Teja K
|
K-a-t-i čestitke Meemee to nihanje razpoloženja je pri meni tudi prisotno zadnje dni... poln kufer že imam vsega, od selitve, do trebuha, do oblek, do dedcev... Kr naprej imam solze v očeh, oblačila na trebuhu so non stop umazana z nekimi fleki, zdaj se je to že na joške preneslo... zadnji čas da grem rodit... Mubi... jaz tudi čakam, da se čep odlušči k upam, da bodo potem popadki močnejši ratali... Čep pa je načeloma temno rjavo - rdeč... vidiš ga lahko na vložku, na papirju ko se brišeš, včasih pa pade kar ven, ampak se vidi... boš videla da boš vedela... popadki pa naj bi bili pravi, ko te začen zvijati iz križa ven in se seli na spodnji del trebuha... to tazadnje se pri meni dogaja že ves teden,... pa še vedno nič Zivepo in BIS... upam, da vama rata it rodit , moja je mirna samo takrat ko jaz skačem in ne počivam,... kakor hitro se vležem na kavč pa začne noter noret kot pri norcih... najbolj je smotano, ko imam popadke, trdi trebuh potem pa še brce od tamale .... in si mislim no zdaj pa bo... pa ni nič... ehhh me jezi... že zdaj me ne uboga , čist po atiju se je vrgla Fiška lepo da nisi pozabla na nas ... kar pa se tiče sitskanja z dragim... moj je tudi včeraj komentiral... še dva meseca pa bom končno spet lahko misionarca sprobal... Aninchy to šetanje... naj ti povem, da je pri meni enako... smo brez konidicije in pa še nekaj dodatnih kg nosimo zravn, da ne govorimo, da so mišice lepo ohlapne... saj po porodu, boš hitro spet fit... poskrbi voziček za to Farina ojla! S kakanjem... hmmm kolk se spomnim, bi naj bebi vsak dan... drugač pa vprašaj patronažno, al pa pokliči... pomagaš si pa lahko tudi tako, da daš košček navadnega mila v rito pa ponavadi pomaga... Pri nas v šoli za starše so rekli, da naj gre bebi ven takoj prvi dan, ko pride iz bolnišnice... zato naj ati poskrbi... še posebej nam je polagala na srce, da naj takoj zalaufamo voziček, naštimamo bebija in pošljemo atija na sprehod, sebe pa tačas spravimo v posteljo počivat... Petruschka ... hja vidim, da imamo vse novo preseljene težave z netom Gromska kdaj pa ti misliš nehat na Rožnik hodit ? Saj ni čudno, da imaš tak apetit če lečeš v hribe z dodatnimi kg Angel... le zakaj sem presenečena nad začetkom tvoje porodne zgodbe ko bi že mogla vedet, da si vse prej sama pštimala ... Sem se hotela oglasit pri tebi, ampak sem tako dolgo čakala, na izvide za ctg, da sem mogla potem šibat do svoje g. da ni prej nehala delat... sestra je že napisala na kartoteko, da me ni ... ej čakala sem 4 ure, meni in mojmu se je skoraj zmešalo... Lepo da okrevanje super poteka... sam ne rabiš it zdaj k bajti kakšne zemlje rihtat pa to Jolči... očitno bomo še nekaj časa 2v1... zadnje dni je spet zatišje... pa upam, da bo se jutri začelo viharno obdobje in da nas bo več šlo , še posebej upam to pri sebi ... Nič bejbe... grem pogledat, če je še kaj za pripravit pol pa čakat na popadke
|