|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
16.5.2010 23:12:42   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nič, jaz grem spat.

Nočko.

Enako...še enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
16.5.2010 23:13:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa še kar tu visim...moj igra igerce....aliena.....imamo novi računalnik......so nam ti prenosniki dojadli,ker crkujejo.....user posted image no,edino moj dela že lepo dve letiuser posted image

No potem je moj že veteran,ki je "priden" že pet letuser posted image

ne hecaj meuser posted image ...kaj te imaš? Ampak ni verjetno tak vsak dan v rabi,kot pri nas...ali?user posted image

Dobrega starega ACER-ja.Aja,štiri leta je pri hiši,sem malo zaštrikala prej...
Zadnji dve leti full,prej pa,ko še nisva imela neta pa je bolj počival,ja.

ja,pomojem odvisno od vsakega posebej,ja...Jaz imam tud enega nootbooka,pa je super...acer pa je bil že trikrat na popravilu,pa še dve leti ni staruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
16.5.2010 23:13:48   
arabela*

nič...grem perilo obesit in pred tv...nočkabočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa jaz pa nos v knjigo stisnituser posted image

kaj bereš?

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.5.2010 23:14:05 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
16.5.2010 23:14:37   
arabela*
pičim ...papauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
16.5.2010 23:15:56   
sami0804

ja,pomojem odvisno od vsakega posebej,ja...Jaz imam tud enega nootbooka,pa je super...acer pa je bil že trikrat na popravilu,pa še dve leti ni staruser posted image

Moja nečakinja isto.So ji ga tolikokrat popravljali,da si je na koncu drugega izborila,je pa trajalo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
16.5.2010 23:17:46   
sami0804

nič...grem perilo obesit in pred tv...nočkabočkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa-pa jaz pa nos v knjigo stisnituser posted image

kaj bereš?

Bogdana Novaka.Lipa zelenela je...6 del(samo še 6 jih ostane potemuser posted image )

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
17.5.2010 6:29:45   
sami0804
Tasa,uspešen začetek službe ti želimuser posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
17.5.2010 8:30:59   
ly117
Jutro! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
17.5.2010 8:32:58   
ly117
Sami ti si včeraj sploh uspela kaj prebrat? Pa zgodna si tudi.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
17.5.2010 8:33:01   
arabela*
jutrouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
17.5.2010 9:15:20   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Sami ti si včeraj sploh uspela kaj prebrat? Pa zgodna si tudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne kaj dosti.Za kamuflažo samo enih par strani.Kar se pa zgodnjosti tiče,hja,veliki diktator Mitja je ob 6 zjutraj že gledal tv,pa sem mu pač delala družbo,šefica se je zbudila ob trićetrt na sedem,pa smo kljub temu pridirkali do vrtca komaj ob osmihuser posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
17.5.2010 15:45:14   
tasa_m
dan user posted image

vas samo pozdravim, pišem bolj pol če bom utegnila ker se grem zdaj posvečat moji direktorici :)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
17.5.2010 19:59:26   
tasa_m
Čer.
Evo prvi delovni dan za menoj. Sem se kar nadelala, priznam, ampak je 5.ru zelo hitro minilo. Naletela sem na dobre sodelavke (3 so ok, poslovodkinja in še ena sta tak tak) ena  je stalno kaj dobrega rekla in te pohvalila kar mi je dalo novih moči. Res dosti pomeni, ko gre mimo tebe, in reče.."vse ok, bo šlo? al pa super si to nardila, le tako naprej ".
Jutri sem popoldan od 16h. Upam, da bo tud hitro minlo in bo šlo vsaj pol tako kot danes. user posted image

Tak, zdaj pa šibam cote obesit..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
17.5.2010 20:09:34   
botrca

Botrca al pa katera druga......rada bi se naučila skuhat dobro govejo juho,tak da če mi kera da kak dober receptuser posted image

Dobra goveja juha: pravo meso: gov. pleče s kostjo, takoj v mrzlo juho daj čebulo, peteršilj, korenček, por, česen, žafranika, oni del od zelene paprike ko se ne je ko ima peške...če veš kaj mislimuser posted image ...zeleno...ko zavre soliš in daš vegeto...zmanjšaš na tihi ogenj toliko da vre ampak da ne rabiš pokrov non-stop odpirat. Kuha se vsaj 2h in to je to.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
17.5.2010 20:10:05   
botrca

čeruser posted image

jeeeeeee,zadni izpit uspešenuser posted image .....user posted image hvala vsem,ki ste me podpiraleuser posted image
zdaj še samo matura.....)))

pridna,pridnauser posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
17.5.2010 20:11:04   
botrca
Tasa_m bravo za prvi dan...želim ti da ti uspe in da boš čim bolj dolgo v L....user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
17.5.2010 20:11:33   
botrca
Grem Jana spravit spat...mogoče še pridem nazaj.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
17.5.2010 20:43:02   
tasa_m
Hvala botrca user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
17.5.2010 20:47:00   
marta82
Tasa super za prvi dan.user posted image Kako pa to, da delaš 5 ur? A to si za blagajno ali delate vse vse?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
17.5.2010 20:48:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tasa super za prvi dan.user posted image Kako pa to, da delaš 5 ur? A to si za blagajno ali delate vse vse?
Hvala Marta.
25 urni delovnik imam na teden zato. Delamo vse vse, nikdar nisi samo na blagajni, no razen ene,katera je bila večina časa.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
17.5.2010 20:58:07   
marta82
Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne?

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
17.5.2010 21:05:30   
tasa_m

Aja, zaposlili so te za 25 ur? A ti to paše - si več fraj? Samo na plači se pa verjetno kar fajn pozna, ne?
nimajo oni za 8 ur. Plača? Imam bruta več kot moj ki je zaposlen za 8.ur in je dipl.ing. , tak da se ne morem pritoževat. Ostale prispevke do polnega delovnega časa mi plačuje CSD tak da delovna doba mi pa teče polnauser posted image
Plača za 25 ur je večja za cca 150€ od kolegičine katera dela v Slov.Konjicah za polni delovni čas.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.5.2010 21:06:51 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
17.5.2010 21:10:19   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

nimajo oni za 8 ur. Plača? Imam bruta več kot moj ki je zaposlen za 8.ur in je dipl.ing. , tak da se ne morem pritoževat. Ostale prispevke do polnega delovnega časa mi plačuje CSD tak da delovna doba mi pa teče polnauser posted image
Plača za 25 ur je večja za cca 150€ od kolegičine katera dela v Slov.Konjicah za polni delovni čas.

Pa kolegica tudi v L dela al kaj? user posted image

Drugače pa fajn, če si zadovoljna s plačo je res veliko vredno pa pet urni delovnik mora bit fajn, še ostane ful časa za familijo.user posted image  

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
17.5.2010 21:16:19   
arabela*
barvo tasa.....za lep začetekuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
17.5.2010 21:16:51   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa kolegica tudi v L dela al kaj? user posted image

Drugače pa fajn, če si zadovoljna s plačo je res veliko vredno pa pet urni delovnik mora bit fajn, še ostane ful časa za familijo.user posted image  
ne, ne kolegica dela v eni firmi za trakom. Ampak sam za primerjavo, dela 8 ur pa ima nižjo plačo za 150€ kot jaz.

Ma veš kako je, cajta je vedno premalo..na žalost. user posted image Jutri npr. delam od 16-21h, zjutraj gre Lija v vrtec, pol grem po njo, jo peljem k tašči pa šibam delat. No,saj ostali dnevi pa so OK, sam ta popoldanski me mal je*e user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?