Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 10:27:42
|
|
|
|
tadejluka
|
Hey! Ja jest sem tudi danes dobila regres... pa je tudi že vnaprej porabljen za otroško sobo ki jo dobimo konec meseca. Drugače sem pa spet fasala angino in naju ne bo v sredo . ampak na razgovor jutri pa grem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 10:37:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 princeska-sporoči če si dobila ta nastavk k tašči se je zgodl da niso pojedl kruha in je tist stran vrgla.. če hočš ti js loh nardim predloge kosil ko bom imela čs..je pa to kr težko k mamo zihr drugačen način hranjenja ns tud matrajo zobki..je učeri že zjutri dubu calpol..je res bošček..ob ene 16.30 je pojedu sadno kašico in potem nč več..do 7h zjutri dons k sm ga kr k seb uzela..čakamo pa uzgori desno.. ja 10 tud k vam loh pridm..matr sj skor služb nam rabla..a se še kera jav za kuhanje mini evo jst te v naši kuhni zaposlim, da mi na zalogo za en mesec skuhaš, sam ne vem če bo šlo vse v skrinjo, k je premajhna ja vidiš ob tvojem delu, si komot lahko gospodinja še pri junijkah v kuhinji seveda - sam povej katere sestavine rabiš in šibam po fasngo jedilniki lej nisem mislila za tamalčico, mislila sem za nas odrasle, no vmes pa lahko tud kej tacga dam kuhat, da lahko še moja mala popapca, štekaš? komot mi lohk kake predloge napišeš, pol bom pa po receptih pobrskala in si fasngo na zalogo naredila, ker pr men je tko, da ko se nekaj lotim, sestaavin ni... gnetilni kavelj pri avtomatu-men je serviser reku, da če bi mela račun bi se dalo zrihtat, tko pa bolj slabo kaže, pismo ej- ker aparat pa ma tvoja tašča? ej mislim to bi moglo v opozorilih pisat, ko vidim da nisem edina, da sem to naredila, dijo mijo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 10:42:01
|
|
|
|
mini86
|
prinčipesa-ja sj js sm mislna jedilnik za vas tastare.. pol se pa tko zmenve js ti napišm seznam jedi pol boš pa itak vidla kaj bi vi jedl in boš loh v naprej kupla sestavine.. kaj si pa s tem mislna ob mojem delu-ja vidiš ob tvojem delu, si komot lahko gospodinja še pri junijkah v kuhinji seveda - sam povej katere sestavine rabiš in šibam po fasngo drgač pa js si vsake tok uzamm en popoldan in naenkrat kuham rečmo boranjo, omako za testenine...in mam za v skrinjo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:08:25
|
|
|
|
bačko
|
Tako sem žalostna!Samo za brez veze ampak sem vseeno žalostna.Blagor vam ki imate službo na enem mestu.Rada bi šla delat na eno pošto pa ne morem.Šla bom verjetno delat na eno bedno pošto kjer se ne počutim dobro v kolektivu.Sploh nočem iti delat.Tam so same hinavke.Ko sem nazadnje tam delala še na wc nisem mogla.Tako mi je bad!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:37:24
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 prinčipesa-ja sj js sm mislna jedilnik za vas tastare.. pol se pa tko zmenve js ti napišm seznam jedi pol boš pa itak vidla kaj bi vi jedl in boš loh v naprej kupla sestavine.. kaj si pa s tem mislna ob mojem delu-ja vidiš ob tvojem delu, si komot lahko gospodinja še pri junijkah v kuhinji seveda - sam povej katere sestavine rabiš in šibam po fasngo drgač pa js si vsake tok uzamm en popoldan in naenkrat kuham rečmo boranjo, omako za testenine...in mam za v skrinjo ok super draga mini ja ob tvoji manikuri, lohk še kuhaš strankam hec je biu no..... ej dobra ideja boranja in omaka za testenine - kako pa to dvoje delaš?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:37:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadejluka Hey! Ja jest sem tudi danes dobila regres... pa je tudi že vnaprej porabljen za otroško sobo ki jo dobimo konec meseca. Drugače sem pa spet fasala angino in naju ne bo v sredo . ampak na razgovor jutri pa grem pozdravi se in srečno na razgovoru.....
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:38:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tako sem žalostna!Samo za brez veze ampak sem vseeno žalostna.Blagor vam ki imate službo na enem mestu.Rada bi šla delat na eno pošto pa ne morem.Šla bom verjetno delat na eno bedno pošto kjer se ne počutim dobro v kolektivu.Sploh nočem iti delat.Tam so same hinavke.Ko sem nazadnje tam delala še na wc nisem mogla.Tako mi je bad! na to temo ti pa kasneje kaj napišem.... šibam juhico zakuhat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:43:07
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tako sem žalostna!Samo za brez veze ampak sem vseeno žalostna.Blagor vam ki imate službo na enem mestu.Rada bi šla delat na eno pošto pa ne morem.Šla bom verjetno delat na eno bedno pošto kjer se ne počutim dobro v kolektivu.Sploh nočem iti delat.Tam so same hinavke.Ko sem nazadnje tam delala še na wc nisem mogla.Tako mi je bad! Bačko, iz tvojega pisanja razumem, da še ni odločeno. Če se da na koga pritisnit, kar pogumno izrazi svoje želje. Te razumem in imaš prav, da je nemogoče delati v kolektivu v katerem se ne počutiš dobro.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 11:52:10
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tako sem žalostna!Samo za brez veze ampak sem vseeno žalostna.Blagor vam ki imate službo na enem mestu.Rada bi šla delat na eno pošto pa ne morem.Šla bom verjetno delat na eno bedno pošto kjer se ne počutim dobro v kolektivu.Sploh nočem iti delat.Tam so same hinavke.Ko sem nazadnje tam delala še na wc nisem mogla.Tako mi je bad! Bačko, iz tvojega pisanja razumem, da še ni odločeno. Če se da na koga pritisnit, kar pogumno izrazi svoje želje. Te razumem in imaš prav, da je nemogoče delati v kolektivu v katerem se ne počutiš dobro. Saj mož pritiska gor samo vseeno bolj slabo kaže.Jaz sem imela željo iti delati na eno pošto pa ne morem ker tam ne rabijo.Tako da zdaj lahko samo čakam kam bom šla delat.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 12:15:53
|
|
|
|
NatyTaja
|
Včeraj smo preživeli čudovito popoldne v Arboretumu... Takole pa naš Urbi že sam je... Drugače pa smo v fazi odvajanja od joške, ker tole meni že liči na odvisnost!! IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Ej punce, a se še kateri dogaja, da se mora vsakič na novo prijavit na RR? Jaz imam našo temo pod Favorites in vedno, ko sem kliknila sem bila notri, danes pa že cel dan vsakič, ko mi odpre temo nisem prijavljena in moram na novo pisat upor.ime in geslo, pa vedno obkljukam, da naj se me zapomne na tem računalniku. Ja, Hanuši, mene tudi včasih kr avtomatsko odjavi, čeprav imam rač samo v hibrnate - me tudi ful jezi tole!! Nimam pojma, kaj imajo to naštimano. Hočem včasih kaj napisat pa se morem spet prijavit! Bjondi - tole s Teranom ali Refoškom tudi jaz prakticiram. Nič ni tak hudga, definitivno pa pomaga. Mony - tole z regresom pa mene tudi zanima. Sam po moje ne, če nimaš več pogodba tako kot jaz. Talenti - jaz se pa kr nisem mogla odločit med zadnjimi štirimi. Najbolj originalna sta mi pa on mali s kitaro in NOvak z zvonci. Pa kdo je sploh šel naprej? Zdej sem opazla, da sem verjetno na koncu zaspala! Mini - a se ti sam hecaš tole z jedilniki - bi tudi men prav prišli! Tak da če ne boš zahtevala avtorskih pravic, ti kr piši me bomo pa kopirale. Kuhala bom že, sam ideje rabim. Sem v soboto naredla ajdovo kašo z jabolki pa so se vsi tako zmrdovali (no ja, razen Marcela), da po moje ne bom kej velik več eksperimentirala. Pa drugače rada kuham in pospravljam in likam, sam da mam čas v miru to nardit! Pa idej za v kuhinjo ni nikoli preveč... Bačko! Na delovnem mestu se ne smeš počutiti bad!! Menjaj službo. Tu, kjer si, potrpiš in si poskušaš čimbolj olajšat, vmes pa intenzivno iščeš kej boljšga. Še obljubljene slikce s srečanja prejšnji teden... Veronika... Aleks... Marcel... Urban... Matej... Katja... Erik... Julija... Zdej pa hitro mal delat...
< Sporočilo je popravil NatyTaja -- 10.5.2010 12:19:32 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 12:25:36
|
|
|
|
mini86
|
naty taja-dj mi prosm pošl slikce od marcela na moj mail..imaš ga na zs
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 12:26:40
|
|
|
|
mini86
|
bačko če hočš loh udarve isto kt zanč če se boš kej bolš počutla..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 12:27:10
|
|
|
|
mini86
|
prinčipesa-js mislm da je z mojo kariero manikerke konc..razn privat ane.. bom z veseljem nardila sezam
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 12:40:51
|
|
|
|
tecka
|
NatyTaya - super fotke! Pa vaš Urban z žlico...kar ne morem verjet. Jaz moram Srečku še kar flašo držat, za žlico se pa tudi nič kaj ne zanima...pač misli verjetno, da ga bom do 30. leta pitala. Jedilniki - jaz sem jih včasih delala za en teden vnaprej in potem nakupovalni seznam. Pa je Srečko vse obrnil na glavo. Zdaj jemo po principu skuhaj-dosti-omake-za-zmrznit, zvečer pa ne-pozabi-odmrznit-kar-je-pač-ostalo-v-skrinji. Pa tudi ta sistem ni slab. Za v skrinjo kuham: - bolonjsko omako - paprikaš - golaž - ričet (pozimi) - paradižnikovo omako - kakšne zrezke (goveje/svinjske/divjačina) z omako kar-je-pri-roki - samo potenstano meso, ki ga dodajam v rižoto ali obaro Poleg tega imam v skrinji še zalogo: - goveje juhe - rib in/ali morskih sadežev, gamberov - bureka - razne zmrznjene zelenjave - raviole (poleg različnih vrst mesa, kruha in sladoleda) In se da vedno kaj dobrega skuhat. Pozimi, ko kakšen velik lonec prenočimo na okensko polico, pa meso obvezno kuhamo vsaj za dva dni in drugi dan poleg mesa samo zamenjamo prilogo. Ma, meni ni težko kuhat, samo za kakšen golaž nimam ravno potrplenja. To prepustim kar našemu. Sicer rabi celo dopoldne, da lepo vse pretensta, skuha pa dobro. Mater, se mi kar sline cedijo...danes delamo pico s tuno in vsem-kar-je-treba-porabit-pred-morjem. Za jedilnike ti pa priporočam, da jih pogledaš v kakšni šoli ali vrtcu, npr. našem: http://www.vrtec-logatec.si/jedilnik.php?ID=11
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:00:25
|
|
|
|
July08
|
Ojla punce! Jao, jaz bom depresijo fasala!!! To vreme me že čist ubija. Pa povejte, če je katero leto prej že padal dež od februarja do junija, prej pa sneg Ful bi šla ven z Julijo, pa spet noro pada, da ne govorim o vetru, ki še mene prepiha, kaj šele Julijo. Že dva meseca imamo nahrbtnik, pa smo ga pri najboljši volji cele 2x uporabili..... Mah saj vem, da težim s tem dežjem, ampak resno mi že najeda. KO sem bila na prvih dveh porodniških, je bla čist druga pesem - sonce, sonce, vročina - osebno imam raje, da mi je fajn vroče kot da me malo zebe PROOOOOOOOOOOOSIM SOOOOOOOOOOOOOOOOONCEEEEEEEEEEEEEEE!!!! ŠE TO: Za moje mizerno stanje je vsekakor kriva tudi dieta - montignac. Odkar se je držim sem skoz lačnaaaaaaaa. Sej se najem "dobrih" stvari, ampak sem čez 10 minut lačna. Jaz bi makarone, riž, kruh, piškote- tud čist navadne polnozrnate. Pa ne smem Sovražim vse kile, ki sem jih pridelala v mojih nosenostih!!! Nej se gre vse solit! NatyTaya pomagaj mi s kakšno idejo, prosim!
< Sporočilo je popravil July08 -- 10.5.2010 13:07:09 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:06:08
|
|
|
|
Tira
|
No, pri nas se je pa zgodil napredek Sej vem, da je nekaterim to že zdavnaj samoumevno, ampak naš mali se je začel sam usedat. Včeraj v svoji posteljici, ko bi moral zaspati, se je lepo usedel. Sedaj manjka samo še, da se gor potegne in morava nujno spustiti posteljo oz jo predelati. Problem je sedaj, ker se pa ne zna sam nazaj uležt V glavnem sem pa vesela za napredek Tecka povej kako vam gre napredek s kravjim mlekom... naš ga nikakor noče pit. A mu ga ostale mešate z vodo, ali dajete čistega? Jz sem mu poskušala z vodo, čistega, z AM... pa ni šans, da bi ga pil. Sem pa probala iz mlekomata, od Planike, Bohinjskega in LM. Sploh ne vem kaj naj naredim. Tolažim se s tem, da HB ne gre v vrtec, kjer je vsako jutro mlečni zajtrk. Sama sem bla ista, ko sem bila majhna... nisem marala mlečnih stvari. Sej še danes ne jem nič takega Prenosno posteljico bi jz definitivno vzela sabo na dopust... pa tudi če bi bilo samo za dva dni. Sej ne zaleže veliko, lahko pa ti gre veliko časa, živcev in truda, če se navadi pri vama in potem ne bo hotel v svoji posteljici več. NatyTaja kako lepo je Urban . Našega sem danes hotela nekaj učit, pa je čist znorel zraven. Ugotavljam, da je Marcel taaaaaka trma, da je groza. Ma ni govora, da bi mu vsilila nekaj, kar noče. Pa se spet tolažim, da HB ne gre v vrtec... k pol bi se čist sekirala, zakaj noče nič sam. Niti stekleničke noče sam držat. Smo pa še vedno prehlajeni in zato je popoldanski spanec grozen, spi čist premalo in potem je taka sitka cel popoldne
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:08:58
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bačko če hočš loh udarve isto kt zanč če se boš kej bolš počutla.. Lahko!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:10:51
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira No, pri nas se je pa zgodil napredek Sej vem, da je nekaterim to že zdavnaj samoumevno, ampak naš mali se je začel sam usedat. Včeraj v svoji posteljici, ko bi moral zaspati, se je lepo usedel. Sedaj manjka samo še, da se gor potegne in morava nujno spustiti posteljo oz jo predelati. Problem je sedaj, ker se pa ne zna sam nazaj uležt V glavnem sem pa vesela za napredek Bravo!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:13:03
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: NatyTaja Bačko! Na delovnem mestu se ne smeš počutiti bad!! Menjaj službo. Tu, kjer si, potrpiš in si poskušaš čimbolj olajšat, vmes pa intenzivno iščeš kej boljšga. Jaz drugače uživam v delu samo tam je kolektiv obup!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:16:47
|
|
|
|
bačko
|
NatyTaja kako lepo vaš Urban že sam je!Priden fant!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:16:56
|
|
|
|
July08
|
NatyTaya lepe fotke! Res so luštni naši junijčki! Tira vidiš, tudi najina sončka bosta počasi začela s premikanjem. Julija se sedaj sama usede, dvigne na kolena in občasno puza po tleh. Imamo precej velik dnevni prostor in porabi veliko časa, da pride iz enega konca v drugega Tecka da ne boš preveč stvari pripravljala in jemala s sabo. Jaz sem se tega že odvadila, sploh od kar imamo tri lumpe. To je ful sizifovega dela: priprave, nošenje v hotel, potem iz hotela, pa domov, doma pa vse pospravit... Mi kar veliko naokrog lumpamo, zato sem bila prisiljena minimizrat stvari. Sicer bi poleg dopusta rabila še dva dni - enega za pripravit preden gremo, drugega za pospravit, ko se vrnemo. Bačko ne razmišljaj še o službi. Počakaj do dneva D, lahko boš presenečena. Škoda, da vnaprej izgubljaš živce. Tudi jaz ne vem točno, kaj me čaka ob vrnitvi v službo. Med mojo porodniško je bila spet ena "velika" reorganizacija. Pa nočem o tem sploh razmišljati do vrnitve v službo. TadejLuka srečno na razgovoru!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:20:09
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Bačko ne razmišljaj še o službi. Počakaj do dneva D, lahko boš presenečena. Škoda, da vnaprej izgubljaš živce. Tudi jaz ne vem točno, kaj me čaka ob vrnitvi v službo. Med mojo porodniško je bila spet ena "velika" reorganizacija. Pa nočem o tem sploh razmišljati do vrnitve v službo. Saj imaš prav! Hvala ze lepe besede!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:21:16
|
|
|
|
mini86
|
Nevarne japonke-NUJNO PREBERI !!!!! poletje se bliža, pa zna tole ratat kr aktualno ... :( V vednost in mogoče razmišljanje ob nakupih cenene kitajske robe!!! Japonke se prodajajo v Ameriki v verigi marketov Walmart! PRI NAS JE ODMEVALA ZGODBA O BARVAH S SVINCEM V OTROŠKIH IGRAČAH S KITAJSKE, SAJ SE SPOMNETE A NE? Kitajski proizvajalci pač lahko še vedno uporabljajo nekatere poceni kemikalije, zato in zaradi drugih vzrokov (poceni delovna sila) so njihovi izdelki toliko cenejši od evropskih ali pač ameriških. Poceni pa seveda ni vedno kvalitetno, zato samo v vednost: Prosim posredujte svojim prijateljem. Zadeva je resnična in jo lahko preverite http://www.snopes.com/medical/toxins/flipflop.asp
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:22:34
|
|
|
|
mini86
|
pismu ne prilepi mi slik..če katero zanima nj mi pošle naslov na zs
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 3.del 10.5.2010 13:27:05
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 pismu ne prilepi mi slik..če katero zanima nj mi pošle naslov na zs Groza! No kaj si dobrega danes kuhala?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......