|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
7.5.2010 9:50:06   
tasa_m
tak zdaj pa grem sesat...ko bom sesala pr računalniku se vstavim user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
7.5.2010 10:05:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tak zdaj pa grem sesat...ko bom sesala pr računalniku se vstavim user posted image  user posted image  

pridna user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
7.5.2010 10:14:38   
PERSIDA
TASA- ČAKAAAAAAAAAAAAAAAM,ČAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAM,ČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAM......user posted image

Čuj tud mojga sem čakala 26 let ,pa ga dočakala samo rezultat ni povsem po željahuser posted image user posted image user posted image ,tak,da tudi tu ne pričakujem čudeževuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
7.5.2010 10:17:32   
PERSIDA
Jaz sem se včeraj zvečer tud odločla ,da malo sčistim pol se ,pa spomnim ,da še moram svakinjo poklicat ,pa sva tak dolgo čvekale ,da me je minlo pucanjeuser posted image .Samo okna sem odznotraj pobrisala ,ker smo imeli heroglife gor .Ko sonce posije na njih pol vidiš največje umetnijeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
7.5.2010 10:17:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

TASA- ČAKAAAAAAAAAAAAAAAM,ČAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAM,ČAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKAM......user posted image

Čuj tud mojga sem čakala 26 let ,pa ga dočakala samo rezultat ni povsem po željahuser posted image user posted image user posted image ,tak,da tudi tu ne pričakujem čudeževuser posted image user posted image user posted image

Tu ne rabi biti čudeža, ker se drugače ne more zgoditi!!! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
7.5.2010 10:24:12   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tu ne rabi biti čudeža, ker se drugače ne more zgoditi!!! user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
7.5.2010 10:25:35   
PERSIDA
tasa - jaz mam sesalec priklopljen tak,da ,če si glih v zagonu pol prosim še mene reši nesnageuser posted image .Sam zakurblaš in že delauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
7.5.2010 10:29:03   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Boga spps, skoz jo nekdo moti, da se ne more učit. user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa pa če si do Žalca prišla, bi ja šla še malo naprej, pa še h meni na kavo? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja saj se mi je smilila user posted image user posted image user posted image

naja ti si na vsrsti v ponedeljek, če se nebom zgubila v tisti taveliki Lj. user posted image user posted image

Le glej, da me ne boš na morju iskala. user posted image
Sej boma na vezi, brez skrbaj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
7.5.2010 10:29:09   
Najaa

Peteeeek jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Večerni čveeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
saj zato pa danes pucam na veliko...
no, zdaj se mi malo pojsla lufta preden jo posesamuser posted image user posted image user posted image

Pridna, pol si boš pa res zaslužila eno hladno pivce in čvek! user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
7.5.2010 10:29:17   
KOKICA32

tasa - jaz mam sesalec priklopljen tak,da ,če si glih v zagonu pol prosim še mene reši nesnageuser posted image .Sam zakurblaš in že delauser posted image .

ja, ja, pol pa še v Bistrico naj zavije...samo nekam dolgo traja, da pride z njim do računalnika, kot je zapisala..Kaj se je mogoče preselila v večje stanovanje, pa nam ni nič povedala?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
7.5.2010 10:29:52   
Najaa
Persida, seveda boš dobila podaljšano. Držim vse možne pesti! user posted image
Kdaj si že oddala? Traja kak mesec, da odgovorijo...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
7.5.2010 10:33:33   
Najaa
Tako. Prošnje poslane, kosilce kuhano, perilo se pere... jaz pa šibam v vrtec po malo žabo. Danes je od zajtrka sama in me je vzg. klicala, da se je zaigrala in je ok. Zdej pa poje kosilo in gre domov spat.
Se tipkamo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
7.5.2010 11:06:06   
KOKICA32

Meni so odgovorili v cca 10 dneh!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
7.5.2010 11:23:13   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
7.5.2010 11:24:13   
tasa_m

Peteeeek jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Večerni čveeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
saj zato pa danes pucam na veliko...
no, zdaj se mi malo pojsla lufta preden jo posesamuser posted image user posted image user posted image

Pridna, pol si boš pa res zaslužila eno hladno pivce in čvek! user posted image user posted image

pa ti si ravno za vženit

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
7.5.2010 11:25:06   
tasa_m

ja, ja, pol pa še v Bistrico naj zavije...samo nekam dolgo traja, da pride z njim do računalnika, kot je zapisala..Kaj se je mogoče preselila v večje stanovanje, pa nam ni nič povedala?user posted image user posted image user posted image

sanja user posted image o koruzi

user posted image user posted image user posted image

sem taščo klicala če mi lahko vorverka prpela, da spucam malo bolj hitro in intenzivno, ker z totim mojim bi pucala še 2 dni pa nebi bilo efekta nekega velikega user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
7.5.2010 11:27:55   
tasa_m
sem jezna user posted image user posted image user posted image nisem dobila še Izpis zavarovanj po letu 2009, pa rabim zraven ta dokument ko grem pogodbo podpisat. Milo mater da rabijo 10 dni da kaj v toti Sloveniji pošljejo. user posted image  user posted image  user posted image Razen če bo v ponedeljek zgodaj zjutraj poštar kaj prineso user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
7.5.2010 11:29:16   
tasa_m
tak zdaj pa grem dalje...sem si malo pauze vzela      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko pridem do računalnika se oglasim (spet) ker sem prej okno v spalnici pucala pa spalnico, ker se bomo v prahu nači zadušili user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
7.5.2010 11:31:03   
tasa_m
Evo za vas drage moje user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=FZ1p69yCKuU

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
7.5.2010 12:04:30   
Najaa

pa ti si ravno za vženit

Joj tasa, sam ene 4 leta si prepozna. user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
7.5.2010 12:04:36   
Najaa

Meni so odgovorili v cca 10 dneh!

Aja??? Mogoče je pri vas manj takih primerov. user posted image Ne, resno. V Kp je trajal več kot en mesec.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
7.5.2010 12:06:14   
Najaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In samo zate:

http://www.youtube.com/watch?v=N62nf2DGMDQ

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
7.5.2010 12:18:13   
tasa_m

pa ti si ravno za vženit

Joj tasa, sam ene 4 leta si prepozna. user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
7.5.2010 12:19:29   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In samo zate:

http://www.youtube.com/watch?v=N62nf2DGMDQ

user posted image

uuuuu, uuuuu, uuuuuu Jernej
user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.5.2010 12:21:50 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
7.5.2010 12:22:50   
tasa_m
Zdaj majo novo muziko...

http://www.youtube.com/watch?v=C-aldLN0lA4

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dad, how do I? – YouTube kanal, ki nadomeš...
Rob Kenney je ustvaril YouTube kanal Dad, how do I?, kjer uči osnovne življenjske spretnosti, ki jih otroci običajno osv...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.