|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
17.5.2010 20:59:17   
PERSIDA
Ja banda smo bli par dni odrezani od sveta na mojo žalostuser posted image .Par dni smo bli vsi trije sitni ko hudič.No bolj zaspani.Jaz sem bla ko bi mi keri celo noč kosti lamo.Zaspana ,pa tak kot ,da pet mesecev nisem skup spala.Smo očitno vremensko občutljivi,pa tota luna nam daje vetra.No včeraj,pa danes smo ,pa že na normalnih tirnicah.
Danes smo pohajkovali po mbju popoldan.Pa obiske prejemali ,pa to.V glavnem lepo smo se imeli tak ,da sta gospodiča spala samo zjutraj dobro uro.Ko smo ,pa štartali domov ,pa sta spala oba do prvega semaforjauser posted image .
Doma smo samo prekipali tovoruser posted image .
Ker se nismo meli časa preoblačit bomo danes kurblali centralno celo nočuser posted image ,psssssssssst ,da ati ne čujeuser posted image .
Jaz,pa si dajem duška za kompom user posted image  po doooooooolgem časuuser posted image .Madona kot bi me pol leta ne blo gor.Ja se navadiš ni kaj.Namesto ,da laufam okol hiše raje sedim ko kituser posted image .Samo pol kile jagod sem pojedla nič večuser posted image .

Kot vidim že skor vsi pridno hodijo po dveh.No pri nas smo še najbolj ziher po Lesijevouser posted image .Je,pa pri 16 mesecih moderna postala hojica.Ovinki se itak sekajo bi človek mislo ,da je otrok na drsalkahuser posted image .
No saj se trudita oba po dveh samo zaenkrat bolj tipamo.Tomaž premaguje že dolge proge in lovi ravnotežje.Anže ,pa čez kaki en do dva meseca polj ,pa mama na štrikuser posted image .

Jaz,pa vedno spočita,dobre volje, polna kondicije,čez dan si po štiri ure lahko dol vležem,nareto imam vse kot se šika, polne balkone rož, grede poštimane v nulo, itd.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
17.5.2010 21:12:33   
tasa_m
trezika .. tnx. user posted image

persida a praviš da si sam skipala tovor? Pol sem ti narobe napovedala user posted image user posted image Naša Lija pa je danes spila celih 50 ml mleka, saj ni čudno da več ni mogla, če pa se je tak z klobasami basala, koda jih prvič v življenju vidi. Saj ni čudno, da je Anže raje kar vstran šel od krožnika, pa si mislo kaj je zdaj to neka požrešnica na obisk prišla user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
17.5.2010 21:16:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

tasa user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela, da si zadovoljna. Res veliko pomeni, če čutiš, da te nekdo bodri in s tabo drži.
Kdo te bo pa preverjal PLUje?

Se podpišem!!!! BRAVO TASIKA! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
17.5.2010 21:16:32   
KOKICA32
Pa DOBER VEČER!!!! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
17.5.2010 21:20:01   
tasa_m
Kokica večer user posted image

Nič, jaz pa grem spat..se moram spočit user posted image user posted image

Nočko...
user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
17.5.2010 21:20:11   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

trezika .. tnx. user posted image

persida a praviš da si sam skipala tovor? Pol sem ti narobe napovedala user posted image user posted image Naša Lija pa je danes spila celih 50 ml mleka, saj ni čudno da več ni mogla, če pa se je tak z klobasami basala, koda jih prvič v življenju vidi. Saj ni čudno, da je Anže raje kar vstran šel od krožnika, pa si mislo kaj je zdaj to neka požrešnica na obisk prišla user posted image user posted image

Tak,da še druge veste ,če kdaj pride Lija na obisk ima ,da mate pariško v hladilnku.Mati,pa jo z nekim mlekom sili ,ojoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Carica je tvoja Lija ni kaj.Zaj vsaj vem s čem se da kupit ,s klobasouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
17.5.2010 21:21:22   
PERSIDA
Kokica dober večer.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
17.5.2010 21:24:40   
KOKICA32
Joj, Lija, ja...moj je tudi sedaj že kak teden čisto zmešan na Poliko. Kuj trese se, če je ne  dobi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
17.5.2010 21:28:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Joj, Lija, ja...moj je tudi sedaj že kak teden čisto zmešan na Poliko. Kuj trese se, če je ne  dobi.  user posted image user posted image user posted image
pol bi bli Tomaž, Valentin in Lija dober team..bi tekmovali kateri bi več v usta spravo. Anže bi bil pameten pa šel beg ker se z takimi nena rad druži user posted image user posted image
Samo vama rečem..Lija bi zmagala. Usta ma nabito polna pa klobase še v vsaki roki, ziher je ziher user posted image  user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

Nočko!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
17.5.2010 21:31:48   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Joj, Lija, ja...moj je tudi sedaj že kak teden čisto zmešan na Poliko. Kuj trese se, če je ne  dobi.  user posted image user posted image user posted image
pol bi bli Tomaž, Valentin in Lija dober team..bi tekmovali kateri bi več v usta spravo. Anže bi bil pameten pa šel beg ker se z takimi nena rad druži user posted image user posted image
Samo vama rečem..Lija bi zmagala. Usta ma nabito polna pa klobase še v vsaki roki, ziher je ziher user posted image  user posted image

Zdaj pa res grem user posted image

Nočko!

pa še jaz zraven...user posted image user posted image user posted image

NOČKO!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
17.5.2010 21:46:37   
KOKICA32
LAHKO NOČ!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
18.5.2010 9:25:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za vas .Moram ti,pa povedat ,da je tudi mene križ začel redno ****.Samo glede na to,da prevažam dva naokoli  se nimam kaj čudit.Morda je to al ,pa me je teža začela j...t. Jaz se nadrogiram ,ker nimam drugega izhoda-s tabletami ,da nebo pomoteuser posted image ,še me kera na socialo prijaviuser posted image .

Kere tablete to jemlješ?
No sej jaz sem malo boljše. Po sili drugih razmer (beri trebušnih bolečin) sem mogla mal več počivat in je to ugodno delovalo tudi na moj križ. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
18.5.2010 10:38:27   
Nina00

Evo prvi delovni dan za menoj. Sem se kar nadelala, priznam, ampak je 5.ur zelo hitro minilo. Naletela sem na dobre sodelavke (3 so ok, poslovodkinja in še ena sta tak tak) ena  je stalno kaj dobrega rekla in te pohvalila kar mi je dalo novih moči. Res dosti pomeni, ko gre mimo tebe, in reče.."vse ok, bo šlo? al pa super si to nardila, le tako naprej ".
Jutri sem popoldan od 16h. Upam, da bo tud hitro minlo in bo šlo vsaj pol tako kot danes. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Najbolj pomembno je kakšne sodelavce imaš, tako da super, če je jih je več kot pol ok user posted image
Danes popoldne pa držimo pesti!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
18.5.2010 11:00:21   
Nina00
Persida si bila pogrešana. Meni je prav falilo te brat, ker se vsakič tako nasmejem ob tvojem opisu vaših prigod user posted image

Meni se je pa zgleda končno uresničila moja želja, da se naspim. Sicer ne čisto tako kot sem si zamišljala - da bo Brin začel spat celo noč. Namesto tega sem zbolela in to tokrat, ko sta oba fanta že zdrava, tako da sem sama doma in spiiiiiim user posted image  Ja, takoooo pašeeee user posted image , ker pred tem sem bila že na robu izčrpanosti. Možgani so mi delali tako upočasnjeno, kot če bi se ga fajn napila, a brez dobrovoljnega učinka alkohola user posted image  Če bi šlo tako naprej, en dan samo ne bi več vstala iz postelje, ker ne bi več imela moči.
No, danes sem že malo boljša, tako da računam, da bom jutri že skoraj ok in v četrtek spet v službo user posted image  Saj pasalo bi kar cel teden bit doma, a vsake toliko moram tudi malo delat, a ne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
18.5.2010 11:31:46   
Najaa
user posted image Nina, da si se malo naspala. Pol te je tak kot mene bolezen vrgla v pojstlo. Včasih tud bolezen pride prav. user posted image Ma ne, čim prej se pozdravi, da boš čila in zdrava.

In kaj kej delate drugače, punce?
Evo, jaz lenarim malo. Danes tudi kuhala ne bom, ker itak ne morem nič jest, ostali bodo pa jedli al pri tašči al v vrtcu. user posted image Vzunaj je lep sonček, sam pihaaaaa, brezveze.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
18.5.2010 11:33:10   
Najaa
Nina, če si še tuki. Pa če kera tud kej ve. Kaj pomeni smrdeč urin? user posted image Nika ima zdej že par dni take smrdeče plenice, da vsakič mislim, da se je pokakala. Drugega pa nič tak da ne vem al lahko gre za uroinfekt ali ne? Bi blo dobro dat vodo pogledat?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
18.5.2010 11:45:57   
Nina00
Najaa a je Nika zadnje čase kaj več mesa jedla? Od tega ima lahko urin močnejši vonj. Ali pa če ne pije dovolj, ker potem je bolj zgoščen.
Ali ste mogoče menjali znamko plenic? Meni se zdi, da je Tasa enkrat pisala, da se je dogajalo nekaj podobnega, samo potem ne vem kaj je bilo, ali so bile res plenice krive ali ne.
Če ni nič od tega, pa bi jaz dala pokontrolirat urin, ker pupika bolj težko pove, da jo kaj peče, ko lula ipd. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
18.5.2010 11:49:22   
Najaa
Najprej sem pomilsla na plenice, ker sem nekaj eksperimentirala z lidlovimi, ampak ji prav tako smrdi v hoferjevih, ki jih vedno uporabljam. Manj sigurno spije v vrtcu, ker doma sem jo kar nalivala s pijačo. Mesa pa... kaj vem, v vrtcu še vedno poje bolj ko ne sam juho za kosilo... doma pa... pojma nimam, mogoče manj sam ne verjamem. Je isto kot prej ali celo manj mesa.
Bom danes vprašala P, ko ima Tija kontrolo.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
18.5.2010 12:09:13   
Nina00
Najboljše! Ali pa celo prej pokliči, če se bosta že po tel. zmenili, da prineseš še Nikin urin sabo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
18.5.2010 12:32:26   
PERSIDA
Nina00-ti privoščim ,da si malo dol legneš ,ker vem kako je ko ti sam tretjina možganov delauser posted image

Najaa- nebi se ravno hvalila kere tablete jem ,,jemljem ,pa ketonal ,ki ga imam vedno za glavobol ,ker sem se rodila z glavobolom ampak do danes sem dala skoz vse mogoče preglede ,pa nič ne pokaže.Sicer sedaj ko ne hodim v službo jih je bistveno manj najpogosteje ,pa pred menstruacijo kaki dan al,pa če ne spim dovolj.
Sem velikokrat probala brez tablet ampak men se začne rolat resnično v čelu mi tako nabija kot bi me kdo s hamrom po glavi tolkel.

Da ,pa se ne bom samo hvalila kako fajn spimo danes je blo zapopi....Že spet nekaj kihata tak,da očitno spet nekaj prihaja.
Da ,pa mi slučajno ne bi bilo dolgčas čez dan si odpirata predale in stojita v njih,pa zraven okna spležeta na kufer( sedež od sedežne tisti mali),pa gledata čez okno.Niti slučajno ne gledata kje stojita oziroma se premikata po sedežu tak,da sem ko zaposlen stražar.Mislim včasih mam premalo možganov ,da vse to skladiščim ,da ne znorim.Delata na tem ,da me spravita v zavoduser posted image user posted image user posted image .
Jaz ne vem povem z lepa ,se zderem na koncu že kričim ,pa me noben ne je.euser posted image .Gospodiča si vzameta avto in veselo po ekranu od televizorja.Pa kaj naj nastrop zmontiram ekran al kaj.Res dobesedno greta prek skrajnosti ravno vidiš kako izzivata.Vse se še da nekak na lep način zmenit z njima z ekranom ,pa telefonami ,pa sta skreganauser posted image user posted image user posted image .

Nič sta mrknila šibam špagete skup pacat upam ,da si folgam vsaj v krožnik nabasat ,če že ne jest. 

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
18.5.2010 13:01:03   
trezika
Drage dame, jaz imam za vas eno vprašanje....kaj vaši malčki že hodijo kaj na kahlico user posted image user posted image user posted image mi smo jo nabavli in sem mislila, da bi jo vsake toliko časa malo gor posadila...ampak ni šans...sploh noče blizu nje, kaj šele da bi se gor vsedla...zdaj pa me malo skrbi, kako se bova začeli navajat, ko bo čas za to...če bo slučajno imela skoz takšen odpor???

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
18.5.2010 13:04:17   
tasa_m
trezika..naša še ne hodi, ko sem jo hotela  posadit na kahlo se je tak drla, da jo verjetno sosed iz 1.nadstropja slišal user posted image
user posted image user posted image

Pred kakimi 14.dnevi sem ji jo dala med igrače in zdaj si jo sama nosi po stanovanju in se vsede nanjo. Tak da upam,da bosta do poletja postali prijateljici user posted image user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
18.5.2010 13:07:52   
Najaa
trezika, sej ni treba, da se navadi najprej na kahlo. Tija je vedno imela kahlo za igračo (tako kot Lija od tase). Ko je bila dovolj zrela, se je usedla na školjko in lulala. To je bilo lani poleti, ko je bila stara dve leti in pol.
Niko pa menda dajejo v vrtcu na kahlo, sam jaz še nisem probala. Moram to kahlo najt in oprat, pa da probamo. Mogoče bomo danes.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
18.5.2010 21:16:41   
PERSIDA
Čer vaša malenkost tuuser posted image .
Saj sploh ne vem ,če vam naj povem.
Danes pride babi cartat jaz ,pa kosit travo.Pa zaklenem vrata iz garažne strani,pa pustim garažo odprto ,da se zrači.To naredim zato ,ker imamo tako pametno mačko ,da si sama odpira vratauser posted image .Pol ,pa babica skače okrog hiše s tamalima ,pa seveda onadva vidita ,da je avto v garaži in seveda  morata vse pregledat.Ker sta ,pa kar naprej silila tja noter je babi stisnila gumb za zapiranje vrat na elektriko in švignila ven.
Ko končam s košnjo rečem babici naj kar zunaj počaka bom garažna vrata odprla ,da bova spodaj v kuhinji nahranle otroka.In jaz s Tomažem vroki šibam dol po stopnicah ,da midva odpreva vrata in pridem dol in zaklenjena tista vrata ,ki grejo v garažo.Pol se ,pa spomnim ,da so zunanja tud dol zaprta.Da je bila sreča popolna seveda avto v garaži in oba pilota od garaže v avtu.
No in smo se šli mekgajvera.Da sma s sosedom uničla okno no ne celo samo sma je pol prevrtala,da sma lahko sploh kaj skoz lukno spravla in cilala na ročaj od okna.Da sva uničla tri svedre ,da sva skoz luknjico spravla en kos žice nebi raje niti omenjala.Pa pravi to,pa je najboljši sveder kaj ga mam je bil dragi ko pes.Res uspelo nama je sicer naredit luknjo skoz okno ampak drage ženske taka tata ,ki še v lastno hišo ne znata vlomit nikjer ne najdeš user posted image .
Za zaključek ,da je bila sreča popolna ,pa mi je našel rezervni ključ od notranjih vrat.Tistega ,ki je bil noter je ven spravo in s ta novim odkleno.No in sedaj mi povejte ,če jaz nisem srečnica.Sosed ve ,da imam rezervni ključ jaz,pa neuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
18.5.2010 21:21:21   
PERSIDA
trezika - ne obremenjuj se s kahlo pri nas jo uporabljamo nemesto pručke ,da pridemo na kavčuser posted image user posted image user posted image
Anže še edino aka na njej ker se je nekak navado ko je imel probleme s kakanjem,samo ,pa ima sedaj bolj mehko blato in to on kar zrihta v kakem kotu ko ga ne vidimuser posted image

Moja mami pravi ,da sem pri enem letu že sama pokazala na kahljico kdaj me je tiščalo,pa sem tud upala ,da imam take fenomene ,pa sem se pošteno usekala.V glavnem imamo jo uporabljamo bolj malo in imamo jo ,da jo mečemo okol ,če le mami pusti odprto stranišče.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?