|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
5.5.2010 21:05:59   
KOKICA32
Dober večer in lahko noč!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
5.5.2010 21:18:23   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Enako! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
5.5.2010 21:34:17   
PERSIDA

Ti nisi več resnauser posted image  

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
5.5.2010 22:00:00   
PERSIDA
Dober večer.
Tazadnjo noč spali ko topi.Noski se izboljšujejo to se pozna na spanju.Jaz vsako večer koma za tja past.
Včeraj na ft sva hodila z Anžetom klepetat z njegovo ft Barbarouser posted image .Je dirkal po celi njeni sobi midve ,pa čvekale.Ja je rekla ,da praktično nima z njim več kaj ,da je sam sebi najboljši terapevtuser posted image user posted image user posted image .Probam še naj malo ga popravljat pri hoji po štirih zaradi rokic ,da si jih krepi.Ker ima pač svoj način plazenja po štirihuser posted image .Da,pa v tem položaju itak ne bo več dolgo.Ja mali borček vsak dan več prehodi po dveh tak,da vsaka mu čast. Vidite drage moje kaj pomeni ,če je otrok deležen vsega kar mu lahko pomaga pri razvoju.Nikoli si človek ne more mislit kaj pomeni pravo rokovanje od rojstva ,vsi prijemi,sama vadba.Veliko je seveda tudi od karakterja otroka ampak sedaj vidim kaj je borba ,kašno voljo zmore otrok meni je tolko lažje vse to videt ,ker imam doma dva bavca.In Anže hoče sledit bratecu,hoče mu biti kos.Hoče in se trudi .Kako sem ponosna ,da kljub težkim dnevom za nas kuka sonček.Ponosna na svojga bavca ,da je borček pa pol.
Te vrstice sem mu mogla namenit in delit svojo srečo z vami ,ker si to zasluži.

Druga polovica priklopa ,pa itak skoz na mami tak,da še na wc skup hodimouser posted image .Je tak kot ,če človek na žvečilko stopiuser posted image .
Ja ni kaj prava sta .Pa na svetu ni večje sreče od njiju,pa čeprav mi stojita kdaj na žuljuuser posted image .
Tak malo sentmentalnosti za lahko noč.
Več pišem kdaj drugič ,ker postelja kliče in nekdo v njejuser posted image .
Nočko user posted image user posted image   

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.5.2010 7:06:19   
Najaa
Dobro jutro. Nika je očitno tak navdušena, da gre v vrtec, da se je zbudila ob 6h. user posted image Moram pa jo pohvalit, da je zdej dva večera zaspala brez dojenja sama.user posted image In vsak dan malo prej. Sej bo, sam vztrajat je treba. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.5.2010 7:50:07   
KOKICA32
Persida- čestitam tvojemu res VELIKEMU borčku!!! Super tudi, da ste konačali s FT! To je pa sedaj treba zapiti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dobro jutro! Spet bo en tečen, deževen dan!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.5.2010 7:58:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dobro jutro. Nika je očitno tak navdušena, da gre v vrtec, da se je zbudila ob 6h. user posted image Moram pa jo pohvalit, da je zdej dva večera zaspala brez dojenja sama.user posted image In vsak dan malo prej. Sej bo, sam vztrajat je treba. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Nika!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.5.2010 8:00:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ti nisi več resnauser posted image  

user posted image user posted image user posted image

Zakaj?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.5.2010 12:55:33   
tasa_m
Dan. Evo,danes imela pregled v Žalcu, ga uspešno opravila user posted image pol pa sem za nagrado šla k spps na kofe user posted image  user posted image Da sem jo izljubla po ne vem kolikšnem času user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.5.2010 13:34:30   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dan. Evo,danes imela pregled v Žalcu, ga uspešno opravila user posted image pol pa sem za nagrado šla k spps na kofe user posted image  user posted image Da sem jo izljubla po ne vem kolikšnem času user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj pa drugega?

In kaj pravi gospa Spps?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.5.2010 13:45:43   
Najaa
Boga spps, skoz jo nekdo moti, da se ne more učit. user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa pa če si do Žalca prišla, bi ja šla še malo naprej, pa še h meni na kavo? user posted image user posted image user posted image

KOKICA, kako si? Veliko dela?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.5.2010 14:23:40   
KOKICA32

Boga spps, skoz jo nekdo moti, da se ne more učit. user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa pa če si do Žalca prišla, bi ja šla še malo naprej, pa še h meni na kavo? user posted image user posted image user posted image

KOKICA, kako si? Veliko dela?

Ja, danes sem kar pridna. user posted image Pa ti? Kako je bila Nika danes v vrtcu?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.5.2010 14:30:20   
Najaa
No, me veseli, da imaš kljub obilici dela še čas sem pokukat, ker meni je groooozno dolgčas. user posted image

Nika je bila dobro. Sama je bila eno uro, vmes je ugotovila da me ni in je mal jokala, pa se potolažila... Vzg. je res fajn ženska in se je takoj navezala na njo. Pol ko sem prišla, so pa šli že ven in je bila čisto ok. Jutri pa bo še malo več časa tam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.5.2010 15:01:14   
KOKICA32
Super, Najaa, in kako dolgo bo trajalo uvajanje, preden jo boš tam pustila cel dan?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.5.2010 15:32:50   
Najaa
V ponedeljek naj bi že spala tam.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.5.2010 15:38:01   
KOKICA32

V ponedeljek naj bi že spala tam.

opa!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
7.5.2010 7:43:19   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
7.5.2010 7:43:39   
KOKICA32
Peteeeek jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
7.5.2010 9:18:48   
PERSIDA
Dan.
Mi smo danes zgodnji bli na terenu tak,da sem jih sedaj dala na mirovanje čeprav slišim iz sobice samo čeblanjeuser posted image .Mogoče,pa ratauser posted image .
Samo res paše ko se zjutraj preluftaš ko je še tak fajn sveže.Študiram kaj naj v pisker vržem nekak ni prave ideje al,pa voljeuser posted image  .Kaj bomo danes počeli še ni znano bomo ,pa zunaj to,pa ziher.Kar paše ta sonček ,ti,da kar energijo.
Ja nič zvečer pridem malo okol ,če bo kdo tuuser posted image .Ampak pred 21 verjetno ne ,ker pri nas se hodi spat ob tej uri nekjeuser posted image .
Bodite prave sončice danesuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
7.5.2010 9:42:14   
KOKICA32
Persida- super za jutranje pohajanje!user posted image user posted image user posted image Kak bi zamenjala s tabo. Tolažim se s tem, da bom mogoče jutri, če bo vreme dopuščalo, lahko to storila. Sem pa že zmenjena med malico ob 12h, s prijateljico se dobiva na terasi neke gostilne in se bova ob klepetu predajali sončnim žarkom. user posted image

In druge? Kaj je tako zatišje tu gor? A zvečer pa boste aktivne, ne?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
7.5.2010 9:42:23   
Najaa

Peteeeek jeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Večerni čveeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
7.5.2010 9:47:15   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image ja saj se mi je smilila user posted image user posted image user posted image

naja ti si na vsrsti v ponedeljek, če se nebom zgubila v tisti taveliki Lj. user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
7.5.2010 9:48:11   
tasa_m

Večerni čveeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
saj zato pa danes pucam na veliko...
no, zdaj se mi malo pojsla lufta preden jo posesamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
7.5.2010 9:49:05   
tasa_m

No, me veseli, da imaš kljub obilici dela še čas sem pokukat, ker meni je groooozno dolgčas. user posted image

Nika je bila dobro. Sama je bila eno uro, vmes je ugotovila da me ni in je mal jokala, pa se potolažila... Vzg. je res fajn ženska in se je takoj navezala na njo. Pol ko sem prišla, so pa šli že ven in je bila čisto ok. Jutri pa bo še malo več časa tam.

bravo Nikaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
7.5.2010 9:49:42   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
Mi smo danes zgodnji bli na terenu tak,da sem jih sedaj dala na mirovanje čeprav slišim iz sobice samo čeblanjeuser posted image .Mogoče,pa ratauser posted image .
Samo res paše ko se zjutraj preluftaš ko je še tak fajn sveže.Študiram kaj naj v pisker vržem nekak ni prave ideje al,pa voljeuser posted image  .Kaj bomo danes počeli še ni znano bomo ,pa zunaj to,pa ziher.Kar paše ta sonček ,ti,da kar energijo.
Ja nič zvečer pridem malo okol ,če bo kdo tuuser posted image .Ampak pred 21 verjetno ne ,ker pri nas se hodi spat ob tej uri nekjeuser posted image .
Bodite prave sončice danesuser posted image .
skoraj ste tak hitri kot midve z Lijiko, kaj mi hočeš konkurenco delat user posted image user posted image user posted image

Čuj ka si dobila že podaljšano al kaj čakajo?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.