|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
13.5.2010 12:50:42   
3x mami
tinaaleks, mogoce se bova pa srecali user posted image

majabar, verjamem, da ti je premalo. mislim, da bi vsem bilo. verjetno te muci selitev in vse skupaj. upam, da ti kmalu mine...

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
13.5.2010 12:56:28   
tinaaleks
3x mami-če me boš dohajala! user posted image  Sem pri prvi rodila 14 dni prej, tako da upam da bom tudi zdej, ker se mi res ne da čakat do datumauser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
13.5.2010 13:02:07   
mamamajča
jana 84, pri meni lahko dodaš, da mam že enga doma, ne vem, zakaj se vam ne vidi moja slikca, so me punce že opozarjale.
Aha rodila bom pa na ptuju

Neposredna povezava do sporočila: 1853
13.5.2010 13:18:12   
Urshy78
glede poroda, jaz bom rodila v LJ. pa še en popravek za seznamček, popravite mojo starost iz 31 na 32 user posted image  hvalaa user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
13.5.2010 13:21:12   
3x mami
tinaaleks, vidis, jaz pa prvic 4 dni prej, drugic 8, tako da mi je takoj na zacetku rekel, da bo verjetno par tednov prej. upam pa, da zdrzim vsaj do prvih tednov septembra. se pa ne bom pritozevala, ce bo tokrat kar na rok.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
13.5.2010 13:21:15   
filisa
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

nekej ste govorile tudi o številkah nosečniških oblačil...jaz sem prej nosila kiklce 36 in hlače 38...tudi nosečniške sem kupila iste številke in se kar malo zgubim noter...kljub temu, da sem pridelala že dobrih 5 kg...se mi zdi da so pasovi tako nizko...jaz sem pa zmeri imela rit in noge bolj suhe...(zdaj niso več) v trebuhu (pasu) pa me je blo kar nekaj...mislim da, da bolj moška postava. tako da je po moje breveze kupovati večje...glede na to, da se ene še nič ne redite, dvomim, da se boste v drugi polovici tako poredile....po moje bo rastel v glavnem samo buši in tak je tudi prav!!!

a so še kateri joške zrastle tako nenormalno??? pa srbijo za znoret, hujš kot v puberteti...mažem z mandljevim oljem, pa nič ne pomaga...res, da sem bila vedno joškasta. če stojim ravno, imam joške še vedno čez trebuh in ga ne vidim, kljub temu, da je huge!!! user posted image  naj me kera potolaži!!!

Mislim, da imava zelo podobno ˝moško˝ user posted image  postavo...Tud mene ni nič skup v nogah, riti in bokih (in tud zdaj, ko imam skoraj + 7kg se ni tu nič spremenilo - škoda..), imam pa zato večje prsi in široka ramena. No zdaj še tud kr velik trebušček in še večje prsi (ki so še zmeraj precej  večje od trebuščka user posted image ). In tud meni so se še dodatno zraven full povečale - že v prvih dveh mescih in še vedno mislim, da ni konc user posted image .

Glede user posted image hlač pa si št. 36 ne upam kupit  zaradi obsega mojih bokov (slabih 80 cm), ker mislim, da bom še tu pridobila oz. bi mogla, saj ne vem kak bom drugač spravla user posted image  iz sebe user posted image . Sem si ravno včeraj merla obseg prsi, trebuščka in bokov in je obseg bokov daleč na zadnjem mestu user posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
13.5.2010 13:24:56   
pixieM
Pozdravljene!

Se še spomnite, k sem prišla z nuhalne in sporočila, da je moje tveganje 1:15, če katera ve kaj to pomeni? No, G in sestra sta mi zatdili, da je vse super. Danes sem dobila izvide in moje tveganje je 1:145, popravljeno pa 1:666. Skoraj me je kap!!! Nič mi ni bilo jasno, zato sem poklicala prijateljico, ki hodi k istem G. Tudi ona ima tveganje 1:145. Potem se mi je začelo dozdevati, da nekaj ni vredu. Poklicala sem G, kjer so mi znova zatrdili, da je vse ok. Pa kako, če sem prebrala 1001 literaturo, kjer piše, da mora biti tveganje vsaj 1:300?! Pa sem poklicala drugega G, ki je ponorel, da kaj takega ni mogoče in naj pridem k njemu. Pisala sem tudi Pušenjaku, ki je potrdil, da z izvidi nekaj ni vredu in naj grem nazaj, da je prišlo do kakšne tipkarske napake pri datumih, ali kje drugje. Lažje mi je že pri srcu, a vseeno mi ni. Kaj bi storile ve?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
13.5.2010 13:27:56   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: pixieM

Pozdravljene!

Se še spomnite, k sem prišla z nuhalne in sporočila, da je moje tveganje 1:15, če katera ve kaj to pomeni? No, G in sestra sta mi zatdili, da je vse super. Danes sem dobila izvide in moje tveganje je 1:145, popravljeno pa 1:666. Skoraj me je kap!!! Nič mi ni bilo jasno, zato sem poklicala prijateljico, ki hodi k istem G. Tudi ona ima tveganje 1:145. Potem se mi je začelo dozdevati, da nekaj ni vredu. Poklicala sem G, kjer so mi znova zatrdili, da je vse ok. Pa kako, če sem prebrala 1001 literaturo, kjer piše, da mora biti tveganje vsaj 1:300?! Pa sem poklicala drugega G, ki je ponorel, da kaj takega ni mogoče in naj pridem k njemu. Pisala sem tudi Pušenjaku, ki je potrdil, da z izvidi nekaj ni vredu in naj grem nazaj, da je prišlo do kakšne tipkarske napake pri datumih, ali kje drugje. Lažje mi je že pri srcu, a vseeno mi ni. Kaj bi storile ve?

jaz bi ti priporočala, da NS opraviš še kje drugje, seveda če že ni prepozno.

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 13.5.2010 13:42:13 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
13.5.2010 13:31:36   
majabar
pixieM, jaz bi šla zagotovo nazaj. Zdaj si verjetno prepozna za novo NS, a naj vsaj preveri vnešene podatke. Da bi imeli s prijateljico natanko enako verjetnost, je pa tudi čudno!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
13.5.2010 13:46:58   
anju
jana84 držim pesti za dober rezultat!
Pakoštane: lani sv arezervirala do konca aprila, ima marsikatera agencija 10% popusta. lani je bil potepuh najcenejši. letos sem gledala še ojla in še ena štajerska (?) je ceneje, če greš z agencijo tja oz. preko agencije, kot tam direkt. smo šli ob 3 in pol ponoči, prispeli pred deveto zjutri, mali skor celo pot spal. tam pa tako - med hiškami sva ga lovila, po jedilnici tudi, na plaži sva imela miruser posted image  tiste mivke nizke vodke, takooo je užival, tekcal, z ležalnika sva ga mirno opazovala, super! ni ga blo treba ustavljat na vsakem koraku... imaš pa tudi skalnato plažo (če nimaš otrok). hrana ok. smo se najedali. se ponavlja, pa ni treba vsak dan istega zbrat oz. ni treba vsak dan vsega jest, pa jeuser posted image  hiške so slamnate, vse pride skozi. priporočam mrežo proti mrčesu nad posteljo in kak biokil za našpricat vogale zvečer za boljši filing. za lokacijo hiške se je treba malo pobunit, ker ti ne pripada kar določena, če imaš rezervirano. wc-ji in tuši so pogosti in glede na gužvo solidno spucani. samo eno težavo smo imeli. pri Biogradu se nahaja neko smetišče gum plastike... v tistem tednu je zagorelouser posted image  mikroklima je dim nosila ponoči, podnevi ga je odneslao nad Biograd. 3 noči smo se odpeljali in "spali" v avtu. nekaj jih je šlo domov, ti so dobili vrnjeno od agencije. mi smo neki spraševali pa so nam zadn dan dali kosilo preden smo šli na potuser posted image  sej druga polovica tedna je bla super! samo če bi še enkrat zagorelo, ko bi bli tam, verjetno ne bi šli več.

tud js se bom napenjala v Postojniuser posted image

caroline1 moje joškeuser posted image  ja so mi zrasle, celo do polne b. ma mi ne rabijo. ko si navajen da nič ne opleta okrog tebe, je potem hitro kaj odveč. samo ko pride mleko, ajej, šok. ŠOK! ni blo zadost velikega modrca zameuser posted image  še enkrat take kot dojenčkova glava so se mi zdele. in prej nisem mogla spat na trebuhu zarad trebuha, pol pa ne zarad jošk še kar lep čas po porodu. in tja do 7, 8m so puščaleuser posted image
meni pa rit in stegna rastejouser posted image

pixieM meritve maš? to bi se moglo dat ponovno izračunat. od njih bi zahtevala pojasnitev, seveda poleg ponovnega izračuna. če pa niso sposobni bi se z merami obrnila na koga drugega. za ponovno NS si zdaj pozna, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1860
13.5.2010 13:58:58   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: rose85

Punce eno pomoč rabim glede jajčke.
Imam možnost dobiti rabljeno Römer baby-safe jajčko, vendar nima iso-fix sistema. Mislite da je vseeno ok? Sama se sploh ne spoznam na te zadeve, zato vsakršna pomoč prav pride.
Hvala!

mi smo imeli lupinico ves cas samo s pasom vezano, sploh ni bil problem al pa zamudno ven jemat. je pa nekaj, avti imajo razlicno dolge varnostne pasove, recimo je ze razlika med isto firmo avta pa razlicnim letnikom. najin ima radodaren pas, medtem ko recimo ocetov starejsi krajsega in je malo tezje potegnit okoli lupinice. sicer pa je s pasom lepo fiksirana, se nic ne premika, naj bi se pa vse dale s pasovi vezat, tudi ce je mozen isofix. isofix je pa spet odvisen od avta, ker nimajo vsi, predvsem starejsi modeli, moznosti isofixa. pri lupinici je se ok, kasneje pa vecji avtosedez le vzemi z isofixom. pri ponujeni lupinici se samo prepricaj, da se ni bila udelezena v trku, ker lahko s tem drasticno pade njena varnost. smiselno je kupit isofix, ce je kompatibilen z avtosedezem, ki ga boste imeli po lupinici. nekateri imajo namrec isti isofix za oba.

vecji avtosedez smo zaceli uporabljati okoli enega leta, malga smo imeli v lupinici dokler je ni res prerasel. je pa maxi cosi med vecjimi pri nas, nekatere prerastejo ze pri sedmih mesecih.

anju v PO se res trudijo brez rezanja, meni tudi niso in nisem bila sivana, samo malo odrgnjena, pa sploh ne na presredku. sem pa brala, da se ta praksa siri po vsej Sloveniji.

otrocka sem imela pri sebi, razen ko je bil cez noc pod lucko zaradi zlatenice. takrat sem pa lutala okrog polnoci in ga hodila gledat. potem sem naletela se na frendico, ki je prisla rodit user posted image , sve hotle bit cimre, pa je niso dali k meni, ker je bila druga cimra nekaj bolna. v glavnem sem se manj spala takrat. sicer pa v Postojni lahko reces, da se bos sproti odlocila in ga imas ali pa ne, kakor se takrat pocutis. Jaz sem ga hoteli imeti pri sebi, ker sem tako videla, kaj me caka in stestirala, kako se bom znasla. tam bi lahko se dobila kaksne informacije, ndoma pa tezko. sicer pa se doma lazje spocijes, ker ti pomaga dragi.

Mislim da ti po porodu dajo tudi sredstvo za krcenje maternice. Jaz sem imela infuzijo na roki se kaksno uro po porodu in mislim da je bilo to to. Sicer pa ne vem, ker sem zaspala, ocka in sinko sta se pa cartala.

Moji cimri v porodnisnici sta bili obe drugorodki in jima je bilo zelo hudo, ker nista smeli videti starejsih otrok, pa tudi otroci so bili zelo nesrecni ta cas. poleg tega sta obe ostali okoli 5 dni zaradi zlatenice.

filisa je nerodno, ker ti previjanje in umivanje dojencka pokazejo sele zadnji dan, do takrat pa je cel dan pri tei, lahko je polulan do vratu, ti pa ga niti preoblect ne znas. tko da svetujem da jim zatezite naj vas takoj naucijo al pa drugorodke prosite za pomoc. sicer ga oni preoblacijo samo v svojem casu. aha pa anju je pozabila omenit, da po porodu prihaja na dom patronazka. sicer jih porodnisnica obvesti o porodu in da podatke, samo je fajn da kar poklices v svoj ZD in se zmenis kdaj pride. patronazka potem na domu pokaze se nego, ti odgovori na vsa moreca vprasanja, ki se naberejo v prvih dneh. pomaga z dojenjem, malcka stehta, sledi tvoji cisci, prvic malcka skopa. skratka spremlja zacetke. pozabila sem koliko obiskov naredi, mislim da ene 3, pa potem pri pol leta spet, da se pogovorite o gosti hrani. tako nekako.

roberta saj lahko uradno izberes babico, samo je treba doplacat.

glede protibolecinskih sredstev je fajn imeti backup (recimo za EA moras na eno predavanje pa neki podpisat pa tko, za vodni porod moras imeti dodatne izvide), ce prides rodit in tik pred zdajci vidis, da ne bo slo brez, je dobro vedet, kaj zelis, ker takrat tezko razmisljas. ker tisti ta resni popadki so knock out in jih sploh ne vidis prihajat. jaz sem vzela EA, ker so mi rekli da traja povprecen porod 5 ur in sem vedela, da s tistimi popadki 5 ur ne bom zdrzala. sam kaj ko me tud EA ni prijela. v glavnem se pozanimajte o vsem, tudi ce nocete nic, samo informirajte se.
ja caroline1, joske zrastejo in bojo se bolj, ko bojo polne mleka user posted image . jaz sem sla 2 kosarici gor (iz C na E ali F) in se zdej so tam nekje. po cetrtem mesecu bi se moralo srbenje in raztezanje umirit, zdej v drugo pa nisem imela skoraj nic problemov, ker je ze vse razvito. samo je pa ekstaza, ko po celem dnevu snamem modrc.

POSTONJCANKE Premamon trgovina pri vas se mende zapira in imajo razprodajo.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
13.5.2010 16:45:44   
luna_25
hej punce!

Vidim da imate zelo zanimive debate...jaz vas kar pogosto prebiram pišem pa ko utegnem.
In da sporočim sem bila danes na pregledu in je bilo vse ok...mi je tudi ultrazvok delala in ni in ni bilo lulčkauser posted image user posted image  čeprav je na nuhalni rekla naj bi bil fantek...tako da je moznost da je celo punčka...res pa je da je nogice skoz neki skup tiščal. Tako da upam da se bo na morfologiji kaj bolj videlo in se nam bo obrnil...drugače bomo v dvomih vse do konca dokler ne bo ven pogledal in potem ne bo dvomauser posted image .

Aja jaz bom rodila v Nm porodnišniciuser posted image .

Lp

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
13.5.2010 16:56:12   
majabar
pixieM, zagotovo je narobe. Če imaš risk 1:145, bi morala biti stara kar precej preko 30 let. Jaz jih imam 28 in je bil risk glede na moja leta okrog 1:700, se ne spomnim točno. Torej je tvoj osnovni že tu boljši. Potem pa imaš adjusted risk približno 5x boljši (1:145-1:666), torej si hitro na cca 1:5000. Sporoči, kako si uredila! 

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
13.5.2010 17:13:59   
2ursae
jana, pa dej sporoči že, kaj študiraš oz. za kaj se učiš. Saj morda si že, a sem spregledala.
Tudi sama sem pred kratkim (no, že decembra, a je spomin na študij še zelo svež user posted image ) zaključila težaven študij, ki v moji profesiji pomeni pika na I in sem zdaj fraj do konca življenja .. razen, če me še kaj piči za naprej, za kar pa zaenkrat ni bojazni user posted image .
Upam, da ti je izpit uspel user posted image , a si potem zaključila al te še kaj čaka?

Rodila bom v LJ.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 13.5.2010 17:15:54 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
13.5.2010 17:33:13   
Roberta69
Jaz si pa sploh ne predstavljam, da bi dala otročka čez noč kar stran user posted image Jaz sicer kar trdno spim, ampak se mi zdi, da ko sem postala mama, sem dobila ušesa kar na pecljih user posted image in verjamem, da kar začutiš, če prihaja kakšna "nevšečnost".  Sploh mi pa ni jasno, če otroka celo noč ni, kako je z dojenjem, saj naj bi ga v porodnišnicah vzpodbujali in ker se dojenček načeloma doji nekje na 2-4 ure user posted image (moj je bil sicer izjema, ker se je v dveh dneh podojil morda 3x - saj zato pa hoče najbrž zdaj nadoknadit user posted image user posted image user posted image )...

Če te pa kakšna mamica postrani gleda, da ne oddaš svojega otroka, pa odkrito in naglas povem, da (v mojih očeh) ni čisto gladka!!!! Ja halo, saj gre za porodnišnico in ne za kak welnes za mamice user posted image Meni se zdi to čist čudno user posted image Mi2 z otročkom recimo nisva motila soporodnic oz. skoraj niso vedele, da sva tam, ampak jaz zaradi tega nisem bila niti malenkost jezna na soporodnici, ker sta njuna otročka budila mene ali mojega sina...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
13.5.2010 17:38:28   
2ursae
roberta, razlika je v tem, da je LJ porodnišnica dojenčkom prijazna, PO pa mamicam prijazna porodnišnica. Po eni strani mi je kar všeč, da imaš možnost izbire - no, to možnost imajo predvsem porodnice, živeče na relaciji PO - LJ, ostali smo omejeni na to, kar nam je najbližje user posted image . Osebno si ob dejstvu, da bo to moj tretji porod in da rabim že do Lj porodnišnice pol ure v idealnih razmerah + je treba še dva škrata dostavit babici, ne predstavljam, da bi se mi uspelo pripeljat do PO.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
13.5.2010 19:22:08   
majabar
user posted image Več kot polovica stvari je že v škatlah. Selitev sploh ni slaba stvar. Se bom znebila ogromno nepotrebne šare. Ampak zdaj pa križ boliuser posted image . Rodila bom v Medellin, Colombia, če je to sploh relevantno za seznam. Dvomim, da bo katera od tu ležala ob meniuser posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
13.5.2010 19:25:55   
2ursae
majabar, jz sem pa neki firbčna: a si ti že bila v Medellinu? Mislim, si ga že preizkusila? Imam kolega, ki ima punco srednjeameričanko in je prišla najprej za 3 tedne sem na preizkus, da mal prečekira, če ji paše klima.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
13.5.2010 19:42:54   
majabar
2ursae, bila sem 3 tedne v oktobru in 3 tedne v februarju. Verjamem, da nisem videla vsega, sem pa veliko. Zavedam se, da se bo težko navaditi na vse nove stvari, a je vedno lažje. Še kar nekaj časa bo kakšna stvar, ki jo bom naredila 'narobe'. Recimo, ničesar ne sem postaviti na tla, če ni namenjeno za na tla. Torej samo čevlji in kakšni veliki kovčki. Ali pa nujno tuširanje vsako jutro in vsak večer, drugače te grdo gledajo. Pa s krožnika je potrebno pojesti vse, ker so drugače užaljeni (ta je meni najtežja:)).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
13.5.2010 19:59:54   
caroline1
Najki in Filisa- s temi joški je pa res svašta...iz D v???user posted image  kot da so znorele...upam, da bo vsaj mlekca noter user posted image  pa sej ni čudno da me hrbtenica boli...sej ma vsaka joška že kake 2 kile po moje...

Majabar- občudujem da imaš voljo pakirat...meni se ne da, pa imam toliko nepotrebne šare, vse bi lahko že ločila pa polovico spravila v kontejnerje...pa ne gre...glede na to, da sem na bolniški in cel ljubi dan doma...rojevala pa boš najbrž res sama...vsaj kar se nas tiče...

Jana84- upam, da je šlo na izpitu in da se boš oddahnila...jaz bi zelo težko še brala neke strokovne stvari...mam polno glavo drugih neumnosti
kje bom jaz rodila ne vem...najraje v Postojni, najverjetneje v Slovenj Gradcu user posted image

Roberta 69- če so poleg mene tri v sobi z user posted image , ki se derejo...jaz bom spala, če sem zmatrana in prav fajn se mi zdi, da tako zelo različno gledamo na stvari...sej se mogoče tudi jaz ne bom mogla ločit od bebice... kdo bi vedel...fajn je, da imaš obe možnosti

PixieM- user posted image  upam, da je vse v redu in da bova res skupaj kofetkale pa sprehajale...sploh če bom nekje tam živela...stiskam pesti in upam, da so tam kjer si bla res neumni in so vse pobrkljali...če bi se meni kej takega zgodilo, bi že davno znorela in se pritožila na vse možne konce in kraje...in tudi njim bi dala jasno vedet, da so za mene bebci...res ti želim vse najboljše...

Luna_25- naša bejba je že na NS dala noge narazen...pa ni blo nič. in jaz sem seveda že nekaj rozastih zadev nabavila. sej mi srce ne da iti mimo. zdaj me je pa začelo grabit in stiskat, kaj pa če je fantek!!! ufff, sej res ne veš dokler ne držiš v rokah. A ima kera izkušnjo, da so ji narobe napovedali spol? Jaz sem v zadnjem času kar nekaj takih slišala...in vedno tako, da je bila napovedana pupa, rodil pa se je fantek. Pa še moj je zadnjič sanjal in se zbudi pa reče, fantek bo...sem ga sanjal user posted image  kar se spola tiče, meni je popolnoma vseeno a je pupa al pupek, ampak ker jaz skoz nekej kupujem, zadnjič sem našla tako lušno posteljnino- violično na kateri piše little princcess...pa sej je ne morem dat pol sineku...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
13.5.2010 20:08:22   
majabar
caroline1, meni je tudi vseeno za spol, bi pa rada čim prej vedela, da izbereva ime in da se začnem v pravem spolu z njo/njim pogovarjati. Na NS je sicer rekla, da je verjetno punčka, a bom po morfologiji bolj sigurna.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
13.5.2010 20:15:29   
caroline1
Jaz mam jo kar za punčko...ime je bolj ko ne izbrano...čeprav nisem še ziher...jaz sem bila od začetka prepričana, da nosim punčko, zdaj pa me kar nekej mede user posted image  pa ko grem v trgovinice se skoz jezim zakaj je vse al roza al modro...vsaj v teh poceni trgovincah ni neke nevtralnosti...v baby centru in pikapolonici pa ne bom cunj kupovala!!! tudi zase ne kupujem v emporiumu user posted image . joj, pa ko me brca, ji kar rečem mala pomiri se al pa pupa grema spat...user posted image  upam, da mu ne delam krivice če je fantek...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
13.5.2010 20:21:21   
luna_25
caroline1 tudi jaz sem že nekaj modrih oblekic kupila, ampak bom od sedaj naprej kar nevtralno kupovala. Sem pa tudi jaz slišala za nekaj primerov ko je iz punčke ratal fantek in obrtano. Imam sodelovko, ki ima doma dva fantka in ji je mojo ginekologija ves čas zatrjevala da bo imela punčko v obeh nosečnostih.
Tako da zdaj pa vedi...mislim da dokler ne bo prišel otrok na svet ne bom 100%, razen če bo na uz otrok zaširil nogice narazen in bom sama videla spol čist natančno.
No pa samo da bo zdravo, saj ni tako pomemben spol sam kaj k nas tako firbec matrauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
13.5.2010 20:23:20   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
popravite mojo starost iz 31 na 32 user posted image  hvalaa user posted image

vse najboljše Urshyuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

po porodu prihaja na dom patronazka. sicer jih porodnisnica obvesti o porodu in da podatke, samo je fajn da kar poklices v svoj ZD in se zmenis kdaj pride.

če ni potrbno še nekega papirja jim dat... bom povprašala mamouser posted image

2ursae kaj si pa ti doštudirala? za jano tud ne vemo.

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Majabar- občudujem da imaš voljo pakirat...meni se ne da, pa imam toliko nepotrebne šare, vse bi lahko že ločila pa polovico spravila v kontejnerje...pa ne gre...glede na to, da sem na bolniški in cel ljubi dan doma...rojevala pa boš najbrž res sama...vsaj kar se nas tiče...

me bomo tu gor čakale, glej da ne pozabišuser posted image

glede otročka ponoči. js sm ga tako pogrešala. sem hodila gledat, če je buden, da ga podojim. vse v sobi smo ble brez otrok pa nisem spala. v treh dneh par urc. on je pa vsakič, ko sem prišla spal. zadnjo noč sem ga hotla imet pri sebi, ampak nisem zarad "uvidevnosti" do cimeruser posted image tako kot ta smešek sm se počutla! sej cimer nisem nič vprašala če bi jima blo prav, sam tako sem si mislila. bom tokrat bolj pogumna.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
13.5.2010 20:45:07   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

roberta saj lahko uradno izberes babico, samo je treba doplacat.

Najki
, katero porodnišnico si mislila? Ljubljansko? Kako to narediš (preko spleta, osebno, ...)?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......