|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010
11.5.2010 20:35:54   
čmaja
bil je mlad voznik, 19 let star, rekel je , da je čist spregledal, da kolona stoji. Še sreča, da je njegova mama mela zavarovan avto za mladega voznika, ker če ne bi lepo plačal.
Moj avto je še bil vozen, ampak ni pa ga za pogleat, sedaj je že na servisu, spredaj in zadaj ga treba zamenjat. Njegov pa itak ni bil vozen več, če se je znjega skadilo, kot da bi kdo dimno bombo vrgel. vsaj priznal je takoj! moji kolegici se je zgodilo, da krivec ni priznal krivde, in si zmišljeval, da ni mela luči, da je bla prepočasna,bla-bla-bla,...
no, v glavnem, da ne pridejo kake bolečine še za mano.Si bom zdaj privoščila en sladoled, pa sveže sadje gor!
Papa.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.5.2010 20:53:03   
xoxox
Ojej. Saj razumem tudi njegovo situacijo. Včasih pač narediš neumnost. Sicer ni opravičila, vendar ga po eni strani razumem, da tudi njemu ni lahko. Ne prebavljam pa objestnega in alkoholiziranega folka. In pa, da na koncu želi vse nate prevalit. Joj bogica. Te razumem, da si se ustrašila. Vem kako je bilo meni, ko sem imela prometno nesrečo. Pa nisem bila noseča. Upam, da ne bo nič. Čeprav hrbtne (vratne) mišice te bodo jutri verjetno pošteno bolele. Ne da strašim ampak, da boš pripravljena. Ti samo počivaj. Upam pa, da ni nič drugega narobe. K zdravniku pa vseeno pojdi. Vsaj, da te pregleda. In pa zahtevaj odškodnino. Javi če bo kaj novega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu čmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.5.2010 21:00:38   
Arwenko
Evo, da se še malo javim...izcedek je nekako izzvenel, kar je verjetno dobro. Grem pa jutri vseeno tja, če sem že dobila termin. 

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
12.5.2010 7:39:17   
lidik
Arwenko držim pesti, da se izcedek ne pokaže več in da danes od G prineseš dobre novičke. Jaz že komaj čakam. Kaj potem midve danes prestaviva? 

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
12.5.2010 7:40:15   
jona klara
arwenko- super, tudi pri meni, samo se raje še ne hvalim, da se kaj ne spremeni, ni luštn, ko vedno s strahom vlečemo dol te hlače in sam upamo, da ne bo kakih bolečin tam spodaj....

čmaja- upam, da bo vse okejuser posted image

mag 3- dober, da si šla, te vsaj malo pomirijo, če ostaneš doma pa samo tuhtamo in se sekiramo kaj je zdaj to, upam, da nam dajo sedaj ti izcedki že mir....in uživamo, do decembra

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
12.5.2010 8:04:21   
lidik
joj punce sam veste kaj - tile decemberčki pa so že zelo zgodaj postali pravi nagajivčki in mamice res strašijo že od samega začetka. Jaz upam, da se nam vsem nikoli več ne pokažejo nobeni izcedki in da se decembra vse razveselimo svojih sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislimo pozitivno. 

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
12.5.2010 8:34:58   
Frutiq
Jutro user posted image ! Upam, da bojo danes tukaj samo lepe novice.user posted image user posted image user posted image

Potrebujem nasvet, ne vem kaj naj naredim user posted image Včeraj so mi v službi ponudili napredovanje, seveda pa še ne vejo, da sem user posted image . Mislila sem povedat šele po NS, vendar je do takrat še skoraj cel mesecuser posted image . Zdaj pa mislim, da bi morala povedat že danes in naj se potem odločijo ali prevzamem novo službo ali ne. Kaj menite, je bolje da povem takoj ali še malo počakam?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
12.5.2010 8:38:44   
lidik
Jaz mislim da bi bilo pošteno do njih, da bi povedala. Moja sodelavka je imela pred leti enako situacijo in je povedala, vem pa da jaz bi tudi tako naredila. Hmmm samo je pa res, da vsaka situacija je drugačna, tako da se boš morala sama odločiti. 

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
12.5.2010 8:39:49   
BabyKitty
Frutiq jaz bi povedala... se mi zdi, da je fer da vejo... če te hočejo napredovati potem so očitno zadovolnji s tabo in ti zaupajo... se lahko opečeš pomoje...

Drugače sem pa jaz včeraj celo izpljunila doma novico... navdušenja ravno ni bilo, ampak sem vsaj dala iz sebe... moram pa priznati, da sem zdaj precej živčna glede tega, ne znam pojasniti zakaj...

(odgovor članu Frutiq)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
12.5.2010 8:40:35   
KatyK79
čmaja - grozno, kar se ti je zgodilo...ampak verjamem da je vse ok! mulca bi pa v rit sunla

*dotika* - drži se itak te pa v pon. čakajo veseel novice

joj no res si želim da vse ostanemo skupaj do konca in še naprej in da se nam pridruži še kakšna nova pa čim manj izcedkov.

jaz sem danes imela grozne sanje....da sem šla na wc in krvavela....grozno, cele sanje sem jokala. ni lepšega kot zbuditi se in ugotoviti da so bile le sanje.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
12.5.2010 8:42:17   
lidik
BabyKitty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da bo navdušenje prišlo za njimi in da ga bo oče kljub vsemu pokazal. Sej sem ti že pisala - mogoče bo to šok za njega, ko pa bo dojel, bo pa itak se veselil vnučka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
12.5.2010 8:44:12   
KatyK79
Frutiq - jaz bi povedala, bi bilo najbolj pošteno.

baby kitty - važno je da si povedala, dala ven...itak se bodo sprijaznili in bili še ful veseli.

(odgovor članu KatyK79)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
12.5.2010 8:46:54   
BabyKitty
lidik saj ne dvomim, da ne bo vesel... če ne prej, ko bo pikica pričla na svet, ampak je blo izjemno težko izpljunit user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
12.5.2010 8:53:59   
lidik
ja BabyKitty to ti pa verjamem ja. In sem prav vesela in ponosna na tebe, da ti je uspelo. Bravo punca, tako se dela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1989
12.5.2010 8:58:14   
Frutiq
Hvala punce za nasvete, saj tudi jaz mislil, da je najbolj fer če povem, vendar imam tako tremo to spravit ven pred šefico, ne vem zakajuser posted image Saj ne da je taki zmaj, ampak je malo bolj hladen tip in ne vem no.... Drugače smo v ful dobrih odnosih in upam, da ne bo to kaj spremenilo. Smotano mi je edino to, ker vem da se bo potem vse hitro razvedelo naokoli, jaz pa bi res rada počakala do NS, da mi ne bi bilo potreba vsem vse razlagat, če bo šlo kaj narobe.
Nič, zdaj si pripravim govor, potem pa bo kar bo. Pa še prosila jo bom, da vse še malo zadrži zase... Držite pesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
12.5.2010 8:59:02   
pinkalonca
jutro punceeee user posted image

čmaja
upam, da si danes uredu in brez bolečin user posted image

Frutiq jst bi povedala, tako bo ostal fer odnos in tudi oni bodo vidli, da si resna in vestna in ne izkoriščaš položaja - no tako si jst predstavljam user posted image mogoče te pa presenetijo... jst vem, da se sedaj boljš počutim, ko sem povedala preden so me že začeli uvajati v nadomeščanje user posted image tudi šefica je pomojem zaradi tega ker sem bla fer drugače sprejela novico, ker drugače zna biti prava bitch user posted image

BabyKitty super, da si povedalauser posted image pa ne sekiraj se če ni bil odziv, kot bi si mogoče želela user posted image enkrat jim bo pa žal, da so tako reagirali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1991
12.5.2010 9:05:22   
jona klara
baby kitty-prv je, da si povedala
frutiq-kar povej, pa srečno

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
12.5.2010 9:05:58   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

joj punce sam veste kaj - tile decemberčki pa so že zelo zgodaj postali pravi nagajivčki in mamice res strašijo že od samega začetka. Jaz upam, da se nam vsem nikoli več ne pokažejo nobeni izcedki in da se decembra vse razveselimo svojih sončkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislimo pozitivno. 

se podpišem pod touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
12.5.2010 9:33:59   
fuego
Živjo punce,

se še jaz malo javim. Berem vas itak redno, nimam pa časa pol pisat...
Ja, upam, da se tile izcedki kmalu nehajo in ne bo to več naša glavna tema... še par tednov po moje zdržimo in smo na konju...vsaj malo bolj olajšane.

KatyK79 - jaz sem tudi danes imela iste sanje! Na wc-ju sem zagledala kri in tudi jokala...pol pa se zbudim in si resnično oddahnem... user posted image Sem takoj letela na wc, da se prepričam, če niso bile slučajno kakšne jasnovidske sanje!

Res komaj čakam, da vse vstopimo v drugo tromesečje in se začnemo pogovarjat o rasti trebuščka, o telovadbi za nosečnice...itd.itd..

Frutiq - jaz bi tudi verjetno na tvojem mestu vsaj namignila, da si noseča...če boš ti do njih fer, bodo verjetno tudi oni do tebe in ti če ne prej vsaj po porodniški ponudili napredovanje...

Jaz imam pa problem, da se mi avgusta izteče pogodba, ker sem zaposlena za določen čas (vsako leto mi podaljšajo za 1 leto), tako da bo loterija, če mi bodo podaljšali, ko bodo videli, da sem noseča...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
12.5.2010 9:37:30   
lidik
o fuego jaz upam, da ti bodo kljub temu podaljšali. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
12.5.2010 9:47:20   
fuego
hvala lidikuser posted image
jaz bi tudi bila presrečna, da bi mi podaljšali...ampa tudi če mi ne , ne bo tak huda situacija, saj lahko dva meseca dobivam od zavoda nadomestilo, nato pa grem tako ali tako na porodniško...tak da 2 meseca nižje plače ne bota tako zelo vplivala na mojo porodniško...še dobro, da imam vsaj do avgusta pogodbo!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
12.5.2010 9:53:30   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: fuego

hvala lidikuser posted image
jaz bi tudi bila presrečna, da bi mi podaljšali...ampa tudi če mi ne , ne bo tak huda situacija, saj lahko dva meseca dobivam od zavoda nadomestilo, nato pa grem tako ali tako na porodniško...tak da 2 meseca nižje plače ne bota tako zelo vplivala na mojo porodniško...še dobro, da imam vsaj do avgusta pogodbo!!

Punca, ne vem kako je če maš še nadomestilo iz zavoda, ampak koikor jaz vem moraš bit za pravo porodniško na dan začetka porodniške še zaposlena!!!! Pa ne da te zdej hočem v slabo voljo spravljat, ampak mal se pozanimi, ker če boš šla na porodniško kot brezposelna ti pripada samo starševsko nadomestilo (cca. 200 eur). Raj se kje zmeni da imaš pogodbo do nastopa porodniške, al pa pejt tri mesece (namesto enega) prej na porodniško.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
12.5.2010 10:05:02   
fuego
Ni res, jaz sem bila do zdaj zaposlena skora 4 leta zapored za določen čas brez prekinitve, in za porodniško se ti šteje zadnjih 12 mesecev plač...v mojem primeru, če mi ne bi podaljšali, bi se v teh 12 plač štela še dva meseca nadomestila na zavodu... tudi moja prijateljica je lani izgubila službo, bila 3 mesece na zavodu in so ji porodniško izračunali glede na zadnjih 12 mesecev prihodkov.
Mislim, da imaš starševski dodatek, če si na zavodu in si bil pred tem zaposlen manj kot 1 leto pred nastopom porodniške...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
12.5.2010 10:12:45   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: fuego

Ni res, jaz sem bila do zdaj zaposlena skora 4 leta zapored za določen čas brez prekinitve, in za porodniško se ti šteje zadnjih 12 mesecev plač...v mojem primeru, če mi ne bi podaljšali, bi se v teh 12 plač štela še dva meseca nadomestila na zavodu... tudi moja prijateljica je lani izgubila službo, bila 3 mesece na zavodu in so ji porodniško izračunali glede na zadnjih 12 mesecev prihodkov.
Mislim, da imaš starševski dodatek, če si na zavodu in si bil pred tem zaposlen manj kot 1 leto pred nastopom porodniške...

Pol je pa tako. Sej sem rekla, ne vem kako je če si na zavoduuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu fuego)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
12.5.2010 10:37:50   
Frutiq
Fuego, če si na zavodu, se ti porodniška ne šteje v delovno dobo, ča pa si zaposlena vsaj še tisti dan, ko nastopiš porodniško, pa se ti porodniška šteje v delovno dobo. Vsaj tako so meni razlagali prvič in mi je zato delodajalec podlajšal pogodbo za določen čas do nastopa porodniške.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?