|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
15.5.2010 14:29:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate user posted image  .

Da ne bo katera hiperventilirala user posted image , sporočam, da je svakinja že rodila. Dejzi bo ob vrnitvi pričakal mali nečakec user posted image .

Ooooooooooo, ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.5.2010 15:05:43   
tasa_m
Dejzi... srečno pot tja in nazaj! user posted image  user posted image

aja, pa svakinji iskrene čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
15.5.2010 15:09:30   
bela.kava
Dejzi čestitke za nečaka, joj to bo luštno, že vidim kako se babicam smejiuser posted image

Za vse ostale, ki ta vikend še ne gremo nikamor, pa za vse tiste, ki trepetajo na vzporednih temah, ena pesmica, ki je meni zeloooooooo všeč

Lady Saw - No less Than A Woman 'Infertility'

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
15.5.2010 19:11:03   
Fargesia
dejzikaaaaa, še malo, pa bo vajino dete takole uživalo v vajinem ljubezni polnem domu!!! in vidva z njim!

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
15.5.2010 20:30:52   
Eva**
user posted image Dejzič  in srečno pot domov user posted image Malčiku pa en user posted image od nas!

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
15.5.2010 21:18:29   
Matejčika
Kake lepe slikice! Jaz se kr topim, kaj šele Dejzika! user posted image user posted image

B.K. pa ti res misliš, da bo ta novi zakon zmanjšal čakalne dobe? Pa to velja tudi za nas? Potem lahko optimistično razmišljam, da čez dve leti dobima user posted image ? Ali sem vseeno prevelik optimist?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
15.5.2010 21:44:06   
Tia-na
Tok, tok, je kdo doma? :)

Dejzi je že najbrž v moskvi in sem ji fejst fouš, ker bo kmalu za vedno stisnila k sebi svojega malčika (pa še vreme ji zavidam, ker tam je bilo 30 stopinj, tu kme pa zebe).

kofi, kakšno ofenzivo si pripravila? rabiš pomoč? ene 14 dni imam časa, da pomagam pri organizaciji.

skratka, naklofale ste toliko strani, da bom brala celo noč za nazaj.

mi smo se imeli krasno, najina malčka sta nama dokončno zlezla v srce (ja, res eni zrastejo pod srcem, drugi pa v srcu), ko sva bila z njima sem se počutila že kot prava mama - beri: umazane hlače od zemlje in trave, v levem žepu zdrobljeni piškoti, v desnem pa kamni. Neprecenljivo! :)

Sodba bo pravnomočna čez 11 dni in potem še ena pot in smo doma. Sam to še ne vem, kako naj preživim te dni. Bi jih najraje kar prespala. Bo že nekak, če smo do tu pregurali pa leta preživeli po klinikah in sedaj še te mesece bomo pa tudi teh nekaj dni.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.5.2010 21:50:03   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

mi smo se imeli krasno, najina malčka sta nama dokončno zlezla v srce (ja, res eni zrastejo pod srcem, drugi pa v srcu), ko sva bila z njima sem se počutila že kot prava mama - beri: umazane hlače od zemlje in trave, v levem žepu zdrobljeni piškoti, v desnem pa kamni. Neprecenljivo! :)

Pa sem spet solzna...

Fulllll vesela zate.user posted image  

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
15.5.2010 22:28:21   
sami0804

Sodba bo pravnomočna čez 11 dni in potem še ena pot in smo doma. Sam to še ne vem, kako naj preživim te dni. Bi jih najraje kar prespala. Bo že nekak, če smo do tu pregurali pa leta preživeli po klinikah in sedaj še te mesece bomo pa tudi teh nekaj dni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je 11 dni proti večnosti?user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.5.2010 7:02:29   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je 11 dni proti večnosti?user posted image

super ste to izpeljali! user posted image user posted image user posted image
še malo, pa boš tudi šla po svoja malčika nazaj !!user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.5.2010 9:03:42   
krtačka
Tia-na super, čestitkeuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.5.2010 9:09:05   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa sem spet solzna...

Fulllll vesela zate.user posted image  

čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.5.2010 9:25:41   
Matejčika
Tia-na, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super! Še čisto malo. Samo poglej kako je hitro pri Dejzi minilo. Malo več boš z nami klepetala, pa bodo dnevi bežali z svetlobno hitrostjo. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.5.2010 10:07:06   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K. pa ti res misliš, da bo ta novi zakon zmanjšal čakalne dobe? Pa to velja tudi za nas? Potem lahko optimistično razmišljam, da čez dve leti dobima user posted image ? Ali sem vseeno prevelik optimist?

Ne vem, ampak če gledaš, da je v domu veliko  otrok brez rešenega statusa in se bo to zaradi spremembe zakona spremenilo in da je med temi veliko romskih otrok (za katere ponavadi ne najdejo posvojiteljev doma), potem so šanse, zakaj pa ne. Itak, da moraš biti optimistična (pa še zagnana in trmasta).
Najprej moraš vedeti, kakšnega otroka želiš. Pri tem je odlično, če pustiš čimbolj odprte možnosti, torej starost (midva sva napisala do treh let), etnično pripadnost (vseeno kakšna, tudi romska). Slednje je rekla socialna, da mora biti izrecno zapisano, tako, da ni dvoma ali bi ali ne bi. V glavnem po novem elektronskem sistemu bodo karakteristike vnešene v računalnik in če boš imela v vlogi malega belega dojenčka, se bodo šanse zelo zmanjšale. Tako, da napiši čimbolj odprto, razen če to zate ni opcija. Ampak o tem pa vesta največ vidva z možem, kaj želita in kaj pričakujeta.

Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.5.2010 12:22:38   
Matejčika
B.K ti in Eva mi vedno dasta ful zagona, ker me tak optimistično nafilata. user posted image  user posted image Še dobro da si mi napisala, da moram izrecno napisat da romski tudi veljajo. Kak se to hecno sliši user posted image .  Sva pa tudi midva napisala do treh let. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.5.2010 19:00:12   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K ti in Eva mi vedno dasta ful zagona, ker me tak optimistično nafilata. user posted image  user posted image Še dobro da si mi napisala, da moram izrecno napisat da romski tudi veljajo. Kak se to hecno sliši user posted image .  Sva pa tudi midva napisala do treh let. user posted image  

In kljub temu, da je bilo v vlogi izrecno zapisano, so nama na centru v MK, ko sva se šla predstaviti, najprej pojasnili, da gredo v mednarodno posvojitev hedikepirani in romski otroci. In sva tam še enkrat jasno in glasno povedala, da sva s tem seznanjena in, da si zelo želiva zdravega otroka oziroma, da je stanje ozdravljivo in da bi z veseljem posvojila romskega otroka. Mislim, da so toliko spraševali, ker je med domačimi posvojitelji precej odklonilen odnos do posvajanja romskih otrok. Pravzaprav, tudi našo socialno doma je presenetilo, da nimava zadržkov glede etnične pripadnosti. Očitno so tudi taki, ki jih imajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.5.2010 19:17:13   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

user posted image Dejzič  in srečno pot domov user posted image Malčiku pa en user posted image od nas!

Tole je pa na mestu. Se podpišem.
Dejzika želim vam srečno vrnitev domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.5.2010 19:19:21   
Tina1
Tia-na, čestitamuser posted image . user posted image Trenutno se di zdi še daleč, ampak boš videla, da ti bo pred odhodom še časa zmanjkovalo, tako se bo hitro obrnilo.

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.5.2010 19:20:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Tole je pa na mestu. Se podpišem.
Dejzika želim vam srečno vrnitev domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.5.2010 19:21:41   
zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.5.2010 19:42:46   
Ribica **
Ti-ana, super! Teh par dni bo en dva tri mimo, se mi zdi, da je Dejzi komaj napisala, kdaj so pravnomocni, jutri pa ze dobi malega k sebi.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
16.5.2010 21:20:47   
arneja
Dejzi, na mojem sesutem računalniku je net kar naenkrat začel čudežno delati, sigurno samo zato, da ti zaželim, da jutri postaneš čudovita mamica svojemu Malčiku user posted image . Lepo potujte, novopečena družinica user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 16.5.2010 21:21:25 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
16.5.2010 22:10:36   
1ali
Dejzi, če morda še bereš, vedi da sta samo še danes sama. Od jutri pa nikoli več, niti za trenutek.
Ko mi je to napisala prijateljica, večer preden smo ga odpeljali iz doma, nisem povsem razumela, kaj mi želi sporočiti. Tudi ona je posvojila v Rusiji. Danes vem kaj to pomeni.

Ti-ana, dnevi do zadnjega odhoda ponavadi hitro minejo.

Kofetek, tvoje strategije planov B so vedno boljše, ampak ponavadi potrebuješ samo plan A in naj bo tako tudi tokrat. Torej ta teden naj pošljejo pošto!!!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
16.5.2010 22:34:24   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, tvoje strategije planov B so vedno boljše, ampak ponavadi potrebuješ samo plan A in naj bo tako tudi tokrat. Torej ta teden naj pošljejo pošto!!!!!

Hvalauser posted image  sej sem od kovanja planov user posted image že povsem user posted image

Ko bi le že odposlali odločbo dokler imam še nekaj živcev
user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.5.2010 8:22:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Hvalauser posted image  sej sem od kovanja planov user posted image že povsem user posted image

Ko bi le že odposlali odločbo dokler imam še nekaj živcev
user posted image

Aha, danes pride teta "s odmora"... user posted image user posted image user posted image zate, zanjo pa en pospešek, da se zmiga!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

milo za intimno nego
zeljka m

Katero milo za intimno nego uporabljate ?

nivea (15%)

hygieia (8%)

chily (14%)

lactacid femina (17%)

nobeno od naštetih (23%)

jih sploh ne uporabljam (24%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!