Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 11:25:44
|
|
|
|
matcar
|
Saraya,bom držala pestke! Močno,močno!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 11:26:39
|
|
|
|
matcar
|
Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 12:14:01
|
|
|
|
koala
|
matcar
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 12:46:57
|
|
|
|
tasa_m
|
koala sem ti ogdovorila matcar še enkrat čestitke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 12:50:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek! Čestitke.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 14:16:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek! Čestitke. Čestitam tudi jaz.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 14:45:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala ly in Luka. Svaka ti čast, pri nas je spanje dlje kot do sedmih znanstvena fantastika. pri nas pa M spi ko zmešana zjutraj....full se ji je spanje porihtalo,zgleda da so jo zobki včasih tak matrali in ga je biksala,zdaj pa je pravi biser,kar se spanja tiče)))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 14:46:44
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...čestitke za razgovor
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 14:47:19
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem malo bila v šoli,zdaj pa kuham,pikant klobasice in krompirjeva solata......samo za naju...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 16:17:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca dobro opravi danes, pa naj ne bo preveč boleče. Ti si nekaj pisala da začneš z drugo stopnjo nemščine, ne? A maš ti to preko borze? Ker jaz sem VČERAJ dobila vprašalnik(za razvrstitev) ki je moral bit DANES na Ptuju Ma zopet nisem nič opravila, ker je zdravnik na bolniški in ga vsaj 3 tedne ne bo . Ma brezveze. Čakam že eno leto...bom še par tednov. Ja začela sem z 2. stopnjo nemščine v ponedeljek, preko borze.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 17:23:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Rina,nič te ni cajt povozo.Jaz še vedno delam k lokalu,kjer sem že en lep cajt,sem pa v časih v Hofer-ju delala.Tasa pa je dobila službo v L.Je podobno,kot Hofer in podobni so artikli.Zato sma se o tem pogovarjale. Hvala za pojasnilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 17:23:22
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,bom držala pestke! Močno,močno! enako
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 17:23:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,jaz pa sem tak vesela.So me ravnokar iz L. klicali in moram na razgovor naslednji četrtek! Super! Čestitaaaaam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 20:16:48
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 13.5.2010 22:12:49
|
|
|
|
arabela*
|
Čer.... na brzino....hvala za pestke,so pomagale....jutri ob štirih pa še ene...da še zadnji izpit pri mat...spocam in sem končala)))).... nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 9:21:27
|
|
|
|
elevitka
|
Dan! Pokorno se javljam... 100 let vas nisem brala... Novega kaj? matcar za razgovor ! upam da ti rata in se zaposliš! Tudi našega T. matrajo zobki da joj in samo joka zgornja sekalca mu gresta hkrati ven in ma celo dlesen vneto (prav bule živordeče) - mogoče je padec iz postelje in presekana zg. ustnica kaj pospešila rast zob, dlesen je pa imel celo vijolčno bošček. Ko se T. naspi greva ven z vozičkom (upam da se bo sprijaznil z njim) ker z kolesom ne upam it- kaj če se vlije, voziček pa ima prevleko. Ker imamo tako uber super aprilsko vreme sredi maja ... čez mesec pa pol pa mislimo it na morje???? kolk zgleda se ne bomo mogli kopat ker bo voda premrzla, če skoz dežuje in so take kilave temperature. Mater 2 leti nazaj sem za prvi maj že bla ˝bronasta˝ od sonca aja tasa... Lija še ma flaško pri meni!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 20:29:42
|
|
|
|
marta82
|
Nas samo rešujem z druge strani.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 20:53:26
|
|
|
|
elevitka
|
Madona... dans ste pa zgovorne :) ko jaz utegnem... ni nobene
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:05:03
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:07:50
|
|
|
|
arabela*
|
Kje pa ste vse? Štrajkate...premalo plačane? Pri nas pa končno malo miru....prišla domov otroke spokala spat..stanovanje je v razsulo,vse od omar do vsega. Zdaj pa še perem.......hvalabogu da je vikend,da vse v red spravim.... Grem se zdaj pobarvat..v miru
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:08:30
|
|
|
|
arabela*
|
elevitka....pozdravljena.....ti pa res zelo poredko najdeš sem...))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:41:23
|
|
|
|
elevitka
|
Čer Saraya, ja res poredko, ker moje dete noče spati če ni mame ob njem (me more držat za roko da spi) takrat ko pa le pridem sem... pa ni nobene
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:43:34
|
|
|
|
arabela*
|
Elevitka...pri nas je bilo isto,komaj sedaj ko je že skoraj dve leti stara se je spanje normaliziralo....Je pa ravno včeraj splezala spet k meni....pa zaspala z mojo roko v dlani)))
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:44:33
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....Lea tak pride jutri,ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 14.5.2010 21:54:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Elevitka...pri nas je bilo isto,komaj sedaj ko je že skoraj dve leti stara se je spanje normaliziralo....Je pa ravno včeraj splezala spet k meni....pa zaspala z mojo roko v dlani))) uff... do dveh let tako sviranje z spanjem... mi se na noč zbudimo tud do 15 x (mogoče so krivi tud zobki ali pa da prisilo spi v kinderbetu) in seveda se še dojimo vsaj 5 x ker pa bo kmalu treba delat to ni nič kaj obetavna situacija ker sem ko cota kak se bom pa potem zjutraj vstajala nočem niti pomislit. Kje pa so vse danes? grem se k staremu stisnit danes je še mlad.... jutri bo že eno leto starejši
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?