BIS30
|
Zivepo - ja to bi blo pa res lepo, da bi imela z botrčkom skupaj RD!!! Držimo pesti!!! za našga malega je še prehitro govoriti, sicer me ponavadi že zjutraj fajn zbrca, danes me še ni,saj ne tisto na polno, samo ne bom nič rekla, da vidmo, kaj še sledi... sicer bi se pa že lahko, pa tudi pokazal bi se počasi lahko... kak se ti dnevi vlečejo, za pop...res se ne znem predstavljat, da še cel teden ne bi nič blo, pa spet nedelja, pa talenti..., ko si za vsak rečem, mogoče pa naslednje oddaje ne bom gledala... - me je kr straj, da ne bom še kje finalne gledala v paketku !!! Kaj čmo, tile naši otročički nam že zdej kravžlajo živčke, kaj šele bo Moj je šel ribce lovit, pa ponavadi nikoli ne vzame zraven GSM, danes pa ja, ker se nikoli ne ve (je rekel), pa sm rekla, v teh treh urah pa tud menda ne bo, če še ni nobenih znakov. Pa je rekel, ziher je ziher. Pa tamalmu je rekel, da naj pride čimprej ven, ker nuca komerada za ribičijo ! Kak je to hecn, ko se 35-letnik ful pootroči, pol še pa nej kdo reče, da sam nas hormoni dajejo ! Nič punce, da ne bom predolga, lepo nedeljo vsem, pa nekaj , če jih bo katera rabla!!!
|