Aisha86
|
Hej hej hej!!! Sonček je vzuni jst pa na PCju visim Torej, moj bejbi noče pokazat spola in pika. Čist sm ....ker si res res zelo želim vedet. Sm pol mojga takoj poklicala po pregeldu in ga zahecnla da vem spol. Pa je reku, da nej mu ne povem, da bo itak vidu kakšne barve oblekco sm kupla. Pa pridem jst lepo domov in sm mu pokazala...oblekca je bla pa nevtralna...taka lepkana v safari barvi z opico, levčkom in žirafo gor. Moja prva oblekca k sm jo sama kupla. Yeeey! krvavenje dlesni, zlom zoba - jst mam že od prvega dne nosečnosti straaašne probleme z zobmi (sm zatekla, so mi rezali dlesen, sem dobila antibjotike) in sm približno vsak tretji teden pri njih. Dobro da imam fajn zobarco (sm še v šolski ambulanti). Uglavnem, proti krvavenju resnično pomaga parodontax, je sicer nagravžnega okusa sam se navadiš. Ena je napisala, da se ne spomni katero ustno vodo ji je zobarca priporočala...jst sm skor zihar da CURAPROX oz. CURASEPT. So resnično učinkovite, jst mam zaenx od Sensodyna ma ko jo porabm bom kupla to od Curasepta-je pa kr dražja od ostalih. Zobna ščetka pa more itak bit od Curaproxa...ena in edina k je kej vredna. :) Sm pravi ekspert v temu a? No, sm tela povedat še da meni je tud kr cel zob (šestica) po dolgem poču...tko da zdej mam sam pol zoba. Slikat me ne more dat tko da zdej je cela ****, ker ne ve kolk korenine mam še not in če lahko nanjo nardimo porcelanast zob, čene pa vse vn rezat in šparat (1.300e) za novga. Zlatolaska - tud moji pregledi tako zgledajo...zmeri me da na ultrazvok, pove kako je otrok obrnjen (itak sama čutm), vpraša kako sm kej in adijo. Sam tox sm pa pršla z listkom in kr dol brala kaj morm prašat. Pa čist na vsakem pregledu do zdej me je prašu če mi kej noge zatekajo (mi niso)...zdej mi pa, pa me ni nč prašu in mu sama povem, pa mi sam reče "jah, sej to je normalno za nosečnice" ?!?!? fax - zdej me je zagrabla panika, ker sm ugotovila, da bi blo dobro, da nardim diplomo še v tem šolskem letu (do konc septembra), ker čene jo bom mogla plačat čez 250e!?! Imam še en izpit 1.6. in se zdej tle za knjigami neki matram Tko, da že tko težko zaspim, zdej k mam še te skrbi v glavi pa sploh! stanovanje - hvala, da se veselite z mano! stanovanje je v okolici Sežane in tud tle se zaradi italjanov vsa ta stanovanja dražijo da glava boli tko da sva mela kr srečo, da sva najdla tega, pa še prjatli smo s temi k nam bodo oddajali. Nimanorwen - zadnja slikca k tvoja muca objema svoje tamale je tko cuuuuteee! Jst sm prov vidla sebe v njej k bom jst svojga bejbija k sebi stiskala in ga čuvala. No, to bo to...lep, sončen pozdravček! :)
|