .Ma prva je tako rada hodila in opazovala po trgovinah, ta pa je čist kontra.....

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.5.2010 16:25:33   
Tinca Malinca

jaz tudi mislim, da imajo 50 € čist dost.... itak pa imamo krst po redni nedeljski zadnji maši... v pol ure je kar dobr zaslužit tok....a se sveča in prtiček samo v Mohorjevi kupi... al se da naročit tud kje na netu... Hvala punce že naprej... ker jaz nimam pojma kako se tej stvari streže...

mi smo dali 50€, no moji starši. po mojem mnenju je čist dovolj...

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.5.2010 16:28:36   
Tinca Malinca

evo kopija včerajšnjega maila... ga bom danes kar namahala!! Samo ujet ga moram prej....

**Pozdravljeni. sporočam Vam, da je Kristjan danes od 4. ure dalje manjkal pri pouku (5. in 6. uro je imel zgodovino in bi bil ustno vprašan, 7. uro pa bi moral pisati DN za MAT pri uč. Jamnik). Pri zgodovini je manjkal tudi 17.5.  (opravičila nisem prejel), tako da je lahko vprašan ZGO le še naslednji teden, sicer bo NEOCENJEM (kar pomeni razredni izpit). Danes imamo tudi astronomski večer ( se šteje kot pouk; od 18. do 22. ure in zato pomet jutri v torek 25.5. učenci 9. razredov nimajo pouka). Lp, razrednik **

Lara, ni vam lahko user posted image .
Meni so pa ravno danes prišle sodelavke na obisk in so mi poročale o mojem razredu (delam v oš in sem bila razrednik 8. razredu), menda je čisti raztor, sem kar srečna, da so jih drugi prevzeli.
Me pa menda moji devetarčki zelo pogrešajo in sem morala obljubit, da kaj pridem, še preden grejo ...
Saj so prav bogi tile najstniki, no user posted image user posted image user posted image , starši pa z njimi vred user posted image .

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.5.2010 16:31:05   
Tinca Malinca
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, dobili smo odločbo iz vrca! Nismo sprejeti!!!! Še več, na čakalni listi smo 53!!!

Mavo, zimska, kati in druge Ljubljančanke, kako kaže vam? Kaj boste, če ne boste sprejeti v vrtec?

Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.5.2010 16:32:16   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: protina

grem danes po kruh v trgovino,odprem vrata in mala že kričiuser posted image .Ma prva je tako rada hodila in opazovala po trgovinah, ta pa je čist kontra.....

Naša ima pa prav rada nakupe. Same oči so je, ko bulji naokoli (še najraje v luči) :))

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.