katy83
|
da vas malo pozdravim. (bom kar od aprilčic kopirala, ker drugače bom spet pol dneva na forumu) Joj, ta forum me bo pokopal. sem zdaj še začela z marčevkami čvekat, glede na to, da je Timotej rojen marca, pa sem že prej dosti brala, zdaj pa sem si še to nakopala. Ampak fora je, da Timotej kar pogosto bruha in se mu tudi zaleti, pa je pravi bošček ko potem tisti zrak "lovi", no pa je ena punca podobno opisovala, pa sem malo k njim zajadrala. Drugače smo mi ok, Timotej čez dan vedno več bedi, ponoči se zbudi 'rvič okoli 3-eh, pa potem spet ob 5-ih, potem pa kar pridno spi dalje do kakih 9-ih. kak kdaj seveda. Se mi zdi, da mu kapljice iz Avstrije pomagajo, ker je krčkov dosti manj. Pa danes sem kupila komarčkov čaj, tak da bomo počasi uredili vse. Aja, pa zadnjič ko sem pisala, da ne kaka, pa sem potem patronažno poklicala, pa mi je rekla, da naj palčko za ušesa namočim v hladilno kremo, pa čisto malo v ritko potisnem. Najprej sem bila tisto...WTF????????, no potem pa sem ubogala in glej kakal je 100/uro. Pa potem dalje redno 1x na dan. Upam, da bo zdaj dalje ok. drugače pa sem jaz danes imela poporodni ginekološki pregled, so me stehtale ( ko sem prišla iz P, sem bila samo +3, zdaj pa +6?????, mislim, pa če full malo jem), no pa bris mi je vzela, pa v laboratorij me poslala (so mi vzeli kri iz prsta , jao to mene tak boli, iz žile pa mi ni nič), pa test nosečnosti mi je nardila , da mi je lahko kontracepcijske tableta dala. no, pa malo še pojamram. ne vem kaj je bilo mojemu dragemu včeraj , je bil tak tečen. Mislim, mali ga je pobruhal pa je kar nekaj klel zraven , pa danes ko sem šla na pregled, pa ga pokličem kako sta, pa slišim da mali joka zraven, pa vprašam kaj je, pa začne nekaj piz..., da ne ve, da se brezveze dere, pa...halo? jao, upam, da je bil to samo slab dan. ponavadi ni taki, tak da. ah, bo že boljše. ga bom danes malo poslončkala, pa bo. starševski dodatek - vlogo sem dala nekje februarja, rodila sem en mesec prej, pa nisem nič kaj prej starševskega dobila. zdaj maja sem dobila za april, pa pol marca. nusi - tudi jaz sem imela EA v Mb. postopek je taki kot ga opisuje Fiška. no, meni sicer ni prijela tako kot bi morala, tako da pri meni je bilo nekak tak z bolečino. najprej sem popadke ocenila z oceno 9, pa so mi dali dozo, pa so mi nekje po 10 minutah popadki popustili, tako da sem dala oceno 3, potem pa je izgleda začelo popuščat (po kaki uri) in sem spet full čutla. ocena 8. no, potem pa EA ni več primla. ampak ko zdaj gledam nazaj, mah, še bi šla rodit, res. A_T - gradnja zna bit kar stresna, ne? pa čeprav samo gledaš zraven. To še nas čaka, ko bomo to našo hiškico malo povečali. ah, saj ko bo ba fertik, pa bo lušno. btw, full lepo imate. nič, lepo se imejte kljub temu brezveznemu vremenu.
|