|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
21.5.2010 16:25:48   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Tasa res se ne sekirat, ker ene znajo bit tooook pametne. Ponavadi ti tiste, ki so res in ki res obvladajo, pomagajo, da se še ti čim prej naučiš. Tiste, ki jim pa ne gre vse tako kot se njim zdi, da bi jim moralo, pa težijo novim. Ko da bo pol ona bolj super izpadla, ker tebe v nič daje. Ma, samo pokaže kakšna ignorantska nekolegialna egoistična krava je user posted image
Tasa user posted image  pa še naprej se lepo zase postavi pa bosta hitro poštimali user posted image
hvala Nina.
Ma danes sem jo poslovodji omenla pa je rekla da ko pride do takih krešanj da moram takoj javit ker ne vidijo smisla, da prihajam na službo slabe volje.
So pa z njo itak imeli že probleme, ker se grdo do sodelavcev obnaša.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.5.2010 16:29:11 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2010 16:28:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Katero mazilo imaš to?

Brin mi spi v naročju pa ne morem pogledat. Kupljeno v Londonu. Napišem kasneje.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 21.5.2010 16:29:42 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2010 19:58:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Katero mazilo imaš to?

Brin mi spi v naročju pa ne morem pogledat. Kupljeno v Londonu. Napišem kasneje.

Aja, pol pa tak ne poznam.
Nina kako vam gre pa uspavanje?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2010 19:59:45   
Najaa
Sem pa zdele tak jezna na mojega, da komaj čakam, da gre delat! user posted image user posted image user posted image user posted image Kake ma to no, ne moreš verjet... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse? Pri nas ena pollovica mladoletnikov že spi, druga pa čaka še na pujso Pepo na Tijiju in gre tud v pojstlo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2010 20:00:47   
tasa_m
Drage moje, ne mi zamerit ampak nebom klepetala z vami. Sem enostavno ful utrujena, križ bo mi ven pado user posted image  user posted image Gospodično sem morala cel čas sprehoda nosit ker ni hotela bit v vozičku pa niti hodit ni hotela. In sem jo pol nosla štuporamo user posted image user posted image

Grem Liji dat flašo pa šibam spat, ga Lija neke sračka spet čez noč in pol se ura 05.05 takoj in se že moram vstat. Če boste jutri za akcijo pa se vam bom z veseljem pridružla..

user posted image

love yaa all user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2010 20:03:55   
tasa_m

Sem pa zdele tak jezna na mojega, da komaj čakam, da gre delat! user posted image user posted image user posted image user posted image Kake ma to no, ne moreš verjet... user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje ste vse? Pri nas ena pollovica mladoletnikov že spi, druga pa čaka še na pujso Pepo na Tijiju in gre tud v pojstlo.

user posted image pol pa sva že dve user posted image , mene je tud tak razpizdil, da bi ga najraje user posted image pa ga nekam poslala. Milomater kak so dedi pametni, on vse ve a vpraša pa taka čudna vprašanja, da človeko z zdravo pametjo se pokaže že odgovor. Mislim, kuj neke..mi je zavrelo user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.5.2010 20:04:56 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2010 20:04:16   
Najaa
tasa ti maš opravičeno, ker si zgodaj vstala, če pa še jutri delaš tak zgodaj pa sploh. Naspi se, sej jutri bo spet pivo&čvek na vrsti. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2010 20:05:33   
Najaa

pol pa sva že dve user posted image , mene je tud tak razpizdil, da bi ga najraje user posted image pa ga nekam poslala. Milomater kak so dedi pametni, on vse ve a vpraša pa taka čudna vprašanja, da človeko z zdravo pametjo se pokaže že odgovor. Mislim, kuj neke..mi je zavrelo user posted image

Eh sej nima smisla. Jaz ga kar pustim, ko nekaj blebeta še naprej, pa zdej skoz proti meni pogleduje kao kako da sem kar tiho. user posted image user posted image Ma... ne da se mi. Sem tud cel teden pokonci od pol šestih ali šestih in sem danes že utrujena res zeeeloooo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2010 20:06:37   
tasa_m

tasa ti maš opravičeno, ker si zgodaj vstala, če pa še jutri delaš tak zgodaj pa sploh. Naspi se, sej jutri bo spet pivo&čvek na vrsti. user posted image
to mi deli....
user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2010 20:07:45   
tasa_m

Eh sej nima smisla. Jaz ga kar pustim, ko nekaj blebeta še naprej, pa zdej skoz proti meni pogleduje kao kako da sem kar tiho. user posted image user posted image Ma... ne da se mi. Sem tud cel teden pokonci od pol šestih ali šestih in sem danes že utrujena res zeeeloooo. user posted image

saj veš kako je- ženske se držimo pregovora Pajmetnejši odnehajo. user posted image

Zdaj pa res šibam!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2010 20:26:18   
KOKICA32
Tasa- lahko noč!user posted image Ti imaš danes res opravičeno.

Najaa- jaz tudi modro molčim ob takih blabetanjih. user posted image Drugače pa user posted image user posted image user posted image , pa piveka si odpri, pa bo takoj bolje. user posted image

Jaz še samo perilo obesim in priletim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2010 20:28:20   
Najaa
KOKICA hitro obesi in pridi. Jaz pa jutri pralni dan. Mam ene 3 stroje za oprat. Pa balkon moram spucat, da bom sploh lahko vzuni obešala.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2010 20:36:00   
KOKICA32
Sem že tukaj!  

Mi pa imamo jutri otvoritveni "terasni" piknik. Pa ne bom nič pucala..Edino stopnice bi še mogla spucati, pa se mi ne da vapa montirati...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2010 20:47:58   
Najaa
A to pri vas doma?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2010 20:48:16   
KOKICA32
Najaa- a Nika še vedno tako lepo sama zaspi? Pri mojem ni šans...že, če ga dam v polsnu v posteljico se vstane in joj, joj, jok...sem ga pustila malo tako, pa se je čisto razbudil, da sem se potem fejst namatrala, da je zaspal nazaj. user posted image Saj bo, očitno še ni pripravljen.

Je pa vedno bolj priden pri lastnem hranjenju..ne uspeva še mu z žličko a z prstki naredi čudeže in je zelo lepo, se tudi naje, ker zmaže vse kar mu dam, le kakšen košček vrže na tla Giocotu.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2010 20:49:12   
KOKICA32

A to pri vas doma?

ja, ja...sva nabavila kamin in novo vrtno garnituro te pa je treba imeti izgovor, da se naredi piknik, ne?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2010 20:50:31   
KOKICA32
In kako si se ti navadila živeti v L? Je bolje, slabše, neprimerljivo?

Zagotovo pa je bolj praktično, ker imaš res vse na "dohvatu ruke", ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2010 20:56:14   
Najaa
1. Nika zaspi sama ja, ampak moram ene 2-3x it nazaj v sobo in jo ali vzamem v naročje in pocartam ali držim roko malo na hrbtu,... V glavnem, rabi čas, da se umiri, ko se je prej z dojenjem.

2. Ooooo jaz bi tudi mela kamin in vrt in vse to... Super, lepo se mejte na otvoritvenem pikniku. user posted image
3. Navadla na Lj? Ne, nisem se še čisto, no vsaj malo lažje mi je pa že. Kaj si misla s tem na dohvatu ruke? Starše in to? Ma... kaj vem, ne bi o tem. user posted image

Bravo za Valentina, da lepo je. Niki je tud danes šla poli posebna in kruh v slast, veš kak je jedla sama z roko! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2010 20:59:18   
Nina00

Nina kako vam gre pa uspavanje?

Mazilo je Bonjela.
Uspavanje nam gre vedno boljše. Trenutno rabi še prisotnost cca 15 min, da mu držim flašo mleka, nato pa sam zaspi user posted image

Aja, pa dober večer!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2010 21:00:54   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  
Pa ne bom spraševala kake, si bom kar mislila, če te tako razpeni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2010 21:02:23   
Nina00
Tasa lahko noč! Si le vzemi čas za naspat, da ne boš potem, ko jaz, izčrpana do konca.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2010 21:03:38   
Nina00

saj veš kako je- ženske se držimo pregovora Pajmetnejši odnehajo. user posted image

Zdaj pa res šibam!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2010 21:03:51   
KOKICA32
Ne, Najaa, nisem mislila staršev...pač vse ostale stvari, papirologija, uradi, trgovine (večja izbira), več ....kaj pa vem...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2010 21:05:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- a Nika še vedno tako lepo sama zaspi? Pri mojem ni šans...že, če ga dam v polsnu v posteljico se vstane in joj, joj, jok...sem ga pustila malo tako, pa se je čisto razbudil, da sem se potem fejst namatrala, da je zaspal nazaj. user posted image Saj bo, očitno še ni pripravljen.

Je pa vedno bolj priden pri lastnem hranjenju..ne uspeva še mu z žličko a z prstki naredi čudeže in je zelo lepo, se tudi naje, ker zmaže vse kar mu dam, le kakšen košček vrže na tla Giocotu.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  glede hranjenja. Za spanje bo pa že user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2010 21:07:22   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

A to pri vas doma?

ja, ja...sva nabavila kamin in novo vrtno garnituro te pa je treba imeti izgovor, da se naredi piknik, ne?user posted image

Za to je pa res vsak izgovor dober user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?