|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
23.5.2010 19:30:30   
slomak
mavo pozdravte se čimprej...midve greva kr jutr dam, je tko fajn k je sonček...

punsha a si dobila ZS?

cappy ojej...upam da bo boljše naprej...

naša ful velikokrat kaka podnev, pa tud je veliko...sicer ne gledam ure, mogoče bi mogla, ker se mi zdi da ful poje ampak kaj hočem če je pa lačna...me prov zanima v sredo na pregledu kolk smo pridelali na kilah. Se pa samo dojiva, razn če mam jest kak nujni opravek dobi AM.
tko da ji ritko mažem vsakič ko se previjeva..,
Milo...kopava se vsak drugi dan in vsakič s trdim milom... a je to kej narobe, za 1x mala nima nobenih problemov s kožo,...

Nič lep pozdrav iz sončnega Krka user posted image  

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.5.2010 19:56:09   
punsha
slomak imaš zs

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.5.2010 20:16:13   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

oj, mi smo doma z morja, vsi prehlajeni in bolni. Slomak, sem vidla ZS zdajleuser posted image , mal prepozno. Grem zdaj v horizontalo, upam da ste imele lep vikend.
aja, moji otroci so ostali brez vrtca, smo pri obeh na čakalni listiuser posted image

ah tile vrtci so en š... čakalne vrste mislim. Mi mamo neke veze, pa upam, da bo. Ni pa za naglas govort.

grem talente gledat

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.5.2010 20:17:11   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

aaaaaaaaaaaaaaaaaa moj sin ma mačka!!!!!!!!!!!!!!!!! in to tazga konkretnega!!!!!!!!!!!!!!! Je bil včeraj na veselici in so menda pili pivo. Zdej pa bruha in spi. Je prov bogi. Prov mu je  user posted image user posted image user posted image . Le kaj me še čaka.....

Ojej .. ja, slej ko prej se je treba soočiti s tem, ane? Upaj, da ga bo izučilo ... vsaj za nekaj časa user posted image

danes ga ni hotel pit. sem mu ga ponujala (tko za hec), pa se je nekaj kremžil user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 20:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 20:50:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
23.5.2010 20:53:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kora33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.5.2010 21:19:08   
vaney
Midva še nisva odločena, ali bova Dašo krstila ali ne...pri Anžetu je takoooooooooo kompliciral (pa sva poročena cerkveno), da sem se šla jaz z njim menit (beri kregat) en teden pred krstom, da smo nekako skupaj prišli, ker mož je znorel in hotel vse odpovedat, jaz pa sem šla tja z namenom, da se skulira ali pa naj mi da potrdilo za moževo župnijo, pa je potem nekako popustil s kupom nesramnih in skrajno neprimernih komentarjev...skratka, naš župnik je za moje pojme katastrofalen, ne hodim v cerkev, ker se mi zdi škoda nedelje, da bo kričal na mene (med drugimi) in če mene vprašate, nad verniki izvajal psihično, verbalno nasilje. Če bo krščena, bo v sosednji župniji, v naši pa sigurno ne.
Ne me narobe razumet, nič nimam proti normalni župnikom, ampak naš pač ni normalen, žal.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
24.5.2010 8:55:05   
Lara73
jutro

grem plačevat položnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
24.5.2010 9:37:00   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Sem že zadnjič spraševala, pa bom še enkrat. Glede krsta... A kaj komplicirajo, če nisi cerkveno poročen? Moj dragi je samo krščen, jaz imam pa vse razen poroka je le civilna.

tudi nama ni nič kompliciral, sicer imava vse zakramente razen poroke (nisva poročena), pa tudi boter ime vse zakramente, poročen ni, je še samski....samo predlagal nama je da naju lahko zraven tudi poroči, ampak sva rekla da zaenkrat ne, pa ni nič reku...ful fajn župnik...t škoda k zdej gre pa pride drugi...

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
24.5.2010 9:40:43   
mucica2

tako krst je za nami user posted image

včeri smo imel...vse je blo super...mala lepa in pridna tako, da vam ne morem povedat....v celem dnevu ni niti enkrat zajokala, ampak se je samo trikrat nekaj kregala, dvakrat ker je bla zaspana (sm jo dala v vozek pa je zaspala), enkrat pa k je bla lačna (nardila flašo popila, kupčka podrla in zaspala)...malo je spala v cerkvi, potem pa k je župnik začel govort ga je gledala s takim zanimanjemuser posted image user posted image user posted image , pol smo se še slikal, pol pa je v jajčki takoj nazaj zaspala user posted image

v glavnem s tremi besedami: SUPER JE BILO!!

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
24.5.2010 9:41:48   
Jada82
Jutro ... tudi jaz bi jih mogla user posted image
Evo, naša user posted image je že vsa nezadovoljna .. eh ja. Danes sem jo pa oblekla v kratke rokavčke, ker je ful toplo ... pol ko bova šle ven, bo glih fajn, pomoje. Dons je končno en tak bolj poleten dan, super user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo še več takih.

Tako da, zdaj dopoldne bom skušala še malo pospraviti - ponavadi ob sobotah, pa smo tokrat šli na piknik ... tako da bom pa danes vsaj malo. Pol po kosilu greva pa malo okoli z vozičkom. Drugač mamo pa za ta teden kar plane. Naj bi šli h enim kolegom, pa na morje pa še h enim kolegom user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo uspelo user posted image user posted image user posted image

Eh ja ... jest tko rada okol letam. Sicer mamo pa jutri tudi cepljenje. A mate izkušnje, da imajo otroci tko, tisti dan, ko se cepijo, kakšne posledice? Da so bolj tečni al pa kej?

Nič, grem pospravljat.
Joj, sva z user posted image ugotovila, da se je user posted image jokala zdej samo zaradi dolgčasa .... svašta.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
24.5.2010 9:44:10   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

včeri smo imel...vse je blo super...mala lepa in pridna tako, da vam ne morem povedat....v celem dnevu ni niti enkrat zajokala, ampak se je samo trikrat nekaj kregala, dvakrat ker je bla zaspana (sm jo dala v vozek pa je zaspala), enkrat pa k je bla lačna (nardila flašo popila, kupčka podrla in zaspala)...malo je spala v cerkvi, potem pa k je župnik začel govort ga je gledala s takim zanimanjemuser posted image user posted image user posted image , pol smo se še slikal, pol pa je v jajčki takoj nazaj zaspala user posted image

Sm ti kar malo fouš user posted image Mi smo meli pa v soboto piknik, pa se je takoooo drla, da je blo kar joj. Jo je blo skor nemogoče potolažiti. Sicer je bla vmes tud zelo dobre volje, ampak ... jah nič, sej jest sem se že sprijaznila, da mam trenutno mal bolj zahtevnega otroka. Pa ful pozornosti rabi user posted image Ja no, vsaj veva, da jo imava, hehehe.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
24.5.2010 10:27:30   
mucica2
mavo: da se čimprej pozdravite !! user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
24.5.2010 10:53:11   
punsha
cepljenje Pri nas je bil prvič prav bogi. Glede na to, da sicer zelo malo joka, je tisti dan prav grozno jokal cel dan. Res je bil bogi. No pri drugem cepljenju sem pa tudi pričakovala kako reakcijo, ampak je bilo vredu. Dobre volje, pa kot da ni bilo nič. Tako da očitno je različno.

Ja, res je čudovit dan danes. Jaz pa čakam da se mali zbudi, pa greva tudi ven. A ve jih imate že kar v kratkih rokavih zunaj? Hm...jaz pa to še ne upam. Bo imel bodi oblečen, pa hlače in nogavičke. Na glavo mu dam pa klobuček če ne piha. Če pa piha ima pa kapico, tako tenkoz ušeski. Koliko jih pa ve oblečete?

Sedaj pa že nekaj cmoka v sobi user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
24.5.2010 10:59:37   
kora33
cappy....lahko poskusiš z materino dušico ja...ampak zelo na tanko....saj se pri materini dušici pogosto pojavi reakcija na koži...(zato je za dojenčke bolj primerna sivka)...če se se pojavi na prsih...ponavadi po hrbtu in podplatih ne...maži...seveda....in absolutno....vratek, prsa, hrbet in ne pozabi podplatov

tudi midve še nisva bili v kratkih rokavih...bodi na dolge...če je res toplo...ampak bomo res mogle počasi začet...ker če jim bo vroče bojo pa tečke...pa ne pozabit namazat s kremo za sončenje......

mi zdej spimo ...upam, da bo kaj dalj od pol urce kot ponavadi.....potem bova pripravili za kosilo in šli malo na sonček.....
lep dan vsem

sreča je

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
24.5.2010 13:02:04   
protina
hej!

po dolgem času.No saj berem redno samo za pisanje mi zmanjka časa.

Naša pa ima fazo, da se boji ljudiuser posted image . Ko grem na sprehod in ona lepo spi,pa govorim z nekom se zbudi in se začne dret kot, da jo hoče kdo odnestuser posted image .

Smo šli v trgovino in se je tam začela tako dret, da sem odšla v previjalnico.Pa tudi tam ni bilo nič boljše.Hmmm zdaj pa bodi čeden.

A vaši majo ali so imeli tud taka obdobja.....

Se več ne spomnim kako je bilo prvič..

lp

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
24.5.2010 15:17:11   
valentinčica30
No punce, kaj bo z našim piknikom??? Dejte se še enkrat pofočkat kera bo prišla, pa da se dokončno zmenmo.
Jaz in Vaney smo dogovorjene, ostale pa se še enkrat napišite in napišite št. odraslih oseb ki bodo prišle. Bom jaz hrano organizirala, pa bomo pol delile. Tak da punce nimate nobenih skrbi samo svoje male popokejte, možičke in gremo v BK, sej nismo na koncu sveta.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
24.5.2010 20:49:23   
slomak
punsha dons so po pošti poslal justove stvari in jih vrjetno jutri dobi kolegica.

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
24.5.2010 21:04:16   
punsha
slomak, super!

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
24.5.2010 21:09:01   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
24.5.2010 21:16:19   
Tinca Malinca
Jooooooooooj, tako smo si želeli sončka, zdaj je pa kar prevroče. Naša user posted image pa tako težko prenaša vročino, v bodiju in brez žabic, pa je čist zašvicana... Še sreča, da smo dali klimo namontirat...

lara, tvojim zgodbicam se pa res vedno nasmejim user posted image user posted image user posted image user posted image , bogi sine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
25.5.2010 9:33:31   
Bauky
Jutro... upam da bo danes tudi tak sonček kot včeraj, a ne?!!

Včeraj smo pa mi imeli cepljenje in tehtanje..... smo kar zrasli in se zredili... user posted image ima 61 cm in 6.550 kg.... v 1 mesecu se je zredil kar 1.220kg.... je že ful težak za nosit. Pa še cepljen je bil in je samo malo zajokal ko ga je pičila... in sem ga pomirila, in je bil potem cel dan priden kot angelček. Edino ponoči se je zbudil okrog 2 zjutraj in je bil kar malo vroč - 37,1 , pa sem mu kar dala pol svečke (je tud sestra pri zdravniku rekla da naj kar dam, saj učinkuje tudi proti bolečini) in je nazaj zaspal brez problema do jutra in je zdaj ok in spet spi.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.5.2010 9:41:26   
Bauky

IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Sem že zadnjič spraševala, pa bom še enkrat. Glede krsta... A kaj komplicirajo, če nisi cerkveno poročen? Moj dragi je samo krščen, jaz imam pa vse razen poroka je le civilna.

Mi2 sva se šla tudi menit za krst prejšnji teden, pa še na tisto predavanje , ki ga rabiš za krst sva šla istočasno, pa župnik ni nič kompliciral. MI2 tudi nisva poročena, ampak imava vse zakramente... pa ni nič rekel... za botra pa sploh ni vprašal , če ma vse zakramente... midva sva samo povedala da je iz iste župnije in to je to... ja, no... je pa naju naročil še na eno srečanje 1 teden pred krstom... ne vem kakšno... mogoče bo povedal kok je treba plačat.... pa nič nama ni treba seboj prinest... če bi bla poročena bi morala samo neko družinsko knjižico in to je to.

Povejte tiste ki ste že dale to skoz... kok je pa za plačat... al daš kokr daš?! Pa prosim, povejte, kje ste kupile ali naročile svečko in tisti beli prtiček ( a je nujen?).

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.5.2010 9:44:47   
Bauky

Dan mladostiuser posted image user posted image user posted image

user posted image dan za vse nas mlade in naše najmlajše cukrčke

(odgovor članu Bauky)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.