Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:56:41
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:58:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar....Lea tak pride jutri,ne? Sem te glih htela vprašat.Ker vabila nismo dobili in ne vem,kam jo naj pripeljem in ob kolkih.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 22:00:12
|
|
|
|
matcar
|
Vidim,da ni nobene.Grem še malo pred tv,pa spat. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 22:03:46
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vas samo pozdravim. Prej nisem prišla za računalnik, so ga ata zasedli. Zdaj se pa še samo porihtam in šc v pojstlo. Sma popoldan z taso in še eno marčevko imele orin sprehod pa dopoldan sem tudi nekaj letala po mestu tak da me moje tačike malo bolijo. Je pa tale popoldanski sprehod orng pasal.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 22:04:11
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 22:04:28
|
|
|
|
ly117
|
Pa nočko še od mene.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 8:18:53
|
|
|
|
botrca
|
Jutro...sicer lepo ampak ko pogledam ven... . Kako ste? Pri nas je vse po starem, Jan v vrtcu, jaz doma...mož pa itak non stop dela. Ja nekdo mora . Pijem veliko dozo prve kave, moja moška še spita . Danes pride moja mama na obisk, kuhala bom verjetno pečenega piščanca, pire in grahovo omako. To je ful dobro in enostavno pa hitro. Želim vam lep dan in se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 8:20:17
|
|
|
|
botrca
|
Prosim če glasujete : http://www.majhnikoraki.si/com/fb_personal.php?id=9379
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 9:09:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro...sicer lepo ampak ko pogledam ven... . Kako ste? Pri nas je vse po starem, Jan v vrtcu, jaz doma...mož pa itak non stop dela. Ja nekdo mora . Pijem veliko dozo prve kave, moja moška še spita . Danes pride moja mama na obisk, kuhala bom verjetno pečenega piščanca, pire in grahovo omako. To je ful dobro in enostavno pa hitro. Želim vam lep dan in se tipkamo. tukaj pa neke ne štima a si kopirala od kod tvoj post?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 9:14:26
|
|
|
|
tasa_m
|
JUTRO, zajtrk za nama z Lijo, ata dela, midve pa lenarima Ma kako vreme je, za bruhat Ja, včeraj smo z Ly in trinity (marčevka) nardile oreng sprehod. Če mi verjamete ali ne, nimam pojma kako sem prišla domov, nog več nisem čutila...od mesta do nas pa se še kar vleče . Prišle sva nekaj čez 20 uro in ko sem Lijo porihtala sem mislila da jo bo vrglo in bo zaspala takoj, ampak ni šans ni kazala zanimanje za spanje..šla je spat z Tomažem ob 22h ampak sma spali do 8h tak da je šlo ven Ji je oproščeno, da je tako pozno šla. Popoldan bo Lija verjetno šla mal k tašči na obisk, da se jaz še mal naučim te pluje pol pa bom šla tak easy varianto po njo Lepo mi bodite in če se vam bo dalo, glasujte na majhnih korakih tudi za Lijo. Št. pleničke je 7550 Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:11:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro...sicer lepo ampak ko pogledam ven... . Kako ste? Pri nas je vse po starem, Jan v vrtcu, jaz doma...mož pa itak non stop dela. Ja nekdo mora . Pijem veliko dozo prve kave, moja moška še spita . Danes pride moja mama na obisk, kuhala bom verjetno pečenega piščanca, pire in grahovo omako. To je ful dobro in enostavno pa hitro. Želim vam lep dan in se tipkamo. tukaj pa neke ne štima a si kopirala od kod tvoj post? tud meni ni bilo jasno.... ...mogoče je pa za nasplošno pisala))))))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:40:59
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Ja vreme je res za
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:42:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Prosim če glasujete : http://www.majhnikoraki.si/com/fb_personal.php?id=9379 Podprla. IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lepo mi bodite in če se vam bo dalo, glasujte na majhnih korakih tudi za Lijo. Št. pleničke je 7550 Hvala Tudi podprla.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:45:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ja, včeraj smo z Ly in trinity (marčevka) nardile oreng sprehod. Če mi verjamete ali ne, nimam pojma kako sem prišla domov, nog več nisem čutila...od mesta do nas pa se še kar vleče . Prišle sva nekaj čez 20 uro in ko sem Lijo porihtala sem mislila da jo bo vrglo in bo zaspala takoj, ampak ni šans ni kazala zanimanje za spanje..šla je spat z Tomažem ob 22h ampak sma spali do 8h tak da je šlo ven Ji je oproščeno, da je tako pozno šla. Tasa ti verjame da nisi več čutla nog. Sem se pa vama pozabla zahvalit za sokeca. Sorry. Meni je pa Luka včeraj zaspal malo pred 21-o. Pa tudi spal danes do 8h.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:46:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro...sicer lepo ampak ko pogledam ven... . Kako ste? Pri nas je vse po starem, Jan v vrtcu, jaz doma...mož pa itak non stop dela. Ja nekdo mora . Pijem veliko dozo prve kave, moja moška še spita . Danes pride moja mama na obisk, kuhala bom verjetno pečenega piščanca, pire in grahovo omako. To je ful dobro in enostavno pa hitro. Želim vam lep dan in se tipkamo. tukaj pa neke ne štima a si kopirala od kod tvoj post? tud meni ni bilo jasno.... ...mogoče je pa za nasplošno pisala)))))) A mislita.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 10:47:06
|
|
|
|
ly117
|
Pri nas pa je atazačel kosilo pripravljat, Luka se pa igra z mojim metrom.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:21:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa je atazačel kosilo pripravljat, Luka se pa igra z mojim metrom. pridna ata (da malo moške pohvalimo). Luka pa bo očitno mal pomero stanovanje, če m2 res držijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:22:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas pa je atazačel kosilo pripravljat, Luka se pa igra z mojim metrom. pridna ata (da malo moške pohvalimo). Luka pa bo očitno mal pomero stanovanje, če m2 res držijo Točno tko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:22:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Jaz pa kuham za Lijiko kosilo, pol pa ko greva oz.gre k tašči pa bo imela tak že popoldansko malco Moram nekaj skuhat da gre pol spat, da bo dobre volje Kuham kar piččančji file v omakci pa pire om ji cuj nardila. Ni mi druga za packat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:23:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kuham kar piččančji file v omakci pa pire om ji cuj nardila. Ni mi druga za packat... Kaj pa ze temu fali?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:26:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Prej sem dobila paket noter pa so bili čopiči, barve za tekstil in flumaster za tekstil. Sem se odločla, da bom mal packala po Lijinih enobarvnih bodyih Da nebodo tako pusti Če bo kaj uspelo pa nimam pojma.. Hello kitty bi skoraj mogla ko je tak enostavna..ampak samo njena glava Sem bla presenečena, ker sem v čet.popoldan komaj naročila, danes pa že dobila. Res ful pohitijo vsaka jim čast
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 11:26:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kuham kar piččančji file v omakci pa pire om ji cuj nardila. Ni mi druga za packat... Kaj pa ze temu fali? nič no ja,..lačna usta da nekdo poje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 12:04:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, gospodična se je najedla..mi je pojedla ves pire , zdaj pa je že v svoji posteljci. Je že full utrujena, se vidi da je v vrtcu v takem času že na svojem ležalniku Nič šibam, grem mal kuhno v red spravit pa se učit. Se tipkamo kaj zvečer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 15.5.2010 17:01:14
|
|
|
|
tasa_m
|
končno malo pauze od učenja. Učim se že ene 3 urce te PLUje. Ma zelenjava mi gre kar v glavo, sadje pa... tisto osnovno ja, **** melone, kiviji in podobno pa ne najbolj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?