|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
18.5.2010 21:24:11   
Najaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja teta Persida, ti si pa mela dela danes! No sam da vam je ratal vdret. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
18.5.2010 21:47:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja teta Persida, ti si pa mela dela danes! No sam da vam je ratal vdret. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
18.5.2010 21:48:33   
KOKICA32
Grem spati, ker sem zmatrana. Se tiokamo jutri.

LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
18.5.2010 23:03:21   
PERSIDA
user posted image

Tako,pa jaz zaključujem dan ,s počivanjem očk na tej krasotiuser posted image  .
No moj je skor tak samo nadstrešek ma večji user posted image .Lahko nočko.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.5.2010 8:01:13   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Spet v službi..user posted image no, pa saj ni tako hudo...Včeraj sem namreč imela dopust in smo bili na eni pisti na Madžarskem, kjer si je moj pikec ogledoval motorje in dajal na gas. Stopil pa je tudi na zmagovalno stopničko.user posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.5.2010 9:02:45   
tasa_m
Persida ti pa si prava user posted image  user posted image Si mela celo akcijo včeraj user posted image

Kokica a ste se potepali, super! Valentina pa je potrebno že zdaj na motorje navadit a ne? Saj veš da mora po Lijo v Mb. prit da greta en krog user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.5.2010 9:31:52   
Nina00
Perida user posted image  user posted image  user posted image  ti bi tele vaqše prigode morala res zapisovat. Al pa si sprintaš z RR-ja in imaš pravo humoristično nadaljevanko user posted image
Saj vem, da tebi včeraj najbrž ni bilo smešno user posted image user posted image user posted image

Trezika pri nas kahlico uporablja starejši, sedaj še predvsem za kakanje, lulat pa gre na stranišče. Brinu se zdi zelo zanimiva - seveda, če jo pa njegov bratec uporablja. Še najbolj se mu zdi pa zanimiva, ko je polna. No, na srečo mu še ni uspelo prit do nje, da bi jo prevrnil user posted image  Mi pa še ni prišlo na misel, da bi ga začela posedat na kahlo. Mogoče bomo poleti, ko bo nagec malo probali. Če bo po svojem bratcu, potem pred naslednjim letom tako še ne bomo odvajali od plenice.

user posted image  user posted image  user posted image  Valentin! Že kar na zmagovalne stopničke se navaja user posted image  

Tasa povej, a smo včeraj popoldne dobro držali pesti?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.5.2010 9:35:35   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam malce upadam v temo, a imam za vaše malčke, predvsem tiste, ki so rojeni bolj proti koncu marca, eno vabilo:

moj dragi dela castinge za reklame, in tokrat gre takole:

išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) na blaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja).
Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti...

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.5.2010 9:40:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Nina niso me nič izpraševali, ker smo imeli pravi džumbos user posted image user posted image Bila je študentska zabava malo naprej od trgovine in pol si lahko misliš kako je blo. Ob 20.15 so še najbolj po alkohol hodli,čeprav se ob 20h zapre. user posted image user posted image Bom pa verjetno danes imela, ker je spet tista poslovodkinja in danes bo verjetno bolj umirjeno vse skupaj.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.5.2010 9:41:14 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.5.2010 10:26:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Nina niso me nič izpraševali, ker smo imeli pravi džumbos user posted image user posted image Bila je študentska zabava malo naprej od trgovine in pol si lahko misliš kako je blo. Ob 20.15 so še najbolj po alkohol hodli,čeprav se ob 20h zapre. user posted image user posted image Bom pa verjetno danes imela, ker je spet tista poslovodkinja in danes bo verjetno bolj umirjeno vse skupaj.
Torej držimo pesti še danes user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.5.2010 11:01:55   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lampijončki, ne? Sem slišala---user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.5.2010 11:18:15   
PapuaNG
evo še dodatne info glede castinga: casting bo potekal ta petek 21.05.2010 od 9ih-17ih ter v soboto, 22.5. od 10-13ih. Na casting lahko pridete kadarkoli v tem času (lokacijo še sporočimo po tel.), vse skupaj pa traja kakšne pol ure, toliko da se otrok posname in poslika. Zaželene so predvsem deklice (ampak lahko pripeljete tudi fantke, itak pri tko majhnih dostkrat ne veš, za kaj gre), ker se bo v reklami otroček igral s punčkami v nakupovalnem vozičku.

Iščejo pa se tudi mamice v poznih 20ih ali zgodnjih 30ih, temnolase, šarmantne in tople

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.5.2010 11:55:06   
Nina00
No, za tale kasting pa mi odpademo na celi črti. Je fant pa še blond. Pa še mama ni prava user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.5.2010 12:12:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

evo še dodatne info glede castinga: casting bo potekal ta petek 21.05.2010 od 9ih-17ih ter v soboto, 22.5. od 10-13ih. Na casting lahko pridete kadarkoli v tem času (lokacijo še sporočimo po tel.), vse skupaj pa traja kakšne pol ure, toliko da se otrok posname in poslika. Zaželene so predvsem deklice (ampak lahko pripeljete tudi fantke, itak pri tko majhnih dostkrat ne veš, za kaj gre), ker se bo v reklami otroček igral s punčkami v nakupovalnem vozičku.

Iščejo pa se tudi mamice v poznih 20ih ali zgodnjih 30ih, temnolase, šarmantne in tople

vse sem, samo temnolasa ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa moja pupika tudi ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.5.2010 12:13:03   
PERSIDA

No, za tale kasting pa mi odpademo na celi črti. Je fant pa še blond. Pa še mama ni prava user posted image

user posted image user posted image user posted image Razen ,če jim lulčije odrežemauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.5.2010 12:15:01   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Zakaj,pa ne iščete malih ,debelih ,vedno nasmejanih?user posted image user posted image user posted image Ziher zmagam.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.5.2010 12:16:44   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image Razen ,če jim lulčije odrežemauser posted image user posted image user posted image
Pa jaz mu moram še lase pobarvat user posted image  user posted image  user posted image
Saj res, kakšne barve pa morajo bit oči? Ker, če modra ni ok, moram še barvne leče nabavt user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.5.2010 12:18:35   
KOKICA32

Pa jaz mu moram še lase pobarvat user posted image  user posted image  user posted image
Saj res, kakšne barve pa morajo bit oči? Ker, če modra ni ok, moram še barvne leče nabavt user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.5.2010 12:20:42   
PERSIDA
Halo moje.
Danes smo že od defektologa.Ja maladva itak razturala s tistimi njenimi igračami tak,da sta super duper.Malo še me je izprašala zraven kaj govorita,kolko besed uporabljata,v glavnem normalne stvariuser posted image .Ne rabimo dobenga defektologa,ker sta preveč lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ,pa imela eno kolegico zraven ,pa ona defektologinja meni pravi no vi ste ,pa sigurno babica.Nisem vedla al jo naj vsekam al se naj grem v špegl gledat.Tak,da v bodoče se javljam kot babicauser posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 19.5.2010 12:23:30 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.5.2010 12:24:41   
KOKICA32

Halo moje.
Danes smo že od defektologa.Ja maladva itak razturala s tistimi njenimi igračami tak,da sta super duper.Malo še me je izprašala zraven kaj govorita,kolko besed uporabljata,v glavnem normalne stvariuser posted image .Ne rabimo dobenga defektologa,ker preveč lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ,pa imela eno kolegico zraven ,pa ona defektologinja meni pravi no vi ste ,pa sigurno babica.Nisem vedla al jo naj vsekam al se naj grem v špegl gledat.Tak,da v bodoče se javljam kot babicauser posted image user posted image user posted image .

Najprej čestitke za uspeh pri defektologu. user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeee, to delajta bavca!user posted image user posted image

Potem pa...vzemi mene poleg, ko bo treba koga vsekati. user posted image user posted image user posted image Baba štorasta!!!!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.5.2010 12:26:53   
PERSIDA
Tak v sobi ratalo vse tiho jaz ,pa grem piskre okol obračatuser posted image .Danes enostavno nimam ideje kaj kuhat.Škoda ,da nimamo tu okol kakega mcdonaldsa ,bi jima dala 20 e ,pa bejžtauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.5.2010 12:28:09   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Halo moje.
Danes smo že od defektologa.Ja maladva itak razturala s tistimi njenimi igračami tak,da sta super duper.Malo še me je izprašala zraven kaj govorita,kolko besed uporabljata,v glavnem normalne stvariuser posted image .Ne rabimo dobenga defektologa,ker preveč lepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najprej čestitke za uspeh pri defektologu. user posted image user posted image user posted image user posted image Jeeeee, to delajta bavca!user posted image user posted image

Potem pa...vzemi mene poleg, ko bo treba koga vsekati. user posted image user posted image user posted image Baba štorasta!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogla sem se nasmejat.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.5.2010 12:31:01   
Nina00

Halo moje.
Danes smo že od defektologa.Ja maladva itak razturala s tistimi njenimi igračami tak,da sta super duper.Malo še me je izprašala zraven kaj govorita,kolko besed uporabljata,v glavnem normalne stvariuser posted image .Ne rabimo dobenga defektologa,ker sta preveč lepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  fanta!

Ma ženska pa je smotana. Upam, da ji je blo potem vsaj fajn neroden user posted image

Se je pa meni enkrat zgodila tudi huda nerodnost, ko sem za eno mlado gospodično izjavila, da je verjetno gospodova hčerka, pa je bila žena user posted image  user posted image  user posted image   No, sem se vsaj naučila, da sedaj najprej vprašam kdo je kdo pa potem komentiram user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.5.2010 12:39:30   
KOKICA32

Halo moje.

user posted image  user posted image  user posted image  fanta!

Ma ženska pa je smotana. Upam, da ji je blo potem vsaj fajn neroden user posted image

Se je pa meni enkrat zgodila tudi huda nerodnost, ko sem za eno mlado gospodično izjavila, da je verjetno gospodova hčerka, pa je bila žena user posted image  user posted image  user posted image   No, sem se vsaj naučila, da sedaj najprej vprašam kdo je kdo pa potem komentiram user posted image

Ups! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.5.2010 13:31:39   
PERSIDA
Eto perutničke pečene ,krompirček tud,babi še pico prinese pol ,pa naj izbiratauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?