|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:31:15   
india
Hitro prosim na dan z opozorili, na kaj moram paziti pri nakupu novega avta. Avto kupujeva namreč z mojo mami, dve ženski na kupu,ki sta si pač nekaj zapičili v glavo, bolj jaz,kot mami;).
Skratka, avto nameravam vzeti na lizing, ker mi je trenutno najbolj simpl in cenovno najugodnejša varianta, avto je seveda nov, odločam pa se za Ševroleta ( bivši Daewoo), Leacettija...brez riti:bravo:

Prosim predloge, mnenja, opozorila na dan!:kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:34:44   
digi
Pojma nimam... vem samo, da so mi vsi to znamko avtomobila odsvetovali, samo je pa menda med najugodnejšimi. Sicer pa hitro izgubi ta znamka ceno. Drugače pa vam priporočam, da is vzameta enga dedca al tud punco, ki se spozna na avte, zraven.

Pa pa
Pa javi , ko boš imela nov avto, da daš za rundo:)-:)-:)-....

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:36:22   
CatJa
http://www.avtoin.com/news.php?id=901

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:36:42   
india
Digi, kdo in zakaj ti je to znamko odsvetoval?
Namreč, jaz že 9 let vozim Daewoja in sem fuuuul zadovoljna, prevoženih imam 252000 km. Ja, prav si prebrala, 252000! Pa nič komplikacij in težav;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:37:18   
malika
Jaz bi se tudi raje odločila za kakšno drugo znamko. Citroeni so zdaj ugodni imajo popuste, si pomislila v tej smeri?

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:41:22   
india
CatJa! Hvala, sem prebrala in dodala svoj komentar...
ja, saj tako je to...nemcem in drugim podobnim firmam se evropejci teško odpovedujemo:)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:41:40   
kofetek2010
da ima res vso opremo, ki si jo naročila, da nima slučajno kakšne praske (zunaj in znotraj!), če bi se slučajno pokazalo, da ni z avtom vse OK, ga takoj nazaj pelji in tečnari, tečnari ;)

te znamke jaz tud ne bi kupla :(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:42:54   
india
Malika, nekako mi Citroeni ne ugajajo. Odločala sem se med Fordom Fusion, Daewoojem in Peugetom ali morda res Berlingom...pa mi tudi cenovno najbolj ustreza ravno ta.
Povejte mi prosim argumente proti!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:44:57   
kofetek2010
jaz bi imela pa novo Oplovo Zafiro 8)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:46:02   
india
joj,Jana, to je pa dnar, dnar,dnar...saj bi jaz tudi Audija,če bi finančno lahko,pa kaj, ko mi je pogreb požrl vse prihranke:(

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:46:07   
Anonimen
Miška oprosti k padam not...

Jest bi mela avto. Želje - nikakršne, sam da bi vozilo :((:((

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:46:34   
Annny
Lizing ti odsvetujem, ker je to najneugodnejša možnost.
Pa ne samo lizing za avto, ampak tudi kakršenkoli drug lizing.
Lp

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:47:28   
india
Pikec, jaz bom Nexio prodala, ko bom lahko, a bo preveč za popravljat, te pa razumem, da bi mela nekaj na kolesih...zato moram jaz zdaj novega kupit, da ne bom peš skakala z baucki naokoli;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:48:30   
CatJa
MISKA01, pomoje bo boljse, da se obrnes bolj na moski forum, npr.:

http://www.mobisux.com/tabla/postlist.php?Cat=&Board=mobi7

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:50:26   
Annny
Jaz sem pa najbolj za VW in za Renault.
Vozila sem Peugeota 206, pa mi je bil ful zoprn, najraje sem imela Renaulta Safrana.
Čaw

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:53:42   
kofetek2010
mi smo imeli prejšni model (enih 4,5 let nazaj), sedaj je pa nova Zafira, še lepša in ima 7 sedežev, skor bomo rabli en tak avto, moj :love: bo imel 4 otroke in vsi ne pašemo v normalni avto :( http://www.opel.de/shop/cars/zafira/special/zafiranew/content.act

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:55:37   
Anonimen
Jest osebno navijam za megana, sam kaj k sem ga stolkla. Xara, ki je sledila pa je bila fuuul dobr avto, pa velik dovolj, pa res lepo se je vozila. Sicer so meni itak francozi zakon. Luštno se vozijo in še udobni so.

sam kaj k sem zdej pešak 8) *%&/#$"*(%#* desce. In njihove kaprice 8)

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:59:38   
baguSka
Miška, če zbašeš celo femili v mojga Smartija, ti ga ugodno prodam, pa še lizing ti zrihtam!!!:)-:)-:bravo::bravo:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 18:59:50   
digi
Hejči, ma dedci, ki so mi bili v "pomoč" pri nakupu so mi tko rekli. Sem namreč mislila kupit matiza, pa sem sedaj opla. Saj pravim, ne vem.... Moje osebno mnenje je vsekakor, da lahk maš srečo, lahk pa ne. V glavnem- tisto kar vidiš na prvo oko- praske itd. to pazi, drugo pa saj veš- nikoli ne veš... Res najbolje, da si vzameš enga mehanika zraven...

Pa pa

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:00:07   
TARA in MAJ
Miška,glede nato koliko vas je ti predlagam multiplo mi jo imamo in smo prav zadovoljni znjo;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:00:11   
Anonimen
Mi smo meli zdaj fiat mareo weekend (karavan) 8 let, zdej smo pa kupli pegouta 307 sw. Pa nas je 5 + :kuza: :)

Renaulti nam pa niso ... mamo tut cliota .. pa je bil že parkrat na servisu:zmeden:

Aja, gledal smo pa še Megana (pa nam ni všeč, pa še renault je:)-) pa Toyoto avensis pa corolo (verso s emi zdi).

(odgovor članu india)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:01:33   
baguSka
Sicer pa pri novem avtu nimaš kej posebi za pazt. Sam tok glej, da vse kar bo v paketu avta, da je naveden nekje oz. da maš potrdilo, da lahko pol rečš tega pa tega ni in ti oni ne morjo rečt:..ja sej tega pa sploh plačal niste.. Sicer pa ja: edina stvar na kero si lohk zdej pozorna je ta, da pregledaš da ni kje kšne praske, ker enkrat ko ga odpelš, ne morš več pridt nazaj in rečt:..tega pa nism jst nardila..:ups:

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:01:52   
india
Digi,meni osebno Matiz ni bil nikoli všeč, že zato, ker nima ne spredaj in ne vzadaj nič. Njegov naslednik je tako mičken, da niti jaz ne pridem prav noter ;), sem pa,kot sem že rekla, do zdaj vozila Nexio in sem z njo ful zadovoljna!!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:02:50   
india
Tara, Multipla mi je malo predraga, na žalost sem finančno omejena in ne morem raztegnit, drugače bi itak vzela enoprostorca;)

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   NAKUP NOVEGA AVTA
15.7.2005 19:03:17   
digi
Aja pa lizing- saj ni nič drugače kot pri kreditu, edino neugodno je zavarovanje in da pač avta ne moreš predčasno prodat, če je že potrebno. Zdaj, če ne dobiš kredita ali pa če ga rabiš za kaj drugega še, se pač odločiš za lizing. Jaz ga mam- lizing in saj pravim samo zavarovanje mi gre v nos! 170 jurjov.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?