|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
4.5.2010 14:39:04   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

cita - lahko gre v vrtec samo moraš povedat tako kot je tasa rekla.Kaj ,pa ne sme ? 

Draga moja Persida bi bila prej gotova kaj lahko kot kaj ne sme...imamo strogo dieto zarad zaprtja sva bile v bolnici boščika moja mala vse polnozrnato samo vodo pit melko brez laktoze vse mlečne stvari mislim brez laktoze...vsako jutro na teščke 1dcl donata in sirup ko se spomnim mi je tok hudo kaj vse so ji delali v bolnici lubici mojiuser posted image user posted image user posted image

Seveda bo dobila v vrtcu dietno hrano, ampak moraš prinest od P potrdilo, da mora bit na dieti. Glede na to, da sta bili zarad tega tudi v bolnici, ga boš itak dobila. Potrdilo mislim.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.5.2010 14:39:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dober večer in lahko noč! user posted image

Mi že ne vemo več kaj bi z našim fantom. Je že praktično zdrav, malo pokašlja in malo posmrka, ampak še vedno ima malo vročine. Smo se odločili, da jo bomo kak teden ignorirali. Ne bomo ga sicer vozili po trgovinah ipd in v slabem vremenu tudi na sprehod ne, sicer pa se bomo obnašali kot, da je zdrav. Pa bomo vidli, če bo sodeloval user posted image
In ko sva se vse to že zmenila, naju kliče babi, ki naj bi ga čuvala, in s hripavim glasom pove, da je ravno prišla od zdravnika in, da je dobila antibiotik. Pa se je seveda takoj vnela debata kdo od naju bo jutri z Brinom doma. Seveda se je izkazalo, da ravno jutri mojega nikakor ne morejo pogrešati v službi. Torej sem jutri jaz doma, pojutrišnjem pa on. Potem pa upava, da babi ne bo več kužna in da bo lahko čuvala Brina.
Sedaj moram samo še jutri zjutraj razložit situacijo šefici in upat na najboljše.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.5.2010 14:41:02   
Najaa
Vidim, da sem včeraj zamudila "vročo" debato, ampak sem gledala še nekaj bolj vročega. Striptis na tv-ju haha, tisti z Demi Moore. Pa tak sem utrujena, da vam ne morem povedat. Tole zgodnje vstajanje me zvečer sam v pojstlo vrže in komaj pogledam kak film, no včeri sem še pred koncem zaspala.
Mogoče pa danes... Bomo vidli, sam za jutri se je treba naspat, ker greva z Niko 1. v vrteeeeec! user posted image user posted image To bojo še štorije. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.5.2010 15:57:57   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro!

Hvala za pike poke! Sicer pa nič novega. Tudi spanje še nič boljše. No ja, zadnjo noč se je zbujal na 1,5 ure in ne vsako uro, tako da malo boljše pa je user posted image  Trend je vsekakor dober. user posted image
user posted image user posted image
ojej,ma dobra si da vzdržiš ta tempo. Mi se vstanemo enkrat proti jutru pa mislim umret. Se bom drugič nate spomnila, da si se do takrat ziher že ene 3 krat vstala

Pa saj ga ne. Sem že pošteno zmatrana. Zvečer, ko grem starejšemu pravljico brat, me mora včasih malo rukat, da mu do konca preberem user posted image  Pa za vikend zjutraj malo potegnem. Sicer ne bi več funkcionirala. Saj tak tempo je sedaj, ko je bolan. Prej se je zbudil 2x, popil mleko in zaspal nazaj. Upam, da bo kmalu spet tako. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.5.2010 16:00:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: NajaaMogoče pa danes... Bomo vidli, sam za jutri se je treba naspat, ker greva z Niko 1. v vrteeeeec! user posted image user posted image To bojo še štorije. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nika! Lep prvi vrtčevski dan ti želimo!
Naja, ti se pa le naspi.

Saj res, je bila Nika potem danes cepljena?

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 4.5.2010 16:01:05 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.5.2010 16:29:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vidim, da sem včeraj zamudila "vročo" debato, ampak sem gledala še nekaj bolj vročega. Striptis na tv-ju haha, tisti z Demi Moore. Pa tak sem utrujena, da vam ne morem povedat. Tole zgodnje vstajanje me zvečer sam v pojstlo vrže in komaj pogledam kak film, no včeri sem še pred koncem zaspala.
Mogoče pa danes... Bomo vidli, sam za jutri se je treba naspat, ker greva z Niko 1. v vrteeeeec! user posted image user posted image To bojo še štorije. user posted image

zamudila, zamudila. Še kokica se je oglasila user posted image user posted image

Vrtec? Jupiii jeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.5.2010 16:30:22   
tasa_m
kako tečno vreme.
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.5.2010 19:18:09   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: NajaaMogoče pa danes... Bomo vidli, sam za jutri se je treba naspat, ker greva z Niko 1. v vrteeeeec! user posted image user posted image To bojo še štorije. user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Nika! Lep prvi vrtčevski dan ti želimo!
Naja, ti se pa le naspi.

Saj res, je bila Nika potem danes cepljena?

Včeraj je bila cepljena. user posted image Danes smo misli it na morje, zato je bila še doma.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.5.2010 19:19:23   
Najaa
Niki se trenutno čist meša. Bejba se meče po kavču in hoče naredit preval. user posted image Mene pa kar izstreljuje tja, ko jo vidim kak pada po tleh. user posted image  user posted image Kaj naj? Pravijo, da taki mali ne smejo delat prevalov, sam kaj jo naj dol tiščim? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.5.2010 20:33:49   
tasa_m

Niki se trenutno čist meša. Bejba se meče po kavču in hoče naredit preval. user posted image Mene pa kar izstreljuje tja, ko jo vidim kak pada po tleh. user posted image  user posted image Kaj naj? Pravijo, da taki mali ne smejo delat prevalov, sam kaj jo naj dol tiščim? user posted image
zdaj sem 2-krat brala katera hoče nardit. Al Nika al Tija. Jah, vi imate pa pravo gimnastičarko doma user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.5.2010 20:55:07   
Najaa
Nika Nika, naša mala trmoglavka in vsakdanvečjauveljavljarkasvojevolje. user posted image Katera to prebere je carica! user posted image V glavnem, vse je blo ok sam pomisla sem, da je mogoče zato tolk rito v luft držala, ker jaz smotana mama nisem zavohala, da se je pokakala in je imela ritko čist rdečo! user posted image Tak jo je peklo, da sem še jaz skoraj jokala zraven. No sej sva pofenale malo in posušile, pa kremo gor in voila, je že boljše.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.5.2010 21:30:33   
PERSIDA
Jaz vam zaželim samo eno lepo nočko.Mariborski luft me je zdelo ,tak ,da grem hrlituser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
5.5.2010 7:25:15   
tasa_m

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
5.5.2010 7:56:07   
KOKICA32

Zakaj pa to?user posted image Tega pa nisem vedela. Moj tudi non stop po kavču izvaja akrobacije. Zaenkrat še ni padel z njega.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
5.5.2010 7:56:37   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
5.5.2010 9:37:36   
Nina00
Dobro jutro!

Naja user posted image  Nika, da je bila cepljena. Danes sta pa že v vrtcu user posted image  Se mi zdi, da je prvi dan vsem luštno, ko traja malo časa in je še mami zraven user posted image

Sem včeraj uspavala oba otroka in bila zelo uspešna, ker smo kar trije zaspali user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
5.5.2010 9:59:09   
KOKICA32

Dobro jutro!

Naja user posted image  Nika, da je bila cepljena. Danes sta pa že v vrtcu user posted image  Se mi zdi, da je prvi dan vsem luštno, ko traja malo časa in je še mami zraven user posted image

Sem včeraj uspavala oba otroka in bila zelo uspešna, ker smo kar trije zaspali user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image in kako je Brin?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
5.5.2010 13:10:11   
Nina00
Brin ima še kar vsako popoldne nekaj vročine, pokašlja in občasno hrope - se mu še precej sluzi čisti iz dihal, nos je za spucat ene 3x na dan, se ponoči pogosto prebuja, sicer pa dobre volje, ima dober apetit. Jutri gre v varstvo k babi, ker ne morem biti doma v nedogled. Sicer zelo zagovarjam, da je bolan otrok z vročino doma z mamo, ampak sedaj mi sploh ne deluje več bolan in bogi, da bi res prav mene rabil.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
5.5.2010 13:19:47   
tasa_m

Dobro jutro!

zelo uspešna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
5.5.2010 13:33:37   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Zakaj pa to?user posted image Tega pa nisem vedela. Moj tudi non stop po kavču izvaja akrobacije. Zaenkrat še ni padel z njega.

Kao da zarad hrbtenice, tudi jaz ne vem točno. Sam če dela sam, ni panike. Sej zavirat ga ne moreš. Ne smeš ga pa silit v prevale oz. da bi mu ti pomagala.
Vem, da Tija ga je tud že kar zgodaj naredila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.5.2010 13:34:41   
Najaa
V vrtcu je bilo super, tako za Niko kot zame! user posted image user posted image Mala se je razgledovala, zaigrala, gledala knjigice in ene 2x v celi uri prišla do mene. Z njimi je tudi malicala, jutri pa greva na zajtrk. Če bo šlo tako naprej, bo super. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.5.2010 13:46:23   
Nina00
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NIKA!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
5.5.2010 14:07:39   
KOKICA32

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  NIKA!

podpis! user posted image user posted image user posted image user posted image

Je samostojna in pridna kot njena mama!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
5.5.2010 14:08:41   
KOKICA32

Brin ima še kar vsako popoldne nekaj vročine, pokašlja in občasno hrope - se mu še precej sluzi čisti iz dihal, nos je za spucat ene 3x na dan, se ponoči pogosto prebuja, sicer pa dobre volje, ima dober apetit. Jutri gre v varstvo k babi, ker ne morem biti doma v nedogled. Sicer zelo zagovarjam, da je bolan otrok z vročino doma z mamo, ampak sedaj mi sploh ne deluje več bolan in bogi, da bi res prav mene rabil.

Se strinjam, da mora z bolanim otrokom doma biti mama, vendar v takem stanju kot je trenutno tvoj Brin, bi se tudi sama odločila, da grem nazaj v službo!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
5.5.2010 14:09:44   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kao da zarad hrbtenice, tudi jaz ne vem točno. Sam če dela sam, ni panike. Sej zavirat ga ne moreš. Ne smeš ga pa silit v prevale oz. da bi mu ti pomagala.
Vem, da Tija ga je tud že kar zgodaj naredila.

aha..je možno ja...saj ga ne silim user posted image user posted image user posted image user posted image , saj jih izvaja, pa še Giocota uporabi za preskakovanje čez ovire. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.