|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
18.5.2010 11:50:04   
tajtaja
Kar mravljince imam po telesu ob branju te teme. Dejzi, čestitke, čestitke  tudi od mene. Prelepo je biti mama. Pa kaj ti bom jaz govorila, saj to veš tudi samauser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.5.2010 13:24:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

Dejzič moj zlati. Tako vama privoščim to srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo pa tebi tudi, kmalu, kmalu...

pod to se kr podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.5.2010 13:34:55   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

In tako postane življenje ena sama SREČA! Čudovito, res.  

Dejzi - U Ž I V A J T E !

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.5.2010 13:41:39   
DaisyE
Evo,pa mi je uspelo do neta prilest... Na desni mam deca, ki surfa po netu in hkrati govori po telefonu, desno je zaenkrat se prazno, ampak mislim, da ne bo dolgo trajalo....user posted image

Najprej iskrena hvala vsem za cestitke, sem kar malo solzna postala. Prvic sem se zjokala, ko je letalo proti Maskvi odletelo.

mam malo casa, ker dec in ribjonko spita, jaz sem se pa svercnila na net. Kje naj sploh zacnem...

Priletela brez zapletov in tezav v soboto. V nedeljo sem z ledenkinim govorom se enkrat klicala v dom, ce lahko pridemo posjetit nasova malcika, pa ni slo, ker ni bilo nobenga od administracije, ki bi dal zegen, na sihtu. prav, pa nic. Sva sla na teren pogledat, kje naju bodo vodila pota v ponedeljek. Je kar hitro minilo, hkrati so nama pa v hotelu zrihtali tud visa registration, za katero sem bila prepricana, da je pred ponedeljkom ne bova dobila in zaradi katere sva pravzaprav sploh v soboto letela. Mission acomplished.

V ponedeljek je slo na uradu kot po maslu, nato pa ... zdaj lahko greste po ribjonka. Sem vprasala pomocnico, ce moram kaj klicat, ona pa, da ne, da itak vse vejo. Torte pojdita kupit, je to poseben dan. Okej. Pa tolk sem upala, da se bo dalo tortam izognit (zgolj zaradi logistike...)... Sem kljub vsemu poklicala (tecna dohterca, pa to), pa je bla ena ful prijazna dohterca dezurna. Ce mi hocmo zabrati malcika... Valjda zabrati! Kar prite ponjga.

Okej. Na poti kupila tiste torte in prispela. Moram povedat, da so tud najini Amiji na isti dan dobili puncko in se en par je ocitno prisel po otroka. kamorkorkoli si v domu pogledal, povsod so bile same torte. user posted image user posted image user posted image

prvic v lajfu so naju spustili v prostor kjer je nas malcik prebival. Lepo zrihtano, ravno so jedli. One so ga oblekle za naju, pol so nama pa narocile, naj pisemo in posiljemo slike, ter naju sterale. So rekle, da bodo drugace vse tri jokale. Jaz pa tud. najin taksist se ni javljal (malo sva casovno prehitevala), pa nama je kar dohterca poklicala taksi.

Prispeli v hotel, bli se malo na soncku, ampak ga je povozilo - prevec novega naenkrat. Za popoldanski spanec je potreboval kar eno uro preden je zaspal, mislim da zato, ker mu je foter non stop pregovarjal. user posted image  Zvecer je slo hitreje. Noc je bila rahla, malcek je zamenjal vse mozne poze, ampak pridno spal vso noc.

Dons smo ze bolj ulafani. Pokasirala sem prvo GRAND previjanje, peljali smo ga na juho in pire. Hotel ga cisto fascinira, sploh ne pride k sebi, vsak dan ga malo izpostavljava, da ne bo jutri prevelik sok na letaliscu. Foter je danes samostojno, brez taksija vse zrihtal. Bravo foter, se je upanje.user posted image user posted image user posted image

U glavnem krasno. Malo me ze kriz boli, pa bolj sem lacna kot sita, vse kar jem, so ostanki malckove hrane.user posted image  Je odlicen, za jest ga posadis na stol in je totalke pri miru, dokler ne poje (seveda z zlico), kasice in frutke bolj skepticno sprejema, mu je pa dons foter od zajtrka prinesel kruh maslo in sir - navdusenje je bilo ocitno. Ceprav se ze vidi, da naju trenira, da tako pridno hranjenje ne bo dolgo trajalo, midva pa veselo nasedava.

Okej dovolj o meni. Si grem ze na zivce. user posted image user posted image user posted image

Ne bom vsaki posebej pisala, ker mi bo zmanjkalo casa preden posljem.

1ali, upam, da se bomo kaj srecali z unim parom, me je en prosil, ce bi nasli koga, da porocilo dostavijo.

BK - tole enigmaticno ni za moje prazne mozgane. Sem se odlocila , da mi je martina interpretacija vsec. Za vaju sladka kava. user posted image user posted image

Matejcka, upam da sta danes dobro opravila, pija, ti se pa drzi jutri.

Tia-na, kakor kaze, lahko letis v torek. Midva sva se za jutri odlocila, da ne bomo prevec noreli. No dec je bil ob enih nazaj v bazi, tako da bi casa imeli popolnoma dovolj. Je pa torek cisto izvedljiv.

Mejte se, se beremo pojutrisnjem.

Navijam za vse.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.5.2010 13:44:58   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke Dejzika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image od srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.5.2010 13:45:02   
DaisyE
Aja, ura je 15.45. Zdaj moram pa res it, ker se bosta deckota zbudila. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.5.2010 13:45:52   
zarja1
DaisyE naša tolk sem vesela in ganjena, da jokam user posted image  od sreče sred pisarne. Svaka vam čast!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Želim vam vse najlepše........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.5.2010 13:46:39   
lana70
....ti me pa spraviš v jok.........hodim na komp samo še zaradi tebe, da spremljam...in zraven cmizdim. Srečno Dejzi!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
18.5.2010 13:47:14   
zvesta
dejzi mamica, delim srečo, točim solze ob vaši sreči... jutri pridete domov... družina... družina...

naj vam bo z rožicami postlano, sončno nasmejano, srečno, zdravo in naspano...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
18.5.2010 13:47:19   
krtačka
Dejzi kako te je lepo brat, uživajte na polno!user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
18.5.2010 13:53:07   
ledenka
Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

solzice so mi maskaro razmazale, sej sem vedla, da ne smem brat v službenem cajtu user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
18.5.2010 13:53:45   
thaiss
pa sem potočila user posted image user posted image

dejzika kako lepo te je brat, iz vrstic se razbere tvoje veliko veselje!!!
vse najlepše na poti, maličku pa s soncem obsijano otroštvo!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
18.5.2010 13:57:35   
mismis
Dejzika naša user posted image user posted image user posted image , lepo da se ti je uspelo javiti, smo že pričakovale novičke od tebe.

Superca za mamo, pa ata, pa malčika, lepo se cartajte, pa čimprej domov, da bomo tudi tetke lahko videle tega junaka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   [Brisano sporočilo]
18.5.2010 14:02:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
18.5.2010 14:08:09   
Eva**
Za zjokat , lepo , jupi, eh pa saj nimam besed. Vem da je enkratno in neponovljivo!

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aja, ura je 15.45. Zdaj moram pa res it, ker se bosta deckota zbudila. user posted image user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
18.5.2010 14:09:19   
cukica
DaisyE tako sem vesela zate,mi kar solzice polzijo,...miren let in naj vaša sreča traja in,da zagon tudi drugim,....

user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
18.5.2010 14:53:08   
1ali
Uživam skupaj z vami. In vsak trenutek bo lepši. Ko boš prepričana, da srečnejša ne moreš biti, bo prišlo spet nekaj novega, še lepšega. Uživajte in še enkrat uživajte.

Kaj praviš, da nimaš časa jesti? Ti je kaj znano? Si na shujševalniuser posted image ?

Par, ki bi moral biti v Moskvi, je še doma. Mi je danes sporočila. A bo šel kmalu v Moskvo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
18.5.2010 15:08:50   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pa sem potočila user posted image user posted image

dejzika kako lepo te je brat, iz vrstic se razbere tvoje veliko veselje!!!
vse najlepše na poti, maličku pa s soncem obsijano otroštvo!!!!

Podpis..., ker trenutno nisem sposobna niti pisat...solze, mravljinci... user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
18.5.2010 15:18:55   
sami0804
Eh,prav mi je,kaj pa berem posvojene mame.user posted image user posted image user posted image user posted image
No,potem pa moraš še frocom razložit,da te nič ne boli,ker jočeš od srečeuser posted image user posted image user posted image .
Bravo Dejzikauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
18.5.2010 15:30:14   
blanč
Bravo mama deyzi, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ata folikel tudi en bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
18.5.2010 15:32:04   
uškinamama
Pa pravijo, da svet ni lep.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
18.5.2010 16:04:09   
špelin@
Sem čutila na vodi, da je treba pokukat sem gor user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
Pa pravijo, da svet ni lep.

Exactly. Drugače pa sploh ne najdem besed... Sem čisto evforična, ganjena,...

user posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
18.5.2010 16:19:59   
Goldy
Pa je svet lep, je!!!!!user posted image Ah...kaj naj napišem? Ma, sej tut jaz smrkam...od veselja!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
18.5.2010 17:11:57   
lučka 25
Danes je pa res en lep dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jokamo in se smejimo od sreče. Dejzi, uživajte!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
18.5.2010 17:14:09   
lučka 25
Darge punce, ki še čakate svoje otročke, ki ste že skoraj na koncu poti ali pa šele na začetku. Zame ste najbolj pogumne mame na svetu!!!!!! Želim vam, da bo otroški smeh in jok kmalu vaš vsakdan, ker takrat boste postale še bogatejše, če je to sploh možno, ker ste že sedaj bogate z vso ljubeznijo, pogumom,.....ma z vsem.

Ne vem več kaj pišem, vem samo da bi najraje vsako od vas objela in vam povedala, da ste res lahko vzornice vsem nam.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?