petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33 Dobro jutro Še vedno tukaj, 4 dni čez PDP . ...jutri je moj dan D Danes pa spet jovo na novo, pospravljanje, sesanje, pranje, kopalnica, rože... pa tak sem imela že vse pripravljeno, da me ne bo sram, če bo kdo prisel, če mene ne bo . Bljah, pa ravnokar sem vidla, da mam spet narastek .....tud jaz samo še pospravljam, pa se mi zdi da sem vsak dan spet na začetku ,.... pa na dvorišču nimava še položenih tlakovcev in se nama skoz prah v hišo nosi ..... Narastek, jah no, ni ravno krize sem bila en mesec nazaj pri frizerju in sem si dala pramena, tako, da za nekaj časa še bo, ker ni ravno take razlike v barvi,.... Ah, ja, najbolje da kar začnem, ker dan bo pa zgleda spet tako lepo oblačen, pa bi blo fajn it. Mi je všeč, tako kot je rodila Farina. Ponoči se je spočila, dopoldne na ctg, popoldne rodila. Tudi meni je zaenkrat nepredstavljivo, da bi mogla it ponoči utrujena rodit ..... mene je zvečer spet orenk zvijal (pač popadki...lažni), je moj že kar norel, da treba iti v P in, da bo mojo mamo poklical, da bo Leona čuvala, pa iskal je moje stvari za v P in če imam že vse spakirano. Jaz pa z bolečinami sedim na kavču, s skledo sladoleda in njemu, " zdajle pa res ne mislim iti nikamor, ker sem preveč zmatrana in zaspana in da grem samo še pod tuš in spat. Da pa jutri dopoldne, če bo še kaj pa lahko greva pogledat v P . MOj je mislil, da se mi je že čisto sfuzlalo . Pa sem, danes še kar 2 v enem . Drugače sem pa, glede naslova v Starši čvekamo, za manj je več. V bistvu me je skrbelo, da se bo katera spomnila otvoriti temo in jo preveč pocukrano poimenovati . Tudi jaz sem za Majčice 2010 al pa Majčki 2010. Ker bo pa zgleda vseeno prevladovalo moško potomstvo, pa se strinjam, da je lahko kar Majčki 2010 .... tudi za majčki 2010 ... za vse, ki boste rodile danes . LP
|