|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
18.5.2010 7:22:51   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image kako lepo. Veliko lepih trenutkov in mučkanja vam želi. Ostalim puncam, ki ste še na poti, pa da čimprej okusite to srečo user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.5.2010 7:23:40 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
18.5.2010 7:25:13   
marta82

Dejzin malčik spi poleg nje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
18.5.2010 7:28:27   
*miska.mcc*
aaaah....

sploh ne vem kaj bi napisala....tako lepe novice, brez besed sem! tolko cukra kot ga je na tej temi, še jaz tezko prebavljamuser posted image

dejzi dobrodosla med mamicami!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
18.5.2010 7:43:17   
Anonimen
Jokam.. user posted image Od sreče za vas tri.user posted image   Sploh ni besed, ki bi opisala, kako sem vesela za vas. Uživajte!!!user posted image user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1429
18.5.2010 8:04:19   
Tina1
Ne najdem besed, ki bi jih napisala,  je pa v meni veliko sreče, solznih očk (od sreče), ma men se kar smeji, tako sem vesela, da je še ena družinica skupaj.

Zdej bomo pa navijali naprej. Za Tia-no, ane, pa za belo kavo, da že pride enkrat ta pošta.

Dejzi čestitam družinici.

Srečnopot domov.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
18.5.2010 8:09:00   
blemma
Dejzi-čestitam novopečena mamica, želim vama veliko lepih trenutkov z malčikom, naj bo vsak trenutek samo vaš. Lepo in radi se imejte. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa srečno pot jutri domov.

B.K: Mislim nate in na to pošto, držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tiana: Zdaj pa odštevamo zate user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan želim vsem in komaj čakam na novice!

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
18.5.2010 8:13:27   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
18.5.2010 8:25:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

In tako postane življenje ena sama SREČA! Čudovito, res.  

Podpis.Čestitke Dejzi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
18.5.2010 8:26:34   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Drage navijačice, ne morem še nič poročati, a nič zato. Zaenkrat gredo stvari s svojim tempom. Vmes pa kuham kavo, nekdo bo dobil sladko in s smetano, kdo drug pa mogoče grenko, kratko, tako s polovico skodelice usedline.
Tako pač je what goes around, comes around.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
18.5.2010 8:32:09   
sami0804
Tia-na,odštevamo....še 8 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.5.2010 8:55:02   
koala
Dejzi a sta kaj spala? Sem prepričana da zelooooooo malo. Fajn zrihtate papirje danes, jutri pa srečno na poti domov.

bela.kava jaz še vedno stiskam pestke da pošta tik-tak pride.

Tia-na še malo še malo pa bomo čestitali vam štirim.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
18.5.2010 8:58:40   
1ali
Verjetno ima Dejzi danes poseben dan. Ne samo noč, tudi prvo jutro ob malčku je nekaj enkratnega, posebnega, najlepšega.
Bomo videli, če bo od zdaj naprej kdaj rekla, da dnevi počasi minevalo.

Menda pa ta teden prvič šiba po Moskvi še en slovenski par. Dejzi ti kaj več veš?

Kofetek, zate je danes poseben dan. Si si ga pošteno zaslužila. Odklopi posvojitev in se prepusti uživanju. Če pa boš šibala sama proti domu, pokliči in se ustavi na kavi, sem doma. Danes si te ne upam poklicati, da te ne bi zmotilauser posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
18.5.2010 9:00:41   
Tina1
1ali imaš zs

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
18.5.2010 9:07:54   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, zate je danes poseben dan. Si si ga pošteno zaslužila. Odklopi posvojitev in se prepusti uživanju. Če pa boš šibala sama proti domu, pokliči in se ustavi na kavi, sem doma. Danes si te ne upam poklicati, da te ne bi zmotilauser posted image .

o hvala za povabilo (najbrž bom od tam kar šibala domov maile preverjatuser posted image ) in hvala za lep sms
sem še kar doma, razmišljam kaj naj oblečem za tole priložnost user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
18.5.2010 9:29:49   
Eva**
A res user posted image user posted image user posted image user posted image vso srečo tudi njima. Sicer pa super mesec maj. Enkraten. V bistvu sem prejšnji teden zelo stiskala pesti za nekoga ki je prav tako posvojil otročka , navijala, jokala , smejala, še spat mi ni dalo. Mislila na Tia-no, Dejziko ki je pakirala kufre ter BK in Matejčko pa še koga sem nabrž pozabila.
V pogovoru z mojimi angelčki se vedno spomnim na vas, da bi vam vse šlo po maslu.

Menda pa ta teden prvič šiba po Moskvi še en slovenski par. Dejzi ti kaj več veš?
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.5.2010 9:44:43   
uškinamama
Dejzi, nikoli več ne bo, kot je bilo. Bo samo še lepše in boljše. user posted image  
Uživajte.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.5.2010 9:54:01   
1ali
Tina1, sem ti odgovorila. Si dobila?

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.5.2010 10:03:10   
gigi1

Dejzič moj zlati. Tako vama privoščim to srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.5.2010 10:04:59   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Drage navijačice, ne morem še nič poročati, a nič zato. Zaenkrat gredo stvari s svojim tempom. Vmes pa kuham kavo, nekdo bo dobil sladko in s smetano, kdo drug pa mogoče grenko, kratko, tako s polovico skodelice usedline.
Tako pač je what goes around, comes around.
user posted image

You go girl! user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.5.2010 10:06:10   
Tina1
1ali nisem dobila.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.5.2010 10:20:15   
1ali
Brrrr, le kaj je narobe. Napisala si mi, da mi pošiljaš že drugo sporočilo, jaz sem dobila samo enega, na katerega sem odgovorila. Preverila sem in tudi jaz ga nimam med poslanimi. Ti bom poskušala na ZS poslati moj mail.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
18.5.2010 10:23:01   
1ali
Tina1, kaj pa zdaj, si dobila? Morda pa sva prehitriuser posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
18.5.2010 10:28:18   
Tina1
1ali, zdaj sem pa dobila. Sem ti tudi že na mail pisala.

Hvala

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
18.5.2010 10:56:06   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzič moj zlati. Tako vama privoščim to srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz jo pa tebi tudi, kmalu, kmalu...

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
18.5.2010 10:56:09   
thaiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej vem zakaj je po dolgih deževnih dneh spet sonček pokukaluser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?