|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
13.5.2010 11:25:44   
matcar
Saraya,bom držala pestke! Močno,močno!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
13.5.2010 11:26:39   
matcar
Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
13.5.2010 12:14:01   
koala
matcar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
13.5.2010 12:46:57   
tasa_m
koala sem ti ogdovorila user posted image

matcar še enkrat čestitke! user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
13.5.2010 12:50:59   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
13.5.2010 14:16:22   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitam tudi jaz.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
13.5.2010 14:45:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: koala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ly in Luka. Svaka ti čast, pri nas je spanje dlje kot do sedmih znanstvena fantastika.

pri nas pa M spi ko zmešana zjutraj....full se ji je spanje porihtalo,zgleda da so jo zobki včasih tak matrali in ga je biksala,zdaj pa je pravi biser,kar se spanja tiče)))user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
13.5.2010 14:46:44   
arabela*
Matcar...čestitke za razgovoruser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
13.5.2010 14:47:19   
arabela*
Jaz pa sem malo bila v šoli,zdaj pa kuham,pikant klobasice in krompirjeva solata......samo za naju...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
13.5.2010 16:17:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca dobro opravi danes, pa naj ne bo preveč boleče.
Ti si nekaj pisala da začneš z drugo stopnjo nemščine, ne? A maš ti to preko borze?
Ker jaz sem VČERAJ dobila vprašalnik(za razvrstitev) ki je moral bit DANES na Ptujuuser posted image user posted image user posted image

Ma zopet nisem nič opravila, ker je zdravnik na bolniški in ga vsaj 3 tedne ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma brezveze. Čakam že eno leto...bom še par tednov.

Ja začela sem z 2. stopnjo nemščine v ponedeljek, preko borze.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
13.5.2010 17:23:03   
rina22

Rina,nič te ni cajt povozo.Jaz še vedno delam k lokalu,kjer sem že en lep cajt,sem pa v časih v Hofer-ju delala.Tasa pa je dobila službo v L.Je podobno,kot Hofer in podobni so artikli.Zato sma se o tem pogovarjale.user posted image

Hvala za pojasnilo user posted image
user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
13.5.2010 17:23:22   
rina22

Saraya,bom držala pestke! Močno,močno!user posted image

enakouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
13.5.2010 17:23:45   
rina22

Super! Čestitaaaaam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
13.5.2010 20:16:48   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
13.5.2010 22:12:49   
arabela*
Čer....

na brzino....hvala za pestke,so pomagale....jutri ob štirih pa še ene...da še zadnji izpit pri mat...spocam in sem končala))))....user posted image

nočkabočka

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
14.5.2010 9:21:27   
elevitka
Dan!

Pokorno se javljam... 100 let vas nisem brala...

Novega kaj?

matcar user posted image za razgovor ! upam da ti rata in se zaposliš!

Tudi našega T. matrajo zobki da joj in samo joka zgornja sekalca mu gresta hkrati ven in ma celo dlesen vneto (prav bule živordeče) - mogoče je padec iz postelje in presekana zg. ustnica kaj pospešila rast zob, dlesen je pa imel celo vijolčno bošček.

Ko se T. naspi greva ven z vozičkom (upam da se bo sprijaznil z njim) ker z kolesom ne upam it- kaj če se vlije, voziček pa ima prevleko. Ker imamo tako uber super aprilsko vreme sredi maja user posted image ... čez mesec pa pol pa mislimo it na morje???? kolk zgleda se ne bomo mogli kopat ker bo voda premrzla, če skoz dežuje in so take kilave temperature. Mater 2 leti nazaj sem za prvi maj že bla ˝bronasta˝ od soncauser posted image user posted image

aja tasa... Lija še ma flaško pri meni!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
14.5.2010 20:29:42   
marta82
Nas samo rešujem z druge strani.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
14.5.2010 20:53:26   
elevitka
Madona... dans ste pa zgovorne :) ko jaz utegnem... ni nobene

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
14.5.2010 21:05:03   
arabela*
čeruser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
14.5.2010 21:07:50   
arabela*
Kje pa ste vse?
Štrajkate...premalo plačane?user posted image user posted image

Pri nas pa končno malo miru....prišla domov otroke spokala spat..stanovanje je v razsulo,vse od omar do vsega. Zdaj pa še perem.......hvalabogu da je vikend,da vse v red spravim....

Grem se zdaj pobarvat..v miruuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
14.5.2010 21:08:30   
arabela*
elevitka....pozdravljena.....ti pa res zelo poredko najdeš sem...))user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
14.5.2010 21:41:23   
elevitka
Čer Saraya, ja res poredko, ker moje dete noče spati če ni mame ob njem (me more držat za roko da spi)user posted image

takrat ko pa le pridem sem... pa ni nobene user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
14.5.2010 21:43:34   
arabela*
Elevitka...pri nas je bilo isto,komaj sedaj ko je že skoraj dve leti stara se je spanje normaliziralo....Je pa ravno včeraj splezala spet k meni....pa zaspala z mojo roko v dlani)))user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
14.5.2010 21:44:33   
arabela*
Matcar....Lea tak pride jutri,ne?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
14.5.2010 21:54:10   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Elevitka...pri nas je bilo isto,komaj sedaj ko je že skoraj dve leti stara se je spanje normaliziralo....Je pa ravno včeraj splezala spet k meni....pa zaspala z mojo roko v dlani)))user posted image

uff... do dveh let tako sviranje z spanjem... mi se na noč zbudimo tud do 15 x (mogoče so krivi tud zobki ali pa da prisilo spi v kinderbetu) in seveda se še dojimo vsaj 5 x user posted image

ker pa bo kmalu treba delat to ni nič kaj obetavna situacija ker sem ko cota kak se bom pa potem zjutraj vstajala nočem niti pomislit.

Kje pa so vse danes?

grem se k staremu stisnit danes je še mlad.... jutri bo že eno leto starejši user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?