DaisyE
|
Evo,pa mi je uspelo do neta prilest... Na desni mam deca, ki surfa po netu in hkrati govori po telefonu, desno je zaenkrat se prazno, ampak mislim, da ne bo dolgo trajalo.... Najprej iskrena hvala vsem za cestitke, sem kar malo solzna postala. Prvic sem se zjokala, ko je letalo proti Maskvi odletelo. mam malo casa, ker dec in ribjonko spita, jaz sem se pa svercnila na net. Kje naj sploh zacnem... Priletela brez zapletov in tezav v soboto. V nedeljo sem z ledenkinim govorom se enkrat klicala v dom, ce lahko pridemo posjetit nasova malcika, pa ni slo, ker ni bilo nobenga od administracije, ki bi dal zegen, na sihtu. prav, pa nic. Sva sla na teren pogledat, kje naju bodo vodila pota v ponedeljek. Je kar hitro minilo, hkrati so nama pa v hotelu zrihtali tud visa registration, za katero sem bila prepricana, da je pred ponedeljkom ne bova dobila in zaradi katere sva pravzaprav sploh v soboto letela. Mission acomplished. V ponedeljek je slo na uradu kot po maslu, nato pa ... zdaj lahko greste po ribjonka. Sem vprasala pomocnico, ce moram kaj klicat, ona pa, da ne, da itak vse vejo. Torte pojdita kupit, je to poseben dan. Okej. Pa tolk sem upala, da se bo dalo tortam izognit (zgolj zaradi logistike...)... Sem kljub vsemu poklicala (tecna dohterca, pa to), pa je bla ena ful prijazna dohterca dezurna. Ce mi hocmo zabrati malcika... Valjda zabrati! Kar prite ponjga. Okej. Na poti kupila tiste torte in prispela. Moram povedat, da so tud najini Amiji na isti dan dobili puncko in se en par je ocitno prisel po otroka. kamorkorkoli si v domu pogledal, povsod so bile same torte. prvic v lajfu so naju spustili v prostor kjer je nas malcik prebival. Lepo zrihtano, ravno so jedli. One so ga oblekle za naju, pol so nama pa narocile, naj pisemo in posiljemo slike, ter naju sterale. So rekle, da bodo drugace vse tri jokale. Jaz pa tud. najin taksist se ni javljal (malo sva casovno prehitevala), pa nama je kar dohterca poklicala taksi. Prispeli v hotel, bli se malo na soncku, ampak ga je povozilo - prevec novega naenkrat. Za popoldanski spanec je potreboval kar eno uro preden je zaspal, mislim da zato, ker mu je foter non stop pregovarjal. Zvecer je slo hitreje. Noc je bila rahla, malcek je zamenjal vse mozne poze, ampak pridno spal vso noc. Dons smo ze bolj ulafani. Pokasirala sem prvo GRAND previjanje, peljali smo ga na juho in pire. Hotel ga cisto fascinira, sploh ne pride k sebi, vsak dan ga malo izpostavljava, da ne bo jutri prevelik sok na letaliscu. Foter je danes samostojno, brez taksija vse zrihtal. Bravo foter, se je upanje. U glavnem krasno. Malo me ze kriz boli, pa bolj sem lacna kot sita, vse kar jem, so ostanki malckove hrane. Je odlicen, za jest ga posadis na stol in je totalke pri miru, dokler ne poje (seveda z zlico), kasice in frutke bolj skepticno sprejema, mu je pa dons foter od zajtrka prinesel kruh maslo in sir - navdusenje je bilo ocitno. Ceprav se ze vidi, da naju trenira, da tako pridno hranjenje ne bo dolgo trajalo, midva pa veselo nasedava. Okej dovolj o meni. Si grem ze na zivce. Ne bom vsaki posebej pisala, ker mi bo zmanjkalo casa preden posljem. 1ali, upam, da se bomo kaj srecali z unim parom, me je en prosil, ce bi nasli koga, da porocilo dostavijo. BK - tole enigmaticno ni za moje prazne mozgane. Sem se odlocila , da mi je martina interpretacija vsec. Za vaju sladka kava. Matejcka, upam da sta danes dobro opravila, pija, ti se pa drzi jutri. Tia-na, kakor kaze, lahko letis v torek. Midva sva se za jutri odlocila, da ne bomo prevec noreli. No dec je bil ob enih nazaj v bazi, tako da bi casa imeli popolnoma dovolj. Je pa torek cisto izvedljiv. Mejte se, se beremo pojutrisnjem. Navijam za vse.