|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
7.5.2010 8:56:43   
jana84
hejla punce...kako smo kaj danes? Tud pr nas je zaenkrat še sonček, in upam da bo še nekaj časa...Ker to deževje je kar groza...Meni jemlje voljo do učenja in vsega ostalega, ta malmu pa gre tud na živce ker moramo bit non-stop v bajti...Včeraj smo celo šli za eno urco ven, pa je blo vse mokro pol pa "tega ne smeš, pazi boš moker..." pa ni imel dost od sprehoda.

Orhideja80, dobrodošla med nami, seveda te sprejmemo v naš klub...Saj veš več kot nas je bolj je veselo in čvekajoče user posted image ...Bi te prosila če lahko sporočiš še kakšen podatek za na seznam, npr. kolk si stara pa od kje si, katera nosečnost je to, pa če imaš že kakšnega otročička doma, kdaj imaš kašen pregled in te finte...

No, v glavnem mene dajejo neki grozni "dvomi in skrbi". S kilogrami grem samo dol, trebušček sploh ne vem če se mi pozna od nosečnosti, ker se mi pozna kar visoko nad popkom, dol pod popkom kjer pa naj bi se mi zdej poznal pa ne duha ne sluha o trebuščku...Pa nobenih "znakov" da bi bila noseča nimam, trebuh me tud nič ne poboleva tako kot naj bi me zarad širjenja maternice...Me kar mal "živčki najedajo" kaj pa če nisem več noseča in je detece odmrlo tako kot zadnjič...Vem da se moram čimprej znebit teh misli, sam kaj naj naredim če me pa žre...user posted image

sicer pa sem hotla še to napisat: danes vstopava v 16.teden user posted image user posted image user posted image bravo za našega user posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.5.2010 8:58:01 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
7.5.2010 9:15:26   
rose85
Pozdravljene!
Ja, pri nas je tud sonček :) Ko bi le bil še vikend takšen, pa kako stopinjo topleje.

Tudi jaz že čutim brcike in mi je ful zanimivo, saj je to moja prva nosečnost. Kdaj so pa vaši partnerji lahko začutili brce? Meni se zdi, da so zelo nežne in da jih jaz čutim zato, ker so "v meni", ostali jih pa ne bi. So pa sicer še zelo neredne. Danes zjutraj sem jih čutila čisto spodaj in sem se kar malo ustrašila zakaj so tako nizko :(

Še dober teden pa bom na polovici! Kako čas beži. Trebušček pa se že lepo pozna, ampak ga še vedno lahko skrijem, če želim :)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
7.5.2010 9:27:39   
pixieM
jana84 - ne skrbi!!! Bodi čim bolj optimistična. Saj vem, da je lažje reči, kakor narediti. Ampak naj te potolažim. Sama sem paničar - in ker moj user posted image ve kakšna sem in da me vse skrbi, mi je v 11.tednu kupil Angelsounds da lahko poslušam srček user posted image , če sem v dvomih. In naj ti povem da moji dvomi ostajajo tudi po NS. Zdaj sem v 15.tednu in nimam nobenega znaka nosečnosti. Dobro, tu in tam me špikne v maternici, to pa je to. Utrujenost je res prisotna, ampak saj me vsako pomlad (zelo) daje spomladanska utrujenost. Raztresenost je edina svtar, ki me opominja, da se nekaj dogaja, čeprav zaradi raztresenosti pozabim kaj me skrbi user posted image . Držim pesti zate in res poizkušaj čim manj misliti na to - samo uživaj!

orhideja80 - dobrodošla!

No, da vam malce opišem moj teden. Odločila sem se nakupiti nekaj oblačil, da ne bom nepripravljena, ko bo buši kar naenkrat zrasel. Bila sem v MB in CE. V MB v Europarku nisem našla nič. V Celju pa sem v C&A skoraj pustila celo plačo user posted image . Ful so mi bile všeč tunike, potem sem še v Mega Factory Outletu kupila neke majičke, ki so bile po 5€. Tako, da sem se opremila s tunikami, ki jih lahko nosim poleti in tudi sedaj, spodaj majičko na dolge rokave, zgoraj pa tuniko. Edino česar nisem kupila so hlače. V H&M sem našla ene, samo so se mi zdele noro drage 50€. Ker tako všeč mi pa tudi niso. Bom ponosila stare kavbojke, ki so vse na nizek pas.
Lepo se imejte čez vikend in pazite nase in na vaše bušije!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
7.5.2010 9:31:35   
M&A
Hojla!

Že nekaj časa vas berem, zdaj pa se še pridružim v klub oktoberk user posted image
Stara 34 let, PDP 24.10., 5. noseča, doma imam dva razbojnika, okolice Ljubljane.

Zaenkrat vse poteka OK, slabosti so minile, čutim prve brcike, trebušček pa se le nakazuje (z izjemo "šlaufa" v višini popka, ki sem ga pridelala v prvem trimesečju, ker sem lahko slabosti krotila le s pogostimi prigrizki).   

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
7.5.2010 9:35:46   
anju
jana84 proč s temi mislimi! če bi blo kaj narobe, ne verjamem, da bi se dobro počutla. ti pa vela, da zgubljaš kile! pa sej nisi šla tolko dol, ene zaradi slabosti shujšajo tudi po 10 kil. ne se sekirat. mogoče jih je manj, ker nisi več od dobrostana napihnjena. sej veš da je vse ok! meni pa gre na živce, ker jih imam vsakič ko stopim na vago več. sej če bi mi blo v šatrtu slabo in bi buhala in hujšala, bi blo kar kritično, ma sem vseeno računala, da bi se samo ena 2 kila zredila do polovice. moj mi je zadnjič rekel, da sem že malo "baročna"user posted image  mu nisem ostala dolžnauser posted image

rose85 moj je mogoče včeraj prvič čutil brcike, mogoče. se da čutit na zunaj, jaz čutim. itak bolj, ker čutim še znotraj in možgani oba občutka povežejo, samo če bi bil moj vztrajen, pa če sin ne bi skozi skakal okoli, samo da nagajauser posted image , bi že kaj čutil.

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
7.5.2010 9:45:21   
jana84
hej M&A, dobrodošla tudi ti med nami...Lepo da so se ti slabosti umirile in sedaj zasluženo uživaš v nosečnosti...

PixieM, sej ne vem zakaj tako "paničarim", mar bi bila vesela da nimam nobenih posebnsoti v nosečnosti...Sicer pa se tolažim s tem, da verjetno nosim malo bolj nizko kot prejšnjega sinkota in je zato tudi trebuh manj izrazit...Sirr mi na zadnjem pregeldu še ni mogla povedat kje leži posteljica, vendar ko sem bila v 10.tednu zaradi rahle krvavitve v bolnišnici mi je tamkajšnji G rekel, da je verjetnost da bo posteljica ležala nekoliko nižje kar velika...Tako, da upam d aje res razlog samo v tem...SInkota pa sem nosila kar lepo visoko, tako da sem imela prav smešen trebuh, kot bi se mi želodec izbočil...Vendar začuda nisem imela popolnoma nobenih problemov z želodcem ali s tem da bi morala manj jesti oz.manjše obroke...Edino kar me je proti koncu nosečnosti "mučilo" je bilo globoko dihanje zvečer, ko kar nisem mogla dovolj zraka vdahnit...Očitno je mali pritiskal malo na pljuča, pa je bilo zato tako....

Danes popoldan pa se tud jaz oz. da bom bolj natančna jaz, moj mož in moj sinko odpravljamo po nakupih: hlač itak nobenih ne spravim več na rit kot samo nosečniške, pa tud kakšne udobne čevlje si moram kupiti zdaj za to prehodno obdobje, ker se nimam kaj obut: al telodavne al pa čevlje s peto, vmesne varjante pa ni...Da ne omenjam da moramo sinkotu spet kupovat za oblečt, ker je že skor vse prerastel...Hja, pa bodo spet denarci leteli...

tud jaz komaj čakam, da čutim kako me bo user posted image pobrcal češ "mami sej sem tuki, brez panike!" Sinkota sem čutla nekje v 20.tednu (datum vem sicer točno, ker je bilo to noč pred izpitom), preden pa je moj mož čutil je pa preteklo še kar nekaj časa...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.5.2010 9:47:45 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
7.5.2010 9:47:14   
orhideja80
Jana84 - bodi optimistična! Prvi 3.meseci so mimo (ki naj bi bili najbolj rizični) in jaz verjamem, da je vse ok.

Sem pa iz Ljubljane, to je moja 1. user posted image , stara pa še :) 29. Naslednji pregled imam 12.5., sem ga mogla prestavit zaradi amnio. Ampak baje, da je to tak bolj na izi...tko da komaj čakam do morfologije. Ampak na to bo pa treba še mal počakat.

Vreme se je končno poboljšalo in upam, da tako ostane. No sicer mi pa ni blo hudo ta teden, saj tako ali tako nisem smela laufat okrog. Drugače pa delam v službi normalno in sem res srečna, da mi ni treba bit na bolniški. Ker to mi je najhujš - ležat v postelji, pa skoz tv...Je pa res, da imam fajn službo, kjer me ne sekirajo pa tudi delo je pisarniško.

No lepo se imejte še naprej pa se javim, ko bo kaj novega.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
7.5.2010 9:58:14   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

hlač itak nobenih ne spravim več na rit kot samo nosečniške

ja, tole pa že nakazuje bušija jana!

tus js rabim hlače, šulne, mali tud, moj tud, ah!

M&A dobrodošla tudi ti. lepo da nas je še kar vse več.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
7.5.2010 10:08:56   
caroline1
Dobrodošle nove user posted image . Danes ste se navsezgodaj tak razpisale, da sem komaj prebrala in vmes sem se itak 3x zgubila!!!

Jana84- verjamem da te skrbi...tudi jaz imam na trenutke take pomisleke, sploh ko čakam, kdaj bo premik, pa nič...Tudi pri meni znaki bledijo...trebuh je sicer velik ampak mi ne deluje nič nosečniško user posted image bolj napihnjen zarad ledvic, antibiotikov itd...joške manj bolijo...slabosti ni več...špikanje po jajčnikih al tam nekje je sicer prisotno pa spet ne vem od česa...Po vseh težavah v zadnjih treh tednih res komaj čakam četrtek!!! Da vidim mojo user posted image . Dajva slabe misli na stran, pa bo lažje do pregleda počakat.

pixieM- res majo take cene, da glava boli...jaz sem zadnjič v lj na rudniku v C&A kupila kavbojke in krilo oboje za 50evrov, ker so imeli 20% popsta...drgač majo pa nore cene...

anju- kako je zanimivo, da mal sončka takoj zapelje misli na morje...ampak do konca šihta, bo že dež!!! user posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
7.5.2010 10:15:11   
Najki
Dobrodosle nove user posted image user posted image

Vceraj sem pisala za te maticne celice in so mi rekli, da vzamejo kri po porodu in naredijo takrat vse teste ter vidijo, ce so celice sprejemljive ali ne.

Del odgovora: Če želite popkovnično kri darovati v javno banko, *v* *32. tednu
nosečnosti* pošljite izpolnjen vprašalnik, prijavnico ter izjavo o
poučenosti in privolitev za darovanje popkovnične krvi na naslov:
ZTM, ESPOK, Šlajmerjeva 6, 1000 Ljubljana. Pomembno je, da nam
medicinskega vprašalnika in ostale dokumentacije ne pošiljate prej, saj
so pomembni odgovori, ki so odraz vašega stanja s konca nosečnosti.
Materino kri odvzamejo takoj po porodu, in če je kri primerna za
shranjevanje, naredimo mikrobiološke teste za navedene bolezni v naših
laboratorijih.

Jana js sm v prvi nosecnosti dolgo izgubljala kile in res panicarila, na vsakem pregledu sprasevala, ce beba sploh raste in ni bilo nobene panike. Sploh je to cisto v redu, ce ima ze tako prevec kil, samo zaloge nucas. Beba si absolutno vzame vse kar rabi, samo ti potem zaloge nucas user posted image . Tko da zdej se niti ne sekiram, pa zgubljam bolj kot prej. Pa jem vec kot normalno, tko da se ne stradam. Druga user posted image je drugacna, ker je ze pol tega narejenega in razsirjenega, tudi mene ne poboleva, trebuh mi pa visje raste kot mi je ze v prvi, sem ga zelo visoko nosila.

P.S.: Danes ima BC online stacuna 35% znizanje na Moon Kiss vozicek.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
7.5.2010 10:15:28   
jana84
user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Brcike, Srček, Spol

28.9.2010
Smarnca 29 let 2.user posted image 1 user posted image NP 17.5. morfologija user posted image

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted image 1 user posted image NP 19.5. morfologija user posted image user posted image

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image user posted image
Bička ? user posted image 1 user posted image user posted image

3.10.2010
Arual2006 33 let 2.user posted image 1 user posted image NP 26.5. morfologija user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image NP 25.5. morfologija user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image NP 27.5. user posted image user posted image user posted image
Rose85 24 let 1.user posted image NP 21.5. morfologija user posted image user posted image
Born*to*be*wild21 let 1.user posted image NP 18.5. morfologija user posted image user posted image Kiara

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image NP 25.5 user posted image user posted image
Pikab84 26 let 1.user posted image NP 13.5. user posted image user posted image

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image NP 28.5. morfologija user posted image
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image user posted image
Lencica 2.user posted image user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image user posted image user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy 22 let Kranj 1.user posted image NP 19.5. user posted image

11.10.2010
Anju 29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image NP 24.5 morfologija user posted image user posted image user posted image
Nejkec user posted image user posted image user posted image
melami

12.10.2010
Pikica1111 25 let
tinula

13.10.2010
Katra55 3.user posted image 1 user posted image NP 7.5. user posted image
SM10 32 let 5.user posted image 1 user posted image NP 11.5. user posted image user posted image
Snežakinja NP 28.5. user posted image

14.10.2010
Zojika80 Ptuj 2.user posted image 1 user posted image user posted image

15.10.2010
Mojcaya 26 let 1.user posted image user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki ? user posted image 1 user posted image

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 NP 13.5. user posted image user posted image user posted image
Žan07

18.10.2010
Tybysy 36 let NP 3.6 morfologija user posted image
S* 33 let 2.user posted image NP 14.5. user posted image

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image user posted image

21.10.2010
missD 2.user posted image user posted image user posted image

22.10.2010
Sasadejan 25 let Domžale 1.user posted image NP 11.5., 3.6. morfologija user posted image user posted image Lana
blancica

23.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image 2 user posted image NP 13.5. user posted image user posted image

24.10.2010
Zana21 4.user posted image
M&A 34 let Ljubljana 5.user posted image 2 user posted image user posted image user posted image

25.10.2010
Anau
Pikicamala 3.user posted image NP 10.5. user posted image
Nika1 2.user posted image 1 user posted image user posted image
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 21.5. user posted image
Orhideja80 29 let Ljubljana 1.user posted image NP 12.5. user posted image

26.10.2010
2ursae 32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image user posted image
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image user posted image

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image user posted image
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image NP 18.5. user posted image user posted image user posted image
Roberta69 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image user posted image
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image NP 24.5., 14.6. morfologija user posted image

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image NP 13.5. user posted image user posted image
čebeli 3.user posted image 1 user posted image NP 13.5. morfologija user posted image
Urshy78 31 let Ljubljana 1.user posted image user posted image user posted image
Mami_1979 30 let 5.user posted image 4 user posted image NP 10.5. user posted image
Marjetica21 user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image NP 11.5. user posted image user posted image
BRinME 26 let Primorska 1.user posted image NP 7.5. user posted image user posted image
Orto2 ? user posted image 1 user posted image user posted image
Majabar 28 let Ljubljana 1. user posted image NP 14.5. user posted image user posted image

30.10.2010

31.10.2010
PixieM 26 let 1.user posted image NP 27.5. user posted image user posted image

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

Himbauser posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.5.2010 10:30:03 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
7.5.2010 10:34:34   
jana84
evo, mal prebarvala seznamček, upam da bo v redu user posted image ...

No, da vas nazaj malo "zamorim": pr nas je že dež ponovno...Jupija, jupija...Ej res dnevi za hodit po trgovinah in zapravljat...Katastrofa pa tak maj. Sm mislila, da bo lep sonček, da se bom lahko učila za ta izpit lepo zunaj na terasi na sončku, da dobim zdej kaj barve, ko sonček še ni tako močen...Pa zgleda da bom še akr jogurtna koža...Kdaj že, v katerem stoletju je bila to modna muha oz.obveza? Hihi, mal zgodovine: ženske z belo poltjo so bile vedno iz višjega družbenega razreda, ker jih sonce ni "opeklo" na poljih user posted image

Sej ne vem al je toča al tako velike kaplje dežja ki padajo na strešno okno... user posted image
Nič bo najbolj da se grem učit...v kuhinjo pa luč prižgat user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
7.5.2010 11:14:23   
anju
Najki se pravi naredijo teste kar iz odvzete popkovnične krvi? razumem prav?

jana84 tu je bil že dež, pa spet malo sončka, pol Trsta se sveti, nad morjem je sivo... nič obetavnega ne napoveduje. tako da sem opustila misel o skoku na morje in poklicala mamo kaj bo kuhala - ponavadi ona začne, ker pride eno urco pred mano.
seznam je lepuser posted image
in pridno se uči!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
7.5.2010 11:16:00   
Pikab84
Ja lahko bi blo že mal sončka, ker da dež že čist mori, pa nič ne pravi lepše za čez vikenduser posted image , bo treba kar v hiši bit al pa res mal po trgovinah evrčke zapravljatuser posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
7.5.2010 11:19:35   
filisa
Orhideja80 in M&A - dobrodošle med oktoberkami user posted image

Orhideja80 - a to drži, da stane ac samoplačniško okoli 1000 evrov?!

Glede brcik, moj tud pravi, da jih je ziher čutil, čeprav se meni zdi to malo hitro... Je pa res, da mora najina user posted image  ležat zlo spredaj oz. v eni taki ˝vredu˝poziciji, saj jo čutim čez cel dan zelo pogosto, ne glede na moj položaj telesa (največ , ko sedim).

Pri nas je še vedno sonček, čeprav se že kažejo črni oblaki user posted image . Upam, da bo do večera vreme vzdržalo, ker sem po službi imela namen kosit.

Jana84 - bela barva polti je spet v modi user posted image .

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
7.5.2010 12:01:22   
caroline1
Ah punce ste velik bolj zabavne kot tipi na FB...se ravnokar kregam, če si grki zaslužijo pomoč al pa ne user posted image

ja tale sonček nas res heca...se je april prestavil v maj na žalost...pa tak bi blo fajn iti na kak piknik čez vikend, al pa na kak sprehod, izlet...sam da bi bla nekje na sončku in bi grela user posted image mi je kar mraz v sobi!!! se bo treba premaknit do trgovine! lakota dela svoje user posted image kaj pa bi jedla??? a njoke z drobtinami in zeleno solato??? njami njami! mogoče jih pa celo imam domače v skrinji! ziher so še! še večja lakota me prijema!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
7.5.2010 12:10:03   
orhideja80
Filisa - ne drži, jaz sem plačala 580 € za amnio. + 85 € za resonativ (sem namreč Rh-D negativna). Pa mislim, da sem šla na najdražjo varianto, vsaj kolikor sem brala...baje, da je v Postojni ceneje. Me je pa ginekologinja strašila, da bo vse skupaj lahko ful dražje, tudi do 1000 €. Ja, kaj pa vem, mogoče res, če bi se kaj zakompliciralo...

A je še katera mozoljasta kot najstnica? Meni se je nardilo kup mozoljev na obrazcu + dekolteju...pol pa še ne znam pustit pri miru...že resno razmišljam, da bi se odpravila h kozmetičarki.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
7.5.2010 12:14:45   
jana84
Ja, pr nas je bila prej celo toča med dežjem, kar neki no to vreme! Razmišljam da bi si malo klimo pržgala, da se mal segrejem, ker me prav zebe v stanovanju - pa imamo okrog 20°C...Ne vem kaj mi je, upam da ne bom zbolela (spet)...smrkam kot svetovni prvak, nos si pa tud piham vsake dve sekundi, zdaj pa me je lotil še kašelj nekaj dražit...Groza je moje zdravje to leto...Pa oblečena sem tu, da ne boste mislile da skačem v kratkih rokavih po stanovanju, kje pa - dve dolgi majici, dolge hlače, nogavice, copate...Madonca kot sred zime!!!

Kosilce, hja...Danes kuham tud jaz in sicer so na jedilniku porova mineštrca, polnjeni kalamari v smetanovi omaki z njoki in zelena solatka z vrta....Mljask, mljask...Včeraj sem jedla bolj kot ne samo ješprenj in solato, ker mi drugo ni ravno preveč šlo po požiralniku dol...Upam da bo danes kaj bolje. Ker včeraj sem bla pol celo popoldne lačna kot volk, pa mi ni nič pasalo jest...Šele zvečer sem si privoščla kos pice...

Glede mozoljev imam jaz to srečo, da mi v nosečnosti čist poniknejo...user posted image pa lase so mi tud dost lepše, da o nohtih niti ne govorim...kot bi vsak teden hodila na manikuro... Sem prav ponosna nanje...Se mi je ravno včeraj mami čudla, da zakaj pa si za doma lakiram nohte...Ne vem, ker so že tako lepi želim, da taki ostanejo in če jih nimam nalakiranih mi ratajo hitro mehki in se začnejo lomit...SIcer mislim, da jih bo treba počasi malo prikrajšat...Ampak saj se bo kakšen zlomil pa bodo šli pod škarje še ostali...
Orhideja80 ti si kar privošči kozmetičarko, če drugag ne meni tako paše tista masaza obraza nakoncu, da bi sam na to hodila...Pa je moja kozmetičarka zdej na porodniški, k drugi pa se mi ne ljubi hodit, čeprav imam v enem kozmetičnem salonu še darilni bhon za izkoristit od rojstnega dne (septembra)...

< Sporočilo je popravil jana84 -- 7.5.2010 12:18:51 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 1618
7.5.2010 12:16:46   
anju
danes za malco sem kosmiče s pol kile jogurtauser posted image  sej jedla vseen v dveh rundahuser posted image  ma ko se govori o hrani me takoj pritegne. s seboj si prinesem še sadje, ker samo ob malci pridem do treh lačna da bi trrrgala. sem pa tudi prej dosti jedla. neverjetno, kam je takrat šlouser posted image user posted image

pogrešam majabar, upam da dobro strelja!

zinchy ne najdem tega vozička, ki ga gledaš. maš kak link?

Neposredna povezava do sporočila: 1619
7.5.2010 12:20:23   
jana84
evo ti ga jaz prpopam...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205647

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
7.5.2010 12:26:25   
M&A
jana84, tudi jaz sem še pred nekaj dnevi paničarala, ali sem sploh še noseča user posted image (ni mi več slabo, joške so mehkejše, imam več energije, ...), potem pa sem začutila metuljčke... čisto rahle... in ker si že bila noseča, veš, da je to TO. Vem pa, kakšen strah te drži, ker sem tudi sama imela dva splava (enkrat sem zakrvavela, drugič pa je srček nehal biti, pa nisem imela nobenih težav).

Zdaj vsak dan budno spremljam, kdaj se brcike ponovijo, niso še redne, čutim jih le odznotraj. Meni je na nuhalni rekel, da imam posteljico spredaj, zato verjetno slabše čutim (pri obeh user posted image sem jo imela zadaj in sem gibe takoj čutila čez trebuh).

pika84, tudi mene dež spravlja v slabo voljo, čeprav moram biti not in študirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1621
7.5.2010 12:29:20   
M&A
uf, kako ste hitre za pisat user posted image

no, zdaj pa konec pavze pa nazaj za knjigo...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
7.5.2010 12:42:40   
jana84
eh ja, saj bi bilo najboljše da grem tud jaz nazaj za knjigo...Ker pol se moram pa počasi lotit priprave kosila...Tam nekje ob 14h se lotim pa še malo TV pogledam vmes, pa je en, dva, tri ura 15.30 ko pride vsa "drhal" na kosilo...

Sem zdej ravno gledala po netu pa ne najdem nobene pametne rešitve. Bom kar tuki vprašala...Rešitev za spravilo igrač...Zadnjič so imeli v Eurospinu eno tako klop, ki je imela spodaj še dve košari za stvari noter spravljat, pa da se ni pokrov klopi vzdignil...Iščem eno rešitev, ki ni prevelika za naše majceno stanovanje, da bi imela v enem za spravilo igrač, pa klop in mizico za risanje za ta malega...A imate kakšno idejo?

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
7.5.2010 12:50:17   
zinchy
anju evo link http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-i642.shtml....se kuj pokaže k link kliknešuser posted image

< Sporočilo je popravil zinchy -- 7.5.2010 12:53:18 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
7.5.2010 12:51:04   
orhideja80
Jana84 - pri meni pa ravno kontra user posted image , nohti se mi lomijo...pred nosečnostjo so bli pa čisto ok. Vsaj lasje so ok, ampak so bli tudi prej. Naj bi blo v nosečnosti kot pri tebi - se koža polepša, pa lasje, nohti...ja pr meni je tole res mal čudno. No sej slabo mi je tud še zjutri...zgleda, da rabim mal več časa, da se spravim "k sebi". No vsaj kile ne grejo preveč hitro gor. Sem do sedaj pridelela +2. Ampak glede na mojo lakoto, se to lahko vsak hip spremeni.

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......