metuljcek321
|
preverjanja popravljena, točkice bom seštela in the evening, pred TV-jem. Pridna mami, pridna klicala, kako naša miss - vse OK, uživa, se reži, naspala se je kot krtek, včeraj je bla že tolk izmučena zvečer, da je takoj, k sta jo vprašala, če gre v posteljico, prikimala, in s tistim nežnim glaskom rekla: "Ja," smuknila v vrečo, potegnila lunico s pesmico, k sebi stisnila plišastega levčka & via spanec dež, dež, dež - a bi tole vreme lahko zamenjalo ploščo, please? Almera, jaz sem tud glihkar pucala računalnik, urejala, kombinirala, sestavljala fotkice - jih bom na FB prilepila - pomladna kolekcija - hi, hi. Ooooo, happy b'day obema, naj bo jutri prijetno, sproščeno, nasmejano, nepozabno! rebeca, pri vas tudi. Bosta obe poročali kokice postajajo hit, berem - bo očitno treba tud naši frajli ponudit. Miss Universe - ej, nastopila je tudi moja ex-učenka, hči našega župana, Petra Ropret & se uvrstila med top 6 - vau. Majuška, kje pa si bla to na masaži? 3jemi, kaj bomo naredili s tvojo glavo? Eno ornk paštetko ... ajme, naj te hitr neha bolet. In opala za ZOO - kul, berem, da si se narekreirala, atek je pa odsedel eno rundico Naslednjič menjata, a ne? Ej, kaj boste kupili vzgojiteljema? Pa ouje za bodočega očka - kul, praviš, da je itak krasen, doma bo torej špica. flower, odlično za kožo, to me res veseli A so rekli, da mora kaj pazit, kaj je? Je to potem sigurno atopični dermatitis pri njem? To velikokrat izzveni - držim pesti. Cink? Si zihr? Al je mogoče žveplo notri (sulfur) - ker jaz imam to v moji kremi za diseboroični dermatitis & smrdi k kuga - no, kot da bi nekdo šibice prižigal, k se namažem PS: Čakam na tvoj post, ki ga je zadnjič zabrisalo v vesolje ... hruškica, kako je blo na podelitvi včeraj? Kali je OK? zimska, kakšne skomine si nam naredila - vau, ful dobre fotkice. neboglasnica, kam ste jo mahnili? Inigo, laufaj, bejbi, laufaj, upam, da na vašem koncu ne pere tko kot tukaj. Sestrična je danes botrca na birmi - vsi so oblečeni kot bi bil normalen maj, s temperaturami 20+ , tko da najbrž mal šklepetajo z zobmi, ampak imajo pa puhovke sabo, da se zadekajo later on ... zdajle sicer že pridno polnijo želodčke & uživajo na kosilcu - yummy, yummy ... IZVIRNO SPOROČILO: zimska A veš, da tudi onadva pričakujeta avg. . kdo pa še? mojček? a česa še ne vemo? .... joj, kolk je čudno, k je taka tišina, mir, nikjer nikogar ... kar pogledujem čez ramo, kaj dela Anja ... no, potem se pa spomnim, da je ni doma ....