|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del
10.5.2010 13:27:38   
bačko
Mi lahko na ZS pošlješ kakšen dober recept?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
10.5.2010 13:30:08   
mini86
lej pošl mi mail na zs in pol ti bom poslala predloge za kosila in pol če ne boš kej vedla upraši..ker js delam vse na pamet in ne vem kašn recept nj ti damuser posted image

aja mela sm pa buranjo, pire krompir in solato iz zelja, naribanega korenčka in naribane bučke

kaj pa ti

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
10.5.2010 13:31:01   
tadejluka
No pri nas vse kar je mlečnega že od 8 meseca naprej delamo z navadnim mlekom 3,5 kupljenim kjerkoli ( lidl, hofer, mercator, spar,...), seveda sem na začetku ful po mal dajala pa ful gledala kožico, pa če bo bruhal in ni blo nč...no zdej jemo zvečer keksolino, čokolino, gres, polento, proseno kašo, palačinke, u glavnem nekaj konkretnega da zdrži čez noč...baje da ne smem preveč hvalit ampak od 9 meseca dalje spi ko polhek, ponoči 12 ur, čez dan 2x po 2-3 ure.user posted image user posted image user posted image

Mava pa težavo drugje...in sicer nikakor se mu noče kožica na lulčku pretrgat, da bi šla čez glavico in bo zgleda treba it h kirurguuser posted image user posted image

Pa škratek mali je začel samostojno stat brez opore, mu je res hecno!!!

Drugače pa komaj čakam, da dobimo od mizarja sobico za večja dva pobalina, pomoje bo ful lepa-sva dala izrisat po meri (ker imamo pobite stene) enmu ful priznanmu izdelovalcu pohištva sobo, pa nikakor ni blo nikol časa z njihove strani, da bi se zmenil,...no skico sva dobla in sva jo lepo dala drugmu mizarju, ki nama je že kuhinjo naredu, pa smo se zmenil da naredi kar po tistem načrtu + dodali smo še ene par omar pa poličk,...user posted image user posted image user posted image ...sem jest že bolj nestrpna kot otrokauser posted image . Bo pa to soba do nadaljnega.........

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
10.5.2010 13:31:20   
mini86
tiste k bi imele seznam mi pošlte na zs naslov da vam pošlem mau predlogov

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
10.5.2010 13:45:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

tiste k bi imele seznam mi pošlte na zs naslov da vam pošlem mau predlogov

z veseljem moj mail: branka.nina@gmail.com

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
10.5.2010 13:47:50   
tadejluka
mini res si faca!!! HVALA! Jest bi recept za boranjo plsuser posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
10.5.2010 13:49:43   
Mala_princeska
zvečer si vzamem cajt in vas pokomentiram, ko bodo vsi v pojstli user posted image user posted image user posted image ker dons treba še v šoping - plenic zmanjkalo, pa fasnge, pa v knjižnjico po gradivo.....kumi čakam da bo kaka urca sam zame in bo dragi otroke popidenal user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1732
10.5.2010 13:54:01   
NatyTaja
MIni, nimam nič zs od tebe! Po moje spet kaj rr šteka. Bom pogledla še ko se spomnim, ti bom poslala slikce, pa se priporočam za jedilnike..user posted image

Tira - čestitke za napredek! Seveda smo navdušene, sej ne morjo bit vsi enaki! Eni prej, drugi kasnej.

Naš sicer je sam, malo z žlico, malo z roko, pa imamo povsod - za ušesi, po tleh... sam se ne sekiram preveč, ker je itak kuhna dva do trikrat na dan za pomit! user posted image Pa gospodič tako lepo po gosposko z dvema prstkoma prijemlje, da mu ja večkrat na tla pade. user posted image

Kar se pa pakiranja za na dopust tiče se popolnoma strinjam z July - jaz ponavadi vzamem raje plastenko praška in mehčalca zraven pa požulim na hitro, pa je. Še posebej na morju se to čist lepo da.

Greva zdej z Urbijem na sončka...

(odgovor članu tadejluka)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
10.5.2010 13:54:06   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

zvečer si vzamem cajt in vas pokomentiram, ko bodo vsi v pojstli user posted image user posted image user posted image ker dons treba še v šoping - plenic zmanjkalo, pa fasnge, pa v knjižnjico po gradivo.....kumi čakam da bo kaka urca sam zame in bo dragi otroke popidenal user posted image

no zdj si loh dopouneš seznam za v štacunouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1734
10.5.2010 13:55:26   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja

MIni, nimam nič zs od tebe! Po moje spet kaj rr šteka. Bom pogledla še ko se spomnim, ti bom poslala slikce, pa se priporočam za jedilnike..user posted image

Tira - čestitke za napredek! Seveda smo navdušene, sej ne morjo bit vsi enaki! Eni prej, drugi kasnej.

Naš sicer je sam, malo z žlico, malo z roko, pa imamo povsod - za ušesi, po tleh... sam se ne sekiram preveč, ker je itak kuhna dva do trikrat na dan za pomit! user posted image Pa gospodič tako lepo po gosposko z dvema prstkoma prijemlje, da mu ja večkrat na tla pade. user posted image

Kar se pa pakiranja za na dopust tiče se popolnoma strinjam z July - jaz ponavadi vzamem raje plastenko praška in mehčalca zraven pa požulim na hitro, pa je. Še posebej na morju se to čist lepo da.

Greva zdej z Urbijem na sončka...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah k ti pa nism poslalauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mini86 -- 10.5.2010 13:58:35 >

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
10.5.2010 14:01:27   
mini86
TADEJLUKA

BURANJA

Pretenstaj 2 čebuli,dodaj meso, ga tenstaj, malo zalij in pokuhaj daj začimbe česen,sol, paradižnik v tubi, majaron, timijan.zadnjih 10 minut vrži fižol in naj se še skupaj pokuha, zraven naredi pire krompir in solato.

če imaš zmrznen stročji fižol more kr dobre pou ure vret-no dokler fižol ni mehek..
meso je najbolš svinjski-js kupm kr une kocke kao za rižoto pa jih pol še razrežm..če pride dost redko loh pol mal mokce dodaš

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
10.5.2010 14:02:38   
tadejluka
Bolj ko vas iščem na FB nobene ne najdemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
10.5.2010 14:03:35   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka

Bolj ko vas iščem na FB nobene ne najdemuser posted image user posted image user posted image

js tega sranja nimam

Neposredna povezava do sporočila: 1738
10.5.2010 14:05:15   
tadejluka
sej je skor bolš ja da nimaš...pol smo skoz gor prklopleni...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
10.5.2010 14:06:23   
mini86

sej je skor bolš ja da nimaš...pol smo skoz gor prklopleni...

ja še to se mi manka poleg tega forumauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
10.5.2010 14:13:02   
tadejluka
sej ko bomo šle delat nav več časa za take stvari...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
10.5.2010 14:36:20   
bačko

sej ko bomo šle delat nav več časa za take stvari...

Se podpišem pod to!

Neposredna povezava do sporočila: 1742
10.5.2010 14:38:44   
bačko
Jaz pa drugače tukaj recepte gledam in potem kuham:
http://www.kulinarika.net/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
10.5.2010 14:44:43   
tadejluka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz pa drugače tukaj recepte gledam in potem kuham:
http://www.kulinarika.net/

sej jest tud velikrat sam če ni ideje pol mi tud to ne pomaga..mini ma ful dobre ideje!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
10.5.2010 14:45:32   
mini86
men jih je preveč na kupu..pa še ponavad so stvari not k jih nimam doma..predno jih pa kupim me pa že vse mineuser posted image

js rajš eksperimentiram..no kaj praviš o predlogihuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
10.5.2010 14:47:57   
mini86
men se kulinarika ne zdi tko glih za vsak dan..no če točno veš kaj bi delu pa si puzabu kako je super -da bi šla pa tja gledat k nebi mela ideje pa loh ceu popoudan iščem in kosiu glih tko nau skuhanuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
10.5.2010 14:52:02   
tadejluka

men se kulinarika ne zdi tko glih za vsak dan..no če točno veš kaj bi delu pa si puzabu kako je super -da bi šla pa tja gledat k nebi mela ideje pa loh ceu popoudan iščem in kosiu glih tko nau skuhanuser posted image user posted image

ja sej tko sem misla ;)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
10.5.2010 14:52:57   
tadejluka
že gruntam kdaj smo sami doma brez deca, da bo boranja, ker on ne je fižolauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
10.5.2010 15:03:26   
bačko
Pri nas je problem ker moj ni ljubitelj zelenjave jaz pa jo obožujem!No Lora mi je končno zaspala.Upam da bo vsak malo spala.Cel sistem se name je pokvaril.Glede hranjenja in spanja.Danes sem ji kar mleko dala ker nič noče jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1749
10.5.2010 15:04:34   
bačko

men jih je preveč na kupu..pa še ponavad so stvari not k jih nimam doma..predno jih pa kupim me pa že vse mineuser posted image

js rajš eksperimentiram..no kaj praviš o predlogihuser posted image

Ti si taka kot moja mama ki eksperimentira.Meni pa to ne uspeva.user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......