|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.5.2010 22:09:28   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Joj danes vas pa komi dohajam. Sem neki ven iz forme. user posted image  user posted image

Pol boljše ,da se ne spomniš na tiste čase ko si po 60 strani dnevno sfolgalauser posted image user posted image user posted image

uh ja, kje so tisti časi. Sam res smo ble asice.user posted image

še vedno smo, smo v manjši zasedbi user posted image user posted image

FB je vse zaje*al user posted image

eh tasa no, ne bit taka. Pač imajo punce raje fb. Nimaš kaj. Če bi takrat obstajal fb, ko smo bile noseče, bi tud vse tja zbežale.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
7.5.2010 22:09:39   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

se podpišem....
imam pa js vsak dan neko čustveno krizo... pikica tako hitro raste, pa vsak dan si kaj novega izmisli.... pa ful bi mela še enega, ampak zaenkrat še ne gre...žal... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

trezika, ne še ne še...boma skup delali na tem, da boma spet skup nosečki. Malo še počaki,saj maš še cajt user posted image user posted image

Jaz bom tudi na vajini temi samo kot navijačica ali vohunka kak četauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
saj sem vedla da naju neboš zapustila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
7.5.2010 22:09:45   
Najaa
IIIIIIIIIIIN - prva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.5.2010 22:10:20   
trezika

se podpišem....
imam pa js vsak dan neko čustveno krizo... pikica tako hitro raste, pa vsak dan si kaj novega izmisli.... pa ful bi mela še enega, ampak zaenkrat še ne gre...žal... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

trezika, ne še ne še...boma skup delali na tem, da boma spet skup nosečki. Malo še počaki,saj maš še cajt user posted image user posted image

saj s tem se tolažim user posted image user posted image user posted image

trezika user posted image user posted image user posted image tolaži se s tem, da pri majhni razliki je veliiiiiko dela in si vsak dan utrujen do daske. Ko bo Maruša mal večja, pa boste meli še enega, ti bo pa že lahko mal pomagala.

saj v bistvu nisem hotla imet neke male razlike, ampak saj veš... mi je Maruša lušte naredla user posted image user posted image user posted image user posted image eh, vse ob pravem času user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.5.2010 22:10:40   
PERSIDA
Kokica sem ti že zadnjič rekla ,da ti nisi resnauser posted image .Lahko noč.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.5.2010 22:10:49   
tasa_m

eh tasa no, ne bit taka. Pač imajo punce raje fb. Nimaš kaj. Če bi takrat obstajal fb, ko smo bile noseče, bi tud vse tja zbežale.

ja saj vem user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.5.2010 22:11:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, razumem ja...Je težko.

Sedja pa jaz grem, ker je dragi prišel ..pa me že kliče!user posted image

LAHKJO NOČ!

nisi resna, kaj ni mogo bit bolj dugo na degustaciji?? user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.5.2010 22:12:28   
tasa_m

IIIIIIIIIIIN - prva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
maš srečo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.5.2010 22:12:38   
Najaa

saj v bistvu nisem hotla imet neke male razlike, ampak saj veš... mi je Maruša lušte naredla user posted image user posted image user posted image user posted image eh, vse ob pravem času user posted image

Točno tak sem se jaz počutila, ko je bila Tija stara ene 6m. Fuuuuul bi mela še enega, ko so taki mali čmrleki. Sam zdej pa vidim, da ni pravljica. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.5.2010 22:12:59   
Najaa

LAHKJO NOČ!

nisi resna, kaj ni mogo bit bolj dugo na degustaciji?? user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč!

Očitno nimata več tihe maše. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.5.2010 22:13:26   
Najaa

maš srečo user posted image

To pa itak. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.5.2010 22:13:32   
PERSIDA

Ne delaj se zaj fine .Skoz grema tja kjer se kaj dogaja drugač je ,pa še rr vedno zakon ,če glih maš včasih dober dan ,pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.5.2010 22:14:42   
PERSIDA

LAHKJO NOČ!

lahko noč!

Zdaj gre kaj druga degustiratuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.5.2010 22:14:51   
trezika
ja nič...jaz vas tudi zapuščam.... hvala kokici za povabilo user posted image

uživajte pa se slišimo jutri

nočko

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.5.2010 22:15:33   
PERSIDA

nočko

Noč.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.5.2010 22:16:03   
tasa_m

Ne delaj se zaj fine .Skoz grema tja kjer se kaj dogaja drugač je ,pa še rr vedno zakon ,če glih maš včasih dober dan ,pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image  
ja saj jaz tud to pravim, da mi je RR boljši ampak FB pa te čist obsede. Se mi zdi da še na WC grem z gsmjem pa hop na FB

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.5.2010 22:16:19   
Najaa

Sam tud na fb se ne dogaja več tolko.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.5.2010 22:16:36   
tasa_m

LAHKJO NOČ!

lahko noč!

Zdaj gre kaj druga degustirat user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.5.2010 22:17:00   
tasa_m

Sam tud na fb se ne dogaja več tolko.

čaki, da se še dopusti začnejo...te pa bo tuga user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.5.2010 22:17:23   
Najaa

ja saj jaz tud to pravim, da mi je RR boljši ampak FB pa te čist obsede. Se mi zdi da še na WC grem z gsmjem pa hop na FB

Zakaj si to povedala? zdej se te bom pa skoz predstavljala kak na školjki sediš, ko boš na fb-ju. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.5.2010 22:17:25   
tasa_m

nočko

greš peglat? user posted image

Nočko!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.5.2010 22:18:26   
tasa_m
Zakaj si to povedala? zdej se te bom pa skoz predstavljala kak na školjki sediš, ko boš na fb-ju. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dobro stalno nisem, te pa te pa ja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.5.2010 22:20:09   
Najaa

user posted image user posted image user posted image dobro stalno nisem, te pa te pa ja user posted image user posted image

a zdej si tud mogoče? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
7.5.2010 22:20:37   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Punce, Nika pa vsak večer hitreje sama zaspi. Danes je že po 20 minutah. Sem tak vesela, da nama gre lepo od rok tole odvajanje od dojenja. user posted image
Brina pa navajamo, da zaspi v svoji postelji in ne več v naročju in je tudi vsak dan boljše - beri: hitreje zaspi user posted image

Kako ga pa navajate?

Prvi dan ga je bilo treba n-krat položit nazaj v posteljico pa malo kdaj pobožat pa na žalost rabi tudi flašo z mlekom (zadnje čase občasno pali tudi voda, tako da malo kombiniramo). Je pa skoz eden od naju z njim dokler ne zaspi. Bomo potem šli na naslednjo fazo, da se bo počasi navadil sam zaspat.
Se pa še vedno zbuja neštetokrat na noč. Se je med tem, ko je bil bolan, navadil, da dobi za pit, ko se zbudi in sedaj bi non stop pil ponoči. Se mi zdi, da sploh ne zna več sam zaspat nazaj. Pa se pred boleznijo že znal. Tudi malo prej se je že zbudil in jokal. Po malo vode pa zaspal nazaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
7.5.2010 22:20:48   
tasa_m

a zdej si tud mogoče? user posted image user posted image user posted image

ne, ne...zdaj nisem na FBuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?