|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
16.5.2010 9:40:33   
metuljcek321
a najdi.si je šel na dopust, al kaj?

hm

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.5.2010 9:42:44   
metuljcek321
Aha, zdaj bo - javlja, da ne dela, pa je celo naložil fotkiciuser posted image :

rebeca, Tariqu in Irayi vse naj, naj za rojstni dan, preživite zabaven dan, uživajte & se dobro posladkajte.

Ekola, nekaj skomin - takole je bilo na začetku:

user posted image

Zdaj pa bo nekako takole, kajne?:

user posted image

Veselo dvojkico želim!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 527
16.5.2010 9:51:21   
glugluglu
IRAYI IN TARIQU VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 528
16.5.2010 10:50:25   
Majuska
jutro,

sem pa zgodnja, kaj? user posted image

Ma sta me fanta po jutranji flaški in preoblačenju ritke pustila spat ... do 10h user posted image potlej sem šla pa takoj župco pristavit in sem šele sedaj uspela priti do kompa. Medtem smo že imeli solze izsiljevanja in še kaj ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.5.2010 10:53:09   
Majuska
Rebeca, Tariq in Iraya - čestitke vsem, želimo vam vse najlepše in da boste pihali še veliko svečk med najdražjimi!!!

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 12:12:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 531
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 12:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
16.5.2010 12:44:38   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Good news - ta teden bo lepo vreme!!!!! Torej sreda ali četrtek ZOO vabi - anyone?

bomo videli. ta teden imam v službi še neko izobraževanje, ki traja do 16.30 ... bom sporočila user posted image

pri meni sva fanta omagala pred kosilom, tako da bomo bolj pozno jedli user posted image

me mika, da bi popoldne malce v ZOO skočili, upam da ni preveč razmočeno ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 533
16.5.2010 13:07:22   
3jeMi
helou!

ej ej, prva dva julijčka že praznujeta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Iraya in Tariq, vse najboljše!!!!... mamici pa en velik objemček user posted image ...

evo... deca sem odpokala na bus za Zagreb... Metallica... je že dva dni siten k sto......., ker samo to tuhta koliko ga bo pralo... jah, napoved ni glih fajn... psst, drage moje, Slovenija ima talent pa mu moram posnet na VHS... user posted image
moja glava... ne vem, prvo, shujšat moram, drugo, dodatna rekreacija mi ne bi škodila, trejte, čas je, da se tole turobno vreme konča... tko...

no, to sem pozabila... se mi zdi, da sem v petek v ZOO videla Mirjam family... samo nisem upala nič rečt, ker so bili nekaj bizi... no, včeraj pa še našo 24julij v BTCju... ej, k dve kuri, sredi ceste, ona s familijo v avtu, mi na pločniku, objemanje in lupčkanje... user posted image ... smo naredil gužvo... user posted image

ZOO... no problem... metuljcek... saj bo še čas user posted image ... je pa zdaj hranjenje morskih levov ob 17h in se spomniš kako lep in čist bazen sta imela oni dan, ko smo ju mi4 gledali... no, zdaj je voda čisto zelena, packasto zelena, ju ne vidiš sploh kje sta in dobra sta, da se nikamor ne zaletita... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za izlete, praznovanja, počitnice in medaljo!

drugače pa mulček spi, se je najedel ko pujsek (dva krožnika juhe, krožnik pireja in hrenovko, da o količini rdeče pese ne govorim user posted image )... potem pa pičiva k babici in dedku, po moje sta že full nestrpna, kdaj prideva user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 16.5.2010 13:08:45 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 14:05:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 535
16.5.2010 15:14:09   
tims
Dan,

samo na hitrco se oglasim.

Rebeca,upam da smo dovolj držale pesti za lepo vremeuser posted image . Iraya in Tariq vse naj, naj, najboljše za vajin drugi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image .

Almera, super za lepo praznovanje. Tašča?! Brez komentarja. Upam, da bo z Borom vse ok in da je samo kakšen mali prehladek. Teli očiji so pa tud mal čudni. Moj se men vedno reži, ker se vedno zjokam ob raznih nastopih ipd. Smo res iz drugačnega testa. No, pa vseeno, tudi njemu vse najboljše za roj. dan.

Glu - bravo za medaljouser posted image user posted image user posted image

Metuljčica, hmmmm tile čevlji Lady Gaga..... Adijo pamet!!!!!

3jeMi, a pa koncert bo? A ni bilo nekaj govora da ga bojo skenslal zarad... ne vem več česa. Ena bolezen, al kaj žeuser posted image

Nina me ves čas vleče za trenirko. Sem ji obljubila, da greva ven, tko da.... kar je treba je treba. Uživajte....

Neposredna povezava do sporočila: 536
16.5.2010 18:20:20   
Inigo
Tariq in Iraya, želim vama vse najboljšeeeeeeeee!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 19:13:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 538
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 19:30:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 539
16.5.2010 19:32:50   
3jeMi
no, pa smo, mali v postelji, jaz pa še VHSko naštimam, pa vija v banjo... uganite kaj sem danes našla... user posted image user posted image user posted image ... v Lovrovih ustih... prva petica je pokukala ven, pa verjetno že kar nekaj časa nazaj... user posted image ...

tims... je bila v četrtek panika o neki bolezni konj na bližnji farmi konjev... naj bi bila smrtno nevarna za človeka, vendar so menda stvar uredili user posted image ... me je pa moj klical okoli 16h, da so še na meji (štartali so ob 13.10 iz Tivolija), ker že na meji šlihtajo avtobuse v "konvoje" po 10 in pošiljajo v Zagreb, ker imajo "kaos" tam doli... user posted image

flower... user posted image ... upam, da ne bo kaj hujšega... user posted image ... user posted image user posted image user posted image

mejte se... grem uživat!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 540
16.5.2010 20:15:09   
neboglasnica
Končnoooo... Se tale RR stran nalaga, pa nalaga...

_rebeca_: čakamo na fotomaterial. Da ste se imeli lepo sploh ne dvomim.

Mi smo popoldne šli v Arboretum, gneča za pop... in orkanski veter. Nas je prepihalo brrr...

Flower: upam, da boste imeli mirno noč in da se ne razvije v kaj bolj zoprnega. user posted image user posted image

3jeMi: uživaj v samoti. user posted image

Vam zaupam skrivnost? Meni se pa nič ne ljubi. Bi šla kar spat. Zdajle še zatulim, da se deca pospravijo v postelje, pa bo.

Aja, dinozavri so podaljšani do 20. junija.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 541
16.5.2010 20:16:02   
neboglasnica
Večkrat prebrano, a meni še vedno kocine pokonci postavi.

Zgodilo se je na letalu med Johannesburgom in Londonom.

Belka, okoli 50 let stara, je sedela poleg črnca. Očitno jo je to zelo motilo, saj je poklicala stevardeso:
" Je kaj narobe, gospa, " jo je nagovorila stevardesa.
" Vi očitno ne vidite kaj," ji je le ta odgovorla. "
Sedež ste mi določili poleg črnca. Odločno nasprotujem temu, da sedim poleg nekoga iz tako osovražene skupine. Zahtevam drug sedež!"
" Pomirite se, prosim," ji odgovori stevardesa, " Skoraj vsi sedeži v letalu so zasedeni. Pogledat grem, če je kako mesto prosto."
Stevardesa je odšla. Kmalu se je vrnila:
" Gospa, kakor se mi je zdelo, v ekonomskem razredu ni nobenega prostega mesta. Govorila sem s kapitanom in ta mi je zagotovil, da tudi v poslovnem oddelku ni prostega mesta. Je pa eno prosto mesto v prvem razredu."
Preden je ženske lahko rekla karkoli, je stevardesa nadaljevala:
" V naši letalski družbi sicer ni v navadi, da presedamo ljudi iz ekonomskega v prvi razred. Vendar, glede na okoliščine, je kapitan začutil, da je res škandalozno, da nekdo sedi poleg tako ogabne osebe."
Obrnila se je k črncu in rekla:
"Tako da, gospod, če želite, lahko vzamete svojo ročno prtljago. V prvem razredu vas čaka prost sedež."
V trenutku so drugi potniki, ki so bili šokirani nad dogodkom, vstali in zaploskali.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 542
16.5.2010 20:29:50   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

tims... je bila v četrtek panika o neki bolezni konj na bližnji farmi konjev... naj bi bila smrtno nevarna za človeka, vendar so menda stvar uredili user posted image ... me je pa moj klical okoli 16h, da so še na meji (štartali so ob 13.10 iz Tivolija), ker že na meji šlihtajo avtobuse v "konvoje" po 10 in pošiljajo v Zagreb, ker imajo "kaos" tam doli... user posted image

user posted image user posted image user posted image  Upajmo, da bojo ti ki so šli na koncert prišli še pred začetkom tjauser posted image . Uživaj, karkoli boš počela.

Flower, eno user posted image za Lana.

Neboglasnica, ko tole preberem grejo tud men kocine pokonc. Skor bi še jest začela ploskat.

Zdej pa grem gledat Vida, pa talente, pa Polesa, pa Vida..., pa Valičauser posted image

Lepo se imejte in mirno noč pred začetkom novega delovnega tedna.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 543
16.5.2010 20:40:24   
neboglasnica
Nekaj današnjih utrinkov...

user posted image

Hej bejbe, kako ste?

user posted image

user posted image

user posted image

Ujemi me....

user posted image

user posted image

moji trije zmajčki

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.5.2010 20:42:05   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zdej pa grem gledat Vida, pa talente, pa Polesa, pa Vida..., pa Valičauser posted image

Lepo se imejte in mirno noč pred začetkom novega delovnega tedna.

Nekam se ti zatika pri črki VVVVVVV.

Tudi ti, draga.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 20:46:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 546
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 20:49:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 547
16.5.2010 21:13:45   
Tinky

user posted image

tudi jaz jo ukradem user posted image

Iraya in Tariq, vse najboljše za 2. svečko user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 548
16.5.2010 21:21:12   
Majuska
No, pa sem se (spet) zjokala ko dež ... vzrok? Maja Triler user posted image 14 let, pa tak glas ter obvladovanje violine user posted image user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 21:24:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?