Angel_Tian
|
Čer punce, saj ne utegnem čez dan, sploh zdaj ne, ko je moj dragi dopoldan tudi doma Sem zdajle spet kr nekaj čokolade v sebe vrgla, pa da vidim, kolk mi bo uspelo prebrat za nazaj mubi - saj ne morem verjet, da si še v enem. Pri tolkih popadkih in vsemu teja k - kako je stekla selitev iz kleti? Uh, saj bom sigurno prebrala kje nazaj. Ne vem, kje naj se sploh lotim branja, ker pojma nimam, kje sem ostala, preden sem šla rodit Uh, sem se le našla - na strani 42 začnem z branjem in komentiranjem Me kar nekaj dela čaka. moi - uuuuuuuuuuuuu, tole me je pa prav razveselilo, da si se uspela oglasit še iz P Zdaj je Elias verjetno že pravi korenjak, pa upam, da je pri tebi tudi že vse ok in lepo poceljeno. j.b. - super, da ti je pred porodom uspelo še novo sobo poštimat Joj, se opravičujem, ker sem s porodom tiste 3 dni prehitela, ampak če ste se začele tolk napravlat in zastoj delat. Pa glede na to, da je polovica maja že minilo, da ne bo preveč za konc maja ostalo gromska - tudi tebi , da imaš pravi čas vse pripravljeno. fiška - naj se ti še tukaj zahvalim za obveščanje na RR, vsem ostalim pa hvala za čestitke. emibu - Potrjujem tvojo trditev, da je zate in tvojo okolico boljše, če zdaj nekaj let ne boš več nosečka Začnem s čestitkami novim mamicam in naj vam zaželim veliko cartanja in seveda zdravja - ana, divans, sky, kati,... emibu - do tvojega vprašanja o drenju sem prišla Jaz se prvič nisem nič drla, tokrat sem pa trikrat al štirikrat zakričala, ker je bilo vse skupaj bolj boleče in težko. Ampak je moj rekel, da ni bilo tako zelo glasno sabri - da se bosta tvoji babnci lepo ujeli. kema - tudi če je prvi porod bolj slaboo stekel, je lahko drugi čisto super. Vsak strah je odveč. Ja, bibo smo uspele prepričati v to, da je treba it sproščen rodit zivepo - iiiiiiiiiiiiiiii, kako lepo, ko si napisala, da me pogrešaš pa moi in tejo k Sem v razneženem obdobju, ne me v jok spravljat Ah punce, tole tako ne bo šlo Sem se odločla, da bom raje nehala z branjem za nazaj, ker drugače ne bom uspela priti do konca Bom jutri raje kar tekoče stanje začela brati in komentirati Naj vam samo povem še, da Lina zelo pridno napreduje. V teh dneh, ko sva doma, je pridobila že 270 g, dovolj bi bilo pa 100 Patronažna naju je že 2x obiskala in je rekla, da pri nama res ni panike okoli hrane. Pa te moje zize so čisto zmešane. Točijo kot bi bile avtomat na šanku Na noč se pa moram najmanj 5x preoblečt, ker je majica stalno mokra - saj z modrcem pa ne morem spat Pa tudi zdajle, ko sedim za računalnikom, malo nagnjena naprej - to nonstop curlja Nič, grem pod tuš in v meževo deželo. Nočko.