|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
12.5.2010 17:10:05   
xoxox
IZVIRNO SPOROČILO: alma82

xoxox user posted image user posted image user posted image user posted image  ostani pozitivna. Vse se zgodi z razlogom. Jaz sem januarja imela operacijo pregrade in sem danes user posted image  . Prejšnja nosečnost je bila polna izcedkov in krvi, tale pa je lepa in čista user posted image  pa brez pregrade user posted image  . Držim pestke, da nam boš kmalu sporočila da si zagledala plusek.

Hvala ti alma82. user posted image Koliko si pa čakala na operacijo? Mene to skrbi, da bom morala dolgo čakati. Že sedaj, ko bom morala zaradi SS čakati 2 kroga bo minilo 1 leto odkar se trudiva. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
12.5.2010 17:14:02   
KOLIBRI
Aja, včeraj sem imel pa prvič izcedek. user posted image  Sem bila izpostavljena fizičnemu naporu (sicer ne prehudo), ker v službi še nisem hotela povedati, da sem noseča, potem sem pa na wcju opazila par rjavih kapljic. SEm se tako ustrašila, da je to začetek česa hujšega! K sreči je ostalo pri tem, zdaj je spet vse normalno in čisto.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
12.5.2010 17:16:58   
alma82
Kolibri ma sej moj ni nič reku, da ne bova šla, ampak sem jaz ta, ki si verjetno ne bo upala iti. Pa sej vem, da ne škodi, ampak ... mah ne vem.

trenutno sem itak v nekem zmedenem obdobju user posted image  . Moj je rekel, da me skor ne pozna več user posted image  . Full jokam (ampak sem že itak full čustven človek in me vse spravi v jok ... vse... zdej pa sploh user posted image  ) pa še ratala sem nekoliko bolj občutljiva (na živčke) in se nekoliko bolj derem user posted image  . Jaz se tukaj smejem, mojmu pa to ni nič smešno user posted image

Uglavnem ... glede Turčije si bom itak še 100 krat premislila user posted image   user posted image  . Bomo vidli kako bo z user posted image

Ej a se ve tudi kaj bolj derete na svoje dragije in a kaj bolj jokate? Jaz včasih samo sebe presenetim, ko začnem tulit za čist bedn stavek user posted image

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
12.5.2010 17:27:13   
aischa1
Ja Alma 82 sem kar počakala saj se zaenkrat počutim uredu in nočem prehitro teč h ginekologu.A bomm takrat nekje v 8 tednu in bo lih prav da se bo kaj vidlo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
12.5.2010 17:28:36   
alma82
Kolibri user posted image user posted image  držim pestke, da se ti te izcedki ne povrnejo. Sigurno ni nič narobe. Mogoče ti je kakšna kapilarica počila zaradi napenjanja.

xoxox mislim, da punce drugače kar malce počakajo na to operacijo (3 mesece), ampak jaz nisem (ne smem) jemati KT, tako da sem prišla takoj na vrsto. Jaz sem imela SS 28.septembra, ampak potem je pa oktobra morala mami na odstranitev svoje maternice, tako da se kar nisem šla naročit na operacijo .... naročit sem se šla šele novembra in so mi rekli, naj takoj po naslednji M (ker ne smem jemati KT) pokličem. M sem dobila šele 1.januarja, operacijo pa sem imela 11.januarja.

Torej če hočeš, lahko rečeš potem G (tam v Leonišču), da ne smeš jemati KT in ti bo moral dati hitrejši termin. Če se boš šla naročit zdej kmal po SS, boš morala samo počakati, da se ti maternica (al nekaj tam notri user posted image  ) stanjša.

Če te pa še karkoli zanima, pa kar vprašaj user posted image   user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.5.2010 17:32:48   
alma82
xoxox aja pa boljše, da mineta še dva meseca samo, da bo naslednja user posted image  BP. A ni tako. Ne se s tem obremenjevati, ker žal ne moremo teh stvari spremeniti. Mislim, da se vse dogaja z enim namenom ... kakor nam je sojeno.

Jaz sem tudi mislila, joj zdej se bomo pa načakali za drugega user posted image  , pa se nismo, takoj v prvo nam je uspelo user posted image  .

Pregrada v maternici tudi preprečuje zanositev ter donositev user posted image  . Torej lahko da boš tudi ti takoj ali pa čisto kmalu po operaciji zanosila user posted image

aischa1 jaz bom imela pregled šele v 10 tednu user posted image  kdo bo dočakal

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.5.2010 17:34:09   
Arwenko
alma82...res se mi zdi, da vse tak nestrpno čakamo te user posted image .
Jaz imam še 14 dni, čeprav sem danes vsaj GV videlauser posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.5.2010 17:52:09   
xoxox
Hvala za razlago alma82. Ne vem, če bi se lahko zlagala za KT, saj sem jih veliko let jemala. Ja saj bom z veseljem počakala. Mislim, da tudi ne bi bila psihično še pripravljena takoj začeti delati nauser posted image . Mi je pa pol leta al še več (kot pri večini takšnih ali drugačnih posegov) čakanja na operacijo kar malo preveč. Zgubila bi voljo, če bi morala toliko čakati.  Sploh, ker nama je že tokrat šele v 9. krogu uspelo. Nisem sicer stara, tako mlada pa tudi ne, da bi imela časa na pretek. Sploh, ker sem dolgo odlašala, da bi bila "pripravljena". Ah saj bo. Bomo že nekako. Vse ob svojem času.  

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.5.2010 18:14:22   
zaljubljena23
BabyKitty, verjemi, da ti je trgovka dala pravo mažo..Sama sem delala nekaj časa v BC-ju in smo tudi tole prakticirali, na žalost je preveč kraj in tega, ki grejo v breme tgovk in trgovine in se s tem nekako zaščitijo

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.5.2010 18:37:31   
BabyKitty
zaljubljena23 saj vem... saj verjamem, ampak se mi zdi pa res bedno, da tudi pogledat ne moreš kako izgleda krema preden jo kupiš... Npr. danes sem kupila olje v spreju in nisem mogla pogledat ali je to ful gosto olje, ali je to voda... Tolko kraj olja proti strijam pa tudi ne more biti... Kdo bi pa to kradeluser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.5.2010 18:42:53   
Arwenko
Jaz moram priznat da pod takimi pogoji nebi kupla stvari. A imajo pol vsaj neke vrste testerje kje na voljo, da povohaš, probaš kak ti na kožo paše? Brez tega jaz ne morem kupit nobenega izdelka za na kožo, kaj pa če pol odprem doma pa ugotovim da mi ful smrdi, a lahko nazj prinesem?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.5.2010 18:52:12   
BabyKitty
Nikjer ni nobenega testerčka in NIČ... samo prazna škatlica... zanašala sem se potem samo na to, ker so punce svetovale to Aventovo, da je dobra... Pa moram priznati, da je res vredu, je taka zelo redka in koža po dveh minutah ni čisto nič več mokra in mastna... pa še v sprejčku je lepo, da se hitreje namaže (pa še mrzzzzzla ni user posted image )

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.5.2010 19:58:28   
Arwenko
Jaz bom pomoje šla po karitejevo maslo v L'occitane. Uporabljam že par let karitejevo kremo za roke, ker imam ful suho kožo in mi je res super, tako da temu kar zaupam. Ampak se bom pomoje s tem začela ukvarjat šele po pregledu 25. Imam pa še cel kup nekih krem za telo doma, mogoče pa lahko to tačas porabim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2063
13.5.2010 7:36:31   
lidik
Arwenko škoda ker mi nisi sporočila na sms. Jaz sem šla včeraj že ob 14-ih iz službe, tako da nisem videla da ti odpadejo obveznosti. user posted image In iz Žalca sem šla šele ob pol šestih, zato te pa potem nisem klicala. 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
13.5.2010 7:56:13   
MYown
Pozdravljene,

imam eno vprašanje.
Se še kateri dogaja, da jo nekaj uščipne ko kihne?
Mene skoraj vsakič ko kihnem, v jajčniku nekaj zagrabi.
Ker se to dogaja že ene tri tedne, me zdaj res že skrbi, ali je to normalno...

Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
13.5.2010 7:59:41   
lidik
MYown mene vedno sicer ne uščipne oz. "pikne", me pa velikokrat. 

(odgovor članu MYown)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
13.5.2010 8:39:03   
Frutiq
IZVIRNO SPOROČILO: MYown

Pozdravljene,

imam eno vprašanje.
Se še kateri dogaja, da jo nekaj uščipne ko kihne?
Mene skoraj vsakič ko kihnem, v jajčniku nekaj zagrabi.
Ker se to dogaja že ene tri tedne, me zdaj res že skrbi, ali je to normalno...

Hvala user posted image user posted image

Jutro!

Ja tudi mene ful uščipne v enem jajčniku, ko kaj kihnem ali močneje zakašljam. Nimam pojma kaj je to user posted image , ampak si mislim, da je zaradi zmehčanih mišic in vezi... Upam, da je tako.

(odgovor članu MYown)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
13.5.2010 8:54:50   
BabyKitty
Dobro jutro... danes pa ne čvekate že od navsezgodaj user posted image je vreme preveč ubijajoče ane? user posted image

Glede kihanja in špikanja, je to pomoje normalno, ker se napneš... nima bit kaj narobe...
Odštevam dneve do NS user posted image še 6x prespim user posted image danes mi je najdražji obljubil cel popoldan razvajanja in upam, da bo uresičil obljubo user posted image

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
13.5.2010 9:23:11   
Arwenko
jutro bejbe. Jaz sem danes tako koma spala, da sem čisto fuč ne. Po službi pa gremo z eno kolegico na tortico, je imela rojstni dan prejšnji teden.

Drugače pa nič novega, počutje zmerno, nekaj mi hoče bit slabo, drugih znakov pa nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 2069
13.5.2010 9:24:47   
lidik
BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda bo držal obljubo, boš videla.
Joj jaz sem tudi tako vesela - samo še enkrat grem spat in pregled!!!!!! Zdaj pa sem že tako nestrpna, da bi šla že kar danes v čakalnico čakat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
13.5.2010 9:26:43   
lidik
punce, a ste kaj zasledile mag3? Se vam ne zdi čudno, da se ni včeraj nič oglasila? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
13.5.2010 9:30:53   
Arwenko
aja lidik, saj ni hudega za včeraj, se bova že še našli na kofe user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
13.5.2010 9:31:45   
lidik
ja Arwenko sej pravim v torek še imam predavanja potem imam pa spet časa na pretek. Tako da kaj pa vem - se zmeniva za sredo? Četrtek? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
13.5.2010 9:33:47   
Arwenko
Se bova slišale, veš da ne vem za tako daleč naprej user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
13.5.2010 9:39:02   
lidik
Ja vem ja, samo tak da si boš malo planirala. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?