Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:27:38
|
|
|
|
bačko
|
Mi lahko na ZS pošlješ kakšen dober recept?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:30:08
|
|
|
|
mini86
|
lej pošl mi mail na zs in pol ti bom poslala predloge za kosila in pol če ne boš kej vedla upraši..ker js delam vse na pamet in ne vem kašn recept nj ti dam aja mela sm pa buranjo, pire krompir in solato iz zelja, naribanega korenčka in naribane bučke kaj pa ti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:31:01
|
|
|
|
tadejluka
|
No pri nas vse kar je mlečnega že od 8 meseca naprej delamo z navadnim mlekom 3,5 kupljenim kjerkoli ( lidl, hofer, mercator, spar,...), seveda sem na začetku ful po mal dajala pa ful gledala kožico, pa če bo bruhal in ni blo nč...no zdej jemo zvečer keksolino, čokolino, gres, polento, proseno kašo, palačinke, u glavnem nekaj konkretnega da zdrži čez noč...baje da ne smem preveč hvalit ampak od 9 meseca dalje spi ko polhek, ponoči 12 ur, čez dan 2x po 2-3 ure. Mava pa težavo drugje...in sicer nikakor se mu noče kožica na lulčku pretrgat, da bi šla čez glavico in bo zgleda treba it h kirurgu Pa škratek mali je začel samostojno stat brez opore, mu je res hecno!!! Drugače pa komaj čakam, da dobimo od mizarja sobico za večja dva pobalina, pomoje bo ful lepa-sva dala izrisat po meri (ker imamo pobite stene) enmu ful priznanmu izdelovalcu pohištva sobo, pa nikakor ni blo nikol časa z njihove strani, da bi se zmenil,...no skico sva dobla in sva jo lepo dala drugmu mizarju, ki nama je že kuhinjo naredu, pa smo se zmenil da naredi kar po tistem načrtu + dodali smo še ene par omar pa poličk,... ...sem jest že bolj nestrpna kot otroka . Bo pa to soba do nadaljnega.........
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:31:20
|
|
|
|
mini86
|
tiste k bi imele seznam mi pošlte na zs naslov da vam pošlem mau predlogov
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:45:55
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 tiste k bi imele seznam mi pošlte na zs naslov da vam pošlem mau predlogov z veseljem moj mail: branka.nina@gmail.com
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:47:50
|
|
|
|
tadejluka
|
mini res si faca!!! HVALA! Jest bi recept za boranjo pls
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:49:43
|
|
|
|
Mala_princeska
|
zvečer si vzamem cajt in vas pokomentiram, ko bodo vsi v pojstli ker dons treba še v šoping - plenic zmanjkalo, pa fasnge, pa v knjižnjico po gradivo.....kumi čakam da bo kaka urca sam zame in bo dragi otroke popidenal
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:54:01
|
|
|
|
NatyTaja
|
MIni, nimam nič zs od tebe! Po moje spet kaj rr šteka. Bom pogledla še ko se spomnim, ti bom poslala slikce, pa se priporočam za jedilnike.. Tira - čestitke za napredek! Seveda smo navdušene, sej ne morjo bit vsi enaki! Eni prej, drugi kasnej. Naš sicer je sam, malo z žlico, malo z roko, pa imamo povsod - za ušesi, po tleh... sam se ne sekiram preveč, ker je itak kuhna dva do trikrat na dan za pomit! Pa gospodič tako lepo po gosposko z dvema prstkoma prijemlje, da mu ja večkrat na tla pade. Kar se pa pakiranja za na dopust tiče se popolnoma strinjam z July - jaz ponavadi vzamem raje plastenko praška in mehčalca zraven pa požulim na hitro, pa je. Še posebej na morju se to čist lepo da. Greva zdej z Urbijem na sončka...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:54:06
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska zvečer si vzamem cajt in vas pokomentiram, ko bodo vsi v pojstli ker dons treba še v šoping - plenic zmanjkalo, pa fasnge, pa v knjižnjico po gradivo.....kumi čakam da bo kaka urca sam zame in bo dragi otroke popidenal no zdj si loh dopouneš seznam za v štacuno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:55:26
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja MIni, nimam nič zs od tebe! Po moje spet kaj rr šteka. Bom pogledla še ko se spomnim, ti bom poslala slikce, pa se priporočam za jedilnike.. Tira - čestitke za napredek! Seveda smo navdušene, sej ne morjo bit vsi enaki! Eni prej, drugi kasnej. Naš sicer je sam, malo z žlico, malo z roko, pa imamo povsod - za ušesi, po tleh... sam se ne sekiram preveč, ker je itak kuhna dva do trikrat na dan za pomit! Pa gospodič tako lepo po gosposko z dvema prstkoma prijemlje, da mu ja večkrat na tla pade. Kar se pa pakiranja za na dopust tiče se popolnoma strinjam z July - jaz ponavadi vzamem raje plastenko praška in mehčalca zraven pa požulim na hitro, pa je. Še posebej na morju se to čist lepo da. Greva zdej z Urbijem na sončka... jah k ti pa nism poslala
< Sporočilo je popravil mini86 -- 10.5.2010 13:58:35 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:01:27
|
|
|
|
mini86
|
TADEJLUKA BURANJA Pretenstaj 2 čebuli,dodaj meso, ga tenstaj, malo zalij in pokuhaj daj začimbe česen,sol, paradižnik v tubi, majaron, timijan.zadnjih 10 minut vrži fižol in naj se še skupaj pokuha, zraven naredi pire krompir in solato. če imaš zmrznen stročji fižol more kr dobre pou ure vret-no dokler fižol ni mehek.. meso je najbolš svinjski-js kupm kr une kocke kao za rižoto pa jih pol še razrežm..če pride dost redko loh pol mal mokce dodaš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:02:38
|
|
|
|
tadejluka
|
Bolj ko vas iščem na FB nobene ne najdem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:03:35
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Bolj ko vas iščem na FB nobene ne najdem js tega sranja nimam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:05:15
|
|
|
|
tadejluka
|
sej je skor bolš ja da nimaš...pol smo skoz gor prklopleni...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:06:23
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka sej je skor bolš ja da nimaš...pol smo skoz gor prklopleni... ja še to se mi manka poleg tega foruma
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:13:02
|
|
|
|
tadejluka
|
sej ko bomo šle delat nav več časa za take stvari...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:36:20
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka sej ko bomo šle delat nav več časa za take stvari... Se podpišem pod to!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:38:44
|
|
|
|
bačko
|
Jaz pa drugače tukaj recepte gledam in potem kuham: http://www.kulinarika.net/
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:44:43
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz pa drugače tukaj recepte gledam in potem kuham: http://www.kulinarika.net/ sej jest tud velikrat sam če ni ideje pol mi tud to ne pomaga..mini ma ful dobre ideje!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:45:32
|
|
|
|
mini86
|
men jih je preveč na kupu..pa še ponavad so stvari not k jih nimam doma..predno jih pa kupim me pa že vse mine js rajš eksperimentiram..no kaj praviš o predlogih
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:47:57
|
|
|
|
mini86
|
men se kulinarika ne zdi tko glih za vsak dan..no če točno veš kaj bi delu pa si puzabu kako je super -da bi šla pa tja gledat k nebi mela ideje pa loh ceu popoudan iščem in kosiu glih tko nau skuhan
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:52:02
|
|
|
|
tadejluka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 men se kulinarika ne zdi tko glih za vsak dan..no če točno veš kaj bi delu pa si puzabu kako je super -da bi šla pa tja gledat k nebi mela ideje pa loh ceu popoudan iščem in kosiu glih tko nau skuhan ja sej tko sem misla ;)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 14:52:57
|
|
|
|
tadejluka
|
že gruntam kdaj smo sami doma brez deca, da bo boranja, ker on ne je fižola
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 15:03:26
|
|
|
|
bačko
|
Pri nas je problem ker moj ni ljubitelj zelenjave jaz pa jo obožujem!No Lora mi je končno zaspala.Upam da bo vsak malo spala.Cel sistem se name je pokvaril.Glede hranjenja in spanja.Danes sem ji kar mleko dala ker nič noče jesti.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 15:04:34
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 men jih je preveč na kupu..pa še ponavad so stvari not k jih nimam doma..predno jih pa kupim me pa že vse mine js rajš eksperimentiram..no kaj praviš o predlogih Ti si taka kot moja mama ki eksperimentira.Meni pa to ne uspeva.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......