Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:59:30
|
|
|
|
tadejluka
|
Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 12:59:34
|
|
|
|
lino
|
joooj kok so fletkani junijčki!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:01:40
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:04:34
|
|
|
|
tadejluka
|
zloba ne sej teb prvošm tud da ga dobite!!!! vsem vam!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:04:49
|
|
|
|
bačko
|
Za vse, kar nosi naše ti voščilo, želimo, da bi se ti izpolnilo! Izrekamo ti v njem spet kup želja, želeč, da padejo na plodna tla. Ker zdravje dragocena je dobrina, naj tvoja najbolj vidna bo vrlina! Ves čas iz tebe zdravo naj žari, naj zdravje le ti sije iz oči! Družina tvoja naj od zdravja poka, in vedno naj le od ugodja stoka! Naj pokanje zajame še tvoj žep - napenja pa naj evrov ga otep! Življenje naj bo polno harmonije, ljubezen vsak dan nov naj cvet razvije! S toplino, z nežnostjo ta cvet zalij, in vedno znova čar njegov odkrij! Kakšen se vam zdi ta verz za mojega svaka!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:05:12
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čestitke!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:07:17
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka zloba ne sej teb prvošm tud da ga dobite!!!! vsem vam!!! neeeeeeeeeee ni blo zlobno mišleno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:08:19
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka zloba ne sej teb prvošm tud da ga dobite!!!! vsem vam!!! neeeeeeeeeee ni blo zlobno mišleno sej vem mal heca...nč bat so mi lušne take forice
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:09:22
|
|
|
|
mini86
|
ej a ste vidle to..za bruhnt http://24ur.com/novice/slovenija/dezevnim-dnem-ni-videti-konca.html
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:11:40
|
|
|
|
tadejluka
|
šment pa glih zej ko bi lohk izkoristl še zadnje proste dneve
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:21:08
|
|
|
|
manna
|
STOOOOOP nehajte že pisat k ne utegnem prebrat nič kaj šele komentirat Pa sam na izi sprehodek sva šle s tamalo. Pa berem berem pa ni konca..štrudli pa marmelade pa vrtci pa.. mini, hvala za seznam sem si lepo prštimala že precej, sam dokončat morm še. Pozabla bom itak tist k najmanj mislim da bom rabla. Marmelade jaz še nisem delala nikoli. Srečanje - res pridem naslednjič!! Če bo lubi rabu avto bom pa znorela. Ma sej ga ne bo rabu. Povejte kdaj bi se doble - že naslednjo sredo ali kdaj? Sam prosim ne rečt glih 20.5. ker imamo spet fizioterapijo. Drgač pa mini, ti kar speči kaj za RD, se priporočamo! Pridm nazaj, strašn jokec imamo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:27:11
|
|
|
|
bačko
|
No punce kakšen se vam zdi verz!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:30:32
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juhej, živela vas!!!! "smeškokikažejezik"
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:32:05
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No punce kakšen se vam zdi verz! če bo kej pomagau, da bo res pol superca! jst večinoma za voščilo neki po svoje skup spravim
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:33:12
|
|
|
|
tadejluka
|
ja selo pa to...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:33:54
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna STOOOOOP nehajte že pisat k ne utegnem prebrat nič kaj šele komentirat Pa sam na izi sprehodek sva šle s tamalo. Pa berem berem pa ni konca..štrudli pa marmelade pa vrtci pa.. mini, hvala za seznam sem si lepo prštimala že precej, sam dokončat morm še. Pozabla bom itak tist k najmanj mislim da bom rabla. Marmelade jaz še nisem delala nikoli. Srečanje - res pridem naslednjič!! Če bo lubi rabu avto bom pa znorela. Ma sej ga ne bo rabu. Povejte kdaj bi se doble - že naslednjo sredo ali kdaj? Sam prosim ne rečt glih 20.5. ker imamo spet fizioterapijo. Drgač pa mini, ti kar speči kaj za RD, se priporočamo! Pridm nazaj, strašn jokec imamo... pa pohit a n... lej kaj se nardi, če greš na sprehod...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:34:23
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: bačko No punce kakšen se vam zdi verz! če bo kej pomagau, da bo res pol superca! jst večinoma za voščilo neki po svoje skup spravim A mi lahko pomagaš?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:34:44
|
|
|
|
mojsonček
|
evo, rižotka že v finišu, upam, da bo Zoji hotla jest... če jo kr k MINI pelem
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:35:05
|
|
|
|
bačko
|
No midve greva na pošto loto vplačat pa po Žano greva v vrtec.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:38:23
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: bačko No punce kakšen se vam zdi verz! če bo kej pomagau, da bo res pol superca! jst večinoma za voščilo neki po svoje skup spravim A mi lahko pomagaš? uf... to bo pe težka... k ponavadi napišem kej čist spontano pa itak tistim, k jih poznam in jih mam rada... če nočeš komplicirat pa preveč tuhtat kr lepo verz not napiš pa je... jst včasih uštulim kkšn verz al pa delček pesmi... obožujem Toneta Pavčka
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 13:44:14
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Mi smo mel včerej zelenjavno juho pa palačinke...dans pa ne vem kaj bo ...se vedno spomnm zadn moment... Mini za kuharco mini za kuharco mini za kuharco ... Ali imaš tvoje recepte kje zbrane ali jih kar iz glave pišeš? Jaz bi se namreč zelo priporočala za vse recepte.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 14:32:32
|
|
|
|
manna
|
No jst sem nazaj sam itak nimam časa kr morm še skuhat. Kako vam rata klepetat pa kuhat pa še tamale gledat - a so skoz pridni sami in se igrajo? Moja danes skoz za mano leze. In potem se me prime za hlačnico, se dvigne na kolenčka in me ne spusti. Potem pa ne morem nič ker valda ne morem hodit naokrog z njo na hlačnici. Zdaj sem ji dala daljinec tko da imam 3 min miru. Kdaj pa tecka pride nazaj z morja? Ena moja prijateljica je šla pa danes rodit. Sva se slišali in je že v porodnišnici..zaenkrat še čaka da bo šlo bolj zares. Ima pa že popadke in je odprta 5 prstov. So ji menda rekli da bo tiktak fertik.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 14.5.2010 14:45:13
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna No jst sem nazaj sam itak nimam časa kr morm še skuhat. Kako vam rata klepetat pa kuhat pa še tamale gledat - a so skoz pridni sami in se igrajo? Moja danes skoz za mano leze. In potem se me prime za hlačnico, se dvigne na kolenčka in me ne spusti. Potem pa ne morem nič ker valda ne morem hodit naokrog z njo na hlačnici. Zdaj sem ji dala daljinec tko da imam 3 min miru. Kdaj pa tecka pride nazaj z morja? Ena moja prijateljica je šla pa danes rodit. Sva se slišali in je že v porodnišnici..zaenkrat še čaka da bo šlo bolj zares. Ima pa že popadke in je odprta 5 prstov. So ji menda rekli da bo tiktak fertik. moja tut, prsežem... ampak še nč ne vem kaj dogaja, itak je že 8 dni čez rok... naj jima bo obema čim hitreje in čim manj boleče drgač pa... tole, da jst lahk visim tle gor je redkost... no, mogoč si madam omisli kkšn red pa bo drgač... se je napokala rižote mal sva se mojčkali zdej pa spet en bjuti slip...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?