|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi znaki nosečnosti spet):
18.5.2007 6:46:38   
speli
Punce še eno vprašanje...
sicer sem pregledala vse pretekle forume vendar pa me vseeno zanima kdaj po zanositvi se pojavijo prvi znaki nosečnosti namreč ovulacijo sem imela konec tedna, zdaj se mi pa že 3 dni vrti, slabo itd...
ali je možno, da mi telo tako hitro reagira na nosečnost ali pa razsaja samo kaka virozicauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi znaki nosečnosti spet):
18.5.2007 7:38:09   
baby baby
Draga Speli, na to vprašanje žal ni odgovora. Nosečnost vsako telo sprejema drugače in tudi znake vsaka ženska doživlja in interpretira drugače. Jaz se iz prve nosečnosti ne spomnim nobenih drugih bistvenih značilnih znakov od tega, da sem v nekem trenutku ugotovila, da bi jedla samo navaden jogurt in pop corn. Pa še to se mi je zdelo sumljivo šele takrat, ko sem že naredila test in ugotovila, da smo v velikem pričakovanju. Seveda so tudi ostali znaki kot npr napete prsi, slabost, utrujenost, zaprtost, kasneje spremembe na koži, povečanje občutljivosti za vonj ipd. Vendar ni univerzalnega odgovora, kateri znak ob katerem času.
Tri dni po ovulaciji še ne moreš imeti znakov nosečnosti. Lahko pa se v tvojem telesu kaj dogaja in telo pač reagira z znaki, ki jih omenjaš. Jaz sem tik pred menstruacijo, ki si jo močno NE ŽELIM in nimam še nobenih znakov, kar pa ne pomeni ničesar.

Zame je bil zelo pomemben odgovor ginekologa, ki sem ga obiskla, ko sem v prvi nosečnosti nepričakovano začela krvaveti in je rekel, da moram nosečnost razumeti, kot 9 M borbo telesa s tujkom. Telo namreč nosečnost sprejema kot tujek proti katerem se bori, naša naloga je, da ustvarjamo pogoje v katerem bo plod preživel. To pa je s primerno prehrano, gibanjem ipd in tudi psiho.

(odgovor članu speli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2007 9:54:58   
TinkiBinki
Špeli, baby baby ti je lepo odgovorila. To je od posameznice do posameznice različno. Jaz sem v 6. tednu, pa nimam nobenih znakov, le napete prsi in bolj pogosto hodim na wc.

(odgovor članu baby baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2007 10:04:07   
Anonimen
Jaz imam pa probleme s špikanjem v matrnici in tudi krči, spodnji del trebuha me boli (ampak je taka drugačna bolečina ne tko da prov boli ampak drugače,ne znam opisati), je možno da se je tudi izcedek povečal? Tudi prebava se mi je spremenila včasih me prov zvija, k me nikoli ni, na prsih pa ni spremenb da bi me kaj bolele, test moram narediti čez 1 teden in res upamo nauser posted image user posted image . Nikoli nisem imela bolečin pred user posted image  in tako mislm da tele zadeve niso povezane z M ampak z user posted image Kaj pa ve mislite? Aja na wc pa pogosteje hodm kot ponavi pa tudi skos se mi shahuje (to verjetno ni povezano) in še karkoli pojem me boli trebuh kot da bi se preveč najedla in mi je potem slabo, ampak ne jem velikih količin. Ta mesec je vse drugače kot ponavadi in res upamo nauser posted image

Torej kaj ve mislite user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2007 12:44:10   
pupika27
 jaz sem tudi v šestem tednu in sem imela 14 dni nazaj rahle bolečine v jajčnikih zdaj pa me muči le rahla občasna slabost!!!!vsaka ženska je drugačna tako so tudi nosešnosti znaki različni!jaz sem še sedaj vuser posted image user posted image user posted image  tako da me niti te slabosti ne motijo!!!hahaha   in pustim se da me nosijo po rokah!prvi pregled pa me čaka 30.05 zjutraj ob devetih!!!!!lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: prvi znaki nosečnosti spet):NUJNO
19.5.2007 22:42:07   
Anonimen
Imam še eno vprašanje sedaj ko sem bila na wc-ju je na papirju bilo nekaj rdeče-rjavega izcedka, sem 5 dni pred M, mislite da je to lahko vgnezditvena? Kot sem že zgoraj napisala imam ta mesec zelo čudne spremenbe ratala sem zelo čustvena, špikanje, in bolečine v matrnici....
Bojim se da to ni od kakšnega vnetja

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2007 23:13:30   
sandra85
user posted image punce, najbolj sigurne boste, če boste nardile test al pa šle kar do G...če boste sam na to študirale, da ste noseče, vam bo zarad psihe slabo...in lahko boste imele vse znake nosečnosti, sam zato, ker si tako močno želite bit noseče...naredite test...vso srečo user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2007 10:42:20   
Anonimen
Moji znaki so bli ful čudni. Čez dan me je vsake toliko kar naenkrat bolel želodec, kar me zelo zelo redko, mogoče 2x na 3 leta user posted image . Zvečer in tudi čez dan me je zeblo da sem se kr tresla in pa spremljale so me vrtoglavice ko sm se iz npr. iz počepa dvignila gor na noge. Vse to me je spremljalo cca. 2 tedna. Ker pa sem imela od nekdaj neredne M in še PCOS sem na nosečnost posumila šele takrat, ko sta se na sp. hlačkah prikazala 2 flekca. Ker M v naslednjih dneh ni bilo in ker me je 2 dni po tem že fajn zbadalo v prsih sem naredila test....in presenečenje user posted image user posted image . Tako, zdaj vidiš da so znaki čist odvisni od vsake posameznice in ni nujno, da ti bo slabo in da boš imela napete prsi. Lahko se boš počutila popolnoma drugače.

LP

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2007 14:35:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

user posted image punce, najbolj sigurne boste, če boste nardile test al pa šle kar do G...če boste sam na to študirale, da ste noseče, vam bo zarad psihe slabo...in lahko boste imele vse znake nosečnosti, sam zato, ker si tako močno želite bit noseče...naredite test...vso srečo user posted image

Se strinjam s Sandro85... LP

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.5.2007 15:04:30   
sandra85
o gorazdova ti si pa že čisto pri koncu user posted image
vso srečo user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
20.5.2007 15:04:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2007 10:25:08   
Lanchy
Tudi mi smo v pricakovanju velikega user posted image ....test bom naredila konec tedna, ze komaj cakam in res upam, da bo kaj. Nekih hudih in tipicnih znakov sicer nimam, lahko je tudi PMS. Namrec imam zelo bolece prsi in bolecine v spodnjem delu trebuha. res upava, da uzreva najin prvi, veliki plusekuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2007 18:30:24   
Anonimen
Pri meni je bilo tako da še en teden po najkasnejšem datumu za menstruacijo (ki je zelo redna na 25, največ 28 dni) nisem dojela da sem noseča. To pa zato, ker so me jajčniki boleli tako kot vedno pred "komunističnimi" dnevi. Sem si na 25 dan dala kar vložek da minebi slučajno v šoli "čez prišlo". Edina znaka že od začetka sta bila, da so me prsi precej bolele na otip in da rib v konzervi niti videti nisem mogla, ker mi je takoj slabo ratalo. Tako da je bil križ v 35! dnevu veliko presenečenjeuser posted image

(odgovor članu Lanchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.5.2007 11:14:09   
Anonimen
no, jaz imam pa še eno podvprašanje na to temo...
znakov imam namreč miljon. danes ne morem niti sedet. se mi kar megli pred očmi... vrti se mi za znoret. slabo mi je in vrta me v želodcu... tako kot v prvi nosečnosti. imam pa zadnje dva dni povečan izcedek. mogoče je tu samo ovulacija...
imam pa eno težavico. namreč, ker sem pred malo več kot enim letom rodila in do nedavnega dojila, m nisem dobila že skoraj dve leti (srečnica, ne user posted image ). predvidevam, da sva z možem eno ušpičila 8. maja letos (če je to to) ali pa mogoče kasneje. tako da morem še malo počakat, preden grem delat test. me bo pa razneslo vsak cajt od radovednosti...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.5.2007 21:28:37   
ašun
Čestitam za vse morebitne pluskeuser posted image

Tudi mene je špikalo v jajčnikih, slabo mi je bilo, utrujena sem bila, ..... pa sem naredila test in je pokazaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.6.2009 10:10:43   
Anonimen
ali bi bilo možno da bi zanosila če bi mojemu fantu prišlo po mojem pasu, meni se zdi da ni mogoče ker pod pas ni šlo nič on pa pravi, da je..?user posted image

(odgovor članu speli)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.7.2009 22:23:36   
ružy
Pozdravljene!
Stara sem 20 let. S fantom imava nezaščitene spolne odnose. M naj bi dobila prejšnjo sredo. V ponedeljek sem imela krče (kakor nekaj dni pred vsako M). Do sedaj sem jo imela redno. Že preden naj bi jo dobila sem se počutila brezvoljno in zaspano. Imela sem bel izcedek (kakor pred vsako M). ˝Tetke izpod Krvavca˝ pa od nikoder. Še vedno uporabljam vložke, da me nebi slučajno kje presenetila. Moje dojke so bile vsak dan bolj občutljive na dotik. Prej sem imela B košarico, sedaj pa se bolj udobno počutim, če nosim C. Zelo pogosto hodim na WC. Jem, jem in še enkrat jem… ponavadi je to nekaj sladkega. Zjutraj mi je malce slabo, dokler ne popijem česa. Imam občutek napihnjenosti. Danes sem delala test (clearblue), vendar je bil negativen. Vseeno dvomim v rezultat. Kaj naj storim oz. kdaj naj ponovim test?
Hvala za odgovor
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.7.2009 14:30:51   
Alči
Draga Ružy,
jaz sem delala test clearbleu 1mesec po tem ko mi je M zamujala pa je bil neg, babycheck pa je bil nasl. takoj poz. Naj bi ga delala ko zaostane M, prej ni realno. Lahko da znakov nosečnosti sploh mela ne boš, da bise po njih "orientirala", tako da ko ti zamuja naredi test. Tut zdaj 2. sem uporabila babycheck, mi je takoj pokazal +.

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu ružy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.7.2009 14:47:35   
*pupsa*
jst sm mela v prvi in zdej v drugi nosečnosti isti "lušt" za eno zadevo k jo drugač ne morm prenašat in to je coca cola!! ne morš verjet, spila bi jo cel hektoliter, prav sline se mi cedijo k pomislim na touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2009 7:02:17   
nanny.girll
Pozdravljene!

imam eno vprašanje in sicer s fantom sva imela prvič nezaščitene spolne odnose seveda ker si otroka želiva in sedaj imam že teden in pol zelo napihnjen trebuh in zelo občutljiv na dotike. prsa oz. samo brdavice me bolijo približno 1 teden(prej me nikoli niso tudi pred M ne) sem pa naredila že 2 testa =) učeraj bc mini in danes zjuraj first sign in oba sta negativna. zadnja M je bila 24.6. tako da bi jo že zdavnaj morala dobiti. kaj menite lahko te znaki pomenijo nosečnost?

hvala za odgovore

pa čim več ||

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2009 23:51:47   
Niki28
Nanny.girll, jst imam skoraj podobno situacijo. Moja zadnja M je bila 16.6., pol pa nič več. Prvi test sem naredila 27.7. in pol še 3.8. (Baby chek) in oba sta bila negativna. Vendar pa že nekaj dni opažam, da me bolijo bradavice na dotik, imam napet trebuh, občasno me črviči, podobno kot da bom dobila M, pa razpoloženje mi niha, imam pa tudi rahle glavobole. Drug teden bom naredila še test s Clear blue, ker pravijo da je najbolj zanesljiv. V vsakem primeru, pa bom kmalu obiskala ginekologa. M pa nimam redne, ampak mi se do sedaj še nikoli ni ciklus tako odtegnil.

Srčno upam, da je nosečnost.

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.5.2010 12:31:26   
Anonimen
Živijo. Imam eno vprašanje.. 24.4 sem nazadnje imela spolni odnos s prijateljem, nezaščiten. Jemljem tabletke, 25.4 sem vzela zadnjo. Potem sem imela teden dni premora ter dobila M in spet začela z jemanjem 3.5. Problem je, da jo včasih pozabim user posted image
No in bistvo vsega je, da sem zdaj v četrtek celo noč bruhala.. tri dni sploh nisem mogla jest. Mama mi je sicer rekla, da je sedaj čas viroz ampak mene je vseeno strah.. Zaprta sem že dva dni in počutim se zelo napihjeno. S tabletkami neham to nedeljo, tako da komaj naslednji teden pričakujem M, vendar me malo skrbi.. mislite so to znaki nosečnosti?
Upam da ne pretiravam preveč, ampak me je včeraj sošolka na faksu tako prestrašila, da sem morala vprašati user posted image

že vnaprej se zahvaljujem za odgovore!

(odgovor članu Niki28)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.5.2010 12:33:25   
Urshy78
jaz sem že skoraj v 17. tednu, pa še zmeraj nimam nobenih znakov nosečnosti, razen povečanih prs in trebuha user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.5.2010 16:56:04   
BabyKitty
Anonimna ne pretiravaj... nosečnost ne pomeni, da sedaj ko se bo jajčece oplodilo boš pa kar bruhal kot zmešan... potem ne bi nobena hotla zanosit... Vbistvu res konkretno bruhajo le redke nosečnice... Praktično nobena pa ne že 1 teden preden namerava dobiti M...  Mislim, da je možnost da si zanosila izredno majhna... Če pa še vseeno misliš, da si pa pojdi v lekarno in daj 3 EUR, kupi test in bo tvojih skrbi konec... Sama sem sedaj v 12. tednu in mi ni bilo nikoli prav konkretno slabo...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.5.2010 17:04:59   
Anonimen
kaj pa bi lahko bilo pri meni? Saj vem da bo smešno, pa vseeno.

Ovulacijo sem imela 9.maja (delala test)...in seveda sem preveč neučakana in sem danes delala test. Pokazala se je rahla, ampak res rahla črtica in to v manj kot 5.minutah. Do M imam še 9-10 dni...a je kaka mala možnost?
saj vem,d a sem prava mona, ampak pravijo da vprašati ni greh user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?