BIS30
|
Živio! Najprej j.b., pa je spet ena manj - naša četica se redči - edino pravilno!!! Jaz sem po kosilu mojga spravla v mullerja-še nisem bla, ker ga v CE ni , madonca je pa res dobra trgovina, bi človek imel kaj nabrati...no, pa sej 2 vreče so šle z nama . Pol še pa v Veleiapark na kavo, čeprav pohod po trgovinah je bil bolj kratek - sm misla, da mi bo kej ven padlo!!! Pa kaj sem vidla: v tem Babycentru imajo to posteljnino Puhek, ki mislim, da jo je Zivepo že omenjala, pa je v živo ful cartkana, pa kaj to, ta 6-delni komplet pride 60,oo EUR, jaz pa sem za prvi komplet nekoč v BC v BTC za komplet od Aljaža dala 120,00 pa ni pol tak luštn. Sm šla kar na internet gledat, jih bom poklicala! Hec je v tem, da imam drug komplet iz Mother care (tud ful dober, sam tam odsvetujejo uporabo kovtrčka, zato sem vzela tako dekico, ki jo po eni strani kot posteljnina, po drugi pa termo) in sedaj je hec, da za tisti prvotni kovtrček itak nimam preobleke... Pa sej menda bo ja kej topleje, ker trenutno je še kar za kovtrček...Kaj pa ve mislite, jih boste kr z dekico pokrivale, ali imate kovtrčke? Kakorkoli itak moram imeti za kasneje za preobleči, jih bom pa poklicala, če je možno, da dobim samo preobleko in oblogo... Sm mal zatežila, kaj??? Sam tako razmišljam, če imam še jaz kovter, kako ga pol mali ne bi imel???? Zivepo moj PDP je v ponedeljek, pregled imam še pri svojem G - mislim, da zadnjič!!! Kamot bi se lahko dobile, pa se Aninchy (se poznama iz materinske), sem pa iz Žalca!!! Predpogoj je seveda, da ne gre katera na izlet , kar pa tudi ni slabo!!! Javi, kako in kaj, pa se bomo probale uskladit!!!
|