|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
19.5.2010 8:42:46   
Teta M
Hermy1: evo sem ga kar kopirala ,pa si preberi, pa pripravi seveda robčke...to je Dejzi napisala 20.3.

Moj malčik ima danes rojstni dan. Vreme je oblačno in vetrovno. Veter daje občutek, da je bolj mrzlo kot je v resnici. Ura je pol sedem zvečer, počasi se mrači.

Ne vem, kako je preživel dan, ne vem, kaj je počel. Ne vem kakšno je bilo vreme, ne vem kakšne volje je bil, ne vem kako se je počutil. Vem, da je zanj ura pol devet in da verjetno že spi. Moj malčik je 1930 kilometrov stran. Upam, da kaj lepega sanja. Upam, da se bo zbudil v lep dan.

V moje življenje je vstopil pred 18 dnevi. Videla sva se petkrat, skupaj skoraj pet ur. Čisto malo je potreboval, da mi je zlezel pod kožo. Ko je bil z mano, nisem imela nobene skrbi. Zdaj čakam. Čakam na pošto, na vabilo na sodišče. Takrat bo tudi uradno postal moj. Samo uradno, v srcu je moj že zdaj.

Skrbi me zanj. Pa ne zato, ker ni z mano, vem, da je zanj lepo poskrbljeno. Skrbi me, ker mu bom postavila življenje na glavo. Jaz nisem pomembna, važno je le, da mu bo lepo. Bom znala biti prava mama, bom znala skrbeti zanj? Pa ne fizično, to bom zmogla.

Moj malčik bo vedno drugačen. V njegovem kratkem življenju se mu je zgodilo toliko stvari, ki ga delajo drugačnega, pred njim je še ena, ki ga bo zaznamovala za vedno. Jaz. Bom znala celiti rane, bom znala vlivati moč, bom znala stati ob strani, bom znala dokončati, kar je njegova biološka mama začela?

Vedno sem sanjala, da mi je namenjeno nekaj velikega. Da je veliko včasih zapakirano v čisto majhni embalaži, me pa nikoli ni prešinilo. user posted image

Vse najboljše malčik moj.

DEJZI:Srečno pot domov! user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
19.5.2010 8:46:16   
*miska.mcc*
ok....tole pismo sem zdaj že ene 17-ič prebrala.

pa imam še vedno kurjo polt!!!!user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   [Brisano sporočilo]
19.5.2010 9:02:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1503
19.5.2010 9:04:44   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pa imam še vedno kurjo polt!!!!user posted image

enako... in vsakic se cmeram...

enako, enako + ne morem dihati user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
19.5.2010 9:09:21   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Darge punce, ki še čakate svoje otročke, ki ste že skoraj na koncu poti ali pa šele na začetku. Zame ste najbolj pogumne mame na svetu!!!!!! Želim vam, da bo otroški smeh in jok kmalu vaš vsakdan, ker takrat boste postale še bogatejše, če je to sploh možno, ker ste že sedaj bogate z vso ljubeznijo, pogumom,.....ma z vsem.

Ne vem več kaj pišem, vem samo da bi najraje vsako od vas objela in vam povedala, da ste res lahko vzornice vsem nam.

lučkec - se kr podpišem pod tole.
Dejzi & family - srečno pot domov user posted image  user posted image  user posted image . Komaj čakam, da spoznamo nečakeca. Zdej bi pa že bil cajt za piknik z našimi otročki, a ne?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
19.5.2010 9:11:11   
aleži
Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem prav vesela, da si se oglasila in da ste vsi user posted image . Lepo te je brat.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
19.5.2010 9:12:10   
tasa_m
Dejzi jokala sem ob tvojem postu da o pismu ne govorim. user posted image  user posted image

Srečno domov in uživajte vsako sekundo !!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
19.5.2010 9:13:26   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Hermy1: evo sem ga kar kopirala ,pa si preberi, pa pripravi seveda robčke...to je Dejzi napisala 20.3.

DEJZI:Srečno pot domov! user posted image

Hvala Teta M user posted image !
Ja, res je šlo veliko robčkov user posted image  user posted image  user posted image !!!
Zaradi lepote pisma in zaradi lastne usode!

Moje tri princeske bodo vse za vedno drugačne...dve od njih nista rastli z očetom...eno sem si "sposodila" od druge mamice.

Koliko noči sem se spraševala, kako zapolniti praznino za njunim očetom,... ko še svoje ne morem...ko mi nihče ne more nadomestiti nenadomestljvega. Nikoli nismo bile prava družina...vedno je manjkal on,...v kratkem času, ko je bil z nami, je bil tako čudovit očka...In srečna se, da po vseh teh letih vesta in verjameta, da jima iz nebes, kjer je, stoji ob strani.

Vsa vprašanja, o katerih govori Dejzi, so bila vsa leta prisotna...kako bo to vplivalo nanju, kakšni bosta zaradi te izkušnje??? Bom znala biti oboje v eni vlogi??

Ne vem, kako mi je uspelo...vem le, da imam čudoviti hčeri,...da sem nanju izredno ponosna in da verjamem, da so otroci, ki so drugačni, ravno zato tako čudoviti!!!

Zelo veselim naše "sposojene" princeske s katero bomo upam, končno po dvajsetih letih postali "prava družina"!!

Dejzi...nikoli človek ne ve, kje najde moč in modrost...na srečo tudi nam stoje ob strani angeli varuhi in nam pomagajo, ko je treba. Pošiljam ti jih veliko!!!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
19.5.2010 9:19:05   
koala
hermy tako nekako zgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako čuten post.

Dejzi tudi tvoje poročilo mi je privabilo solze v očke, kakšna ljubezen in sreča veje iz njega. Srečno pot domov! Malčiku pa želim samo še zdravja, ker z vama je zadel življenski Jackpot!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
19.5.2010 9:42:06   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: koala

hermy tako nekako zgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako čuten post.

Dejzi tudi tvoje poročilo mi je privabilo solze v očke, kakšna ljubezen in sreča veje iz njega. Srečno pot domov! Malčiku pa želim samo še zdravja, ker z vama je zadel življenski Jackpot!!

podpis

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
19.5.2010 9:47:48   
Urša
Super, Daisy, Mamica z veliko začetnico! user posted image user posted image user posted image  Srečno pot domov :)))

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
19.5.2010 9:51:07   
Teta M
Hermy1: Tudi tebi vse čestitke ,da si tako uspešno premagala vso nesrečo,ki si jo doživela...user posted image  
Punce tukaj gor ste občudovanja vredne in ste lahko vzor vsem nam!user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
19.5.2010 10:24:22   
ledenka
Dejzi, srečno pot domov! user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
19.5.2010 10:32:22   
gigi1
Dejzi srečno pot domov user posted image  user posted image  user posted image

Pijič moj dobro se zmeni danes. Upam, da bo referentka dojela, da se je treba malo podvizati.

Hermy draga user posted image  seveda ste prava družina user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
19.5.2010 10:46:50   
BarbiG
Dejzi, srečno pot domov. Zdaj user posted image , ampak to so solze sreče, saj je otroček dobil ta pravo mamo, tisto, ki ga bo znala peljati skozi pasti življenja. Ti si tista prava mama zanj. Bodite srečni in užijte to življenje z največjo žlico. Srečna sem za vas tri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
19.5.2010 10:47:14   
BarbiG
Pija, dobro opravi danes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.5.2010 11:00:00   
naja6
hermy;kolko se nisem totalno razjokala pri daysijenem pismu,sem se zdaj pri tvojem postu,čudovita si,pravzaprav ste vse user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.5.2010 11:08:28   
Eva**
user posted image user posted image user posted image Dejzič bo počasi v Slo, še 8 ur in vsi bodo stali na naši zemljiciuser posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.5.2010 11:23:28   
koala
Dejzi naj te ure hitro minejo!

Pija dobro opravi danes!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.5.2010 11:59:52   
Matejčika
Pri tem čudovitem pismu, pa se tudi jaz vedno razjočem! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image Zelo lepo napisano!

Pa še moje poročilo:
Na centru sva dala skoraj vse papirje, podpisala sva pooblastila, da lahko nekatere dokumente pridobi center sam, da nerabiva midva hodit na sodišča itd.. Nekaj moram popravit, pri vlogi za Makedonijo. Pa na upravno enoto morava it po izpiske iz matične knjige rojstev, poročni list, pa še nekaj stvari. Potem morava imet dokazilo o lastništvu hiše oz. najemniško pogodbo. Potem morava imet še dokazila o dokončani izobrazbi. To je mislim da vse. Do ponedeljka še moram to zbrat, ampak mislim da bom prej uspela. Bom danes šla.

Rekla nama je, da naj vlogo in oba življenjepisa napišema na en list, kao zaradi stroškov. Ampak jaz sme dobila nekak občutek, da v Makedoniji ful dajo nato, kakšna je družina, ki bi posvojila. In se mi zdi, da če jaz oba življenepisa strnem, bosta izgubila čar. Se moram pohvalit, da sem jih res dobro napisala. user posted image Je bolje dat 100e več za prevod, kot da nebi bli potem zadovoljni. Ali se motim?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.5.2010 12:30:01   
Eva**
Mislim Matejčka da imaš prav. Jaz sem našo Rusko vlogo naredila takole, vsi uradni dokumenti so bili na belem papirju, zaveze so bile na rumenem z vodnim žigom orhideje. Naša prošnja za posvojitev je bila na listu ki je bil obrobljen zgoraj in spodaj z otroci vseh barv kože ki se držijo za roke. Fotoalbum sem naredila iz marmoriranega papirja. V bistvu sem v obliko in izgled dala veliko svojega.

Najprej sem seveda vprašala kako bi na to reagirala moja socilana če bi dobila takšno vlogo in je bila nad tem zelo navdušena.

In takšno sem potem poslal v Rusijo. Vse sem fotokopirala barvno in je izgledalo res posebno. In ko so na uradu pregledovali najino vlogo, sem videla da so bili nad izvirnostjo in domiselnostjo resnično presenečeni in zadovoljni.

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.5.2010 12:37:54   
Matejčika
Eva, to si se pa res ful potrudila!user posted image user posted image Jaz sem mislila, da mora bit to bolj uradno. user posted image
B.K, kak si pa ti naredla?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.5.2010 12:38:55   
Matejčika
Aja, še to. Kaj za Makedonijo tudi rabiš fotoalbum? Ker meni soc.delavka ni nič rekla.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.5.2010 12:41:10   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hermy draga user posted image  seveda ste prava družina user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.5.2010 12:52:05   
Matejčika
Hermy, ZS sem ti poslala. Si vidla?

Pa se strinjam tudi jaz, si zelo lepo napisala in našla veliko moči in dala svojim otrokom pravo družino. Močna si!user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?