|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 6.del
14.5.2010 20:57:10   
glugluglu
lepo, da ste popoldne prenehale s "četrtkovim maratonom", da lahko v miru preberem za nazajuser posted image

jaz imam pa stalno neko gužvo v službi, danes še posebej, pri nas ni važno, da je petek, včeraj ob 14.30 (pol ure pred odhodom domov) sem dobila 2 nalogi za narediti do danes zjutraj, tako, da sem malo podaljšala, potem pa še popokala stvari in včeraj zvečer ko so vsi tamali zaspali nadaljevala z delom (namesto RR je to bilouser posted image ) in še dobro, ker je zjutraj ob 8. 00 že direktorica bila pri meni, no potem smo pa itak na teh dveh stvareh delali še cel dan, ker je to moje bila samo osnova....

metuljcek, user posted image za Anjin nastop, luštne slikce

zimska, kakšne fajn slike poročnega potovanjauser posted image

ne vem kaj se je zgodilo s Tianom, prej je bil tečen za znort, zgledal je zaspan, nič ni bilo prav, vmes je bilo tuljenje še sta večjim, potem - po (mizerni večerji) pa sem naredila kokcice in Tian je vzel celo posodo, ki je ni hotel z nikomur deliti, se napokal kokic, ostanek stresel po dnevni sobi - kar je bil še večji žur in sedaj dobrovoljen leta naokoli o spanju pa ne duha ne sluha. Aja pa prvič je danes jedel kokcice, prej jih ni nikoli hotel tako, da bomo še videli posledice.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 476
14.5.2010 21:21:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ahoooooooooooooooooj,

jaz imam totalen relaks ... ej kako sem bila dobro premasirana, mi je odprla vse kanale, odvozlala vse vozličke, šla sem samo za hrbet, pa si je za vsako vzela vsaj 50 min (sva šli s sestro). Pa še kup dobrih napotkov sva dobili, punci sta navezali še dober poslovni kontakt - ma tale obisk je bil odlična poteza user posted image user posted image

zdej pa mal večerjice in pogledat, kaj bomo za eno miss dobil ... user posted image malček pa tudi že pančka!

o superuser posted image user posted image za masažo, tako masažo bi jaz tudi rabila fuuuuuul

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 477
14.5.2010 21:25:14   
neboglasnica
Mi pa žuramo z oddajo Na zdravje!!!

Mali si je očke manel že ob 19 uri, ampak spat pa ne in ne..

Jutri preživite lep dan, jaz vodim en izlet.. Upam, da ne bo padalo.

Nočka,

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:29:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:31:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 480
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:34:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:41:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 21:56:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
14.5.2010 22:24:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 484
14.5.2010 23:03:10   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Moj se pa nekje zunaj sprehaja... Jaz pa pijem pivo - za mleko. user posted image

kul user posted image

jaz grem pod tuš in spat ... rabim počitek, me čaka pester vikend user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 0:02:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 486
15.5.2010 9:49:09   
Majuska
jutro,

kje ste, zaspanke? user posted image

Pri nas je prav turobno vreme ... ah joj, mi pa na družinsko kosilo, prav ljubi se mi user posted image No, Aleksander ni nič oziral na vikend, vstal je pred 6h in zahteval flaško, potlej nam je pa le uspelo zaspati nazaj na kako urico.

Mal me hrbet boli, očitno imam reakcijo.

Ekola, še zajtrk ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 487
15.5.2010 10:39:53   
metuljcek321
Hoj!

Mala je na mini počitnicah pri tastu in tašči, moj je pičil na morje - work, work, work, jaz popravljam preverjanja, ki so mi jih včeraj dostavili moji anglisti, k so prišli na čvekec, zdaj imam pa odmoruser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 488
15.5.2010 10:50:44   
metuljcek321
Ej, ne moreš verjet, kolk so v vrctu simpatični, no.

Ko sem jo šla iskat yesterday, so bile na vratih že slikce, ko so proslavljali uspešen četrtkov nastop - pripravili so jim lutkovno predstavo, ki ji je sledilo sladkanje s čokoladicamiuser posted image

Vsak med njimi je dobil tudi nagradico za dober nastop: v veliko lego kockico zataknjen kartonček, na katerem je obris roke vsakega otročka, zraven prilimana papirnata rožica, na hrbtni strani pa zapisano: "Tako velika je bila moja roka ob prvem nastopu. Nastopila pa sem super!" Podpis otroka, datum, ime vrtca - res pozorno. Zraven pa še v barvast papir zavito mini darilce, gor tulipan iz kartona, notri pa - surprise, surprise - home-made magnetek z rdečim srčkom. Ma, kolk kjut, nouser posted image

Se pa ful pozna, k so se družili s skupinico račk - super se ujamejo - ko je včeraj zjutraj šibala v vrtec (& so ble račke dežurne early in the morning), je odletela od atija, ter vriskala: "Lackeeee, lackeeeee, ga, ga, ga," ter zdirjala med male pernate prjatlčkeuser posted image

ajme, typos, typos all over - sem mal popravla

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 15.5.2010 10:53:09 >

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 11:28:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 11:36:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 11:53:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 492
15.5.2010 12:26:33   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Bova drugič nadoknadili zamujeno.

Zdaj si pa ti na vrsti user posted image .

veš de... user posted image

na vrsti za???... aja... ma, pridemo na palačinke in trampolin, z veseljem... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
15.5.2010 12:32:22   
3jeMi
majuska... nisi navajane takega razmigavanja... nič, kar čimprej ponovit...

tims... pišuka poldi, našega je tudi včeraj zvečer ena sitnoba dajala, pa nič mu ni bilo prav... samo pri nas pomaga samo, če ga popokava in dava spat... user posted image

metuljcek... user posted image  za vrtec... imam občutek, da nas takeindrugačne stvari čakajo od konca maja dalje... trenutno po e-mailih poteka organizacija nakupa darila za naša dva... in včeraj sem kot pravi paparac ugotovila, da bo naš vzgojitelj kmalu prvič očka postal user posted image

almera... lepo praznujte user posted image

flower... super, da se Lanova koža zdravi... user posted image

rebeca... vreme za jutri, že vse pod kontrolo?

nič grem oponašat Lovra in njegovega očeta... ej, smrčita klele vsak na svojem koncu... meni pa zopet betica nagaja, jojjjjjjjjjjjjjjjjj... sploh ne vem več kaj naj z njo naredim... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 494
15.5.2010 14:00:05   
metuljcek321
preverjanja popravljena, točkice bom seštela in the evening, pred TV-jem. Pridna mami, pridnauser posted image

klicala, kako naša miss - vse OK, uživa, se reži, naspala se je kot krtek, včeraj je bla že tolk izmučena zvečer, da je takoj, k sta jo vprašala, če gre v posteljico, prikimala, in s tistim nežnim glaskom rekla: "Ja," smuknila v vrečo, potegnila lunico s pesmico, k sebi stisnila plišastega levčka & via spanecuser posted image  

dež, dež, dež - a bi tole vreme lahko zamenjalo ploščo, please?

Almera, jaz sem tud glihkar pucala računalnik, urejala, kombinirala, sestavljala fotkice - jih bom na FB prilepila - pomladna kolekcija - hi, hi. Ooooo, happy b'day obema, naj bo jutri prijetno, sproščeno, nasmejano, nepozabno! rebeca, pri vas tudi. Bosta obe poročaliuser posted image

kokice postajajo hit, berem - bo očitno treba tud naši frajli ponudit.

Miss Universe - ej, nastopila je tudi moja ex-učenka, hči našega župana, Petra Ropret & se uvrstila med top 6 - vau.

Majuška, kje pa si bla to na masaži?

3jemi, kaj bomo naredili s tvojo glavo? Eno ornk paštetko ... ajme, naj te hitr neha bolet. In opala za ZOO - kul, berem, da si se narekreirala, atek je pa odsedel eno rundicouser posted image  Naslednjič menjata, a ne? Ej, kaj boste kupili vzgojiteljema? Pa ouje za bodočega očka - kul, praviš, da je itak krasen, doma bo torej špica.

flower, odlično za kožo, to me res veseliuser posted image A so rekli, da mora kaj pazit, kaj je? Je to potem sigurno atopični dermatitis pri njem? To velikokrat izzveni - držim pesti. Cink? Si zihr? Al je mogoče žveplo notri (sulfur) - ker jaz imam to v moji kremi za diseboroični dermatitis & smrdi k kuga - no, kot da bi nekdo šibice prižigal, k se namažemuser posted image  PS: Čakam na tvoj post, ki ga je zadnjič zabrisalo v vesolje ...

hruškica, kako je blo na podelitvi včeraj? Kali je OK?

zimska, kakšne skomine si nam naredila - vau, ful dobre fotkice.

neboglasnica, kam ste jo mahnili?

Inigo, laufaj, bejbi, laufaj, upam, da na vašem koncu ne pere tko kot tukaj.

Sestrična je danes botrca na birmi - vsi so oblečeni kot bi bil normalen maj, s temperaturami 20+user posted image , tko da najbrž mal šklepetajo z zobmi, ampak imajo pa puhovke sabo, da se zadekajo later on ... zdajle sicer že pridno polnijo želodčke & uživajo na kosilcu - yummy, yummy ...

A veš, da tudi onadva pričakujeta avg. user posted image .

kdo pa še? mojček? a česa še ne vemo?user posted image

.... joj, kolk je čudno, k je taka tišina, mir, nikjer nikogar ... kar pogledujem čez ramo, kaj dela Anja ... no, potem se pa spomnim, da je ni doma ....

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 15:43:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 496
15.5.2010 20:20:01   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

dež, dež, dež - a bi tole vreme lahko zamenjalo ploščo, please?

uh ko bi vedela, kolk se strinjam s tvojim vprašanjem user posted image samo da je današnja Zofa mimo, potem pa upam, da res pride izboljšanje user posted image

Majuška, kje pa si bla to na masaži?

pri kolegici v Domžalah - če te zanima, ti dam kontakt na ZS

hmmm, a me ni še ena spraševala? danes je moj spomin podoben ementalcu user posted image

Sicer pa je za mano naporen dan, predvsem psihično ... imeli smo družinsko kosilo za moj RD. Začelo se je že ob odhodu od doma, ko se mojemu mi ljubilo nazaj v stanovanje po dudo. Je pametoval, sej bo ... no saj je bilo, dokler ni bilo treba spat. Po kosilu smo šli namreč k sestri, smo zasedli njeno spalnico, ampak moj bog - stene so tako tanke, da se VSE sliši. Jasno da Aleksander ni hotel spati brez dude, ful je jokal in se matral, revček je bil že čisto izmučen in sem predlagala, daj gresta raje z avtom en krog. Moj pa, naj gremo kar domov. Najbolj me jezi, ker vedno na koncu reče, naj se jaz odločim ... tako da sem jezna popokala stvari, v avtu je Aleksander zaspal po 5 minutah, tako da smo namesto domov šli krog do Štajerske in čez Tuhinjsko dolino nazaj. V Kamniku smo se ustavili za šoping, prejle sta se fanta skopala in zdajle je v spalnici tišina, upam, da mali kmalu švigne v Indijo Koromandijo user posted image

Očitno sem sitna ... no en mal me je že spustilo, mogoče me bo povsem, ko napadem tortico user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 497
15.5.2010 20:46:24   
neboglasnica

Tralali, tralala,,,, dober večer vsem....

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Jutri preživite lep dan, jaz vodim en izlet.. Upam, da ne bo padalo.

Gasilci? Kam kam kam?

Iz LJ proti Krškem h gasilcem, pa v Repnico Najger na degustacijo, nato Posavski muzej Brežice, spet malo gasilce pogledat, nato pa h Šekoranji na kosilo. Juhej!

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

nič grem oponašat Lovra in njegovega očeta... ej, smrčita klele vsak na svojem koncu... meni pa zopet betica nagaja, jojjjjjjjjjjjjjjjjj... sploh ne vem več kaj naj z njo naredim...

Oči ok?

Flower: user posted image za očala. Vem kak je to.

_rebeca_: bo? Živćki?

Almeras husband: vse najboljše user posted image user posted image

Majuska: user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 498
15.5.2010 20:47:21   
neboglasnica
Nekaj sem še spustila, ampak po vinčeku, dveh, treh..ops, vsega pa ne smem povedati.. user posted image

Me čaka kuhinja, tuš in via proti postelji, kajti to noč NIsmo spali.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 499
   [Brisano sporočilo]
15.5.2010 20:55:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?