|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
14.5.2010 12:59:30   
tadejluka
Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.5.2010 12:59:34   
lino
joooj kok so fletkani junijčki!!!!!!!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.5.2010 13:01:40   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Mi mamo tud vrtec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.5.2010 13:04:34   
tadejluka
zlobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sej teb prvošm tud da ga dobite!!!! vsem vam!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.5.2010 13:04:49   
bačko
Za vse, kar nosi naše ti voščilo,
želimo, da bi se ti izpolnilo!
Izrekamo ti v njem spet kup želja,
želeč, da padejo na plodna tla.

Ker zdravje dragocena je dobrina,
naj tvoja najbolj vidna bo vrlina!
Ves čas iz tebe zdravo naj žari,
naj zdravje le ti sije iz oči!

Družina tvoja naj od zdravja poka,
in vedno naj le od ugodja stoka!
Naj pokanje zajame še tvoj žep -
napenja pa naj evrov ga otep!

Življenje naj bo polno harmonije,
ljubezen vsak dan nov naj cvet razvije!
S toplino, z nežnostjo ta cvet zalij,
in vedno znova čar njegov odkrij!

Kakšen se vam zdi ta verz za mojega svaka!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.5.2010 13:05:12   
bačko

Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.5.2010 13:07:17   
mini86

zlobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neeeeeeeeeee ni blo zlobno mišleno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.5.2010 13:08:19   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

neeeeeeeeeee ni blo zlobno mišleno

sej vem mal heca...nč bat so mi lušne take forice

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.5.2010 13:09:22   
mini86
ej a ste vidle to..za bruhnt

http://24ur.com/novice/slovenija/dezevnim-dnem-ni-videti-konca.html

Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.5.2010 13:10:30   
bačko

Katastrofa!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.5.2010 13:11:40   
tadejluka
šment pa glih zej ko bi lohk izkoristl še zadnje proste dneveuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.5.2010 13:21:08   
manna
STOOOOOP nehajte že pisat k ne utegnem prebrat nič kaj šele komentirat user posted image user posted image user posted image Pa sam na izi sprehodek sva šle s tamalo. Pa berem berem pa ni konca..štrudli pa marmelade pa vrtci pa..

mini, hvala za seznam sem si lepo prštimala že precej, sam dokončat morm še. Pozabla bom itak tist k najmanj mislim da bom rabla. Marmelade jaz še nisem delala nikoli.
Srečanje - res pridem naslednjič!! Če bo lubi rabu avto bom pa znorela. Ma sej ga ne bo rabu. Povejte kdaj bi se doble - že naslednjo sredo ali kdaj? Sam prosim ne rečt glih 20.5. ker imamo spet fizioterapijo. Drgač pa mini, ti kar speči kaj za RD, se priporočamo!user posted image

Pridm nazaj, strašn jokec imamo...

Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.5.2010 13:27:11   
bačko
No punce kakšen se vam zdi verz!user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.5.2010 13:30:32   
mojsonček

juhej, živela vas!!!! "smeškokikažejezik"

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.5.2010 13:32:05   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

če bo kej pomagau, da bo res pol superca! jst večinoma za voščilo neki po svoje skup spravim

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.5.2010 13:32:40   
mojsonček

ej... pr ns na vasi nau tko, a nuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.5.2010 13:33:12   
tadejluka
user posted image user posted image user posted image user posted image ja selo pa to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.5.2010 13:33:54   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

STOOOOOP nehajte že pisat k ne utegnem prebrat nič kaj šele komentirat user posted image user posted image user posted image Pa sam na izi sprehodek sva šle s tamalo. Pa berem berem pa ni konca..štrudli pa marmelade pa vrtci pa..

mini, hvala za seznam sem si lepo prštimala že precej, sam dokončat morm še. Pozabla bom itak tist k najmanj mislim da bom rabla. Marmelade jaz še nisem delala nikoli.
Srečanje - res pridem naslednjič!! Če bo lubi rabu avto bom pa znorela. Ma sej ga ne bo rabu. Povejte kdaj bi se doble - že naslednjo sredo ali kdaj? Sam prosim ne rečt glih 20.5. ker imamo spet fizioterapijo. Drgač pa mini, ti kar speči kaj za RD, se priporočamo!user posted image

Pridm nazaj, strašn jokec imamo...

pa pohit a n... lej kaj se nardi, če greš na sprehod...user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.5.2010 13:34:23   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

če bo kej pomagau, da bo res pol superca! jst večinoma za voščilo neki po svoje skup spravim

A mi lahko pomagaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.5.2010 13:34:44   
mojsonček
evo, rižotka že v finišu, upam, da bo Zoji hotla jest... če jo kr k MINI pelemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.5.2010 13:35:05   
bačko
No midve greva na pošto loto vplačat pa po Žano greva v vrtec.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.5.2010 13:38:23   
mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

A mi lahko pomagaš?

uf... to bo pe težka... k ponavadi napišem kej čist spontano pa itak tistim, k jih poznam in jih mam rada... če nočeš komplicirat pa preveč tuhtat kr lepo verz not napiš pa je... jst včasih uštulim kkšn verz al pa delček pesmi... obožujem Toneta Pavčka user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.5.2010 13:44:14   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi smo mel včerej zelenjavno juho pa palačinke...dans pa ne vem kaj bo user posted image ...se vedno spomnm zadn moment...

Mini za kuharco user posted image  mini za kuharco user posted image  mini za kuharco user posted image ...

Ali imaš tvoje recepte kje zbrane ali jih kar iz glave pišeš?
Jaz bi se namreč zelo priporočala za vse recepte.user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.5.2010 14:32:32   
manna
No jst sem nazaj sam itak nimam časa kr morm še skuhat. Kako vam rata klepetat pa kuhat pa še tamale gledat - a so skoz pridni sami in se igrajo? Moja danes skoz za mano leze. In potem se me prime za hlačnico, se dvigne na kolenčka in me ne spusti. Potem pa ne morem nič ker valda ne morem hodit naokrog z njo na hlačnici. Zdaj sem ji dala daljinec tko da imam 3 min miru.
Kdaj pa tecka pride nazaj z morja?
Ena moja prijateljica je šla pa danes rodit. Sva se slišali in je že v porodnišnici..zaenkrat še čaka da bo šlo bolj zares. Ima pa že popadke in je odprta 5 prstov. So ji menda rekli da bo tiktak fertik.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.5.2010 14:45:13   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: manna

No jst sem nazaj sam itak nimam časa kr morm še skuhat. Kako vam rata klepetat pa kuhat pa še tamale gledat - a so skoz pridni sami in se igrajo? Moja danes skoz za mano leze. In potem se me prime za hlačnico, se dvigne na kolenčka in me ne spusti. Potem pa ne morem nič ker valda ne morem hodit naokrog z njo na hlačnici. Zdaj sem ji dala daljinec tko da imam 3 min miru.
Kdaj pa tecka pride nazaj z morja?
Ena moja prijateljica je šla pa danes rodit. Sva se slišali in je že v porodnišnici..zaenkrat še čaka da bo šlo bolj zares. Ima pa že popadke in je odprta 5 prstov. So ji menda rekli da bo tiktak fertik.

moja tut, prsežem... ampak še nč ne vem kaj dogaja, itak je že 8 dni čez rok... naj jima bo obema čim hitreje in čim manj boleče user posted image user posted image

drgač pa... tole, da jst lahk visim tle gor je redkost... no, mogoč si madam omisli kkšn red pa bo drgač... se je napokala rižote mal sva se mojčkali zdej pa spet en  bjuti slip...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?