Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: florecita IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: florecita No, naj še povem, da so naju papirji za hišo + parcela stali 35.000 eur, od kredita nama je ostalo le 12.000 eur. Ostali vloženi denar gre pa vse iz mesečnih plač,... težko je res. Si ne predstavljam sploh. Vsa čast. Z 12.000 € postavit hišo, pa magari samo cegle in rušt, ostalo pa sproti?! Res, ni mi jasno, od kod, kako, kakšne računice so to. Za tak denar še fasade ne moreš nardit. Oken, vrat, parketa, keramike, štekerjev, luči in še ziljon drugih stvari verjetno ne morete nardit sami, stane pa ohoho evrčkov. Sori, ker sem zašla, tolažbo si dobila od drugih, jaz se samo čudim nad vašim pogumom, optimizmom, sama se v take projekte ne bi spuščala niti v sanjah. no, hiša seveda še ni dokončana. Je pa zaprta in pod streho, zraven še en velik objekt, garaže in drvarnica,... najhujše naju še čaka, ampak že vrtamo najcenejše variante. Ja, vse sproti smo vlagali v hišo. cca 500 eur mesečno smo ''lahko'' dali na stran, tako da po eni strani vemo kako preživeti s tako malo denarja na mesec... Kar se tiče kajenja... lepo ste napisale. Ko bom nehala, bom to zaradi sebe in ne zaradi drugih. In mislim da bo to kr kmalu... hvala za vaša mnenja in lep dan pa ne da te strašim....ampak najdražje stvari še prihajajo a se tega zavedata pa s 500 eur na mesec, boste enkrat do smrti glih vseljeni.... no way, da se spravim v kaj takega. raje sem ala kerenska večni podnajemnik. Jp, ni zaman rek, da se do strehe hiša zida s cegli naprej pa z denarjem ...
|