|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.5.2010 22:02:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Danes sem ravno razmišljala kak fajn občutek je ko se otrok doji tak,da tiste ,ki ste redno dojile bodite happy.Jaz sem sicer občutla ampak le za pokušinouser posted image .Bi mi ,pa to odvajanje bilo verjetno kar hudo ,če bi blo drugač.Imam občutek,da ju imam vsak dan rajši ,če ju še sploh lahko imam bolj. 

Jaz sem imela včeraj malo čustvene krize zarad tega odvajanja. Sam sem se res tak odločla in konec, sej je dosti pa tudi mleka ni nič več. Je pa res, da sem sama na sebe ponosna, da mi je kljub začetnim težavam in s premalo mleka uspelo tak dolgo dojit. In da je imela tak sesalni refleks glede na to, da je prej rojena... Nič, carice sma z Niko. user posted image

in to big one!!

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
7.5.2010 22:02:41   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Paše ja, predvsem mojim mlekarnam... ups, niso več mlekarne, ampak dve viseče čajne vrečke. user posted image

sorry ampak se moram nasmejat user posted image user posted image

saj jaz imam enake vrečkice user posted image user posted image

Ker čaj maš? Jaz mam rooibos. user posted image

Fuj ta pa mi ni dober...čaj seveda!!!!

Meni tudi ne, sej zato mi je pa glupo. user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
7.5.2010 22:02:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Punce, Nika pa vsak večer hitreje sama zaspi. Danes je že po 20 minutah. Sem tak vesela, da nama gre lepo od rok tole odvajanje od dojenja. user posted image
user posted image user posted image user posted image
Brina pa navajamo, da zaspi v svoji postelji in ne več v naročju in je tudi vsak dan boljše - beri: hitreje zaspi user posted image

Kako ga pa navajate?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
7.5.2010 22:02:59   
PERSIDA

Paše ja, predvsem mojim mlekarnam... ups, niso več mlekarne, ampak dve viseče čajne vrečke. user posted image

sorry ampak se moram nasmejat user posted image user posted image

saj jaz imam enake vrečkice user posted image user posted image

Ker čaj maš? Jaz mam rooibos. user posted image

Fuj ta pa mi ni dober...čaj seveda!!!!

Kokica tebi ni nič všeč ,pa nič dobro ,pa kaj si ti to za ena cura samo cocta ,pa nič drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
7.5.2010 22:03:03   
tasa_m

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
7.5.2010 22:03:31   
Nina00

Danes sem ravno razmišljala kak fajn občutek je ko se otrok doji tak,da tiste ,ki ste redno dojile bodite happy.Jaz sem sicer občutla ampak le za pokušinouser posted image .Bi mi ,pa to odvajanje bilo verjetno kar hudo ,če bi blo drugač.Imam občutek,da ju imam vsak dan rajši ,če ju še sploh lahko imam bolj. 
zato je meni Lija to prišparala in se je sama odstavila user posted image user posted image čeprav mi je bilo hudo ampak sm zarad mleka, ker me je vse tiščalo.
Aja, ja ja vsak dan rajši.. me too

user posted image

Ja, mene je tudi Brin presenetil in me odstavil kake 3 mesece pred mojim načrtom user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
7.5.2010 22:03:31   
Najaa
Joj danes vas pa komi dohajam. Sem neki ven iz forme. user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
7.5.2010 22:04:04   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00
Brina pa navajamo, da zaspi v svoji postelji in ne več v naročju in je tudi vsak dan boljše - beri: hitreje zaspi user posted image

a prej je sam na rokah zaspal? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
7.5.2010 22:04:11   
Nina00

Joj danes vas pa komi dohajam. Sem neki ven iz forme. user posted image  user posted image
Jaz nikoli nisem bila v taki formi, tako da že zelooo zaostajam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
7.5.2010 22:04:42   
tasa_m

Kokica tebi ni nič všeč ,pa nič dobro ,pa kaj si ti to za ena cura samo cocta ,pa nič drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
7.5.2010 22:05:03   
PERSIDA

Pol boljše ,da se ne spomniš na tiste čase ko si po 60 strani dnevno sfolgalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
7.5.2010 22:05:12   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Jaz sem imela včeraj malo čustvene krize zarad tega odvajanja. Sam sem se res tak odločla in konec, sej je dosti pa tudi mleka ni nič več. Je pa res, da sem sama na sebe ponosna, da mi je kljub začetnim težavam in s premalo mleka uspelo tak dolgo dojit. In da je imela tak sesalni refleks glede na to, da je prej rojena... Nič, carice sma z Niko. user posted image

BRAVO!!! user posted image user posted image user posted image

se podpišem....
imam pa js vsak dan neko čustveno krizo... pikica tako hitro raste, pa vsak dan si kaj novega izmisli.... pa ful bi mela še enega, ampak zaenkrat še ne gre...žal... user posted image user posted image user posted image

Zakaj pa ne?

malo morava priti s financami na zeleno vejo...pa zdaj septembra grem pripravništvo delat...pol pa bi blo dobro si neko službo zrihtat da bom vsaj porodniške neki mela... pri Maruši sn mela starševski dodatek malo manj kot 200 evrov.... samo je šlo skozi ker sn mela kr nekaj našparano...zdaj pa so zaloge pošle... user posted image pa rada bi, da bi šli nekam na svoje, ampak to je vprašanje kr moj ne bi šel v stanovanje, hiše pa si tako še doooooooolgo ne bova zmožna postavljat user posted image no, malo zakomplicirano....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
7.5.2010 22:06:11   
tasa_m

se podpišem....
imam pa js vsak dan neko čustveno krizo... pikica tako hitro raste, pa vsak dan si kaj novega izmisli.... pa ful bi mela še enega, ampak zaenkrat še ne gre...žal... user posted image user posted image user posted image

trezika, ne še ne še...boma skup delali na tem, da boma spet skup nosečki. Malo še počaki,saj maš še cajt user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
7.5.2010 22:06:21   
Najaa

Pol boljše ,da se ne spomniš na tiste čase ko si po 60 strani dnevno sfolgalauser posted image user posted image user posted image

uh ja, kje so tisti časi. Sam res smo ble asice.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
7.5.2010 22:06:44   
tasa_m

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
7.5.2010 22:06:56   
PERSIDA
trezika user posted image user posted image user posted image  Bit ,če enkrat.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.5.2010 22:07:12   
trezika

se podpišem....

trezika, ne še ne še...boma skup delali na tem, da boma spet skup nosečki. Malo še počaki,saj maš še cajt user posted image user posted image

saj s tem se tolažim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.5.2010 22:07:41   
trezika

to so bli časi ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.5.2010 22:07:43   
tasa_m

še vedno smo, smo v manjši zasedbi user posted image user posted image

FB je vse zaje*al user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.5.2010 22:08:10   
PERSIDA

se podpišem....

Jaz bom tudi na vajini temi samo kot navijačica ali vohunka kak četauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.5.2010 22:08:22   
trezika

trezika user posted image user posted image user posted image  Bit ,če enkrat.user posted image

ja saj... še prehitro bo minilo pa bom spet sredi noči prepečenec in ne vem kaj še vse jedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.5.2010 22:08:25   
Najaa

se podpišem....

saj s tem se tolažim user posted image user posted image user posted image

trezika user posted image user posted image user posted image tolaži se s tem, da pri majhni razliki je veliiiiiko dela in si vsak dan utrujen do daske. Ko bo Maruša mal večja, pa boste meli še enega, ti bo pa že lahko mal pomagala.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.5.2010 22:08:29   
KOKICA32
Trezika, razumem ja...Je težko.

Sedja pa jaz grem, ker je dragi prišel ..pa me že kliče!user posted image

LAHKJO NOČ!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.5.2010 22:09:02   
trezika

se podpišem....

Jaz bom tudi na vajini temi samo kot navijačica ali vohunka kak četauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image to bova dovolili, da boš navijala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.5.2010 22:09:18   
PERSIDA

še vedno smo, smo v manjši zasedbi user posted image user posted image

FB je vse zaje*al user posted image

No vsaj nekdo ,ki se strinja z manouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?