Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 9:38:42
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, mi smo spali tak-tak...je že bilo boljši. Jan je v vrtcu, jaz pa zajtrkujem evrokrem namazan na prepečen kruh in mleko. Danes sem sama in ne bom nič kuhala, pol bom Janu nekaj naredla...imam dovolj zalog . Lp,
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 11:28:03
|
|
|
|
matcar
|
Tak,kosilo se kuha,končal ga bo moj(je danes fraj),ker jaz moram že it delat zdaj. Ly,imam eno škatlo za tebe stvrai za L. Tak,da ko boš perajt,povej,pa ti dostavim.Je pa kr precej z dolgimi rokavi.Upam,da ti bo še kaj koristlo. Lepo bodite danes! Pa-pa!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 12:33:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m čuj matcar.. toti kaj pa je področni pa nea more bit tvoj sošolec, zato ker je bil moj v OŠ oz. je leto dni starejši Kak pa se te piše? Če pa mi je moja sošolka rekla,da je tam glavni,za to enoto. krevs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 12:34:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se bomo doble kaj ta teden na kavi? Jaz sem samo v petek fraj,ju3 in v sredo delam,v četrtek pa imam razgovor.Drugače pa v petek komot,sem takoj za to. Jaz tudi. Mogoče se nama pa še kera pridruži. jaz ampak po 11 uri, ker do 11 delam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 12:36:59
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, spali vredi..ene 3-krat sem ji dudo popravljala drugače pa sma spale obe do 8h, pol je šla žabica v vrtec, jaz pa se domu pluje učit ker jih danes baje preverja jo. Bomo videli...ma jih kar znam tak da bo že. Zdaj pa sem se najedla kuj gobovo juho sem si nardila, zdaj pa do 3h počivam Lepo bodite, papa.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 13:22:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se bomo doble kaj ta teden na kavi? Jaz sem samo v petek fraj,ju3 in v sredo delam,v četrtek pa imam razgovor.Drugače pa v petek komot,sem takoj za to. Jaz tudi. Mogoče se nama pa še kera pridruži. jaz ampak po 11 uri, ker do 11 delam. Te se pa lahko pri meni dobimo, seveda če ste zato. Matcar ti mi pa lahko še škatlo prineseš.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 13:24:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Je pa kr precej z dolgimi rokavi.Upam,da ti bo še kaj koristlo. Glede kako vreme imamo bo sigurno kaj prev prišlo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 15:50:17
|
|
|
|
rina22
|
Drage moje, jaz sem pa danes taaaaaak crknjena, da adijo Ob tem faxu se mi bo odpelalo Pol pa, ko je res taki dan, da mam fuuuuuuull dela, Timeja kar noče in noče spat To je kot zakleto, res.. Ko pa mam cel dan čas in na easy, pol pa se sama igra, spi, ... Zaj bi najraje šla na eno kavo in čik hehe, čist se mi trga, ja Saj samo zato, da bi si malo zbistrila glavo pa malo možgančke dala na off
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 15:52:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Je pa kr precej z dolgimi rokavi.Upam,da ti bo še kaj koristlo. Glede kako vreme imamo bo sigurno kaj prev prišlo. Eh, saj ni tak hudo Danes je blo kar toplo. Pa še taki lepi sonček sije zdaj. Samo veter še je. No, saj bo.. Ko pa bo spet tista pasja vročina, pa se nam bo kolcalo po teh dneh Ko bi le lahko malo teh temperatur shranili in jih pol poleti malo zraven zmešali, da ne bi bilo take hice Res so se mi možgani čist skisali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 15:53:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Se bomo doble kaj ta teden na kavi? Jaz sem samo v petek fraj,ju3 in v sredo delam,v četrtek pa imam razgovor.Drugače pa v petek komot,sem takoj za to. Jaz tudi. Mogoče se nama pa še kera pridruži. jaz ampak po 11 uri, ker do 11 delam. tasa, jaz sem ju3 in v čet okrog 11h v mestu (oz. v okolici ) - če boš mela kaj fraj, da ti dam nazaj kombinezonček sem tečna, ja. samo ne bi rada, da bi pozabila na njega, pa ti ga ne bi vrnila..
< Sporočilo je popravil rina22 -- 18.5.2010 15:54:10 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 15:58:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, spali vredi..ene 3-krat sem ji dudo popravljala drugače pa sma spale obe do 8h, pol je šla žabica v vrtec, jaz pa se domu pluje učit ker jih danes baje preverja jo. Bomo videli...ma jih kar znam tak da bo že. Zdaj pa sem se najedla kuj gobovo juho sem si nardila, zdaj pa do 3h počivam Lepo bodite, papa. Naj me plis ena razsvetli: kaj so to pluji?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 16:03:30
|
|
|
|
botrca
|
Mene so pa malo pred 15h klicali iz vrtca, ker je Jan imel malo vročine . Upam ,da ne bo kaj hujšega fasal glede na to da razsaja škrlatinka. Greva zdaj jest pol pa se naprej igrat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 16:04:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Naj me plis ena razsvetli: kaj so to pluji? šifre artiklov v trgovini
< Sporočilo je popravil botrca -- 18.5.2010 16:05:25 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 16:10:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Naj me plis ena razsvetli: kaj so to pluji? šifre artiklov v trgovini O hvala. In zakaj je to treba na pamet znat? A ni črtnih kod in ti kar računalnik izpiše, ko "potegneš"?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 16:15:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Naj me plis ena razsvetli: kaj so to pluji? šifre artiklov v trgovini O hvala. In zakaj je to treba na pamet znat? A ni črtnih kod in ti kar računalnik izpiše, ko "potegneš"? Treba na pamet znat, ker ko delaš na blagajni jih rabiš...ni pri vseh artiklih samo koda dovolj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 17:39:52
|
|
|
|
rina22
|
marta, jaz sem delala npr. v Šparu in tam si mogo znat plu za tisti izdelek, keri ni imel kode. to se dogaja pri zelenjavi ali sadju, ki je že stehtano (npr. kg pomaranč). tak je blo v šparu. če pa katera ve kak drugače, pa me naj popravi :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 18:15:10
|
|
|
|
marta82
|
Punce, mene je zdaj že kar nekaj ljudi brez problema našlo na FB-ju. Ne vem, kako da me ve ne. Dajte še enkrat probat.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 20:32:19
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 20:34:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 marta, jaz sem delala npr. v Šparu in tam si mogo znat plu za tisti izdelek, keri ni imel kode. to se dogaja pri zelenjavi ali sadju, ki je že stehtano (npr. kg pomaranč). tak je blo v šparu. če pa katera ve kak drugače, pa me naj popravi :) Ja, tasa se uči pluje za sadje in zelenjavo, ker jih v L tehtajo na blagajni.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 20:49:16
|
|
|
|
arabela*
|
čerka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 20:50:04
|
|
|
|
arabela*
|
Babike,če si moraš it podaljšat socialno .....a to iste pole izpolniš..ali ti kake druge dajo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 21:07:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike,če si moraš it podaljšat socialno .....a to iste pole izpolniš..ali ti kake druge dajo? Iste kot si prvič, pa spet izpizke z banke za 3 mesece nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 21:07:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čerka Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 22:16:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babike,če si moraš it podaljšat socialno .....a to iste pole izpolniš..ali ti kake druge dajo? Iste kot si prvič, pa spet izpizke z banke za 3 mesece nazaj. katastrski tudi,pa vse to
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.5.2010 22:28:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce, mene je zdaj že kar nekaj ljudi brez problema našlo na FB-ju. Ne vem, kako da me ve ne. Dajte še enkrat probat. Grem zdaj še enkrat probat
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?