|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
12.5.2010 22:02:29   
Tira
Ojla!

Ja, danes je blo super! Sem opazila, koliko malčkov že skoraj hodi, če ne kar hodi  user posted image  Mi smo še čist zadaj user posted image  Opazila sem tudi, da naš mali vse bolj gleda kje sem in ni več tako, da mu ni mar zame.... očitno ga bo treba dat večkrat v varstvo, da ne bo skoz samo mami. Ali je bil pa samo zaspan danes, nimam pojma user posted image

Bjondi res hvala za fotke, nore souser posted image . Če je danes ša kakšna lepa ratala, se priporočam user posted image

Vitae nisem dobila maila user posted image

Zdej grem pa tud jz pod tuš, sem kar utrujena. Sva bila spet cel dan sama user posted image  Sej bo kmalu bolje, ko moj zaključi tale fax... sam kaj, ko grem pa potem že nazaj na šiht user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
12.5.2010 22:10:20   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

JanciF - po mojem je Britax tak! Jaz sem jih tudi nekaj že gledala, ti lahko pošljem linke, ker so v tujini ful cenejši. Sicer nisem pristaš teh 9-36, a za kdaj je pa tudi ta ok (beri: za taščo in tasta, ki ga bosta čuvala) oz. tisti, ki ga imajo, so kar zadovoljni.

Saj ravno za taščin avto potrebujem, vendar nisem našla nobenega Britax sedeža, ki bi imel vse te možnosti. Če ti veš za katerega mi prosim sporoči.

IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Kar se pa tiče triciklov pa nisem dovolj pametna...kaj takega mogoče http://zaotroke.enakupi.com/Otroski-tricikel-20511c-pr-17005.html, ali http://soncek.si/si/smoby-444215-tricikel-i20021.shtml. Mi imamo nekaj takega še od nečakinje in se super obnese. Edino varovalo je drugačno!

Več si jih pa lahko ogledaš še tu http://soncek.si/si/poletje/skiroji-tricikli-g2121.shtml...

Jaz trenutno gledam te tricikle http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166729 , http://www.toysrus.at/geschenkefinder/dreirad-4in1-recliner-gruen-728128.html in http://www.mothercare.com/Smart-Trike-Deluxe/dp/B002GV6G0O/sr=1-2/qid=1273694075/ref=sr_1_2/279-5599161-6271320?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=56507031&mcb=core.

Noben od teh me pa še ni prepričal, ker sem še vedno zaljubljena v Hanušinega Schwinna.user posted image

Rada bi, da ima napihljiva kolesa in vodljivo ročko (da se lahko izklopijo padala in balanca).

< Sporočilo je popravil Janci F -- 12.5.2010 22:12:18 >

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
12.5.2010 22:55:15   
bjondi
Kaj vas je danes srečanje zmatralo ,da nikjer nobene ni...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.5.2010 22:55:34   
bjondi
...no pa pejmo fotke pogledat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.5.2010 23:03:47   
bjondi
Lino-je pa veeno drgač če ima joškico čez dan za glavne obroke...te pa pri nas nimamo,če že je čez dan je za cartat oz.zaspat -enkrat...sam nima driske od dojenja...sem skor sigurna...ma kaj pa vem nam pametna...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
12.5.2010 23:21:43   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Bjondi res hvala za fotke, nore souser posted image . Če je danes ša kakšna lepa ratala, se priporočam user posted image

Tira - Se pridružujem zahvali user posted image user posted image   Bjondi res hvala hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsi so jih občudovali, samo tast je komentiral zakaj smo ji samo glavo slikali user posted image user posted image user posted image  sem ga poučila, da gre za portrete user posted image
Srečanje Midve sva se še malo potepali in šli po sestrico v vrtec, kuhali nisva, ker sva na oobisku pri dediju obarco dobili user posted image , za mojedva sem pa hitr pico stenstala.
Super je blo, da nas je bilo toliko na kupu user posted image user posted image user posted image .

Kelnarca NO COMMENT; še to ni vedla koliko mi mora za belo kavo računat user posted image in sem opazla, da si je na računih nekaj kljukala in če se je zmotila si je sama kriva - ali pa vas/nas kaj goljufa user posted image  ker res nisem v ceniku pogledala koliko je bela kava - no če bi vedla, da je 1,80 je ne bi pila, se mi zdi mal pretirana cena.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
12.5.2010 23:26:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Lino-je pa veeno drgač če ima joškico čez dan za glavne obroke...te pa pri nas nimamo,če že je čez dan je za cartat oz.zaspat -enkrat...sam nima driske od dojenja...sem skor sigurna...ma kaj pa vem nam pametna...

da še jst pristavim svoj piskerček user posted image
moja zizomanka bi tud veliko še na zizi visela in GH vsaj za kosilo ne poje veliko (poje pa recimo nekaj mlečnega 1-2x na dan + sadje) ali pa ji jaz enostavno ne znam obrokov prav porazdelit in zadnjič je recimo imela tako rumeno tekoče blato, kot takrat ko sva se izključno dojili. No to je bilo ene 2 x en dan, potem pa nič več.

Lino a je imel rumenkasto blato ali je bilo črno?
Lahko je pa po kakšnih kašicah ala hipp, frutek bolj tekoče, če je bila kašica bolj topla?
Samo ugibam.....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
12.5.2010 23:32:55   
Mala_princeska
Vitae se opravičujem, ker je Manca Jakoba tko čofnila z rokco user posted image , ugotavljam da je bolj fantovske sorte ta moja pupika-vse bi strgala/razbila/sam da ropota, pa poki pokuser posted image user posted image user posted image , joj pa tebe Mojsonček je uščipnila user posted image - lumpa lumpasta.
Pa Mony hvala za družbo v Macu, pa bejbe (Tira, JanciF) veselo pijte kavico iz tazelenih skodelicuser posted image

Aja pa še to - se opravičujem zaradi norije glede "izgubljenega" telefona - matr sem pozabljiva - Bilobil al kaj že moram jemat, zadnjič sem pa flaško od Mance iskala (smajli, ki se tepe po glavi)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.5.2010 23:55:17   
Mala_princeska
Nisem šla še spat, pokukala sem na tole temo, praznovanje 1. rojstnega dne:
http://www.ringaraja.net/forum/m_5137539/mpage_1/key_/tm.htm

moja izkušnja:
pri prvi hčerki smo za krst in 1. rojstni dan žurko imeli doma in odojek je bil obvezen + ogromno enega mesa + tortica + peciva + ne vem kaj še vse; skratka bilo je ogromno žlahte, sosedov,....pa je bilo hrane in pijače ter pospravljanja preveč...

tko da lani, ko smo imeli krst povabili najožje v gostilno in to je  blo to

za 1. rojstni dan pa razmišljam v smeri, da bomo na vikendu imeli malo piknika, mi najožji družinski člani, pa kaki prijatli z otrokom.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 13.5.2010 0:06:41 >

Neposredna povezava do sporočila: 1984
13.5.2010 0:20:46   
bjondi
...mojsonček vse naj naj mali Zoji za 1.rojstni dan...user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 13.5.2010 0:30:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1985
13.5.2010 0:40:59   
Mala_princeska
user posted image

Danes smo vsi hi, hi, hi,
hi, hi, hi, hi, hi, hi,
danes naša/vaša Zoja
rojstni dan slavi.
In zato zdaj en, dva, tri,
en, dva, tri, en, dva, tri,
en, dva, tri, en, dva, tri,
naj se Zoja
v krogu zavrti.
La, la, la, la, lajlali,
lalali, lajlali,
la, la, la, la, lajlali,
lajlalilili.

Vse najboljše ZOJI :-)

In mamici.....bodite še naprej taki sončki :-)

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 13.5.2010 0:42:29 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
13.5.2010 7:45:25   
Hanuši
Jutro,

punce drage moje, jaz vam sploh ne sledim več user posted image user posted image user posted image . Priznam, da sem vas za nazaj samo na hitro preletela.
Cel teden sem bila več ali manj v delavnici, včeraj me ni bilo, ker mi je ena naročila oblekco, je poročna priča ta vikend in je morala biti včeraj gotova.

bačko, upam, da je Lora bolje.

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Noben od teh me pa še ni prepričal, ker sem še vedno zaljubljena v Hanušinega Schwinna.user posted image

Rada bi, da ima napihljiva kolesa in vodljivo ročko (da se lahko izklopijo padala in balanca).

Janci mi smo imeli takega pri Hani in se je lepo obnesel, kolesa so napihljiva, pedala se, da zablokirati...
http://www.rollytoys.de/web/dom2web2.nsf/iframer!open&hp2010de&DE
user posted image

Kupili pa smo ga v Toysu. Fin je ker je kovinski.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 13.5.2010 7:54:15 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
13.5.2010 7:51:16   
Hanuši
Draga mala Zoja!

Vse najboljše, pa najlepše, pa ogromno crkljanja in ljubezni
ti želi Bine&Co.

Pa čestitke tudi mamici

user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
13.5.2010 7:52:36   
mojsonček
Jutro!

Jooooj, kolk sta me razveselili BJONDI in MALA PRINCESKA user posted image user posted image user posted image  in tut HANUŠI (ker pri meni traja in traja kaj napisatuser posted image )

sej vem, da me boste ostale tut še user posted image

Ja, leto je naokoli... bilo je težko in kar sem želela, da mine hitreje ni, kar pa počasneje pa tut ne... vsekakor je bilo čudovito, ker je v naša življenja vstopila pikica, ki zna privabit nasmeh in ogret srce tudi ko je človeku najtežje... in jst imam to srečo, da imam dve taki pikici... eno veliko in eno malo... moja sončka

evo še tortica... k bi le znala sama  takole skup spravit....

user posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 13.5.2010 7:53:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1989
13.5.2010 8:01:11   
NatyTaja
July - evo ti link do tehle receptov in na kratko o Montiju. Je kr nekaj zaporednih daljših postov od elle.Jaz sem si v word kopirala in sprintala. Pa velik volje ti želim. Si jo ti včeraj tudi meni dala. Pa pridruži se nam na oni temi!

http://www.ringaraja.net/forum/m_4730138/mpage_96/key_/tm.htm#5137181

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
13.5.2010 8:05:56   
bačko
Abecede nisi še spoznala
Malo let šele do zdaj si zbrala.

Tvoje delo igra je, zabava,

cesta pa je zate zla, nezdrava.

Iskrice se v očkah ti iskrijo,

a na ličkih sončki ti žarijo.

Mamina ljubezen naj te greje,

v igri očka s tabo naj se smeje.

Naj otroštvo tvoje bo veselo,

in brez muk kasneje šola, delo!

Leta srečna bodo naj in zdrava,

tvoja pot pa varna, gladka, prava!

Zoja vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
13.5.2010 8:09:41   
bačko
Kako čas beži!Naši srčki bodo že kar 1 leto stari.Kmalu bomo mogle iti na RR-ju na forum Otrok!
No Lora je razigrana in nagajiva samo malo ima še vedno tem.!Ni veliko in ni panike.Ena zgornja enka je vzunaj čakamo še drugo.
Danes nam končno pripeljejo novi kavč.Komaj čakam.Jutri pa mi pride mizar postaviti omaro v predsobo.V soboto pa praznujemo od moža in njegove dvojčka rojstni dan.A morate verjeti da njegove partnerje in Zoje pa ne bo?Prav vseh se je začela izogobati.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
13.5.2010 8:35:00   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...mojsonček vse naj naj mali Zoji za 1.rojstni dan...user posted image

user posted image

Vse najboljše še iz moje strani!!! Lepo praznujte!!!

Kar ne morem verjeti, da so se že rojstni dnevi začeli.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
13.5.2010 9:04:07   
NatyTaja

1. Iščem en avtosedež, ki je od 9-36 kg, kateremu se da spreminjati naklon in ima opcijsko pripenjanje s pasom ali pa z isofixom.  Ali veste za kakšnega?

Romer - mi ga imamo in smo ful zadovoljni.

2. Iščem en trikolesnik v katerega se da otroka pripet in ima ročko za starše.
Noro mi je všeč od Hanuši (Schwinn), samo mu manjka ročka za starše. Katere trikolesnike imajo vaši malčki?
Ali imajo kakšne pametne v Toys r us?

Zakaj pa bi ga mogla pipet? Raje glej takega, da ima spodaj "košaro" za nogice. Sej zdej so pa že tako stabilni, da jih ni treba pripenjati. Tisto je po moje za one par mesečne. Zdej bodo pa že kmalu sami poganjali pedalca... Jih pa imajo povsod. Če hočeš konkretno takega za pripet je pravi naslov Pikapolonica. Evo pa BC ima v katalogu zunanjih igral enga ZOO 3V1 - točno tak kot ga opisuješ, pa še torbico ima in strehico.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
13.5.2010 9:06:38   
tadejluka
Vse najboljše, najlepše in najslajše Zoji!!!!

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
13.5.2010 9:15:18   
bačko
Tadejluka kdaj imaš razgovor?

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
13.5.2010 9:20:42   
bačko
Hanuši kako sta?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
13.5.2010 9:30:14   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tadejluka kdaj imaš razgovor?

Mela enga u torek...občutki so presenetljivo dobri...odgovor začetek drugega tedna...delovni čas kljub opisu v razpisu (tam je pisalo 2 ali več izmensko delo) je samo zjutrej tudi tukaj!!!!user posted image user posted image user posted image ...tako da zdej še bolj stiskat pesti!!!

Drugi je pa jutri že zgodaj zjutraj!!! 7.20-sporočim pol kako bo pa tukaj!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
13.5.2010 9:31:12   
*alina*
Zoja, vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
13.5.2010 9:31:57   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

1. Iščem en avtosedež, ki je od 9-36 kg, kateremu se da spreminjati naklon in ima opcijsko pripenjanje s pasom ali pa z isofixom.  Ali veste za kakšnega?

Romer - mi ga imamo in smo ful zadovoljni.

2. Iščem en trikolesnik v katerega se da otroka pripet in ima ročko za starše.
Noro mi je všeč od Hanuši (Schwinn), samo mu manjka ročka za starše. Katere trikolesnike imajo vaši malčki?
Ali imajo kakšne pametne v Toys r us?

Zakaj pa bi ga mogla pipet? Raje glej takega, da ima spodaj "košaro" za nogice. Sej zdej so pa že tako stabilni, da jih ni treba pripenjati. Tisto je po moje za one par mesečne. Zdej bodo pa že kmalu sami poganjali pedalca... Jih pa imajo povsod. Če hočeš konkretno takega za pripet je pravi naslov Pikapolonica. Evo pa BC ima v katalogu zunanjih igral enga ZOO 3V1 - točno tak kot ga opisuješ, pa še torbico ima in strehico.

Ali lahko vprašam kateri Romer sedeš?
Mi imamo v našem avtu tudi Romerjev Safefix plus in smo ful zadovoljni?

Bom pogledala BC katalog, hvala.

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......